Kryon: Welkomst boodschap Voor de Kryonschool in Duitsland. / door Sabine Sangitar

Kryon: Welkomst boodschap
Voor de Kryonschool in Duitsland.

Sabine Sangitar / Geplaatst: 2 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Gegroet, mijn lichtwerkers. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik spreek door het medium en terwijl zij mijn woorden opschrijft verhoog ik elke letter met mijn energie met het oogmerk om jullie in je ziel te ontmoeten.

Jullie zullen deze energie voelen. Nog nooit heeft een engel iets persoonlijk geschreven, hij heeft altijd een medium daarvoor gebruikt en ik heb een medium gekozen dat mijn boodschappen precies aan jullie zal doorgeven.

Jullie hebben al heel lang gewacht op de ascensie van Moeder Aarde. Er is veel over gesproken en geschreven en het is tijd om alles met een open hart te ontvangen dat belangrijk is voor de komende periode. Dat is waarom wij – Kryon en een paar andere engelentiteiten van het Universum – hebben besloten om deze school op te richten om te onderwijzen, te leiden en jullie te geleiden op het Pad naar Ontwaken.

Ik, Kryon, zal jullie 48 stappen leren door het medium zodat jullie achter de Sluier van Vergetelheid kunnen gaan en in staat zijn om jullie volledige, Goddelijke kracht te leven in grote vreugde en in het Licht van de Eeuw van de nieuwe Tijd.

Jullie zullen alles ontvangen dat jullie nodig hebben om te ontwaken: veel kennis, veel techniek, rituelen en inwijdingen. Ik zal altijd aanwezig zijn met mijn energie en ik zal met jullie werken. Jullie zullen de Lichttaal van de Elohim leren en de Oude symbolen van Atlantis bruikbaar maken om hem door te geven aan de mensheid.

Willen jullie wonderen? Ik zal jullie wonderen geven omdat ik van jullie ware wezen afweet. Jullie zijn mijn vuurtorens en wij hebben jullie nodig. Ik kijk uit naar onze tijd samen en ik zal jullie laten merken dat leren leuk is.

Ik zeg jullie: Ik geef niet alleen maar een deel van mijzelf, ik houd onmetelijk van jullie, met mijn hele ziel.”

Kryon

Source/Submitted by: Channeled by Sabine Sangitar, medium

http://www.kryonschool.com/