Kryon channeling: Over de omwenteling. / via Natascha Lossie

Kryon channeling: Over de omwenteling.

Natascha Lossie / 22 april 2011

Mensen die bang zijn zullen eerder in moeilijkheden verkeren, dan mensen die vertrouwen hebben. Het is een kosmische wet dat alles wat je denkt wordt gematerialiseerd, dus ook de angst waarmee je bezig bent. Het is niet de bedoeling dat we negatief gaan denken. Het is niet de bedoeling dat we in doemscenario’s denken. We zijn juist op weg naar een mooiere, liefdevollere wereld waarin alle creaties direct zichtbaar worden.

We worden allemaal schepper. Niemand heeft nog schuld. We bedenken slechts onze eigen schuld. Het is niet de schuld van een ander wanneer iemand geen geld heeft. Het is niet de schuld van een ander als iemand zich rot voelt. We zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor wat we voelen, wat we zijn en wat we creëren.

We komen nu in een fase waarin elk gevoel wordt uitvergroot, want de omwenteling waarin we nu zitten vraagt om finetuning.

Het is de bedoeling dat we ons afvragen; “wat heb ik in mij wat nog hoort bij de oude energie en is het nog nuttig?”

Het is de bedoeling dat we ons afvragen; “wat in mij draagt bij tot het aantrekken van negativiteit en ongemak?”

Het is de bedoeling dat jullie in gaan zien dat niemand buiten jou verantwoordelijk is voor het kiezen van een bepaalde situatie. Wij zien alles in het licht van groei. Wij weten dat jullie inzien dat er nieuwe mogelijkheden zijn en dat er nieuwe keuzen kunnen worden gemaakt. Het is niet langer mogelijk om jezelf voor de gek te houden. Dat geeft pijn, veel meer pijn dan wanneer iets wordt erkend wat niet langer goed voor je is.

Je zou kunnen zeggen dat alles nu op tafel komt, alles wat niet meer klopt. Je nieuwe zelf wordt geconfronteerd met alle zere plekken en die komen boven zodat er in alle eerlijkheid naar gekeken kan worden, zodat er heling kan komen en vernieuwing.

Kryon