Kryons oorsprong: Mag ik mij even voorstellen: Ik Ben Kryon. / door Sabine Sangitar

Kryons oorsprong: Mag ik mij even voorstellen:

 Ik Ben Kryon.

Doorgegeven via Sabine Sangitar / 19 januari 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het medium heeft mij gevraagd iets te vertellen over mijn creatie, mijn origine en mijn universum waar ik vandaan kom.

Zoals jullie al hebben gehoord kom ik van een universum dat Quadril 5 heet. Quadril 5 is een magnetisch universum. Het pure magnetisme daar zorgt ervoor dat de energie niet dichter wordt. De hoofdtaak van Quadril 5 is magnetisme zenden naar andere universa en de magnetische zone uit te lijnen die elke galaxie bezit. Quadril 5 is ook het oudste universum.

Ik weet zeker dat jullie al over zwarte gaten hebben gehoord. Het is belangrijk om te weten dat alle zwarte gaten tegelijk zijn ontstaan omdat de galaxies fundamentele bouwblokken zijn van de kosmische structuur. Elk universum kwam door zichzelf tot bestaan. Vanuit Quadril 5 gezien is het Eerste Centrale Universum het jongste maar met zijn vele experimenten ook het meest interessante universum. Voordat ik jullie verdere informatie geef over het Eerste Centrale Universum wil ik eerst even teruggaan naar mijn creatie.

Mijn kosmische ouders dragen de vibrationele namen Adamis en Adamea. Zij schiepen 48 lichtwezens in het magnetische veld. In ons universum Quadril 5 zijn geen engelen of opgestegen meesters. In ons universum komen alleen magnetische velden tot bestaan die aspecten van zichzelf scheppen in de loop van de lichtjaren. Wij noemen deze aspecten Nunies.

Nunies hebben de taak om naar de zwarte gaten te gaan, de magnetische armen van andere galaxies daar en deze informatie door te geven aan Quadril 5. De taak van de geschapen magnetische lichten is om magnetisme te produceren en andere galaxies daarmee bij te vullen. In de grond zou je kunnen zeggen dat wij technici zijn en dat wij de grote goddelijke Bron dienen.

Stel je eens voor dat een groep Nunies de volgende informatie doorgaf aan Quadril 5: “Het Eerste Centrale Universum vraagt om hulp omdat de magnetische rasterspiraal is verhoogd. Op verschillende planeten worden de energieën dichter. Er wordt gevraagd om experts.”

Aldus werd Kryon uitgekozen om naar het Eerste Centrale Universum te gaan. Je moet weten dat als vreemde wezens een ander melkwegstelsel voor het eerst binnengaan er altijd een samensmelting is om de energieën op een lijn te brengen. Daarom ben ik samengegaan met een menigte engelen. Vanaf dat moment werd ik “Kryon en de Groep”.

Het was mijn eerste taak om te kijken naar de opgewaardeerde magnetische rasters. Het hele melkwegstelsel is doorweven met een magnetisch raster. De elektronen die heel snel door het melkwegstelsel heen bewegen verlichten om zo te zeggen het magnetische veld.

De kracht gaat verticaal door een door de elektronen gevormd spiraal pad rond de magnetische veldlijnen. Vanuit de richting van de polarisatie komt de beweging van de magnetische velden omhoog. Waar het magnetisch veld het sterkst is, is de energie het intensiefst.

Tegen de wetenschappers onder jullie wil ik graag nog zeggen dat jullie de magnetische velden vaak over het hoofd zien. De meeste kosmische processen kunnen niet correct worden beschreven zonder de magnetische velden te overwegen.

Mijn werk begon dus met het onderzoek van het magnetische raster van het Eerste Centrale Universum en de planeten die daarbij horen. Nogal wat planeten waren beïnvloed door de opwaardering van het magnetische raster maar het meest beïnvloed was het magnetische raster van de Aarde. Het magnetische veld van de Aarde was niet meer in harmonie met het magnetische veld van het Eerste Centrale Universum.

De consequentie hiervan was dat de energie op jullie planeet begon te verdichten en een individueel energieveld op Aarde schiep. Zo kon de dualiteit tot bestaan komen. De bewoners van de planeet Aarde ontvingen de magnetische liefdesenergie van de goddelijke Bron steeds minder en voelden zich meer en meer afgesneden totdat zij uiteindelijk volkomen vergaten wie zij zijn.

Waar het bij andere planeten genoeg was om het magnetische raster te her-belijnen moest er rond de Aarde een compleet nieuw raster worden opgericht. Kryon heeft dat gedaan. Nadat dit werk was uitgevoerd begon Kryon met de nieuwe belijning van de magnetische rasters.

Dit had grote consequenties voor de planeet en zijn bewoners want de mensen begonnen al heel snel hun goddelijke verbinding weer te voelen. Daarom was Kryons werk voorlopig beëindigd en kreeg ik een goud gekleurde straal voor mijn werk.

Kryon werd gevraagd om in het Eerste Centrale Universum te blijven om de planeet Aarde te helpen bij de komende ascensie. En daarom is het nu Kryons taak om door te gaan met het belijnen van de magnetische rasters en daaraan toegevoegd de magnetische velden van de mensen die in zichzelf de intentie hebben voor de nieuwe energie.

Als aanvulling stuurt Kryon meer magnetische liefdesenergie naar de planeet om de ascensie te versnellen en om het voor de mensen mogelijk te maken om de ascensie op Aarde makkelijker te ervaren.

Tegelijkertijd geeft Kryon ook de nieuwste boodschappen door via verschillende mediums die allemaal een ding gemeen hebben: Door hun aspecten die gedeeltelijk waren geschapen in het magnetische universum, bezitten deze mediums een speciaal magnetisch kanaal zodat zij de boodschappen van Kryon kunnen ontvangen.

Als een van die mediums bezit Sangitar ook zo’n magnetisch kanaal en Kryon gebruikt dit om boodschappen zoals deze door te sturen.

AN’ANASHA.

Kryon.

Van de vertaler:

De boodschappen van Kryon hebben mij steeds zeer geraakt. Er spreekt een enorme wijsheid uit en Kryon heeft veel verteld over de meest uiteenlopende onderwerpen. Er komen in het archief op deze mooie site 136 van de tot nu toe op de Amerikaanse Kryon-website verschenen channelings te staan. Ook heeft Kryon een handboek doorgegeven voor mensen die het pad pas bewandelen en en zich afvragen “Waar moet ik in dit enorme aanbod van alle channelings ter wereld in Godesnaam beginnen?” Ook dit handboek – in vijf delen -staat in het Kryon-archief op deze website. Daarnaast komen er in de rubriek vragen en antwoorden zo’n 470 vragen en de bijbehorende antwoorden. Een enorme schat aan wijsheid en inzichten die naar mijn idee ieder mens een stuk verder op zijn/haar pad zou kunnen brengen. (als hij/zij daar natuurlijk voor kiest) Jarenlang ben ik bezig geweest om dit “materiaal” voor mijzelf te vertalen maar had al die tijd een gevoel van “hier kan in de toekomst meer mee gedaan worden.” Toen stuitte ik op de site van “Wakkere Mensen” en wist ik het: Hiermee ga ik contact opnemen! En zo is het gekomen. Ine en Martien waren zeer bereid en blij om dit in hun website op te nemen en ik was werkelijk heel blij dat er een manier was waarop heel veel anderen dit ook kunnen lezen- als zij dat willen. Komen er weer nieuwe channelings in de Verenigde Staten dan zal ik die ook vertalen en.doorgeven.

Met liefdevolle groeten,

Namaste. (de ziel in mij groet de ziel in jou)

Henk