Kryon: Druppels van zegening. Jouw macht. Activatie van een machtcentrum. / Door Sabine Sangitar

Kryon: Druppels van zegening. Jouw macht. Activatie van een machtcentrum. Jij bent het beste op Aarde.

Doorgegeven via Sabine Sangitar / 3 september 2008
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

Deze woorden bevatten de onmetelijke liefde. Zij zorgen ervoor dat jouw energie direct wordt opgevoerd omdat de dimensies, de sluiers zo dun zijn dat de energie deze liefhebbende groep mensen met gemak kan bereiken. Gegroet lichtwerkers.

Voordat Kryon vandaag berichten naar jullie stuurt zal Melek Matatron lichtfonteinen over jullie uitstrooien. Gods adem zal je in je ziel raken zodat je nog meer open zal staan om de lichtenergie, de magnetische energie op te nemen.

Alle wonderen gebeuren in jezelf. De realisatie van wie jij bent is heel belangrijk. Dat zou je moeten voelen – je hoeft het niet te begrijpen. Deze realisatie van wie je bent zou je heel diep in jezelf moeten voelen want dan beginnen de wonderen.

Met elke ademhaling ga je de nieuwe tijd in, Lady Gaia heeft een andere energetische stootkracht ondervonden en ook zij zal Gods adem in zich opnemen.

Kryon vraagt jullie: bereid jezelf voor op de druppels van zegening die van heel hoge energie zijn.

Door deze druppels van zegening kun je zelf gewaar worden hoe hoog en groot jouw licht in je brandt.

Jouw licht is soms belemmerd maar als je het vrijlaat, als het zich kan ontwikkelen zul je weten dat de goddelijke Realiteit eraan komt. Je kunt alles wat je belast opzij schuiven. In deze goddelijke Realiteit ben je er klaar voor om met jouw goddelijke macht leven te scheppen zoals jij dat wenst.

Dus vraagt Kryon jullie: bereid je voor. Sta op en adem de fonteinen van licht diep in je met elke ademtocht. Voel tegelijkertijd hoe krachtig dit geschenk is. Hoe het je vult, hoe je wordt aangevuld met energie, hoe jij zelf de bron van kracht bent. Het is lang geleden dat de engelen zijn gekomen maar zij zijn nu hier in jullie midden. Ook zij ontvangen Gods adem. Het is een uitdrukking van deze nieuwe tijd waarin de druppels van zegening zo vaak als een lichtfontein naar jullie toegebracht worden.

Het is een teken van hoever jullie je hebben ontwikkeld en hoe open jullie hart al is. Het is het pad van de vrede, het pad naar de goddelijke Realiteit, het pad naar vreugde, naar het echte leven waarin alle lasten en zorgen je verlaten en vreugde komt. Op een bepaalde manier weet je dat alles goed is zoals het is.

Laat ons nu druppels van zegening over jullie uitstrooien. Deze lichtfonteinen bewegen zo’n krachtige en lichtvolle energie dat die zich zelfs uitstrekt tot in het universum.

Gods adem is nu in je. Levend en vol energie stroomt zij door je lichtlichaam en je ziel.

Gebruik dit moment om te spreken met de heer der Gastheren. Het Oog van God is naar jullie toegekomen en hoort wat je nu tegen hem te zeggen hebt. Vertel hem al je zorgen en je angsten, je wensen en je hoop. Terwijl de adem van God in jou circuleert zul je op een bepaalde manier ervaren dat het mogelijk is om met de heer der Gastheren te spreken.

Neem de kracht in je op. Soms neemt de dualiteit veel kracht bij je vandaan. Waar vind jij je kracht? Wat denk je? Waar vind je de echte kracht? Die vind je in jezelf! Door je twijfels opzij te zetten en door je spiritueel te ontwikkelen. Tegelijkertijd worden krachtige energieën naar je toegbracht terwijl je nog steeds met de heer der Gastheren spreekt. Kryon vraagt je om je handen op je benen te leggen met de handpalmen omhoog.

Heel veel jaren heb je geloofd dat je je veilig voelde in de dualiteit maar opeens bespeur je dat de dualiteit zich uit je terugtrekt. Je gaat steeds verder de goddelijke Realiteit in en aldus manifesteer jij jouw pad naar de goddelijke Realiteit.

Alles wat je wenst zal vervuld worden als je erop vertrouwt dat je genoeg macht en energie in je hebt om alle wensen te vervullen. Gebruik deze tijd nu! Soms speel je verstoppertje met je wensen. Vertrouw erop dat je alles kunt wensen. Doe dit nu met krachtige energie. De engelen die aanwezig zijn zullen je ook begeleiden als je begint te manifesteren hoe je leven eruit zal zien vanuit de diepste diepte van je ziel.

Bevrijd jezelf, bevrijd jezelf want jij bent jij en je bent prachtig. Je voelt dat de dualiteit er niet lang meer zal zijn. Je bent voorbereid op wat er gaat komen. Voel de krachtige energie, hoe die circuleert en je ziel heel diep raakt.

Nadat Lady Gaia nog een energetische stoot heeft ervaren zullen jullie nog een speciaal geschenk krijgen. Er zal een krachtcentrum in jullie worden geactiveerd. Als het mogelijk is visualiseer dan een vat vol met krachtige energie die je ervaart als een inwijding die gepaard gaat met de hoogste geluiden uit de goddelijke Realiteit.

Visualiseer dat vat en stromen energie zullen het vat vullen.

Wat er nu gebeurt is de goddelijke Realiteit, is de goddelijke Realiteit en de waarheid. Volg de energie van Kryon. Je bent nu op een weide. Je houdt een vat in je hand en leegt het in een rivierbedding. De kracht van die zegening is zo diep, veel dieper dan je ooit zult kunnen begrijpen. Dit is de energie die is gezegend door Jezus Christus en het is de krachtigste energie die momenteel voorhanden is.

Nu is het voor jou mogelijk om met een ademtocht in de bron van gezegende kracht te duiken en je op te laden met de energie van het leven en van de goddelijke Realiteit. Het is prachtig omdat je daar geen zorgen en angsten meer hebt. Daar ben je de meester van de goddelijke Realiteit. De goddelijke almacht toont zichzelf aan jou in het licht van deze bron als je daarin baadt en jezelf oplaadt, wanneer dan ook, wanneer je daar ook behoefte aan hebt. Verander de tijden. Met elke ademhaling. Laat je niet gevangen houden door de dualiteit. Laat je niet uitbuiten door wetten die zijn uitgevonden door mensen die je af willen houden van je pad.

Hang niet aan het einde van een draad van de dualiteit, maar bevrijd jezelf en verhef je naar de goddelijke Realiteit. Wees dat wat je bent – wandelend licht in een menselijk lichaam op Aarde.

Wees ervan verzekerd dat er een prachtig leven voor jou is bestemd. Gebruik deze krachtige bron die is gezegend door Jezus Christus om erin te baden. Manifesteer je leven van daaruit en verwacht alleen het beste voor jezelf. Wees niet gereserveerd. Verwacht het beste want jij bent de ambassadeur op Aarde, jij bent de pionier, jij bent de vuurtoren en de lichtwerker, jij bent, jij bent – luister naar deze woorden – jij bent het beste op Aarde.

AN’ANASHA.