Boek 8: Het IJkpunt voorbij / Oude tegenover Nieuwe Energie

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 8: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 6 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Oude tegenover Nieuwe Energie

Degenen in de nieuwe energie die hebben geweigerd om ook maar een van de nieuwe geschenken te accepteren en in de oude manieren zijn gebleven hebben nu een laatste uitnodiging om aan boord van de nieuwe millenniumtrein te komen.

De stappen zijn in de laatste jaren vanaf 1989 klein geweest en velen hebben de mogelijkheid gehad om langzaamaan van de oude naar de nieuwe energie te gaan, meer kennis in zich op te nemen en hun leven te verhogen. Sommigen van hen hebben echter geweigerd en blijven vasthouden aan de oude manieren.

Waar de overgang van het oude naar het nieuwe met kleine stapjes gemaakt had kunnen worden zal het nu een reusachtige sprong voor hen zijn. Er zullen dus mensen zijn die in de oude energie blijven die zichzelf “lichtwerkers” noemen en zeggen dat jullie het “fout” hebben.

Zij zullen de ascensiestatus niet begrijpen en ook de beschikbare geschenken niet zien. Zij zullen jullie vertellen dat zij hun kennis hebben verdiend door hun ervaring en dat jullie deze dingen niet kunnen hebben zonder je “contributie te betalen” zoals zij hebben gedaan.

Velen van hen zullen afscheid van jullie nemen en er zal een afscheiding komen. Dit is de menselijke natuur, nietwaar?

Maar dit was voorspeld en verwacht bij zo’n dramatische Opwaardering, nietwaar?

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal