Kryon channeling: Kosmische rasters. / Channelaar onbekend

Kryon channeling: Kosmische rasters.

1 November 1998
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden.

Er is hier een krachtige energie die van familie komt en die door een scheurtje in de sluier naar deze omgeving komt. En terwijl het dit doet zal het deze kamer vullen met herinnering – een herinnering aan liefde en aan hoe dingen zijn als je hier niet bent.

Er is hier inderdaad een lieflijke aanwezigheid en het maakt niet uit hoe groot of klein de constructie is van wat de menselijke harten die hier bijeengekomen zijn, voelen. Wij spreken tegen ieder van jullie apart. Sommigen hebben dit al vaker gehoord maar wij zeggen het weer: Zij die hier in deze omgeving binnenstromen, in deze omgeving van liefde en familie, kennen jullie. Zij weten wat jullie dit jaar hebben gedaan, vorig jaar, het laatste leven en dat ervoor. Zij weten van jullie worstelingen in je leven en van de successen. Zij weten van de vreugde en van het verdriet. Geliefden, jullie spreken met familie, familie die veel directere lijnen met jullie heeft dan jullie biologische Gegroet familie op Aarde. Vaak is deze spirituele familie jullie biologische familie geweest. Er zijn mensen in deze kamer of die deze pagina’s lezen die levens hebben gedeeld met de familie die jullie van hieruit groet.

Er zijn ook mensen in deze kamer die hetzelfde hebben gedaan en toch, als zij je bij het voorbijgaan in de ogen kijken, je zelfs niet herkennen. Dat is de dualiteit. Jullie incarneren steeds naar dezelfde omgeving zodat jullie relaties met elkaar kunnen hebben zodat de uitdagingen kunnen worden opgebouwd en opgelost. Nu zijn wij hier weer samen.

Voel de liefde die hier binnenkomt.

Mijn partner heeft jullie zo goed mogelijk uitgelegd waarom wij aan jullie voeten zitten en jullie eren. Jaar na jaar zijn wij voor groepen mensen gekomen en hebben gezegd: “Engelen, ieder van jullie” het is tijd om jullie voeten te wassen. Wij zeggen dit omdat familie dat doet met familie. Mijn partner en de zijne zitten op een platform zodat iedereen hen goed kan zien en dat is de enige reden want net zoals jullie zijn zij familie. Net zoals ik, zijn zij familie. Wij zijn allemaal hetzelfde. Deze planeet is alleen bevolkt door degenen die hiervoor toestemming hebben om hier te zijn. Jullie zijn familie. Zoals mijn partner jullie al heeft verteld is jullie vrije spirituele keus uniek voor dit stipje in het universum dat jullie Aarde noemen. Absoluut uniek is jullie vermogen om jullie eigen spirituele niveau te kiezen. Geen enkele planeet heeft dit attribuut.

Het potentieel van de planeet is ontzagwekkend groot. Het gaat veel verder dan wat jullie ontworpen hebben. Het gaat naar een gebied waarin jullie in potentie door ervaring kunnen ontdekken wie jullie zijn. Het potentieel voor die spirituele evolutie kan zich letterlijk binnen drie generaties tonen. Het kan een mens scheppen die geen spirituele gelijkenis heeft met wie jullie nu zijn en jullie zijn de voorhoede. – de eerste van de drie generaties. Jullie zijn de oude zielen die in de rij stonden om hier naartoe te gaan.

Wij zeggen jullie nogmaals dat iedereen die hier op de planeet geleefd heet er nu ook is, plus de nieuwelingen. Er zijn geen nieuwelingen in deze kamer, zelfs niet degenen die door vrienden zijn “meegesleurd”, degenen die nu met hun ogen rollen, zijn zeer oude familie. Dit is een aangenaam experiment, geliefden. Dit is een reünie. Jij denkt dat je deze boodschap hebt uitgekozen en dat je ervoor koos om naar deze channeling te komen om de stem van de grote magnetische meester te horen? Nee, je kwam hier om je zuster of je broer te horen. Dat is de energie die hier is, terwijl je zit, luistert of dit leest. Die energie zegt; ”Wij weten wie jij bent en in die kennis zit ook de emotie van het missen van jullie! Jullie zijn hier heel lang geweest” O, wij zijn erbij als jullie hier komen en gaan, weet je? Deze tijden waren kort. Als wij even de andere kant opkeken, waren jullie al weer weg. Jullie wilden niets missen. Dit tijdraam was het doel en het is wat jullie hebben gepland. Dit is de finale en jullie zijn op de planeet om die mee te maken en daarom komt de Spirit van familie hier om naast jullie te zitten, je te omhelzen en met jullie te praten.

Vorig jaar om deze tijd gaven wij jullie informatie over energie, die nieuw was. Dat gaan wij nu weer doen. Wij gaan spreken over natuurkunde, energie, vorm – gedaante, tijd en mechanieken. Wees niet verrast als de informatie flink aankomt, recht door jouw biologie heen naar jouw menselijke hart.

Er is maar een reden waarom wij dat jullie willen geven. Spirit geeft niet om natuurkunde. Spirit geeft er wel om dat jullie begrijpen hoe je hier zolang als je wilt kunt blijven in deze lichamen die hier voor ons zitten, die dit lezen, degene die engelen zijn en denken dat zij mensen zijn.

Daarom zal er door de uitleg en door het geschreven woord kennis worden ontwikkeld en het zal in elkaar passen met andere kennis die niet hier vandaan komt, en die zal zichzelf bevestigen.

Deze informatie zal eventueel zijn weg vinden naar gebieden die jullie “mogelijk” in leven zullen houden want dat is de enige manier waarop jullie lichamen, die perfect zijn in hun potentie, perfectie kunnen vinden in jullie realiteit.

De tijd is voorbij voor snelle verandering en snelle levens. Er is geen reden voor jullie om die cyclus voort te zetten. Letten jullie op? Er is geen reden! Jullie hebben het einde van deze tijdlijn bereikt. Het is geen toeval dat jullie hier naar deze stoel heeft gebracht, weet je? Het is bijna als een afspraak. Misschien wist je pas gisteren over deze ontmoeting? Echt? Jij zegt dat je hier bent omdat iemand anders je meenam? Echt? Welkom bij de familie, geliefden, Welkom in de synchroniciteit! Vanaf dit moment kun je met deze energie en deze informatie alles doen wat je wilt.

Maar zelfs als je dit niet gelooft, maakt dat voor ons niets uit. Jullie blijven welkom omdat wij weten wie jullie zijn en de liefde voor jou is even groot als voor degene die naast je zit.

Jullie gaan nu meer over energie begrijpen om je leven op de planeet te vergemakkelijken. Jullie gaan meer begrijpen over de energie die de biologie op de planeet vergemakkelijkt. In de komende momenten zullen wij jullie een lezing geven die wij “Het kosmische raster II” zullen noemen. Het is geen toeval dat de vorige lezing hierover ook op deze plaats is gehouden.

Geliefden, het is een energie die precies past bij deze informatie. Daarom geven wij die nu.

Dit is de channeling die is ontworpen om opgeschreven te worden en daarom spreek ik nu ook tegen degenen die dit lezen. “Wij zijn in het NU”. Je leest niet iets dat een tijdje geleden is gebeurd. Je leest over een energie die nu in je leven kan doordringen, net zo zeker als bij degenen die hier zitten en het via hun oren horen.

Al kunnen wij de toekomst niet zien, wij kunnen wel de potentiëlen van jullie tijdlijn zien, wij weten wie deze boodschap hebben opgepakt. Wij weten wie er nu leest, net zo zeker als wij weten wie deze boodschap horen.

Wij vertelden jullie laatst over het kosmische raster. Wij zeiden dat het raster een energie is die doordringt in het hele universum en die constant is. Wij vertelden jullie dat hij alle materie doordringt en altijd beschikbaar is. Wij zeiden dat het een natuurkundige hoofdproduct is over hoe alles werkt in het zichtbare universum. Wij zeiden ook dat licht langzaam is vergeleken met communicatie via het raster die bijna direct is. De snelheid vanaf het ene einde van het universum naar het andere is bijna nihil. (in werkelijkheid zijn er geen einden)

De kosmische energiegebeurtenis die jullie zien als 12 miljard jaar geleden gebeurde geen 12 miljard jaar geleden. Er is een communicatieattribuut dat aangeeft dat het nu gebeurt en verband houdt met jullie millenniumverhoging.

Wij gaven jullie elementaire informatie over de vorm van het raster. Nu gaan wij jullie vertellen wat de echte vorm ervan is, hoe de constructie is op de beste manier die wij met woorden kunnen uitdrukken.

Wij gaan jullie ook enkele attributen geven van het raster en ook hoe je die moet gebruiken. Daarna zullen wij jullie vertellen over het echte wonder, maar eerst moeten wij het natuurkundige deel daarvan beschrijven.

Deze informatie zal de wetenschap van allen in deze kamer samenbinden en daarbij zullen ook processen lijken te zijn die elkaar schijnbaar tegenspreken. Uiteindelijk zullen jullie kunnen begrijpen hoe het kosmische raster inderdaad de echte essence is van de energie van heling.

Het zal jullie ook niet verbazen dat wij naar het grootste van het grote gaan voordat wij naar het kleinste van het kleine gaan als wij het over mensen hebben. En voordat wij beginnen met de lezing zeggen wij: “Laat de voetwassing beginnen” Als wij nu over natuurkunde spreken, hebben wij het ook over liefde. Sommigen zullen druk voelen als wij het over liefde hebben en ook al begrijp je niets over deze natuurkunde kun je de druk lichamelijk voelen en ook de omhelzingen, sommige op het hoofd en sommige op de schouders.

Sommigen zullen voelen dat de temperatuur omhoog gaat en jullie zullen de energie in deze kamer voelen als deze binnenkomt en wordt gegeven in liefde. Deze tijd van ontdekking is gegeven omdat jullie dat wensen en omdat jullie die hebben verdiend. Daarom zitten jullie in deze stoelen.

Het kosmische raster is geen net. Het is niet enkelvoudig. Het is niet eendimensionaal. Het doordringt het universum en daarom is het overal, MOET het wel overal zijn. Het wil zijn vorm openbaren: De actuele vorm is net zoals bij cellen die gesloten compartimenten zijn. Dat zou jullie niet moeten choqueren of verbazen. Het bootst jullie lichaam na. Vanaf nu zullen wij de ‘cellen’’energiecellen’ noemen. Zij hebben in een honingraatvorm en die cellen hebben twaalf zijden. Elke energiecel van het kosmische rooster om jullie heen blijft onzichtbaar maar jullie zullen eens in staat zijn om deze energie te meten.

Dit raster is een structuur waarvan de delen elkaar niet aanraken. Elk van deze twaalf delen raakt de ander niet en toch lijkt het alsof zij elkaar wel raken. Zo bestaan zij, zij aan zij, alsof zij elkaar wel raken want er is iets dat ze bij elkaar houdt. Er is een mechanisch natuurkundig attribuut dat gaat naar de kern van het atoom. Deze zelfde mechanische ‘wet’ die de ‘cellen’ van het raster apart houdt is verantwoordelijk voor het bijeenhouden van ongelijk gepolariseerde deeltjes van atomische nucleaire structuur.

Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat deze delen van het raster elkaar niet raken en daar is een reden voor. Het is allemaal onderdeel van de communicatie binnen het raster. Energieoverbrenging binnen het raster bootst natuurkunde van de kleinste orde na – ook atoomstructuren die elkaar niet raken. Het bootst ook het meest elegante deel van jullie lichaam na dat verantwoordelijk is voor jullie denken – voor jullie geheugen, voor jullie herinnering en voor jullie reacties – het menselijk brein.

De bedrading in dat orgaan raakt elkaar ook niet. Dat is de manier waarop de natuurkundige attributen energie overbrengen of weer uitstralen. Dat is niet nieuw. Kijk er maar eens naar. Het is overal om je heen. Het is ook de algemene structuur van het raster.

Nu gaan wij jullie sommige attributen van deze cellen geven en daarna vragen wij jullie om ons te vergezellen. Enkelen van jullie, met name degenen die van natuurkunde houden, zullen aangenaam beziggehouden worden. De rest van jullie die er niet in is geïnteresseerd kan rustig blijven zitten want wij gaan jullie voeten wassen.

Het kosmische raster is uitgebalanceerd, maar het is niet rustig. Het raster heeft ongelooflijke krachten. Het heeft een stroom van energie die ik jullie niet kan uitleggen want er is geen vergelijkingsmodel in jullie denken. Daarom is het niet gemakkelijk te begrijpen. Het raster heeft openingen die wij het beste kunnen omschrijven als nodig voor de stroom van energie. Het balanceert de lichte ongelijkheid van de polariteit. De gaten hebben ook van doen met tijd en daar gaan wij direct wat meer over vertellen. Je zult altijd twee gaten samen zien. Het ene is duidelijk het andere minder. Je kunt de ene heel duidelijk zien maar zult heel goed moeten kijken om zijn partner ook te zien. Er zijn er altijd twee. Dit is een axioma (een aangenomen feit) of natuurkundige regel van het raster en van het universum.

De gaten bevinden zich meestal in het centrum van de galaxies. De afstand tussen de gaten bepaalt de draairichting van een galaxie en de snelheid van de materie om het centrum heen. Het is het klassieke duw en trek scenario en materie reageert daarop. Nu komt er iets dat jullie helemaal niet zullen begrijpen: De gaten zijn hoogst noodzakelijk voor de balans van jullie universele energie. De gaten zijn ook energieportalen (een soort aftopping) en die bevinden zich waar de voorkant van het rooster de achterkant raakt. De achterkant van het rooster bevat een universum waarvan de gaten tegenovergesteld zijn.

Noot: dit is GEEN alternatief universum. Het is ook van jullie. Ondanks dat het een paradox in zich heeft zullen sommigen in jullie toekomst – speciaal degenen die dit bericht lezen en een goede natuurkundige intuïtie hebben – de betekenis van deze informatie bevestigen.

Daarom is er in het centrum van jullie eigen galaxie een paar gaten waarvan je er een kunt zien als je dat wilt. De ander verstopt zich maar de gaten verschijnen per paar. Dit is dramatisch, het is krachtig, het is het raster dat zichzelf balanceert.

Wij gaan jullie een attribuut geven van het kosmische raster en de energie ervan en dit is moeilijk uit te leggen. Wij gaan het hebben over de mechanieken van de snelheid van de transmissie van energie binnen het raster en wij gaan jullie laten zien hoe de snelheid van het sterrenraster vergelijkbaar is met de langzame transmissie van licht.

De discussie over snelheid heeft een metafoor in zich, een analogie die op jullie eigen planeet bestaat. Sommigen van jullie weten dat als je een voorwerp door het water van de oceaan wilt laten bewegen, dit door het water behoorlijk wordt tegengehouden. Het water is dik en vormt een medium dat heel veel energie vraagt om iets erdoor te laten bewegen. Denk aan de snelste dingen in jullie oceaan. Het moeten een paar van de snelste vissen zijn of sommige van jullie mechanische duikboten, maar zij en hun snelheid verbleken bij de snelheid van gigantische golven die worden veroorzaakt door de energie van een aardbeving.

Velen van jullie weten dat de snelheid van door aardbevingen veroorzaakte golven in de buurt komt van de snelheid van het geluid. (plm. 300 meter per seconde) Zo snel gaat dat. Stel je eens voor hoeveel energie ervoor nodig zou zijn om iets van de grootte van een berg met de snelheid van het geluid door het water van de oceaan te laten gaan. Velen zouden zeggen dat niet mogelijk is en toch doen golven dat heel gemakkelijk.

De reden daarvan is dat een golf niet de transportatie is van MATERIE van de ene plaats naar de andere (zoals een vis, een duikboot of de materie van een berg) De golf is de transportatie (overbrenging) van energie van de ene plaats naar de andere. Zoals jullie weten kunnen watermoleculen bij een botsing bij de andere molecule binnengaan. De ene gaat in de andere en de snelheid hiervan is zeer, zeer hoog.

Hoewel de metafoor zijn beperkingen heeft als wij de twee vergelijken maar in essentie is dat precies wat er plaatsvindt in het raster op een veel, veel grotere schaal.

Licht is de transportatie van materiefotonen in de ruimte. Het kan een golfbeweging hebben maar de snelheid ervan wordt bepaald door zijn massa en de snelheid is relatief laag.

Net zoals een vis of een duikboot in het water is licht de transportatie van materie door een substantie.

Dat gebeurt als de cellen van het net op elkaar botsen zodat zij daardoor patronen (golven) scheppen die een snelheid hebben waarmee zij ogenblikkelijk door miljarden en miljarden lichtjaren gaan. Niet alleen is licht langzaam maar het moet ook nog door materie heendringen, niet alleen maar door de leegte van de ruimte.

Er is stof, gas en magnetisme die het tegenhouden en binden. De transmissie van energie van het net is schoon, snel en bijna ogenblikkelijk door de onmetelijkheid. Dat komt omdat het energiemedium uniform is en transmitteert met een systeem wat heel gemakkelijk herkent wat erin passeert (lijkt veel op golven met watermoleculen). Nu hebben wij jullie een mechanisch attribuut gegeven over hoe energie in het echte universum wordt uitgezonden.

Er zijn drie regels van fysica voor het universele netwerk, maar geen ervan zal beantwoorden op wat jullie Newtoniaanse natuurkunde noemen of de relativiteitsnatuurkunde van Einstein want Newtoniaanse en relatieve natuurkunde gaan meestal over het gedrag van materie. De natuurkundige wetten die ik jullie ga geven gaan over energie en zij zijn verschillend, heel verschillend.

De snelheid van energie die door het raster gaat is altijd hetzelfde. Het varieert nooit. Het is een constante wet van energienatuurkunde. Het is de snelheid waarmee de cellen van het net op elkaar botsen en dat schept golven van energie waarvan de snelheid altijd gelijk is. Dat is de eerste wet.

Hier komt de tweede en die is lastig.

Het heeft altijd evenveel tijd nodig voor energie om door de inwendige afstand van een cel van het net te gaan. ( een absolute tijdsperiode om van de ene naar de andere kant te gaan binnen een cel van het raster). Deze benodigde tijd is alttijd hetzelfde en varieert nooit.

Het derde axioma is dit: de cellen hebben een variërende afmeting. Dat is te zeggen, er zijn gebieden in het universum waar de cellen groot zijn en in andere gebieden zijn zij klein.

“Wacht Kryon” zou je nu kunnen zeggen, “Je zegt net dat het een bekende hoeveelheid tijd kost om de afstand binnen een cel te overbruggen. Als sommige groot zijn en ander klein, maakt dat dan geen verschil voor de tijd die ervoor nodig is? Je verandert toch de afstand?“

Nee, het is altijd hetzelfde.

Dan zou je weer kunnen zeggen: “Daar moet iets zijn dat ervoor zorgt. Het kan niet juist zijn dat er exact dezelfde tijd voor een lange afstand nodig is als voor een korte als de snelheid hetzelfde blijft“.

Jullie hebben gelijk. Hier dagen wij jullie uit om te begrijpen dat de paradox (schijnbare tegenstelling) hiervan is dat de tijdselementen moeten veranderen! Als je daarom een gebied in de ruimte binnengaat waar de cellen kleiner zijn krijg je een verschillende meting van de tijd dan wanneer zij groter zijn. Dit zal verklaren wat wij in het verleden hebben gezegd over waarom jullie wetenschappers ‘onmogelijke dingen’ zien door hun telescopen die met de bestaande regels niet verklaard kunnen worden. Zij kijken naar natuurkunde in een tijdraam dat kleinere of grotere cellen heeft dan in jullie eigen tijdraam. Daarom is het derde axioma het enige variabele, en het is de tijd. De eenheden van tijd veranderen in relatie tot de grootte van de cellen van het raster.

Laten wij het nu eens natuurkundig hebben over het gebruik van het kosmische raster. Geliefden, al eerder hebben wij jullie verteld dat de nulenergie van het raster is gebalanceerd tot nul. Wij zeiden dat elke cel ongelooflijke kracht heeft maar dat het wordt gebalanceerd door een tegenoverstaande kracht met een tegenoverliggende polariteit. Deze ‘nullen’ verbergen het aanwezige potentieel zodat het voor jullie allemaal onzichtbaar lijkt. De energie verschijnt daardoor als nul. (nulenergie)

Pas als het raster opzettelijk in onbalans komt kun je echt de energie ervan zien. Als je alleen maar zou weten hoe je de nul zou moeten manipuleren zodat je het een klein beetje in onbalans kunt brengen, zou het resultaat reusachtige energieën opleveren. Laat ons nogmaals zeggen dat een van de redenen dat dit veilig voor jullie tot stand te brengen is omdat geen van de cellen de ander raakt. Er zal geen kettingreactie komen als bij jullie nucleaire materiewetenschap. Je kunt dus de energie vasthouden van een, twee, drie of zoveel cellen als je wilt als je leert om die te manipuleren.

Enkelen hebben gevraagd naar de nul – naar de polariteit. Wat voor soort energie is dat die zo precies tegenover elkaar staat? Laten wij daar een antwoord op geven wat nu moeilijk te begrijpen is maar door de ontdekking en in te tijd zal dit wel duidelijk worden.

Tegenovergestelde energieattributen die de nul creëren zijn gepolariseerde energieën. Zij zijn bijna spiegelbeelden van elkaar die een zeer rustige nul scheppen. Dit is onderdeel van de balans van het universum en het is overal. Zo is het ook met licht en materie. Het is echter ook waar dat de spiegelbeelden van energie, licht en materie niet perfect uitgebalanceerd zijn. Afhankelijk van het effect van jullie ‘soort’ van universum (noem het het positieve, als je dat wilt), is de anti-energie, of spiegelbeeld van het positieve maar weinig minder energievol. Het is deze lichte onbalans die de gaten schept waar wij het eerder over hebben gehad. De gaten zijn noodzakelijk om de balans te handhaven. Aan de andere kant zou de ‘hoofdnul’ geen lang leven beschoren zijn en zou het raster constant uit balans zijn. De gaten voeren daarom de lichte onbalans van dit effect af .

Voor het laatste natuurkundige attribuut willen wij alleen een hint geven. Het raster is inderdaad de kosmische constante waar door de wetenschap altijd naar werd gezocht. Er zijn er die hebben gevraagd “Wat is de echte mechanische connectie tussen het kosmische raster en de materie?” Laten wij zeggen dat het een karaktereigenschap van deze constante is die de ‘snaren beroert’ van de muziek der materie.

Het bepaalt de frequenties van de kleinste deeltjes en deze frequenties hangen af van waar zij in het universum zijn.

Wij willen jullie graag vertellen hoe je het raster kunt manipuleren zodat je zijn energie kunt benutten. Begrijp dat je dit overal en altijd op Aarde of in de ruimte kunt doen. Het wordt volledig en compleet gedaan met magnetisme, actief magnetisme. Het is toegerust met de creatie van zorgvol geplaatste patronen van grote magnetische velden die actief moeten zijn (gecreëerd met energie, niet natuurlijk bestaand)

Als je ontdekt hoe dit werkt zul je ook zien dat dit speciale proces op de planeet niet nieuw is en dat dit bij experimenten op Aarde al eerder is gedaan.

Toen dit gebeurde begreep men niet wat er gebeurde. Het proces ging ze ver boven de pet en zij begrepen er zelfs de principes niet van……toch probeerden zij het.

Nu hebben jullie de mogelijkheid om dat proces te controleren en daardoor gedisciplineerde en blijvende energie te hebben, schijnbaar uit het niets. (de nul) Als zovele andere natuurkundige processen zal het een ongelooflijke hoeveelheid energie vergen om onbalans te krijgen in het nulattribuut van zelfs maar een cel.

Dus gaan jullie een vaste hoeveelheid energie in het experiment stoppen voor je de resultaten zult zien.

Als je eenmaal begrijpt hoe je ‘nul’ moet prikkelen om zichzelf naar onbalans te brengen zul je worden beloond met een gestadige stroom energie en vele malen meer dan je erin stopt.

Dit is voltooid omdat jullie je eigen kleine gat hebben gecreëerd. Een uit balans zijnde cel creëert een situatie waarbij de cel de cellen om zich heen gaat ‘voeden’ met energie, aan degene die uit balans is. Die vormt een soort kraan aan het net die voor onbepaalde tijd werkt zolang jullie werk voldoet aan de eisen die het raster verwacht te zien. Ik weet dat dit als Science fiction voor jullie klinkt maar het kan uiteindelijk DE energiebron van jullie planeet worden.

Zo werkt het: Twee magnetische velden samen, die op de juiste wijze zijn geplaatst – op een manier die zeer driedimensionaal in jullie ogen is – scheppen een ‘ontworpen magnetisch veld’ dat heel specifiek is. Het is er een dat jullie nog nooit hebben gezien en ontstaat niet natuurlijk. Begin met te proberen om veel magnetische velden tegenover elkaar te zetten – plus tegenover min – en dat in de juiste hoeken. Maak geen enkele veronderstelling. Denk vrij. In de juiste opstelling zullen deze twee velden een derde veld scheppen dat uniek is en het product is van deze originele twee velden. Dit derde veld is degene waar je het mee moet doen want dat heeft de potentie om het raster te manipuleren. Als je het eenmaal hebt gecreëerd zul je zijn speciale kwaliteiten leren kennen door de dramatische manier waarop het de natuurkundige wetten om zich heen verandert. Dat zal niet kinderachtig zijn – geloof mij. Je zult het weten als jullie het hebben.

Hier is een waarschuwing. Houd dit experiment weg van je lichaam. Doe dit experiment volgens jullie geldende voorschriften. Doe het langzaam. Begrijp eerst wat je ziet voordat je de volgende stap doet. Stel je niet bloot aan welke magnetische velden dan ook. Doe alle energie-experimenten op afstand. Bedenk dat magnetisme ook een belangrijke rol in je lichaam speelt.

Hier is er nog een. Begrijp dat als je de onbalans van het net te groot maakt er een tijdverschuiving zal zijn want het proces heeft ook de eigenschap van TIJD in zich. Wij bedoelen niet dat je daarop moet wachten. Wij bedoelen een van de actuele natuurkundige spelers in het creatieve proces van het in onbalans brengen van het net de manipulatie van het tijdraam van materie is. (een weinig bekend attribuut van elk materiedeeltje in het universum). Dit is geen tijdreizen, maar tijdverschuiving. Het is waar jij feitelijk kleine materiedeeltjes aanspreekt en het tijdraam verandert waar zij in zitten.

Als de ongelijkheden van tijdramen elkaar tegenkomen (materie vermengd met verschillende tijdattributen) is het resultaat een verschuiving van afstand. Ook al is er geen gruwelijk gevaar voor de Aarde bij dit tijdexperiment, het kan en zal effect hebben op de omgeving van het experiment. Met andere woorden: het kan een materievervorming veroorzaken die het experiment volledig stopt en in feite de delen ontwricht.

Wij zullen er hier nu niet meer over vertellen maar hoe meer slimme wetenschappelijke geesten dit lezen hoe sneller dit zal leiden tot de volgende vanzelfsprekende stap en het antwoord is “ja” het net is ook de sleutel tot snel verplaatsen van grote lichamelijke objecten – zelfs over zeer korte afstanden.

Nu is het tijd voor het wonder dat staat te gebeuren terwijl wij hier zijn. Sommigen van jullie hebben dit natuurkundige praatje aangehoord terwijl wij hen de voeten wasten en zich afgevraagd hoe dit alles in relatie tot jullie persoonlijke levens staat. Natuurkunde? Wetenschap? Wat heeft de vaste lichtwerker daarmee van doen?

Dit is het gedeelte waarin zij die in deze kamer zitten en met netenergie werken meer zullen begrijpen hoe het menselijk lichaam reageert op wat er gebeurt want het net is echt beschikbaar voor iedereen hier. Mijn partner moet nu heel voorzichtig zijn want dit moet heel accuraat zijn.

Het kosmische net communiceert met menselijke lichamen door een reeks magnetisch weerklinkende frequenties die samenkomen in een kristallijnen structuur met 12 segmenten. Wij hebben het woord kristallijnen structuur op papier nog nooit laten gebruiken. Wij hebben deze informatie nog nooit eerder naar buiten gebracht en wij doen dit nu wel omdat de kennis cruciaal is en de energie in deze kamer ons toestaat om jullie erover te vertellen.

Wij gaan nu verder over de kristallijnen structuur die om de gecodeerde structuur heen zit die jullie DNA noemen. Denk eraan dij wij een andere definitie van DNA hebben dan jullie! Jullie DNA kreeg zijn naam in feite door twee strengen die chemisch zij en die je fysiek kunt zien. Onze definitie refereert aan de 12-strengige codering voor het menselijk lichaam waarvan er maar twee chemisch zijn. Alle strengen van het DNA zijn gereedschappen in code. De strengen zijn instructiesets en wij hebben al eerder gezegd dat sommige ervan magnetisch zijn. Andere zijn wat je ‘spiritueel’ zou kunnen noemen. Maar voor ons hebben zij ook een fysiek gebied. Deze strengen bevatten alle codering voor je hele leven en zelfs die van het leven hiervoor. Maar er is meer. Het herinneringsdeel van jouw lichaam staat apart van de codering. Het is de stam en het heeft een kristallijnen structuur. Velen van jullie zullen zeggen, “Waarom moet dan van kristal zijn? Zit daar kristal in?

“De benaming is metaforisch en toch is er materiaal aanwezig dat kristalachtig is. Bij jullie kristalwerk, zelfs op het basisniveau, zullen jullie hebben gemerkt dat kristallen iets speciaals doen. Weten jullie nog wat dat is? Zij houden energie vast. Daardoor herinneren zich en slaan zij energiepatronen op. Nu beginnen jullie te zien hoe de computer van het menselijk lichaam werkt. De kristallijnen structuur, die wij omhulsel zulle noemen en zich om het gecodeerde DNA bevindt is de herinnering van jouw levenskracht. Het bevat de herinnering aan elk leven dat je ooit hebt gehad. Het is de Akasha-kroniek van jou. Het is het opslagsysteem van het verleden en het bevat contracten of afspraken. Het bevat alle dingen waar jij doorheen bent gegaan. Daarom is die kristallijnen structuur ook spiritueel. Het is alles wat jij bent op het gebied van herinnering.

Er is echter geen allesomvattende instructieset. De instructies zitten binnenin de 12 DNA-strengen en de kristallijnen informatie zit verpakt rondom het DNA-pakket als de herinneringskern – de stam – die ervoor klaar is om benodigde informatie door te geven aan de instructiesets. De kristallijnen structuur bevat ook de perfecte blauwdruk van een mens…..ook als herinnering.

Je zou nu kunnen bedenken dat er een constante communicatie is tussen de 12 DNA-strengen en de 12 delen met kristallijnen herinnering. Op dit moment is die communicatie niet erg goed. Op deze Aarde – op deze planeet – is de communicatie tussen de vitale delen in je lichaam minder dan 15% efficiënt.

De biologie in je lijf is dus niet zo bijster ‘slim‘. Er zijn geweldige helings- en levensverlengende attributen binnen jullie cellulaire structuren die nooit tevoorschijn zullen komen zonder de efficiënte ‘herinnering’ vanuit het kristallijnen omhulsel.

De communicatie tussen de polariteit van het gecodeerde mechanisme en de kristallijnen herinnering is gebrekkig. Dit, geliefden, is een met zorg geconstrueerde beperking die jullie dualiteit in toom houdt. Zo is het vanaf het begin geweest en dit is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het feit dat jullie bijna niets herinneren over: (1) Wie jullie waren; (2) Waarom jullie hier zijn; (3) Het feit dat jullie oneindig zijn; (4) De spirituele test waarin jullie zitten en (5) Wie je echte familie is. Dat is nog niet alles. Als toevoeging aan deze spirituele items is er de ‘onmogelijk gemaakte biologie’! Deze gebrekkige communicatie die er zorgvuldig voor jullie was geplaatst (door jullie): (1) Herinnert zich niet hoe je herboren/hersteld kunt worden; (2) Staat wijd open voor gewone aardse ziekten omdat delen van jullie niet weten hoe het totaal werkt; (3) Leeft een kort leven omdat delen ervan die er feitelijk zijn tijdens het leven stoppen met werken of omdat zij gedwarsboomd worden door chemicaliën.

Wat denken jullie dat er tegen de kristallijnen herinnering ‘praat”? Wat denk je dat helpt om de balans van de dualiteit te behouden, een dualiteit die dingen inefficiënt houdt? Het magnetische rastersysteem van de Aarde!

Wij zouden niet hier zijn om het magnetische raster te bewegen zonder dat jullie daarom zouden hebben gevraagd. – totdat een meting in 1987 een groot potentieel van verandering liet zien, geliefden. Familie, ik spreek tegen jullie! Het is de communicatie tussen twee elementen in het lichaam dat de kern is van hoe dicht je bij je Hoger Zelf kunt komen. Volle herinnering tot 100% van de codering van jullie biologie zou onmiddellijk een staat van ascensie scheppen. Jullie zouden rondlopen met jullie volledige potentieel…..en dat is een fantastische gedachte.

Er zijn mensen op deze planeet die bijna helemaal in hun volle potentieel zijn. Wisten jullie dat? Zij moeten hier zijn voor de spirituele balans van de planeet (zoals wij al eerder zeiden). Sommigen ervan kennen jullie en wij hebben het dan over de Avatarenergie die wordt gebracht door een groepje heel speciale mensen die nu leven. Volledige communicatie van de principes waarover wij het hebben gehad kan wonderen laten plaatsvinden!

De creatie van materie uit het niets – is weten hoe natuurkunde werkt – weten hoe liefde werkt. Het is een krachtige combinatie, weet je. Voeg ze samen en je kunt alles manifesteren; Volledige macht over de vol natuurkunde zijnde macht over je leven, over de hele reikwijdte van je eigen biologie. Kijk goed naar waartoe de Avatars in staat zijn – zo zijn jullie allemaal!

Iedereen in deze kamer en die dit leest, heeft de potentie voor alle kennis. Die zit in de kristallijnen structuur met 12 segmenten die de gecodeerde (DNA) omhult en die codering wacht er alleen maar op dat er een betere communicatie komt.

Wij vertelden jullie vaak dat jullie als gelijken zijn geschapen en perfect en oneindig. Het enige wat je daarvan kan afhouden is de dualiteit en de gebrekkige efficiëntie van jullie huidige biologie.

Dit kan allemaal veranderen door betere communicatie tussen de kristallijnen structuur en het DNA. Als de overbrenging van herinnering zich uitbreidt naar de instructiesets zal het lichaam reageren en met het lichaam bedoelen wij de hele mens.

Wij zullen jullie vertellen waar die betere communicatie vandaan moet komen. Het komt van de nieuwe positie van her rastersysteem van de Aarde. Daarom hebben wij het verplaatst en dat is waarom onze groep in 1989 kwam. Nu weten jullie het. Weet je nog dat wij vertelden dat geen mens kan bestaan zonder het magnetische raster van de Aarde? Het magnetische raster van deze Aarde is wat de communicatie mogelijk maakt die zorgt voor jullie dualiteit en jullie eigen verlichting.

Zonder het magnetische raster is er geen communicatie. Op een dag zullen jullie experimenten in de ruimte dat laten zien. De mens moet een magnetisch aanvulling hebben om in te leven. Zonder dat zal de mens binnen een paar maanden of jaren sterven.

Elementen op Aarde komen samen om leven te genereren, weet je? Kijk maar eens naar jullie planeet. Denk je dat je er gewoon op kunt lopen, leven en hopen dat zij zich zal gedragen terwijl jij hier bent? Zij weet wie jij bent, net zoals ik dat weet, net zoals het raster dat weet. Er is daar intelligentie. Daarom werkt de Aarde samen met jullie verlichting. Vraag het maar eens aan de inheemse mensen die hier voor jullie waren. Op het kernniveau van hun spirituele niveau ligt de verering van de grond van de Aarde. Zij wisten!

Er is nog meer over de communicatie van de rasters want er is nog een andere kristallijnen structuur. Dit zal op een latere bijeenkomst aan de orde komen.

Jullie DNA (de twaalf strengen) bevat instructiesets voor een leven in je lichaam met een tijdspanne van negenhonderdvijftig jaar. Momenteel werkt veel van deze codering niet. Het werkt niet sinds het geen informatie meer krijgt van de herinneringskern (kristallijnen structuur). In deze kernherinnering zit informatie die de DNA-eigenschappen laat ‘herinneren’ hoe alles werkt.

Juist nu is jullie wetenschap begonnen met onderzoek naar jullie biologie en met het kunstmatig stimuleren van het DNA. Zij doen dit met magnetisme! Deze benadering van gezondheid is een echt reële terugkeer naar het mechanische proces binnen de ‘tempel van verjonging’ waarover wij jullie een paar jaar geleden vertelden.

Magnetisme en de energie van het kosmische raster helpen om je dualiteit en je verlichting te plaatsen.

Het helpt ook om de balans te bewaren van je kristallen herinnering die momenteel in een inefficiënte staat verkeert, precies zoals jullie het hebben ontworpen voor jullie test op de planeet.

Nu veranderen de dingen.

Er zijn mensen in deze kamer die langzamerhand bezig zijn om de verbinding van de cellulaire biologie met het raster te ontdekken. De ene ontdekt het door natuurkunde en de andere door de kracht van kennis en intentie. Beiden werken met magnetisme op een bepaald niveau.

Wat er in beide gevallen verandert is dat het DNA gaat beginnen te herinneren! De efficiëntie van de communicaties is verhoogd en daardoor ontwaken verborgen delen en stukken van het biologische en het spirituele DNA. Weet je nog wat er ontwaakt? Het betekent dat de kennis die er is – alleen maar slaapt. De mechanieken zijn hier en wachten op meer efficiënte instructies.

Laat mij een voorbeeld geven: Elke cel in je lichaam is ontworpen voor zelfdiagnose. Elke cel is ontworpen om te weten of hij correct of incorrect in balans is met het geheel. Elke cel wordt geacht dat te weten maar veel van die informatie wordt voor ze verborgen. De ziekte kanker neemt dit slecht functionerende deel van jullie cellulaire structuur gemakkelijk in de maling. Als dit deel goed zou werken zou kanker niet bestaan.

Deel van het ontwaken is het huwelijk, door magnetisme, van de kernherinnering en de codering. Als de rest van de instructies bekend is die de cellen weer hun volledige intelligente kennis zal brengen kunnen zij ook zichzelf weer kunnen diagnosticeren en herkennen of zij uit balans zijn en zichzelf niet reproduceren.

Alleen de gezonde zal worden toegestaan dat te doen. Als toevoeging: Zou zo’n cel dan feitelijk cel-zelfmoord plegen? Dat is het hele ontwerp. Zoek ernaar want het is een welbekende biologische handeling. Nu is het tijd om dat te versterken. Denk eraan als een geweldige verhoging van je immuunsysteem en dat is maar een van de attributen van de hele menselijke blauwdruk.

Sommigen van jullie die dit horen en lezen denken dat wij het alleen over natuurkunde hebben. Nee! Wij hebben het in feite over zelfheling,……lang leven en een geheel nieuwe en actieve verandering van de menselijke biologische toestand.

Of het nu komt door intentie van het menselijk bewustzijn of van fysiek mogelijk maken door chemie of natuurkunde, jullie DNA heeft nu toestemming om te veranderen, geliefden, daar ging de 11:11 over! Dat is wanneer jullie “Ja” zeiden tegen dit onderwerp waar wij het nu over hebben.

Vier dit feit! Luister: Als de communicatie tussen de kristallijnen structuur en de DNA-structuur dichter bij elkaar komt, kun je botten vormen waar die er voorheen niet waren – er is een creatie van materie – je kunt ziekte laten verdwijnen uit je lichaam! De cellen worden steeds intelligenter. Je verhoogt je biologie en het wonder komt van binnenuit!

Genezers, horen jullie dit? Alles wat jullie hebben te doen in je werk is deze twee biologische attributen samen te brengen binnen de cellulaire structuur van degene die voor je zit en vraagt om genezen te worden. Waarom genezen sommigen en anderen weer niet?

Het antwoord is complex maar een van de hoofdkatalysators voor miraculeuze genezing is pure intentie. Als je de volgende keer weer met iemand werkt zorg dan dat de intentie er is. Wees er zeker van dat zij echt weten wat zij aan het doen zijn.

Als er eerlijk toestemming is gegeven en de intentie er is, zal genezing plaatsvinden. Enige van de meest fantastische genezingen die jullie nu op de planeet hebben is Mens tot Mens, zonder enige aanraking.

Het is diepgaand. Het bezit de eigenschap om miraculeus te zijn en het is de verbinding met het raster,

Dit is de uitleg over waar energie vandaan komt want het raster is feitelijk hetgeen alle magnetisme aanvult. Als je uiteindelijk begrijpt waar magnetische velden vandaan komen zul je weten waarover ik het heb. Zij zijn een attribuut van materie en het net.

Sommigen van jullie herinneren zich het verhaal van Michael Thomas en de channeling van dat verhaal, De Reis naar Huis. (Kryon boek vijf). Misschien herinner jij je dat Michael was verteld dat hij de fijnste en grootste engel zou ontmoeten in het laatste huis van zijn reis – en dat was ook zo. In dat zevende huis werd de grote engel aan hem getoond en die was van goud en had ZIJN gezicht. Toen Michael Thomas bij die engel zat kon hij nauwelijks ademhalen door de goddelijkheid die om hem heen was. Terwijl hij zich realiseerde dat goddelijkheid en het vlees niet goed samengaan had hij een moeilijke tijd terwijl hij op zijn knieën zat.

Michael werd een fysieke dispensatie verleend om hem heen zodat hij zich kon handhaven toen hij naar de Grote keek die zijn Hoger Zelf was.

Toen de grote gouden Ene klaar was met informatie geven zei hij Michael dar er geen lesgeven meer zou zijn. Zij hadden beiden een niveau bereikt dat vergelijkbaar is met wat wij nu samen hebben bereikt.

Er zit geen leerstof meer in dit bericht. In plaats daarvan is er nu alleen liefde.

In dit verhaal vroeg de gouden engel Michael Thomas zich om te draaien en op de trap te gaan zitten waar de engel net vanaf was gekomen. Hij deed dit en de engel zei: “Michael Thomas, dit heeft niets van doen met lesgeven. Het leren is voorbij. Wat ik nu ga doen is alleen van je houden”. Zoals jij je misschien herinnert nam de grote Ene – het heilige familielid – het Hoger Zelf van de mens, de voeten van Michael en waste ze. Michael huilde.

Zie je, dit is het partnerschap tussen mensen en hun heilige familie. Dit is het partnerschap tussen Spirit en de mens. Dit is de boodschap van Kryon. Alle natuurkunde waar wij het vandaag over hebben gehad kan aan de wetenschap worden gegeven. De liefde is de echte les. De familie is hier – een familie die jullie kent. Boodschappen zijn er gegeven om jullie leven op te tillen. Processen en procedures zijn over de hele planeet aan jullie gegeven zodat jullie veel langer kunnen leven om je werk af te maken. “En wat is mijn werk” zou je kunnen vragen. Dat is om je licht vast te houden!

Wil je nu het verschil horen tussen jullie en de indigokinderen waarover wij het hebben gehad terwijl wij jullie de voeten wassen?

De kristallijnen structuur waar wij het vandaag over gehad hebben ligt een heel klein beetje dichter bij hun codering dan die van jullie. Die kinderen komen hier van de andere zijde en weten dat zij koninklijk zijn. Die kinderen komen hier met een spirituele evolutie die jullie niet hebben en daarom lijken zij niet te passen in jullie maatschappij.

Zij weten dingen die jullie niet wisten en zij voelen dat op cellulair niveau. Sommigen van hen scheppen zelfs hun eigen cultuur omdat jullie niet naar hen willen luisteren.

Jullie geven hen niet het vertrouwen dat zij verdienen door betrokken te zijn. Jullie eren ze niet. Gek genoeg behandelen jullie ze als kinderen!

Nu is het tijd voor de voetwassing, nietwaar? De meesten van jullie weten dat het einde van de channeling nu nadert, toch wassen wij constant jullie voeten. Wij hebben energie uitgestrooid in deze kamer en ook naar degenen die dit lezen. Het is heilige familie-energie van de groep die naar hier is gekomen vanachter de sluier. Het werd geleverd door degenen die van jullie houden, die hier door de gangpaden lopen en langs de stoelen lopen, die jullie omarmen – die nu aan jullie voeten zitten.

Terwijl wij opstaan met tranen van vreugde trekken wij ons terug van deze plaats. Als wij zouden kunnen zeggen dat er zo’n emotie bestaat aan deze kant van de sluier zouden wij ook zeggen dat er verdriet is in ons afscheid want wij zijn familie die graag hier zou willen blijven. Als jullie dat zouden toestaan zouden wij hier in deze kamer waarin jullie zitten nog dagen willen zijn. Zo voelt het om met familie te zijn!

Laten wij deze dierbare tijd onthouden als een tijd van grote reünie – een tijd waarin mensen en engelen samenkwamen en zichzelf herkenden als familie, en elkaar daarvoor liefhadden. Er zal een tijd komen waarin ik jullie zal zien in de Hal van Eer.

Als die tijd komt zal ik jullie herinneren aan deze dag en zal ik zeggen, “herinner je die tijd in de plaats die jullie New Hampshire noemen? Het was kostbaar……kostbaar.

En zo is het.

Kryon