Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”

Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”

6 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Grote Compassie Experiment

Kan het lukken? Kunnen landen iets beginnen dat nog nooit eerder is gedaan en dat anderen zal helpen die geen onderdeel uitmaken van hun eigen samenleving? Wat denken jullie van een “Ministerie van Compassie” in elke regering en  op dezelfde manier wordt gefinancierd als bij wapens het geval is? Het antwoord is ja, jullie kunnen dit, maar de overeenstemming van de meerderheid is de sleutel hiervoor en dit begint nu wereldwijd te veranderen in de culturen van de “eerste wereld!”

Als jullie het graag genoeg willen, kan het gedaan worden!

Elke tegenwerking hierbij kan benaderd en opgelost worden met de Nieuwe Mens die eerst kijkt naar compassievolle attributen van de puzzel en “buiten de box” denkt over hoe het opgelost kan worden. Veel van de oplossingen kunnen jullie verbazen en elk land heeft zijn eigen manieren om dit te doen, maar alle landen maken hier nu deel van uit. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat vele landen zijn betrokken bij hetzelfde onderwerp van pure compassie.

Ik zou willen dat jullie konden zien hoe het over vijftig jaar zal zijn. Jullie zullen terugkijken en het bezien als Het Grote Compassie-experiment, of De Grote Integratie. Dan zullen jullie je realiseren dat deze massieve historische poging vele, vele levens redde, vele levens zonder de negatieve waarschuwingen die er werden gegeven. Deze geredde mensen zullen jullie dit “terug betalen” op manieren waar jullie nog niet eens aan hebben gedacht

Het model zal geplaatst worden voor de toekomst en landen zullen trots zijn op hun mogelijkheid om te werken aan een humanitaire puzzel en dit op een zeer positieve manier. Het gaat veel verder dan de hulp die vandaag de dag wordt gegeven, zelfs ook die van de Verenigde Naties. Het zal een intrinsiek deel van elke regering zijn!

Er kunnen sommige dingen komen die jullie zullen verrassen, want het Licht zal het winnen van het Duister en de menselijke natuur zal zich niet langer gedragen zoals dit tot nu toe is gegaan. Jullie zullen niet langer angst hebben zoals dit nu het geval is en jullie zullen boven je overlevingsmodus uitstijgen.

Lieve mensen, ik wil dat jullie ademhalen. Is er iets dat voor God te complex is? Wat zegt jullie hart!

Jullie zijn de Nieuwe Mensen!!!

KRYON, door Lee Carroll