Kryon: Verhelderende Boodschap / via Sabine Sangitar

Kryon: Verhelderende Boodschap

18 september 2015 /Sabine Sangitar
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Mijn allerliefste familie,

Naar aanleiding van het snel veranderende gebeurtenissen in deze tijd stuur ik jullie vandaag deze informatie toe. Zo kunnen jullie beter begrijpen wat er op de Aarde (Solvana) gebeurt en wat dit allemaal betekent.

De Poorten van Lemurie, als een membraan, zijn al lang geopend. Dit laatste membraan van de Lemurische Poort valt steeds weer in elkaar en probeert zich dan moeizaam weer op te bouwen. De intervallen worden steeds korter. Er stroomt een onnoemelijke Liefdesenergie uit de Toren van Lemurie en die wordt opgenomen door het planeetbewustzijn. De collectieve machten reageren met bijzondere kracht en proberen alles om deze Liefdesenergie te bevechten. Er zal nu een tijd volgen die verwarring kan oplossen en er kan veel chaos ontstaan.

Het kan leiden tot verdere diep ingrijpende transformaties zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en zeebevingen met tsunami’s. Onlangs waren er vulkaanuitbarstingen in Mexico en Japan, aardbevingen in Sicilië, ook in de buurt van de Etna, Japan en Istanboel, zware overstromingen in Japan, zandstormen in vele landen, een niet meer te stuiten Nieuwe-Tijdse volksverhuizing en nu de hevige aardbeving met tsunami in Chili.

Kryon heeft ons verteld: Oude structuren zullen verbreken en er zullen nieuwe structuren ontstaan. Wij zitten nu midden in de veranderingen en wij weten en kunnen voelen: De Liefdesenergie zal mettertijd alles transformeren!!! Later zal na de aanpassingsfase de Nieuwe Wereld zich steeds meer manifesteren. Dit zijn processen die hun tijd nodig hebben.

Voor jullie is het belangrijk om jezelf te blijven en je te focussen op Licht en Liefde.

Het reizen in jullie Lichtzuil ondersteunt jullie zeer en dit geldt ook voor de verbinding, de mystieke helingsgeest, de energie van de Syronfrequentie en de woorden van heling. Als jullie in jezelf een toon horen of een diep innerlijk gevoel hebben, blijf dan even staan en ga naar binnen. Dit zijn energetische patronen die zich openen. Dit kan nu steeds vaker voorkomen.

Het Licht in ons is sterker dan al het andere en het laat ons merken hoe daadkrachtig wij zijn.

Het Licht in ons is LEVEN en het draagt ons door alle tijden vanuit Lemurie naar de verenigde Nieuwe Wereld!

Het Licht laat ons de Waarheid en de Waarachtigheid van onze ziel opmerken. Het Licht in ons zal wonderen verrichten.

Het Licht in ons is Liefde en Compassie.

Het Licht in ons heeft Jezus geleid. Jezus voedde dit Licht in ons en maakte ons sterk voor alle tijden.

Ik richt mij op het Licht en de Liefde en de Geborgenheid en ik heet alle veranderingen hartelijk welkom.

AN’ANASHA liefste Jezus, voor het feit dat wij de Liefde opmerken….

Jullie, Sabine Sangitar