Kryon en Metatron: Bollen van Licht. Zegeningen voor de nieuwe studiekamer. / door Sabine Sangitar

Kryon en Metatron:
Metatron: Bollen van Licht. Zegeningen voor de nieuwe studiekamer.
Kryon: Magnetische energie van de Nieuwe Tijd stroomt in.

Doorgegeven via Sabine Sangitar / 1 juli 2009
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Melek Metatron vanuit de sferen van El’Shaddai. Ik groet jullie met de woorden: OMAR TA SATT. Het maakt niet uit hoe je jezelf ziet, als lichtwerker, als mensenkind, als engel op aarde, als avatar op aarde. Wat je Bent is de essentie van de allesomvattende liefde in jezelf, het goddelijke Licht dat schijnt en je door deze moeilijke tijden in de dualiteit draagt.

Het Oog van God, Melek Metatron is hier met de 36 Hoge Raadsleden van het Licht. Je kunt het voelen als je naar binnen gaat. De Heer der Gastheren openbaart deze boodschap aan jullie: Als je kijkt zonder wakker te zijn, droom je. Als je naar binnen kijkt, ben je wakker. Als je kijkt in de goddelijke Realiteit blijf je wakker. Dit wakker blijven, het weten dat je meer bent dan alleen menselijk, dat je alles in je draagt dat je nodig hebt om op aarde te leven als een goddelijke avatar is in deze tijd erg belangrijk.

Je voelt de energieën van het goddelijke veld, je voelt de energie van Metatron als je jezelf van binnen opent. Toegewijd en zonder twijfel zul je onderkennen dat meer dan elk woord het de dragende kracht van Metatron is die je geleidt bij het realiseren van wat belangrijk is.

Terwijl wij met jullie als groep samenwerken vindt dit plaats. Wij kijken in deze groep, in jullie Lichtlichamen waar jullie het meest behoefte aan hebben. Vandaag is dit Kracht. Sta jezelf toe begeleid te worden door de energieën van Metatron in deze soms voor jullie zo moeilijke tijd, mijn lief mensenkind. Sta jezelf toe te worden geleid door de energieën van engelen die hier naartoe zijn gesneld om jullie te steunen, aan je voeten te zitten en je te eren en te respecteren. Degenen die jullie onmetelijk liefhebben zijn hier. Dit is een zeer speciaal moment want dit zijn momenten van goddelijke Realiteit en Waarheid die meer in werking zetten dan jullie ooit zullen begrijpen.

Deze beweging geleidt je naar de diepe realisatie van wie je bent, naar verandering en naar kracht.

Daarom vraagt Melek Metatron je: Adem engelenenergie in, het licht van de liefde. Laat jezelf gaan en heb vertrouwen. Laat jezelf gaan in de zekerheid dat dit een speciaal moment voor je is. Kijk in de diepten van jezelf, roep al je chakra’s bijeen en breid jezelf uit. Zie het goddelijk Licht, hoe het schittert, het gouden Licht dat jij Bent. Voel de essentie van je ziel. Al jouw chakra’s vormen zich tot een gouden bal die schijnt als een zon, vurig als een zon. Je bent diep in jezelf weggezonken. Zelfs als je de woorden van Metatron hoort voel je dat de essentie, de energie in je stroomt. Beslis nu met de intentie van liefde dat je kanalen zich openen. Geef ons toestemming om op een manier te werken die jou recht doet en goed voor je is op alle niveaus. Je draagt de Hartstraal in je.

Melek Metatron vraagt je dit te activeren met de intentie van liefde.

Voor jullie derde oog verschijnt een bol die gevuld is met groen licht. Plaats hem op de top van je hartstraal en verbind hem met je fysieke lichaam en met je cellen. Laat deze met licht gevulde bol nu los en kijk hoe hij zijn weg vindt in je fysieke lichaam waar hij af en toe blijft hangen en energie uitstraalt naar je cellen die dit nodig hebben. Terwijl je hiervan getuige bent zullen de stralen van goddelijke Realiteit PRADNA – kracht door jouw kanalen laten stromen.

Alle beelden die je kunt zien met je innerlijk oog zijn berichten van de goddelijke Realiteit. Vertrouw hierop. De met licht gevulde bol blijft doortrillen terwijl je een andere bol voor je derde oog ziet die is gevuld met roze licht. Je pakt die op met je hartstraal en deze straal brengt de bol naar je emotionele niveau. Daar laat je hem los en vindt hij zijn weg. Laat deze energie stromen naar waar die nodig is. In de tussentijd wordt je gevuld met PRADNA, met kracht voor je emotionele lichaam. Maak ook hierbij contact met je emotionele lichaam, met je gevoel.

Als de lichtbal energie uitstraalt visualiseer dan een bol met blauw licht. Gebruik je hartstraal weer en breng deze bol naar je mentale lichaam. Weer ben je er getuige van hoe die bol zijn weg vindt. Neem contact op met je mentale lichaam, met je Spirit, je gedachten. Alweer ervaar je tegelijkertijd de PRADNA van de goddelijke Realiteit.

Terwijl de met licht gevulde bol zijn weg vindt, visualiseer je een andere bol, met gouden licht. Breng deze bol met je hartstraal naar je spirituele lichaam en daar ben je getuige van jezelf. Je bent aangevuld met de hoogste energieën.

Dit is er dus gebeurd. Je bent aangevuld met de hoogste energieën van de goddelijke Realiteit, aangevuld met kracht die de entiteiten in je hebben aangebracht. Het Oog van God waakt over jullie. Het Oog van God herkent jullie. Het Oog van God houdt onmetelijk van jullie.

Jullie zijn er hier getuige van, voor de allereerste keer in deze zaal, dat de berichten van Metatron zijn doorgegeven met de energie van de 36 Hoge Raadsleden van Licht. Ik weet hoe moeilijk dit was voor Sangitar. Maar het is nu zeker, deze zaal is gevuld met liefde, met onmetelijke liefde, vreugde en vrede, met de energie van de nieuwe tijd, met de energie van Kryon, met de energie van de 36 Hoge Raadsleden

Nu zegen je deze zaal met Melek Metatron, met de druppels van zegening uit de goddelijke Bron.

Melek Metatron, vanuit de sferen van El’Shaddai heeft zijn boodschappen vandaag door het medium gebracht. Zo is het gebeurd. Luister naar de boodschap van Kryon. Melek Metatron groet jullie met de woorden: A NI O’HEVED O’DRACH.

AN’ANASHA.

Ik Ben Kryon van de magnetische Dienst.

Ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT, vrienden van het Licht. Kryon heeft momenteel de taak om de magnetische energie naar de aarde te laten stromen. Terwijl Kryon de boodschap onthult zal dit plaatsvinden. De magnetische energie van de nieuwe tijd is de meest belangrijke energie want hij brengt verandering. De magnetische energie zorgt voor jullie cellen. Hij vult je met leven, met gezondheid, met vreugde, met overvloed en liefde.

Daarom vraagt Kryon: Ga nog eens diep in jezelf en open je kanalen met de intentie van de allesomvattende liefde. Deze keer zal Kryon de energie laten stromen door je derde oog. Steeds weer spreken Kryon en de spirituele wereld over de veranderingen in de dualiteit, in deze tijd, en meer en meer worden deze veranderingen zichtbaar.

Er gebeurt dus veel op jullie planeet en de voorbereidingen voor de verandering van tijden zijn al eeuwen geleden begonnen.

Het is belangrijk dat jullie je bewust zijn van de noodzaak van deze tekenen van de tijd, zelfs als je ze soms niet begrijpt. Verwelkom ze, want ze zijn een geschenk en een zegen voor jou persoonlijk en voor de mensen op aarde.

Hiermee wil ik jullie vertellen dat jullie getuige zijn van deze tijden want jullie zullen ook de verslaggevers hierover zijn als alles heeft plaatsgehad. Hiervoor worden jullie gerespecteerd, geëerd en wordt er onmetelijk van jullie gehouden. Er zijn veranderingen op alle niveaus. Dus zijn er ook veranderingen gekomen in jullie opvattingen. Het weer is veranderd, de lucht – drager van de energie – is veranderd, sommige geuren zijn veranderd. Ook heeft een aantal beroemde mensen de planeet verlaten. Zij hadden een grootse taak. Ook heeft het verdriet over deze mensen anderen dusdanig samengebracht dat zij als groep een onmetelijke liefde ontwikkelden en een verbinding met het collectieve raster, het planetaire raster van Liefde werd gemaakt.

In het vervolg zullen wij meer en meer over veranderingen spreken en vaak op zo’n manier dat jullie het steeds beter zullen begrijpen. Jullie zullen weten wat er gedaan moet worden bij elke verandering die je raakt. Vertrouw de goddelijkheid in jou, het talent wat je met je meedraagt. Dus voel nu hoe de de magnetische liefdesenergie in je stroomt en je doet leven.

Vele mensen, bekende personen of niet, moesten dus de planeet verlaten omdat hun ziel dat had besloten. Onze grote sympathie – lees het goed: Kryon gebruikt het woord sympathie en niet medelijden – onze grote sympathie gaat uit naar allen die verdriet in hun hart meedragen.

Je ziel heeft besloten om de verandering van tijden te ervaren. Wij hebben jullie nodig, mijn liefste lichtwerkers.

Nu zegt Kryon: Laten wij de woorden samen uitspreken: Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’Ham.

AN’ANASHA