Kryon. Vragen voor Kryon. / door Sabine Sangitar

Kryon. Vragen voor Kryon.

Sabine Sangitar / Geplaatst 5 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Vraag: Waarom draagt de Kryonschool de naam Van Kryon en welke andere entiteiten zijn er betrokken bij de Kryonschool? 

Kryon: De 48 Stappen zijn nooit alleen door Kryon gechanneld want deze 48 Stappen en de hoge Raadsleden zijn geroepen om de berichten voor de nieuwe tijd mede door te geven aan de Aarde. Het zijn berichten voor de nieuwe tijd en de hoge Raadsleden hebben een groot aandeel met hun energie en hun berichten.

Kryon werd uitgekozen en heeft de eervolle taak om deel te nemen aan deze Stappen met zijn magnetische liefdesenergie.

Het is dus niet zozeer de school van Kryon maar meer de school van de 36 hoge Raadsleden en het vrouwelijke aspect van Kryon. De school draagt de naam van Kryon omdat het verzekert dat elke Stap is geladen met magnetische liefdesenergie, zelfs als het bericht niet door Kryon is gebracht.

De hoogste energie van de Stappen is de energie van de goddelijke Bron, Melek Metatron.

De energie van het ontwaken dringt bij iedere boodschap door in het lichtlichaam van de mensen want naar de nieuwe tijd toe is het belangrijk om de mensen voor te bereiden. Vele meesters en engelen zijn gevraagd om tijdens de 48 Stappen te spreken. Elke meester heeft zijn bijdrage zodat de energieën in de lichtlichamen van de mensen die deze Stappen in zich opnemen, zich kunnen uitbreiden.

Kryon koos het medium Sabine Sangitar hiervoor uit omdat zij een magnetisch kanaal bezit en werd geschapen als Nuni.

Het zijn berichten van liefde die de mensen voorbereiden, dragen en zich laten uitbreiden voor de verandering van de dimensies.

Vraag: Waarom wordt telkens maar een stap naar het ontwaken genoemd?

Kryon: Er kan uiteindelijk steeds maar een stap tegelijk leiden naar de goddelijke Ontwaking. In de dualiteit waarin jullie zitten is het voor mensen vaak al moeilijk om een stap tegelijk te doen zonder hulp of instructies. Daarom hebben wij besloten om instructies te geven die zijn geladen met energie om jullie bewust te maken van wat er hoe dan ook in je lichaam gebeurt.

Omdat wij weten hoe het in de dualiteit werkt en ook weten wij dat toegang tot het goddelijke dat in jullie zit, over jullie heen ligt als een sluier. Daarom kun je het soms niet vinden. Er zijn ook boodschappen van hogere trillingen en van het begin van het ontwaken van het bewustzijn. Alles wat je nodig hebt om binnenin je mee te dragen. Wij hebben ook de taak om instructies te geven want ieder van jullie heeft goddelijk geboorterecht op de energie van verlossing en om daarmee de planetaire ascensie te bewerkstelligen.

Als ieder mens die deze 48 Stappen beoordeelt zichzelf de permissie zou geven om daarnaar te luisteren zou de realisatie plaatsvinden van de waarheid die gespiegeld wordt in alle facetten van de Stappen.

Wij manipuleren niet en ook breken wij niet in op de vrije wil maar het is nu tijd om de hele waarheid door te geven. Het zijn boodschappen van liefde die doorgegeven worden door een medium van liefde.

Kryon en ook de 36 hoge Raadsleden van het Licht brengen jullie de boodschap: Alleen jij kunt beslissen wat er gebeurt met je hart door de aanraking van de Stappen.

Wij hebben vaak aangehaald dat deze Stappen maar een voor een mogelijk zijn. Er zijn ook andere mogelijkheden voor expansie en voor het goddelijk ontwaken. Wij spreken en roepen de frequentie van het goud-blauwe licht aan.

Vraag: Is het ontwaken een individueel proces? Is het mogelijk om je voor te bereiden op het ontwaken door stappen te maken en seminars te volgen?

Kryon: De echte stap tot ontwaken wordt gebracht door de 48e Stap.

Wij hebben jullie in heel veel boodschappen medegedeeld dat het proces tot ontwaken een zeer individueel proces is. Ieder mens voelt de goddelijke Ontwaking in zich als iets dat verreikend is en zeer persoonlijk en het zal zich voor ieder mens anders tonen. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat een goddelijk Ontwaken plaatsvindt door een plotselinge ervaring.

Maar de ervaring vanaf het punt van de geestelijke wereld is de volgende: De mensen die een goddelijk Ontwaken meemaken door een plotselinge ervaring en zonder enig voorgevoel en zonder enige spirituele ontwikkeling zijn vaak overbelast door hun inzichten. Je moet begrijpen dat voor een complete ontwaking een uitbreiding van licht van 88% nodig is in het lichtlichaam.

Dat is een massale energietoename. Het is erg belangrijk. Dit is een flinke energietoename. Het is erg belangrijk dat mensen zich goed voorbereiden op het ontwakingsproces omdat men in de dualiteit de grond onder de voeten kan kwijtraken. Dat kan weer leiden tot sterke symptomen in het lichtlichaam.

Welk pad een mens ook verkiest te gaan, hij zou voorbereiding daarop moeten ontvangen. De 48 Stappen zijn een mogelijkheid hiervoor waarin je constant in eenheid en harmonie bent met de energie van de hoge Raadsleden en dat voor langere tijd.

Wij houden heel veel van jullie en geven alles zodat de planetaire verandering van dimensies voor jullie makkelijker kunnen plaatsvinden. Bij ons is er geen veroordeling of berechting. Elk mens zou zijn eigen pad moeten zoeken dat hem in zijn ziel raakt.

Vraag: Is het toegestaan om geld te vragen voor seminars en scholen die leiden tot ontwaken?

Kryon: Hier geldt de wet van balans,van geven en nemen, die jullie zelf hebben geschapen. Ook hier zullen wij niet ingrijpen zoals wij bij dat bij geen enkele wet doen. Maar houd in gedachten dat een ziel die iets ontvangt ook iets wil geven. Bij jullie wordt dat gedaan in de vorm van geld. Wij hebben daarover geen oordeel.

Dat geven drukt ook de intentie tot ontwaken uit en dat is erg belangrijk.

AN’ANASHA.