Uit Kryon Boek: “De herijking van de Mensheid”

 

Uit Kryon Boek:
“De herijking van de Mensheid”

1 februari 2015 Geplaatst: 21 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hier is de stelling: Zoals bij alles wat jullie in je leven hebben gedaan moet er enige kennis over het onderwerp zijn en daarna voorbereiding.

Kunnen jullie beginnen te spitten in de Akasha, zoals wij dit jullie hebben verteld? Ja. Kunnen jullie gaan beginnen je bezig te houden met de dingen die je ouderdomsproces kunnen vertragen? Ja.

Kunnen jullie beginnen om je leven feitelijk te veranderen op een manier waarop jullie jezelf zouden kunnen herscheppen als vredige mensen waar dit momenteel misschien niet zo is? Ja.

Kunnen jullie je bezighouden met het zoeken naar oplossingen voor problemen waarvan jullie denken dat zij onoplosbaar zijn? Ja.

Maar jullie zullen je erop moeten voorbereiden.

Nu komen wij bij het moeilijke deel. Jullie zullen moeten inventariseren, zoals men dit zegt, wie jullie werkelijk zijn. Jullie dienen zorgvuldig en eerlijk te kijken naar energiebasisgegevens van de oude energie en jezelf de moeilijke vragen moeten stellen.

Wij hebben daar natuurlijk een lijst van en die is behoorlijk lang.

Zijn jullie daar klaar voor? Jullie kunnen op de bank zitten en zeggen: “Ja, dat ben ik.” Maar ik zou kunnen antwoorden en zeggen: “Misschien niet,” want jullie staan op het punt om enkele van de attributen die zijn geleerd door de meesters van de planeet te verwerken.

Dit is niet zo heel erg moeilijk, lieve mensen, behalve als jullie realiteits-box dit niet toestaat.

Het begint allemaal met begrip, herkenning, geloof en intentie.

KRYON via Lee Carroll