Uit Kryon Boek VII: “Brieven van Thuis”

Uit Kryon Boek VII: Brieven van Thuis

Lee Carroll /1 september 2012 / Geplaatst: 20 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe voelen jullie je om te weten dat jullie doel misschien niet helemaal – of helemaal niet – is om te helen – maar om zaden te planten? Sommige mensen kunnen vermomd in hun dualiteit en in hun ongeloof naar jullie toekomen. Soms zijn zij kortaf en oppervlakkig als het zaken van Spirit betreft.

Let maar op. Dit zijn juist de mensen die met opzet naar jullie toekomen, jullie opzet. Denk niet dat jullie geacht worden jezelf te omringen met geestverwanten – denk niet dat alles wat jullie in je leven wensen te brengen de mensen zijn die op een hoog niveau denken en vibreren – het is nu tijd om anders over deze dingen te denken.

Degenen die jullie leven binnen zullen wandelen, lieve mensen, zullen degenen zijn die van dit alles hoegenaamd en helemaal geen idee hebben en zij zullen jullie aankijken en jullie zullen hen herkennen vanuit de tijd waarin ik jullie vertelde dat zij eens zouden gaan komen.

Zo is het gekomen dat wij de training beginnen van iets waar wij al een tijdje over wilden spreken. Dit is iets dat wij niet zo lang geleden eerst in kleiner gezelschap brachten, maar nu dient dit herhaald te worden en op een hoger plan gebracht, want wij willen dat dit vanavond wordt opgeschreven.

Kryon, zoals gechanneld door Lee Carroll