Vraag & Antwoord 779: Neutrale implant / vrijlating.


779: Neutrale implant / vrijlating.

4 februari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, hoeveel tijd hebben wij beschikbaar om te vragen om de neutrale implant? Is er een eindpunt op een zeer goed moment om hierom te vragen?

Antwoord: Laat ons weer herinneren wat de implant in feite is. Tijdens de laatste 10 jaar hebben wij verfijnd en getoond wat de energie om dit proces heen voor een mens betekent. Onthoud dat het gewoon gaat om jullie die pure intentie en permissie geven om verder te gaan naar de volgende spirituele stap.

Jullie krijgen de mogelijkheid ingeplant om de geschenken van je eigen krachtbron van binnen te ontvangen. Het opent een deur voor communicatie. Het geeft aan dat jullie er klaar voor zijn om verder te gaan dan het oude contract waarmee jullie kwamen. Het is diepgaand maar eenvoudig. Sommigen hebben het sinister en angstvol gemaakt. Sommigen hebben gedacht dat zoiets onmogelijk is en dat de priesters en de leiders het moeten opschrijven en toestaan. Het is vreemd dat zij kennis hebben van de permissie van het 11:11 venster. Dat zijn de aannamen van de dualiteit.

Het antwoord op jullie vraag is dit: Jullie gidsen zijn jullie hele leven bij jullie. Zoals wij eerder hebben gezegd worden zij geactiveerd door jullie intentie om verder te gaan naar een nieuwe vibratie (de implant). Dit wordt door jullie helpers gezien als een belangrijke actie. Zij handelen snel als zij zijn geactiveerd door jullie intentie! Sommigen van jullie hebben daar zelfs over geklaagd.

Denken jullie echt dat zij jullie een tijdlimiet geven? Denken jullie dat jullie niet zouden worden gehoord? Dit is jullie familie! Daarom is de optimale tijd om het te vragen: als jullie in leven zijn en is het laatste punt het punt van jullie dood. Wij houden echt van jullie, weet je? Jullie kunnen die intentie geven wanneer jullie maar willen. Er zijn geen regels aan verbonden anders dan die van jullie en er is volledige integriteit en grootse puurheid rondom dat verzoek.

Vraag: Lieve Kryon, ik vroeg jaren geleden om de implant maar wordt nog steeds gemarteld door een lichamelijke conditie. Betekent dit dat ik de implant nog niet heb gekregen? Wat kan ik doen? 

Antwoord: Vragen om de implant is eenvoudigweg een menselijk verzoek om de goddelijkheid van binnen te ontdekken en een proces te starten van opwaardering – het realiseren dat jullie een stukje van God zijn. Als jullie dit verzoek doen met pure intentie wordt het jullie gegeven en hoeven jullie er nooit meer om te vragen.

Sommigen realiseren zich de kracht niet die dit speciale attribuut bevat. Sommigen gebruiken intentie onder bepaalde condities. Zij zeggen: “Ik zal het doen en dan zal God misschien dat doen.” Zij realiseren zich niet wat pure intentie is.

Pure intentie wordt gedefinieerd als wat Abraham in zijn arm had toen de dolk op weg was naar de borst van zijn enige zoon. Abraham hield zoveel van God dat ondanks dat hij zich slecht voelde met de gedachte van wat er zou gaan gebeuren, hij toch vertrouwde op de liefde van Spirit. Hij vertrouwde op het feit dat God een partner is en hem nooit een streek zou leveren. Hij had gelijk – en in plaats van dood was er een viering op die berg – een win-win situatie.

Wat ik vertel is dat jullie verzoek en de daaropvolgende inwilliging daarvan, niets met jouw lichamelijke condities te maken hebben. Dat komt later – nadat jullie beginnen je leven te vieren, nadat jullie de spirituele beslissing begrijpen en alle gevolgen daarvan nadat jullie je licht in vreugde vasthouden zelfs bij lichamelijke ongemakken en nadat jullie degenen om jullie heen het spectaculaire licht van jullie innerlijk hebben getoond.

De implant is een levenslange toevoeging. Het heeft vele geschenken voor de mensen in zich. Als jullie stoppen met je te verbazen over als er genezing plaatsvindt en jullie bestaan op zich vieren, zal jullie lichaam beginnen te veranderen.

Draai je focus weg van het overduidelijke en ga eerst met de echte geschenken werken. Dan zullen vreugde en vrede en ja, zelfs genezing worden toegevoegd aan jullie leven. Leer om ‘eigenwaarde’ te bezitten van de engel die binnenin zit. Dan zullen alle dingen die jullie wensen op hun plaats vallen.

Kryon