Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Een oefening!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 6 oktober 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een oefening!

We willen je een oefening geven die metaforisch is. Een goede visualisatie is hierbij belangrijk. Er staat een krat op je schoot vol geschenken – de oplossingen voor je uitdagingen die je nu hebt, zijn er.

Er zijn energie potentiëlen voor jullie toekomst die er zijn. Er is levensverandering. Spirit weet wie je bent, en we zijn in het nu, weet je.

We zien wat jij kunt doen, en voor ons zijn de mogelijkheden die deze oplossingen gebruiken net zo reëel als jullie realiteit van tijd voor jullie is. Er ligt een krat op je schoot met de oplossingen voor je problemen, en jij hebt het gemaakt.

Je naam staat erop. De uitnodiging voor degenen die dit bericht ontvangen, is dat je het heel gemakkelijk kunt openen en kunt zien hoe het deksel opengaat.

Spirituele oplossingen van thuis zullen naar buiten stromen en glinsteren met hun diamanten licht en hun goddelijkheid terwijl ze zich aan jou hechten. Ze zijn oud en hebben gewacht op activering door intentie.

Ze vertegenwoordigen een vriendelijke energie – een energie die je als genezing had verwacht – waar je om vroeg toen je om instructies vroeg wat je nu moest doen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal