Kryon – Een hoge vibratie / via Natascha Lossie

Kryon – Een hoge vibratie

Natascha Lossie / 11 augustus 2012

Gegroet lieve mensen,

Wij zijn nu in een nieuwe fase aangekomen. Wij zijn gearriveerd op het punt waar we jarenlang naartoe hebben gewerkt. We hebben gekeken en gewerkt aan de nieuwe energie op aarde en de vibratie is nog nooit zo hoog geweest als nu op dit moment. Dat leidt tot een grote schoonmaak, die in ieder van ons plaatsvindt. Het is een grootscheepse verandering die nu plaatsvindt op dit moment en deze staat van zijn is waar wij zo lang naar toe hebben gewerkt. We hebben een mijlpaal bereikt en een mijlpaal als deze hebben we nog niet eerder bereikt. We zijn trots, omdat we zo ver zijn gekomen. Zo hoog is de vibratie op aarde nog niet geweest. Het leidt tot een vruchtbare periode, omdat wij nu klaar zijn met de vibratieverhoging van de aarde, dus wij zijn gearriveerd op de niveaus waarop we wilden zijn, de 5e dimensie.

De 5e dimensie is dus op aarde bereikt en dat is fantastisch nieuws. Alle mensen op aarde zullen nu geraakt worden door de nieuwe energie, dat is geen plaatselijke aangelegenheid. Toch is er hier en daar nog een lage vibratie, dus er is een sterke tegenhanger die nog gezuiverd moet worden. Dat is geen sinecure! De aarde is daar druk mee bezig. Het zal moeten inspannen om de oude karmische spanningen los te laten. De oude energieën zullen loskomen en de aarde heeft net als de mens de kracht om zich te ontdoen van oude ballast. Het is een zuiveringsproces waar ook wij wat van zullen merken.

Lieve mensen, het is belangrijk dat jullie blijven geloven en vertrouwen. Het is een tijd van donker en licht en nu is het meer dan ooit van belang dat jullie blijven geloven dat er licht komt en dat het donker zich slechts laat zien om ons nog te confronteren met de mentale stukken die ons nog vasthouden in de 3e dimensie. Jullie zijn al zo ver gekomen! Als je soms denkt wanneer komt het, blijft het nou zo? Het verandert, jullie zijn bezig met een herstructurering en dat is wel eens verwarrend, maar we zijn zo trots op jullie!

Dit was Kryon.

© 2012 Natascha Lossie, http://www.kryonhealing.com. Deze informatie mag gerust worden doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en dat deze vermelding eraan toegevoegd is.