Uit Kryon Live Channeling Totowa.

Uit Kryon Live Channeling Totowa.

1 augustus 2015 / Geplaatst: 30 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Akasha Cirkel 

Schuif nu alsjeblieft je geloof even opzij want ik wil jullie meenemen naar een bepaalde plaats. Er is daar niet veel tweedracht. Oh, er is verschil van mening, maar niet veel tweedracht. Er zijn daar maar een paar continenten en die worden omgeven door water. Er is al 100 jaar geen oorlog geweest. Degenen op deze planeet zijn het niet altijd met elkaar eens, maar zij brengen elkaar niet om. Kunnen jullie je zo’n plaats voorstellen? Oh, er is best wel onbalans omdat er vrije keuze is. Maar zij zorgen wel voor elkaar.

Zij doden elkaar niet meer. Het is geen optie omdat dit als barbaars wordt gezien. Het komt niet voor in hun samenleving zoals dit bij jullie wel voorkomt, om de hand van je zoon af te hakken als hij iets steelt. Het is barbaars en het is geen optie voor een verlichte samenleving.

Ik wil jullie bij deze plaats introduceren. Hij heet: planeet Aarde. Er is een aantal generaties voor nodig omdat de zaden zijn geplant voor de dag van vandaag. Het zal zich langzaam voordoen. Jullie zien nu het begin daarvan. Kunnen jullie dit zien? Jullie gaan geen wereldoorlog meer krijgen. Gebeurt gewoon niet meer. Jullie kunnen het niet (meer). Er is teveel welwillendheid in het systeem dat jullie nu starten en waar jullie deel van uitmaken.

Oh, het mag er niet op lijken. Kijk naar het nieuws! Jullie zitten in de overgang van de oude energie naar de renaissance van het Menselijk Bewustzijn. Zou het kunnen zijn dat jullie hier zijn gekomen, oude zielen, om iets te bewerkstelligen waar jullie voorouders alleen maar van konden dromen? Oh, hoeveel generaties zullen daarvoor nodig zijn? Het maakt niet uit. Het gaat langzaamaan die richting op.

Zullen er oorlogen zijn? Zeker. In het proces van deze voltooiing zal oude energie prevaleren en bepaalde plaatsen zullen teruggaan naar het duister. Dit is wat het duister doet! Maar het licht zal winnen. Het gaat langzaam, maar het moet met generaties gaan want de kinderen moeten fris binnenkomen. Het is voor een volwassene die middenin zijn leven is, moeilijk om een renaissance (een wedergeboorte) van het bewustzijn te hebben.

En wie zullen deze kinderen gaan zijn, oude zielen? JULLIE!!! Zien jullie de cirkel? Wat jullie nu doen is het planten van het zaad zodat jullie, als jullie terugkomen, in staat zullen zijn dit zaad water te geven met de pracht van de Liefde van God en het plantje te laten groeien.

Jullie zijn je eigen voorouders en jullie zullen dit in de toekomst ook zijn. Ik zou dit niet vertellen als het niet zo is, als het niet in het Plan de Dingen zou staan, als dit niet al jaren geleden werd voorzien.

KRYON, door Lee Carroll