Kryon: Informatie voor de Nieuwe Tijd. / door Sabine Sangitar

Kryon: Informatie voor de Nieuwe Tijd.

Sabine Sangitar / 24 april 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Ik ben Kryon, die komt om jullie berichten van verandering te brengen. Ik werd gekozen door Sangitar om met jullie te spreken.

We gaan weer terug in de tijd want voor veel mensen was een specifieke datum van jullie tijd erg belangrijk. Het was de 21e december 2012 in jullie tijd. Veel mensen hadden hoge verwachtingen van deze dag. En velen vermoedden dat op die dag het hoogtepunt van de opwaardering zou plaatsvinden. Er waren ook mensen die door het feit dat het niet zo was, erg teleurgesteld waren. En er waren zelfs mensen die hebben besloten om zich van de engelen en van ons af te wenden. Maar het proces dat plaatsvindt op Aarde, is een proces in de dualiteit. En laat mij jullie dit zeggen: Wij kijken naar wat er gebeurt achter de sluier en zien het bewustzijn van Lady Gaia en we kijken naar de mensen. Er zijn mensen die zeggen: “Ik heb al zoveel gedaan. Wanneer is het eindelijk tijd?” En ik, Kryon, zeg jullie: Ja, je hebt al lange tijd zoveel gedaan, in zo vele incarnaties en tijdperken. Maar in deze incarnatie is een verschuiving in de tijd als een ademtocht. En toch hebben we ontdekt dat er op Aarde heel veel veranderde na die datum. De energieën bewegen veel, veel sneller. Zeker! En is het jullie opgevallen dat zelfs de lineaire tijd aan het veranderen is? En dat je niet meer kunt vertrouwen op wat de duale tijd je vertelt. Want soms voelt een uur als een minuut. Soms lijken twee maanden als twee dagen.

Er zijn zoveel veranderingen. En de belangrijkste verandering is waarschijnlijk degene die zou hebben plaatsgevonden in de afgelopen tijd, bijna tot aan de hoogte van de opwaardering. Maar het zou een gewijde promotie voor Lady Gaia zijn geweest en hij zou niet zo leuk zijn geweest. Sangitar heeft mij gevraagd om menselijke woorden te kiezen. En dus wil ik nogmaals herhalen wat jullie in eerdere berichten al hebben gehoord. Als een vrouw een kind in zich draagt ​​is het voor de vrouw en het kind, de mooiste en meest natuurlijke zaak, dat de ziel kiest wanneer hij het lichaam van de moeder verlaat. En zo is het ook voor Lady Gaia. Er is een hoog niveau van bewustzijn voor nodig, maar vooral liefde om te begrijpen dat Lady Gaia gerechtigd is om de tijd in de dualiteit te krijgen, die zij nodig heeft.

Maar nu zijn de energieën weer veranderd. Zij hebben de kracht-SHADEES naar de Aarde gebracht. En wij kunnen zien dat er in vele delen van de Aarde een enorme toename van licht is gekomen. En velen van jullie wachten juist op dit hoogtepunt van de opwaardering en verliezen het zicht van wat er in de tussentijd gebeurt; de veranderingen van het bewustzijn, de ervaring om stap voor stap hoger te klimmen, de uitbreidingen. En Kryon wil het jullie nogmaals zeggen: Jullie zitten middenin deze verandering. Daarom is het belangrijk je niet teveel op dit hoogtepunt te concentreren maar even afstand te nemen om te voelen en te kijken hoe de energieën van dag tot dag, van uur tot uur, veranderen. En als je dat doet, kun je veel dingen zien.

Vanaf de buitenkant lijken heel veel dingen ineen te storten. Het Oude kan zich niet meer handhaven. Het Nieuwe vestigt zich steeds meer vooral met de energie van SHADEES en SOL’A’VANA, Gods adem en de energie van LAY’O’ESHA, de energie van vrijheid. En als je bij jezelf blijft, bij de wonderen in jou, dan zul je in staat zijn om bergen te verzetten met deze energieën. Alleen met liefdevolle gedachten die kracht bezitten, kunnen jullie dingen voor jezelf veranderen – met jullie vaardigheden, met al jullie aspecten die een diepere verbinding hebben.

Vooral de goud/blauwe frequentie wordt overspoeld met informatie. Maar jullie zijn de oude zielen, en wij brengen jullie deze nieuwe informatie. Want jullie hebben eens beloofd om de mensen van deze tijd hier en nu te dienen. Een hoog niveau van bewustzijn is hier verzameld en jullie kunnen de kracht en de liefde van de verandering voelen. En daarom is de tijd gekomen om in toenemende mate te zorgen voor de rode frequentie. Dit zullen wij in dit moment van de nu-tijd doen. Maar voordat Kryon jullie vertelt over de rode frequentie: adem het licht van SOL’A’VANA, Gods adem in je en voel de diepe vrede ervan.

Jullie hebben zoveel gehoord van de verschillende frequenties. Jullie zijn verbonden met de goud/blauwe frequentie maar er is geen oordeel over welke frequentie beter is. Alle frequenties zijn belangrijk. De rode frequentie wordt aangeduid als een frequentie die nog steeds slaapt, die zich zijn goddelijkheid nog niet bewust is en zich afsluit van spiritualiteit en liefde. Het zal onze taak zijn om de rode frequentie door jullie heen stapsgewijs te laten ontwaken. En als de nog slapende mensen in hun ziel geraakt worden, dan zullen zij zich openen en zullen zij ook de identiteit van de rode frequentie vinden. Of goud/blauw, roze, rood, turkoois, geel, groen, paars. Het is een grote taak. Maar het is tijd dat deze mensen het gevoel gaan krijgen dat zij meer dan alleen maar menselijk zijn.

Voel de adem van God in je. Voel hoe je zachtjes SHADEES van de energie worden overgedragen. Er zijn heel veel plaatsen, regio’s, landen, steden waar de lichtenergie meer dan 88% is en daar heeft al een ontwaken plaatsgevonden. Maar deze energie is niet voldoende om het perfecte geluid van Lady Gaia vrij te geven. En toch hebben we alle voorzorgsmaatregelen genomen want ook wij kunnen niet met zekerheid zeggen wanneer het hoogtepunt van de opwaardering zich zal voordoen.

Doordat de instroom van SHADEES zeer sterk is, het kristal SHADEES naar de Aardeis gebracht, is SOL’A’VANA, de adem van God hier gebracht en werd de Heilige Graal ontstoken in de ark, is de gezamenlijke structuur van de Aarde voorbereid. En toch, vraag ik jullie om Lady Gaia een zachte geboorte te bezorgen. Daardoor wordt het ook voor jullie makkelijker in de aanpassingsperiode. Landras, de planeet en haar bewoners, hebben een zeer zachte opwaardering gekozen. (Zie de channeling op deze site: De Opwaardering van de planeet Landras) En ze leven in de aanpassingsfase in de energieën van de werkelijkheid in de hoogste vreugde, kracht en nederigheid. In tegenstelling, was er ook een planeet die haast heeft gemaakt met de opwaardering. Hoewel deze bewoners in de werkelijkheid zijn, voelen zij deze energieën niet zozeer. Aldus is het voor jullie van groot belang dat er een zachte geboorte kan plaatsvinden. Omdat, hoe zacht(aardig)er het hoogtepunt zal plaatsvinden, hoe krachtiger en mooier jullie in staat zullen zijn om je onder te dompelen in de aanpassingsfase.

Er worden nog verdere voorbereidingen getroffen. En dus heeft de Hoge Raad besloten dat jullie, de mensen hier, die zo’n lange reis hebben genomen, in de gelegenheid te worden gesteld naar AN’ARINA te reizen met hun aspecten om aldaar Lady Gaia in een hologram te kunnen zien. Jullie zullen in dit hologram kunnen zien hoe het met Lady Gaia gaat, wat zij voelt en wat de rode en vooral de witte frequentie betekenen.

Daarna zal zij zeer intense kolommen van licht naar jullie toesturen die de Arcturiers al voor de rode frequentie hebben gebouwd.

Wij kunnen aan de energieën zien dat vooral de rode energie op het punt staat om zich ervan bewust te worden dat er dingen bestaan die buiten het verstand liggen, die je niet met de ogen kunt zien en niet met je handen vast kunt pakken. Maar de mensen voelen meer en meer dat er nog iets is dat zij echter niet begrijpen.

En dat is waarom het nu zo belangrijk is om de rode frequentie liefde en energie te geven. Maar voordat Kryon jullie uitnodigt om deze reis te ondernemen, houden wij voor Sangitar en voor jullie een pauze. Het zal jullie zeker zijn opgevallen dat Kryon jullie met zijn woorden heel veel liefde en magnetische energie heeft gebracht die is ingebed in de tonen van de werkelijkheid die in JULLIE aanwezig is.

Dus ik zeg An’Anasha.

Kryon.