Ashtar & Kryon: Reis naar het moederschip. Inwijding voor makkelijker reizen. / door Sabine Sangitar

Ashtar & Kryon:Reis naar het moederschip.
Inwijding voor makkelijker reizen.

Sabine Sangitar / 6 juli 2011.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Met de woorden OMAR TA SATT groet ik Adonai Ashtar Sheran jullie in de complete liefde van vrede, van vreugde en van kracht. De energiestromingen van de goddelijke Realiteit stromen naar jullie toe en Ashtar Sheran nodigt jullie uit om deze energiestromingen te volgen met enkele van jullie aspecten.

Adem het licht van de liefde in en terwijl je je chakra’s bijeen roept, breid je jezelf uit naar alle richtingen, en terwijl je het zonlicht van de ene grote chakra in jezelf voelt word je op alle niveaus gegrond.

Vraag nu je persoonlijke groep engelen om enkele van jouw aspecten te brengen naar het licht van God van de circulerende waarheid, van het goddelijk licht. Ook al is het moeilijk voor sommigen van jullie om te begrijpen, aspecten kunnen reizen met een energetische stroming, het blijft mogelijk.

Deze delen worden in de goddelijke Realiteit getrokken door een energetische stroming.
Daarom heb je de mogelijkheid om Ashtar Sheran en vele anderen uit zijn schip te ontmoeten.

Die tegenwoordigheid alleen al heeft een balancerend, vredevol en krachtig effect. Als je die intentie ingaat en toestemming geeft door je originele naam te noemen begint de energie te stromen. Als vanzelf zullen de aspecten die stroom gaan volgen. Je zult dat voelen of misschien wel zien wanneer je bent aangekomen op het Ashtar schip.

Veel grote lichten zijn bijeen gekomen om jou te ontvangen. Misschien kun je voelen en zien hoe die lichten je naderen, je liefdevol groeten en je begeleiden. In liefde willen zij je energetische kamers laten zien, energieën naar je overbrengen die juist en goed voor ieder individu zijn.

MONA’OHA, laat het gebeuren in het vertrouwen in de goddelijke Realiteit dat wat er nu gebeurt de goddelijke Realiteit is. Niets gebeurt zomaar.

Het is van duidelijke importantie dat je nu op het Ashtar schip bent. Laat het nu gebeuren en laat jezelf leiden. Realiseer je wat dit betekent.

Deze reizen met je aspecten in de goddelijke realiteit zijn in deze tijd erg belangrijk. Als de energiestromingen je aspecten weer terugbrengen zul je de inwijding van Ashtar Sheran ontvangen. Een inwijding die je verbreedt, je uitbreidt zorgt dat reizen naar Ashtar Sheran makkelijker voor je wordt.

Je aspecten worden dus teruggebracht met de hoogste energetische stromingen. Deze inwijding heeft een speciaal energetisch patroon. Ashtar brengt je dus dit energetische patroon. Hoor de geluiden van de goddelijke Realiteit. Deze inwijding is als een brug die jou verbindt met Ashtar Sheran. Verbinding van vrede en balans.

Ga nu het draaiende goddelijke veld van je Zelf heel bewust binnen en bereid je voor. De diepe intentie opent alle kanalen in je. Ontvang dit hoge energiepatroon nu vol vreugde.

Het energetische patroon dat jou gebracht is vibreert op de geluiden van HIAM’ANAR.

Als je deze geluiden uitspreekt met de intentie van liefde zullen de stromingen een brug voor je bouwen. Je zult in staat zijn om naar het Ashtar schip te reizen met veel van je aspecten.

Voel wat dit energiepatroon genereert in het diepste veld van jouw Zelf want het activeert ook je Merkabah. In deze tijden brengen wij jullie berichten over reizen in de goddelijke Realiteit. Het zijn voorbereidingen die voor jullie gemaakt werden. Voor jullie hoogste goed zal dit energetische patroon je Merkabah nog dieper laten trillen. Tegelijkertijd zul je voelen hoe de energieën worden uitgebalanceerd.

Zo is het gebeurd en dus heet ik jullie welkom. Als je de geluiden HIAM’ANAR uitspreekt zal Ashtar zijn focus direct op jou richten, het voor jou mogelijk maken met steeds meer gemak te reizen, dat reizen brengt bewustwording en vrede voor jezelf.

AN’ANASHA.

Ik Ben Kryon en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT. Kryon wil jullie nog een bericht brengen. Momenteel komen er veel verschuivingen voor in het raster van de planeet. Wij roepen jullie op om in de intentie te gaan van de alom tegenwoordige waarheid in ELEXIER. Maar wat betekent het als wij je vragen om diep in de intentie te duiken?

Velen voelen zich onzeker en weten niet of ze echt in diepe intentie zijn. Als je twijfelt is het niet genoeg voor de intentie om contact te maken. Realiseer je dat de diepste intentie voortkomt uit je vertrouwende toewijding, zelf als je intellect het niet kan volgen. De circulerende waarheid van het goddelijk veld kan niet begrepen worden door je intellect. Open je hart en volg de energieën van vertrouwen. Vertrouw erop dat de berichten die wij je brengen voor de goud-blauwe frequentie altijd op het juiste moment komen, zodat die jou kan helpen. Dit genereert de diepe intentie en het is de sleutel tot de poort van ontwaken. Het is de hoogste frequentie van energie die jij in jezelf kunt opwekken. Het vertrouwen dat alles terecht en goed is zoals de energieën jou worden gebracht. Probeer het niet uit te rafelen en probeer het niet te begrijpen. Als je soms twijfelt, probeer dan die twijfel om te vormen, maar word niet onbuigzaam want sta jezelf toe om die energie te voelen want dan kun je hem omvormen. Dit vormt ook diepe intentie.

Dus vraagt Kryon je nu om weer de diepte in te gaan en te voelen hoe helder je intentie is om open te staan en je toe te wijden in het feit dat deze eeuw, de gouden Eeuw, de eeuw van vertrouwen is. Er zijn vele subjectieve waarheden onder jullie mensen. Dat is goed en terecht. Niets is fout, niets is goed en niets is goed en niets is slecht. Maar er is altijd een hogere waarheid en als jij jezelf verenigt met je chakra’s, jezelf toewijdt aan het veld van je goddelijkheid, zul je die hogere waarheid herkennen en die zal je openen.

Kryon brengt jullie deze boodschap omdat vertrouwen in deze tijd van groot belang is en verder gaat dan het intellect. Onze liefde die wij voor jullie voelen behelst ook dat wij ook de energieën in de vorm van boodschappen naar de aarde brengen en wel op een dusdanige manier dat zij terecht en goed voor jullie zijn in een cyclus die voortkomt uit de aarde-energie en jullie behulpzaam is.

Nu zal de tijd komen waarop de stroom van informatie van de priesterenergie en magie arriveert die verbonden is met de energieën van het Prosonodolicht en de Eleua energie. Het was belangrijk voor de energie van de gehele planeet omdat pas nadat de Elua energie en het Prosonodolicht zijn gearriveerd de andere zich kunnen verenigen en gebracht kunnen worden.

Jezus Christus draagt van binnen ook priesterschap met zich mee. Onderzoek dus wat er in je ziel en in je hart ronddraait en je zegt of de woorden van Kryon woorden van de goddelijke Realiteit zijn en of de boodschappen die wij jullie brengen terecht en goed voor jullie zijn.

Zo hebben jullie dus een inwijding ontvangen die het voor jullie mogelijk maakt om te reizen naar de goddelijke Realiteit en Ashtar Sheran te ontmoeten met de intentie van vertrouwen. In dit energieveld van vrede kunnen speciale energieën zijn ingebed in je aspecten die ook meehelpen aan dat wat gaat komen, aan het priesterschap en aan de magie van de vereniging met het Prosonodolicht en de Eleua energie voor het ontwaken.

Juist omdat wij zoveel van jullie houden is het voor ons zo belangrijk dat jullie jezelf de rust toestaan om van deze energieën te genieten die naar jullie gebracht zijn en ze te laten stromen in de zekerheid dat zij je zullen helpen want veel energieën stromen samen en verbinden jullie nu. Het is dus belangrijk om nogmaals te voelen met de kracht van vertrouwen zodat twijfel is getransformeerd en zodat vertrouwen de hoogste energie voor jullie is. Met dit vertrouwen kun je een veld scheppen dat vol kracht is.

Wij houden onmetelijk van jullie. A NI O’HEVED O’DRACH.

AN’ANASHA.