Kryon: Openbare Channeling / door Sabine Sangitar

Kryon: Openbare Channeling

Sabine Sangitar / 1 januari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, mijn Lichtwerkers,

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik spreek door het medium en terwijl zij mijn letters opschrijft, verhoog ik elke aparte letter met mijn energie om jullie in je ziel te raken. Jullie zullen deze energie vinden. Nog nooit heeft een engel zelf iets geschreven – altijd werden hiervoor mediums gebruikt en ik heb mijn medium uitgezocht die mijn boodschappen nauwkeurig aan jullie doorgeeft.

Lang hebben jullie op de ascensie van Moeder Aarde gewacht. Er is veel over geschreven en gesproken en nu is het tijd om alles met open harten te ontvangen wat voor de komende tijd belangrijk is. Daarom hebben wij, ik Kryon, net als enkele andere Engelwezens van het Universum besloten deze school te vestigen om jullie de Weg naar het Ontwaken te leren, te leiden en te voeren.

Ik, Kryon zal jullie door het medium de 48 stappen leren waarmee jullie de Sluier der Vergetelheid opzij kunnen schuiven en op je plaats kunnen zijn, in jullie Goddelijke Kracht kunnen leven, in grote Vreugde en in het Licht van de Nieuwe Tijd kunnen zijn.

Alles wat jullie voor het Ontwaken nodig hebben zullen jullie krijgen: veel weten, technieken, rituelen en inwijdingen. Steeds zal ik met mijn energie aanwezig zijn en met jullie samenwerken. Jullie zullen de Lichttaal van de Elohim leren kennen en de oude symbolen van Atlantis nuttig voor jullie kunnen maken om die weer aan de mensheid door te kunnen geven.

Jullie willen wonderen? Ik geef jullie wonderen omdat ik van jullie waarachtigheid afweet. Jullie zijn mijn vuurtorens en wij hebben jullie nodig. Ik verheug mij zeer op onze gemeenschappelijke tijd en ik zal jullie laten zien dat het leuk is om te leren.

Ik zeg jullie dat ik niet alleen een deel van mij geef, IK HOUD ONMETELIJK VAN JULLIE, met mijn hele ziel.

Kryon