Kryon: De heldere intentie voor de Gouden Eeuw / door Sabine Sangitar

Kryon: De heldere intentie voor de Gouden Eeuw

Sabine Sangitar / 6 juni 2011.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT. Kryon wil jullie een bericht brengen. Momenteel komen er veel verschuivingen voor in het raster van de planeet. Wij roepen jullie op om in de intentie te gaan van de alom tegenwoordige waarheid in ELEXIER. Maar wat betekent het als wij je vragen om diep in de intentie te duiken?

Velen voelen zich onzeker en weten niet of ze echt in diepe intentie zijn. Als je twijfelt is het niet genoeg voor de intentie om contact te maken. Realiseer je dat de diepste intentie voortkomt uit je vertrouwende toewijding, zelf als je intellect het niet kan volgen. De circulerende waarheid van het goddelijk veld kan niet begrepen worden door je intellect. Open je hart en volg de energieën van vertrouwen. Vertrouw erop dat de berichten die wij je brengen voor de goud-blauwe frequentie altijd op het juiste moment komen, zodat die jou kan helpen. Dit genereert de diepe intentie en het is de sleutel tot de poort van ontwaken. Het is de hoogste frequentie van energie die jij in jezelf kunt opwekken. Het vertrouwen dat alles terecht en goed is zoals de energieën jou worden gebracht. Probeer het niet uit te rafelen en probeer het niet te begrijpen. Als je soms twijfelt, probeer dan die twijfel om te vormen, maar word niet onbuigzaam want sta jezelf toe om die energie te voelen want dan kun je hem omvormen. Dit vormt ook diepe intentie.

Dus vraagt Kryon je nu om weer de diepte in te gaan en te voelen hoe helder je intentie is om open te staan en je toe te wijden in het feit dat deze eeuw, de gouden Eeuw, de eeuw van vertrouwen is. Er zijn vele subjectieve waarheden onder jullie mensen. Dat is goed en terecht. Niets is fout, niets is goed en niets is goed en niets is slecht. Maar er is altijd een hogere waarheid en als jij jezelf verenigt met je chakra’s, jezelf toewijdt aan het veld van je goddelijkheid, zul je die hogere waarheid herkennen en die zal je openen.

Kryon brengt jullie deze boodschap omdat vertrouwen in deze tijd van groot belang is en verder gaat dan het intellect. Onze liefde die wij voor jullie voelen behelst ook dat wij ook de energieën in de vorm van boodschappen naar de aarde brengen en wel op een dusdanige manier dat zij terecht en goed voor jullie zijn in een cyclus die voortkomt uit de aarde-energie en jullie behulpzaam is.

Nu zal de tijd komen waarop de stroom van informatie van de priesterenergie en magie arriveert die verbonden is met de energieën van het Prosonodolicht en de Eleua energie. Het was belangrijk voor de energie van de gehele planeet omdat pas nadat de Elua energie en het Prosonodolicht zijn gearriveerd de andere zich kunnen verenigen en gebracht kunnen worden.

Jezus Christus draagt van binnen ook priesterschap met zich mee. Onderzoek dus wat er in je ziel en in je hart ronddraait en je zegt of de woorden van Kryon woorden van de goddelijke Realiteit zijn en of de boodschappen die wij jullie brengen terecht en goed voor jullie zijn.

Zo hebben jullie dus een inwijding ontvangen die het voor jullie mogelijk maakt om te reizen naar de goddelijke Realiteit en Ashtar Sheran te ontmoeten met de intentie van vertrouwen. In dit energieveld van vrede kunnen speciale energieën zijn ingebed in je aspecten die ook meehelpen aan dat wat gaat komen, aan het priesterschap en aan de magie van de vereniging met het Prosonodolicht en de Eleua energie voor het ontwaken.

Juist omdat wij zoveel van jullie houden is het voor ons zo belangrijk dat jullie jezelf de rust toestaan om van deze energieën te genieten die naar jullie gebracht zijn en ze te laten stromen in de zekerheid dat zij je zullen helpen want veel energieën stromen samen en verbinden jullie nu. Het is dus belangrijk om nogmaals te voelen met de kracht van vertrouwen zodat twijfel is getransformeerd en zodat vertrouwen de hoogste energie voor jullie is. Met dit vertrouwen kun je een veld scheppen dat vol kracht is.

Wij houden onmetelijk van jullie. A NI O’HEVED O’DRACH.

AN’ANASHA.