Kryon: De ascensie van de planeet Partoos (2e planeet; de eerste was Landras) / via Sabine Sangitar

Kryon: De ascensie van de planeet Partoos (2e planeet; de eerste was Landras)

doorgegeven via Sabine Sangitar/ 19 oktober 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Mijn dierbare familie,

Al langere tijd was het bekend dat de planeet Partoos bereid was om te ascenderen. De ontwaakte bewoners van Partoos hielden hun energieën nog vast omdat het door de eerdere ascensie van de planeet Landras tot een eventuele kettingreactie zou kunnen komen. De ascensie voltrok zich tijdens de festivals en de planeten namen heel veel Eleua-energie in zich op.

Dit werd door Kryon middels de planetenverbinding door het raster gestuurd en over Landras, Partoos, Marajanas, Eris en de Aarde verdeeld.

De ascensie van Partoos voltrok zich zeer rustig, voorzichtig, en relatief snel. Alle bewoners van de planeet hoorden de volkomen toon en keken allen naar binnen en werden in hun bewustzijn verhoogd. De innerlijke schouw hield ongeveer 22 minuten aan. Daarna was er een machtig gezang van sterrenzaad op de planeet (tijdens het beven) te horen. Grote sterrenformaties vertoonden zich en de boodschappers van de Liefde (die ook de bewoners van Partoos in zich dragen) lieten een grote energiegolf van transformatie los. Sherin toonde zich aan de bewoners en samen werd in de lichttaal een gebed uitgesproken.

Daarna volgden weer gezangen van sterrenzaad. Tegelijk werd er een golf van Vrede over de planeet uitgestuurd en alle bewoners waren zeer rustig maar zeer diep geroerd en emotioneel. Momenteel bevinden zij zich in de aanpassingsfase en zijn veel dingen nieuw voor de bewoners van Partoos.

De bewoners van Partoos lijken heel, heel veel op ons en werken ook bijna op dezelfde manier als wij en hebben ook dezelfde vragen! Het medium van de Goud/blauwe frequentie heeft opgeroepen tot veel scholing omdat hij vele kanalen voor boodschappen nodig heeft. Er werd een interne kring opgericht (net zoals bij ons) en er werden taken verdeeld. Het is ook op Partoos een grote uitdaging om zoveel bewoners nu scholing te geven en hen te leiden in het bewust ontwaken.

De Partorianen werken veel met de energie van Genade en met het veld van Prosonodo-licht, zij noemen dit het Liefdesveld van de Genade-energie.

Vele Partorianen werden naar het schip van Ashtar gehaald om energetische patronen vrij te maken. Wat ik heel ontroerend vond is dat er een vreugdedans volgde op de ascensie en dat – ondanks alle vreugde – de Partorianen bij ons en de 36 Hoge Raadsleden zijn gekomen om van hun liefde te getuigen.

Ook voor Partoos is de Witte Broederschap een belangrijk thema, ook al geven zij hen een andere naam. Deascensie van Partoos heeft ook gevolgen voor ons omdat de energie van ontwaken ook door de gezamenlijke planetaire rasters stroomt.

Ik houd dit innerlijk zeer goed inde gaten en zal jullie hier steeds verder over berichten.

Sabine Sangitar in het Forum van de Kryonschool op 19.10.2011

HIAM ‘ ANASTRA

Ein Weg des Ewachens