DNA, the Seven Sisters en Menselijke  Evolutie: Een interview met Lee Carroll, kanaal voor Kryon -1 Door TIM MIEJAN 

DNA, the Seven Sisters en Menselijke  Evolutie -1

Een interview met Lee Carroll, kanaal voor Kryon

12 Juni 2013  / Door TIM MIEJAN
Vertaald uit het Engels door HenkSteur

“Gegroet , lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.”

Zo begint een ervaring die honderdduizenden mensen over de hele wereld hebben gehad. Zij luisterden naar channeler Lee Carroll die zorgde voor een portaal waardoor Kryon, een engelen-entiteit de laatste 24 jaar vanuit de Bron tegen de mensheid heeft gesproken over esoterische, bovennatuurlijke onderwerpen die de wetenschap geleidelijk aan heeft kunnen bevestigen.

Lezingen door Carroll, inclusief directe channelings door Kryon, zijn verrassend wetenschappelijk. Carroll deelt de laatste ontdekkingen – onlangs over de natuur van het menselijk DNA en relateert dit aan informatie die Kryon in 15 boeken heeft aangeboden die sinds 1989 wereldwijd zijn vertaald in 24 talen.

Aan het einde van een recente channeling vertelde Kryon zijn publiek: “Gezegend is de mens die genoeg begaan is met wat er gaat gebeuren om al deze dingen serieus te nemen en anders uit deze zaal vandaan te lopen omdat hij weet dat dit de waarheid was – en jullie kunnen dit voelen omdat jullie het hebben verwacht.”

Carroll gaat terug naar de Twin Cities op 10 augustus volgend op de recente publicatie van Kryon Boek 12: De Twaalf lagen van het DNA – Een esoterische studie van het Meesterschap binnenin.

De informatie in het boek komt overeen met recente wetenschappelijke doorbraken over coderingen van het DNA en het vertelt de lezers dat het menselijk DNA meer is dan een sleutel tot onze genetica en feitelijk een kwantummolecule is die onze hele Akashakroniek kan bevatten – de geschiedenis van de zielservaringen van alle levens – en zorgt voor onze innerlijke verbinding met de Bron, of God zelf.

Het volgende is een telefonisch interview dat Carroll onlangs had met The Edge dat volgde op een van zijn vele seminars in het buitenland. Hij zal een vijf uur durende lezing en een live channeling van Kryon brengen op zaterdag 10 augustus om 12 uur in het Marriott Hotel van Minneapolis Airport, Voor meer informatie bezoek dan

www.kryon.com/schedule, call 952.221.6372 or email kryonregister@kryon.com.

Lee, dank je voor jouw tijd om met mij te spreken. Kryon heeft gezegd: ”Mijn aankomst in 1989 was een voorloper op de potentiëlen waarvan wij wisten dat zij er voor vandaag waren.” Voor degenen die niet zo bekend zijn met Kryon, hoe wil jij de informatie karakteriseren die voortdurend door Kryon in al die jaren is gebracht?

Lee Carroll: Hij kwam 23 jaar geleden en zei: “Jullie gaan geen Armageddon krijgen. Jullie gaan geen enkele soort crisis krijgen rond het millennium. Jullie gaan geen situatie van hel en verdoemenis krijgen. Jullie gaan dit allemaal vermijden.” En hij zei: Ik ben hier vanwege de aankomende verandering van het bewustzijn.”

Dit was de informatie in boek 1. Langzamerhand heeft hij ons in de laatste 23 jaar allerlei informatie gegeven over een toenemend aardbewustzijn over eenwording in plaats van scheiding. Het is een zeer langzaam proces. Pas de laatste drie jaren realiseren wij ons de ware profetie – nadat wij alle hel-en-verdoemenis opzij hebben geschoven, alle mediahypes uit de weg ruimden. De millenniumovergang moest komen en kwam zonder dat er iets gebeurde en toen richtten wij onze ogen op 2012 en alle verkeerde informatie over de Maya’s. Ook dit ging voorbij zonder dat er iets gebeurde.

En dus zijn wij uiteindelijk aangeland op het punt waar het allemaal om ging. Dit zijn de verborgen profetieën waar niemand over heeft gehoord, omdat zij werden vervalst met verdoemenis. De profetieën zijn nu meer dan 4.000 jaar oud en zij komen van bijna alle inheemsen van de gehele aarde.

Waar ik ook kom praat ik met Ouden en inheemse mensen – van de Aboriginals in Australië en de Maori’s in Nieuw Zeeland tot mensen in Noord en Zuid Amerika. En al deze mensen hadden een profetie die ondersteboven zal blazen als je die nog niet hebt gehoord.

Zij spraken over wat de Maya’s feitelijk vertelden in hun langjarige kalender. Het gaat over grote veranderingen in potentieel bewustzijn op de planeet. Het centreert zich allemaal rondom deze tijd. En zij zeggen dat er een her-balans van de planeet komt – heel langzaam. Er zullen misschien nog eens 18 jaren voor nodig zijn voordat dit gebeurt, omdat dit de helft van de cyclus  van voorrang van de nachtevening. Dit is een beweging naar een zachtere planeet en bewustzijn.

Men zegt dat de wijsheid van Tibet en India en het Noordelijk Halfrond, het mannelijke Halfrond in balans zal worden gebracht door de wijsheid die begint te komen van waar het al die tijd in Zuid Amerika is geweest. Wij noemen het de beweging van het Kundalini.

Een van de dingen die voor mij zo fascinerend zijn is dat deze inheemse mensen allemaal hun eigen naam hebben voor hetzelfde ding. Toen wij naar Peru gingen was het:  Het Ontwaken van de Puma. De Lakota noemden het de Reis van de Gevederde Slang. Het gaat allemaal over weer in balans brengen. Wij hebben veel tijd doorgebracht in Zuid Amerika en hebben gekeken naar wat zij daar doen en zeggen. Er is daar een waar ontwaken aan de gang.

In het kort is dit waar het allemaal over gaat. In jouw interview vandaag met mij is dit de eerste keer waarop wij echt kunnen zeggen dat dit het is waar het altijd over gegaan is. Het is niet een of andere “gelukzaligheid na de dood”-channeling die zegt dat het ons allemaal goed zal gaan. Nu hebben wij al dit bewijs van al deze inheemse mensen die duizenden jaren vertegenwoordigen van tradities en profetieën en zij zullen allemaal samenkomen. Meer dan 200 stammen hebben elkaar in de laatste drie jaar ontmoet in Mexico, in Colombia en zij komen samen om deze profetie te vieren. Zij noemen het de profetie van de Adelaar en de Condor. Het is diepgaand, het is echt! Het gebeurt en ik begin te begrijpen waarom Kryon kwam.

En toch zijn er nog steeds mensen die proberen ons onder controle te houden met angst over Noord Korea, islamitisch radicalisme etc. 

LC: Het is beangstigend. Kryon heeft gezegd dat deze veranderingen langzaam gaan en de oude energie moeilijk weg zal gaan, heel moeilijk.

Als je kijkt naar de leider van Noord Korea heeft Kryon gezegd dat hij een van twee paden kon nemen. Het ene pad zou hem nu staande ovaties geven Bij de Verenigde Naties. Hij kon een van de meest diepgaande leiders van de wereld worden. Hij zou alles kraken wat zijn familieleden ooit hebben gedaan als hij de twee landen gewoon zou verenigen. Hij koos in plaats daarvan te doen wat zijn vader en alle anderen hadden gedaan. Als jullie naar het nieuws kijken zeggen jullie: “Wat is er mis met deze mens in het scenario dat wij nu hebben?” Hij steekt zijn hand op en zegt dat hij jullie gaat bombarderen en het klinkt als het spul uit 1940. Dit is de oude energie en als die de kop opsteekt schudden jullie het hoofd en zeggen: “Wat denken zij wel?”

Jullie zien dit in een aantal landen, in een aantal situaties en het groeit jullie boven het hoofd. Het is geen dagelijkse gang van zaken meer. Wij proberen mensen samen te brengen.

Kijk eens naar Europese Unie. Zij proberen iets dat nog nooit eerder is gedaan. Sommigen zeggen dat het geen stand zal houden maar zij hebben de meest waardevolle munt ter wereld. Zij proberen iets te doen dat zeer moeilijk is. Kijk eens naar wat zij hebben gedaan. Zij hebben voormalige vijanden genomen die duizenden jaren oorlog hebben gevoerd en samen op een weggezet zodat zij nooit meer met elkaar oorlog zullen voeren. Dat is precies waar wij het over hebben.

Als je kijkt wat er de laatste 30, 40 jaar is gebeurd is het echt ongelooflijk.

Wij hebben maar drie of vier plaatsen op de planeet waar zoveel lawaai vandaan komt terwijl dit rond mijn geboorte met allemaal zo was.

There were 13 countries in South America and they all had dictators. And now the last one just died.

We’re seeing a very slow movement — just like the prophecy said we would. Yeah, it’s fearful. Some want to take the grains of fear and amplify them, and they will. Kryon said to watch for a new prophecy, centered on 2014 or 2016, just enough time so they can make the movies. What’s it going to be about? Oh, they’ll make something up.

No one holds anyone accountable anymore. I’m openly disappointed with The History Channel. I love a lot of their stuff. The history stuff is just unbelievably good. But then they combine it with all of the scary stuff — about the end of the world, the Mayan calendar, the 2012 stuff. And then it all comes and goes and nobody says, “Excuse me, would you like to explain that? You guys scared us and sold a lot of soap and cars and stuff, but we’d like to hold you accountable. Bring back the authors who told us the world was ending and ask them what they think now.” There’s never a follow up — just more doom.

vervolg in deel 2