Kryon: Vragen en Antwoorden 201 t/m 225

Kryon: Vragen en Antwoorden
201 t/m 225

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Alfabetische lijst van vragen en antwoorden.

       ====================================

 1. Intuïtie.
 2. Is alles deel van God?
 3. Is Kryon een geascendeerde meester?
 4. Is onze taak ooit af?
 5. Jeruzalem.
 6. Joodse rituelen.
 7. Joseph Smith. Mormon.
 8. Jupiter.
 9. Kaalheid.
 10. Kabbala.
 11. Karma neutraliseren. 1.
 12. Karma neutraliseren. 2.
 13. Karma neutraliseren. 3.
 14. Karma neutraliseren. 4.
 15. Karma neutraliseren. 5.
 16. Karma neutraliseren. 6.
 17. Karma neutraliseren. 7.
 18. Karma neutraliseren. 8.
 19. Karmische groepen.
 20. Keel-problemen.
 21. Kennis binnenin.
 22. Kinderen loslaten.
 23. Klonen.
 24. Koffie.
 25. Komen er grote rampen?

====================================

Vraag 201.Intuïtie.
Lieve Kryon: Ik zou graag willen weten of intuïtie een belangrijk en relevant onderwerp is ten aanzien van de vraag: “Lieve God, leer mij alsjeblieft wat ik moet weten.“

Antwoord:
Stop ermee om het uit te pluizen en doe het gewoon!

Ja, het is daar een groot deel van. Noem het intuïtie als je dat wilt. Het is de Derde Taal die mensen in staat stelt om gedachtegroepen en intuïtieve informatie te ontvangen die zich dan vertaalt in manifestatie en medescheppen. Als jij dus voelt dat intuïtie jouw gids is, is dat inderdaad waar de boodschap vandaan komt. Toch zul jij binnenkort zien dat het veel meer dan dat is.

Vraag 202. Is alles deel van God?
Probeert Kryon uit te leggen “en God schiep de mens naar zijn eigen voorbeeld“ vanuit de bijbel en zodoende de mens verhogend tot ‘godachtige‘ entiteiten en/of afgescheiden van al het andere leven? Misschien is dit haarkloverij maar dit houdt mij bezig. Vanaf mij vroegste jeugd heb ik alle leven gezien als deel van God.

Antwoord:
Maak je geen zorgen. Nogmaals, God kan iets scheppen en het een schepping van God laten zijn zonder dat het deel uitmaakt van de goddelijkheid van God. Mensen werden geschapen naar het “beeld van God.” Dat beeld zit in hun DNA en het zegt dat zij oneindige wezens zijn en deel van God zelf als de Schepper. Ja, zij zin gescheiden van de rest van het “leven”.

Een mens en een ui zijn beide deel van Gods schepping maar de ene is een engel en kan materie veranderen met zijn gedachten en de andere is voedsel voor de menselijke engel. Beide zijn deel van Gods schepping maar de ene is feitelijk een deel van de Schepper zelf. Uien reïncarneren niet maar zij zijn in zoverre ‘van God’ dat zij deel uitmaken van de schepping van balans.

Vraag 203. Is Kryon een geascendeerde meester?
Lieve Kryon, ben jij een van de opgestegen meesters zoals St. Germain, Kuthumi, Hilarion, Maitreya, Gabriel, en vele anderen. Ben jij een opgestegen meester?

Antwoord: 
Nee, ik ben een dienaar van de mensheid op zijn weg naar vrede op Aarde en het verhogen van de vibratie van de planeet. Ik eer de opgestegen meesters want ook zij zijn gespecialiseerd om jullie te helpen. Ik werk met hen allen samen, met name met Saint Germain. Mijn inter-dimensionale tegenhanger is Metatron. Wij werken vaak samen aangaande de natuurkunde van jullie planeet. Alle anderen zijn terug op Aarde in een energievorm om in deze tijd van jullie geschiedenis te werken. Zij zijn allemaal teruggekomen en werken dagelijks met jullie.

Vraag 204. Is onze taak ooit af?
Lieve Kryon: Zal er ooit een tijd komen waarop ons werk als delen van God hier op de planeet Aarde af zal zijnen wij geen biologische wezens meer hoeven te zijn?

Antwoord:

Jullie zijn biologische wezens maar jullie hebben een goddelijke toevoeging. Dit is anders dan bij biologische wezens in het universum die dit niet hebben, zoals wij al heel vaak gezegd hebben. Het betekent dat jullie hybride zijn, deels biologisch en deels engel. Het engeldeel is verborgen in de dualiteit en dat is de altijd aanwezige test van de energie op de planeet.

Het antwoord op jouw vraag is dit: Er zal een tijd komen waarop jullie compleet zijn…..ja. Maar als dat gebeurt zal de Aarde zijn doel bereikt hebben. Hij zal dan terugkeren naar een staat van puurheid en dan zal het leven weer beginnen. Maak je geen zorgen, dat is nog heel ver weg en het zal in alle gepastheid iets zijn dat jullie allemaal zullen vieren. Dit is geen waarzeggerij. Het is het plan dat jullie rondom deze prachtige planeet hebben ontworpen.

Vraag 205. Jeruzalem.Lieve Kryon, ik ben er zeker van dat er wezens zijn die die Israel heel nauwkeurig in de gaten houden met alle gebeurtenissen in dit gebied en ik geloof ook dat zij soms deelnemen en assisteren. Ik heb het gevoel dat er al vele wonderen hebben plaatsgevonden en er al vele levens zijn gered. Toch voel ik dat wij Israeli’s meer steun en inlevingsgevoel nodig hebben van de rest van de wereld. De afschuwelijke gebeurtenis in de VS van 11 september hebben ons en het grootste deel van de wereld geschokt en toch worden wij ook steeds geconfronteerd met kwaad, haat en terreur en dat al heel lang. Het wordt van dag tot dag erger.

Zoveel onschuldige mensen werden er vermoord. Onze vijanden sturen duizenden gehersenspoelde jonge mensen om zoveel mogelijk van ons te vermoorden. De propaganda liegt in het aangezicht van de wereld – aan de ene kant vieren zij alle moorden en doorgaande oorlog terwijl zij aan de andere kant klagen dat zij slachtoffers zijn. Er worden kinderen gestuurd om tegen ons te vechten en als er sommigen van hen worden gedood of gewond geven zij ons de schuld. Hoe moeten wij daarop reageren? Totdat het licht dat mensen sturen de situatie kan veranderen en wij een succesvolle overgang hebben, hoe moeten wij reageren op de voortgaande moordpartijen – in de naam van God, door heilige “Shaheeds” die voor dat moorden ‘direct naar het paradijs’ gaan? Wij zouden het op zijn minst prettig vinden als er meer begrip zou zijn.

Onze vijanden verspreiden hun valse propaganda en iedereen luistert alleen maar naar hen terwijl de terreur waarmee wij moeten leven steeds maar doorgaat en meestal wordt genegeerd door mensen die alleen maar een vaag idee hebben van de feiten. Waarom heb ik het idee dat wat er met ons gebeurt onbelangrijk is voor de wereld maar er wel vele mensen ons al heel snel de schuld geven als oorzaak van de onrust en terreur in andere landen? Ik zou graag willen weten wat jouw antwoord op dit alles is.

Een vrouw en moeder uit Jeruzalem.

Vraag: 

Lieve Kryon, het lijkt mij dat sinds onheuglijke tijden de grond van Jeruzalem doordrenkt is met bloed van de duizenden die hier zijn gedood. Een van de channelings bevestigde dat het Nieuwe Jeruzalem in feite het fysieke Jeruzalem is. Als dat het geval is ben ik nieuwsgierig waarom er zoveel bloed is vergoten op dit land/grond/aarde. Waarom moet Jeruzalem door de eeuwen heen met zoveel bloed betalen – zelfs soms reizigers die langskomen en vermoord worden.? Dit lijkt een heel eigenaardig iets te zijn – het lijkt er wel op dat deze grond vraagt om veel menselijk bloed om te kunnen bestaan. Waarom?

Antwoord:

Jullie vragen zijn echt diepgaand. Hij gaat tegen alles in, nietwaar? Het is tegengesteld aan de manier waarop dingen op een heilige plaats werken, niet? Dat zou moeten aangeven dat er hier iets anders aan de hand is. De reden? Jeruzalem is het hart van de grootste religies op de planeet (inclusief de Islam) Het is het centrum van de “EEN GOD” openbaring. Het is ook de plaats waar de problemen zouden beginnen die het einde van de beschaving en de aanzet tot het einde van de Aarde zou brengen.

Zo’n plaats is gevuld met het bloed van allen, zelfs met dat van wat jullie Christus hebben genoemd. Het is allemaal deel van een poort die zo sterk is dat hij menselijke passie schept en daardoor leidt naar de dood (de keuze van de mensheid om te doen met zijn passie……vrije keuze). God schiep het bloed niet. Dat deden de mensen.

Het Nieuwe Jeruzalem zal zo in contrast staan met het oude dat de historici zullen zeggen ”Hoe kan een plaats met zo’n gewelddadige geschiedenis de poort naar vrede op Aarde zijn?” Dit is het potentieel van Jeruzalem. Het bestaat als een poort naar hoe de Aarde zich zal ontwikkelen. Tot nu toe is dat moord en doodslag geweest. Het potentieel is dat het een model kan worden van “vrede en meer vrede”. Kan dit echt gebeuren? Ja, het zal tijd kosten maar de energie die wordt afgeleverd aan de planeet vanaf nu tot het jaar 2008 zal een verschil maken. Wacht maar tot de spelers veranderen. Kijk maar naar wat de kinderen zullen doen.

Vraag 206. Joodse rituelen.Lieve Kryon: ik ben een orthodoxe Jood. Ik lees de Kryonboeken die zeggen dat de oude schriftuur moet worden herschreven omdat zij van een oude tijdgeest zijn. Hoe zit het met de rituelen die het Joodse volk toepast, zijn zij verloren in de tijd?

Vraag: 

Lieve Kryon. Ik ben Israëlisch/Joods en zie mijzelf als een lichtwerker en probeer mijn twee geloven samen gaan te laten smelten. (ik ben geen religieuze Jood) Ik heb twee vragen: Eerst, jij hebt het gehad over veranderingen in geloofssystemen en over oude boeken die niet langer meer relevant zijn. Betekent dit dat de bijbel ( de Torah) niet langer relevant zijn? Het is een grote tegenstelling met de essentie van het Judaïsme….ten tweede heb jij het ook gehad over de noodzaak voor verschillende geloofsystemen op deze planeet en de verschillende rollen die alle landen spelen. Betekent dit omdat ik als Jood ben geboren de beste en meest effectieve spirituele weg voor mij de Joodse is? 

Antwoord: 

Dit zijn prachtige vragen en zij verdienen een diepgaand antwoord.

Ten eerste, laten wij zeggen wat wij bedoelen. Er zijn vele soorten boeken en sommige zijn metaforisch……lessen van het verleden die geschreven zijn voor zielen en attributen van mensen. Sommige zijn prachtige spirituele boeken en zijn inderdaad zeer oud. Zij spreken over de manier waarop dingen zijn en geven advies over de manier waarop dingen zouden en zullen zijn.

Hoe kun je het verschil uitleggen tussen degene die je kunt omarmen en welke niet? Hier is de sleutel: Elke spirituele tekst die jullie vertelt dat jullie mensen geen keuze hebben en dat er voorbestemming heerst zijn nu verouderd. Als er wordt gezegd dat de toekomst onveranderbaar is en dat alles is voorbestemd is het boek geschreven in een zeer oude realiteit. Er was een tijd waarin dat spoor werd uitgezet, maar dat geldt niet langer. Alle boeken die een beeld schetsen van een mens in slavernij en samenzweringen zouden heel goed onderzocht moeten worden op hun relevantie voor deze tijd! Klinken zij als waar? Sommige van die boeken zeggen zelfs feitelijk dat Kryon deel uitmaakt van een massieve samenzwering om de mensheid te verblinden met het licht van de liefde.

Klinkt die realistisch of klinkt het als de laatste oprisping om een oude profetie van verdoemenis door te drukken bij jullie allemaal? Zij noemen Kryon een leugenaar en vragen jullie je aan te sluiten bij een filosofie van uiteindelijke duisternis, vechten tegen een onzichtbare vijand…..een veldslag zonder hoop en met veel angst. Stel de vraag: “Wie van hen heeft een eigen agenda?” De uitnodiging staat om hier open naar te kijken.

Kijk nu eens naar wat wij de oude teksten van viering noemen. Dit zijn meer degene waarover jullie spreken. Hebben zij het over een relatie tussen God en de mensheid die eert? Zorgen zij voor begeleiding en voor het eren van het leven, van eerlijkheid en integriteit? Spreken zij over liefde? Hebben zij het over harmonie met alles wat om jullie heen is? Spreken zij over vereniging of over scheiding? Zorgen zij voor ceremonie? Als dat zo is zijn jullie echt op een gepaste plaats. Omarm de spirituele cultuur die jullie leert dat jullie een keuze hebben en dat jullie dat kunnen eren op de manier die jullie zelf wensen. Omarm de oude manieren die zorgen voor lang gerespecteerde ceremonie als je dat wilt. Het is tijd voor een communicatie tussen de mensen en God.

Voor de geavanceerde denker geven wij nog dit: Vervang het oude door het nieuwe en pas intelligente logica toe op wat je voor je ziet. Als een prachtig spiritueel boek je instructies geeft over communicatie met God, maar spreekt over tenten en paarden, begrijpen jullie dan dat deze woorden geen onderdeel uitmaken van de heiligheid? Het zijn alleen markeerpunten van de tijden. Stroom mee met de culturele veranderingen van de tijden en pas de instructies toe zodat zij passen bij jouw huidige situaties, zowel technisch als realistisch.

Onthoud dit: Spirit eert intentie. Jullie hoeven geen specifieke rituelen toe te passen om God te plezieren.

Jullie hoeven je geen drie keer om te draaien en een kameel te vinden! Eer gewoon jezelf en God met welke ceremonie jij ook wilt en waar je ook bent. Er zal liefde en communicatie voor jullie zijn. Wij zijn vlakbij jullie en zitten niet in een vacuüm!

Onderscheid dus de boeken voor wat zij zijn. Zijn zij van nature restrictief (beperkend), plaatsen zij de mensheid in een oude tijdgeest van beperkende discipline en rituelen of zijn zij uitbreidend van nature en prijzen zij de relatie en de uitnodigende verandering? Dat is de sleutel. Er is een verschil tussen het geven van instructies over het geven van liefde en harmonie en over hoe je in slavernij en onder controle moet houden. Ongelukkigerwijs bestaan er vele samen omdat het teksten zijn die allemaal door de jaren heen zijn veranderd. Dus om jullie een direct antwoord te geven: Sommige van de originele teksten die jullie hebben zijn de meest uitbreidende die jullie ooit op de planeet zullen zien! Jullie zullen het weten als jullie ze lezen. Kan een oude tekst jullie uitnodigen om inter-dimensionaal te zijn? Ja. Kijk maar terug en zoek het op.

Over het tweede deel van de vraag: Onthoud dit: Als je als Jood bent geboren ben je anders dan iedereen op Aarde. Dit is oude informatie van Kryon maar het gaat over spirituele afstamming en zelf over de draaiende cirkel van levens waaraan jullie allemaal meedoen. Voor jullie wil ik dit zeggen: Kijk voor antwoorden eerst naar jullie afstamming. Zij zijn er allemaal. Het kan heel comfortabel voor jullie zijn. Maar onthoud bij jullie zoektocht dat je uiteindelijk tolerantie en liefde zult vinden……zelfs voor de grootste vijanden van vandaag. En weet dat als deze vijanden gaan studeren op hun eigen teksten van hun profeten, zij hetzelfde zullen ontdekken.

Ere zij de mens die begrijpt dat het Oudste en meest relevante boek van het leven hetgeen is dat zij om zich heen dragen in het Hoger Zelf…..hetgeen in de kern van elk mens en hetgeen dat nu uitnodigt om zijn bladzijden open te slaan.

Vraag 207. Joseph Smith. Mormon.
Lieve Kryon: Ik denk dat Joseph Smith (oprichter van het Mormoonse geloof) iets getoond is door spirit maar misschien niet begreep wat hij zag. Hij sprak over drie niveaus in de hemel. Is dat de waarheid? Of keek hij naar verschillende dimensies en wist hij gewoon niet wat hij zag? Hij zei dat mensen niet van het ene naar het andere niveau kunnen gaan en ik geloof niet dat dit zo is. Zit er enige waarheid in het idee dat er een ceremonie moet plaatsvinden voor families om samen te zijn nadat wij de Aarde hebben verlaten? Is het waar dat wij allemaal deel uitmaken van een groter geheel als wij niet hier zijn en was dat misschien de waarheid van wat hij zag?

Antwoord:
Joseph Smith had hulp van engelen en wat hij zag was allemaal metaforisch. Dit is de manier waarop Spirit mensen de inter-dimensionale aspecten laat zien van attributen van de andere kant van de sluier. Geen mens kan begrijpen wat hij daar ziet omdat zijn perceptie gewoonweg niet in staat is om te gaan met iets dat buiten zijn ervaring ligt.

Joseph deed zijn best om er chocola van te maken en ja, hij zag inter-dimensionale dingen die hij toen naar jullie 4D (jullie dimensie) bracht. Hij vond het ook nodig om het op te schrijven en het actueel te houden. Het is niet veel anders dan het schrijven dat jullie nu zien! (Kryon-glimlach)

Wij lieten Joseph vele zielen zien die erop wachtten om geboren te worden…..een prachtig plaatje van wat jullie reïncarnatie noemen. Hij zag er maar een kant van en toch zag hij het nooit als een cirkel, iets wat een zienswijze vereist die verder gaat dan 4D.

Je zou dus kunnen zeggen dat hij in een oudere energie zijn best deed om een vierdimensionale constructie te scheppen vanuit zijn visie.

Zoals zovele profeten werd hij gedood in zijn eigen land voordat hij zijn concepten kon toevoegen, hen bestuderen of nog meer boodschappen kon ontvangen die hem nog bondiger kon maken. En……zoals bij de meeste profeten een daaropvolgende ontwikkeling die gebaseerd was op halve informatie die werd beschouwd als de hele informatie.

Het volgen daarvan is nu uitgegroeid tot een religie waaraan miljoenen deelnemen. Dit is niet anders dan bij de Islam, het Christendom of het Judaïsme. Zij zijn allemaal maar een deel van de waarheid maar worden gevierd als de hele waarheid door fundamentalisten die niet verder willen kijken dan de informatie uit het verleden.

Vraag 208. Jupiter.
Lieve Kryon: In channeling uit het verleden gaf jij aan dat de Aarde wordt verborgen doordat hij maar een zon heeft in ons zonnestelsel. En dat er iets interessants aan de hand is met Jupiter. Was of zal Jupiter een tweede zon worden in ons zonnestelsel? Als hij dat was, hebben zijn manen ooit leven voortgebracht? Of is Jupiter een actieve zon in een andere dimensie? Kun jij dit uitleggen?

Antwoord:

Jullie gasreus Jupiter was nooit een tweede zon. Echter, door zijn grootte en zwaartekrachtinvloed is hij belangrijk voor jullie huidige zon die jullie het “Jupiterpatroon” geeft door de zonnewind. (kijk naar de Mt. Shasta channeling van 19 juni voor een betere uitleg hiervan) Jullie verloren je zon op een gepaste manier al zeer vroeg en hij is uit jullie zonnestelsel gegaan. Het belang van Jupiter is dat het een hoofdspeler is in jullie Aarde-energie. Er zijn attributen van jullie zonnestelsel die het ‘uitschreeuwen’ dat jullie ooit twee zonnen hadden.

Misschien zal de tijd dit ooit aan jullie wetenschappers duidelijk maken.

Over het bestaan van leven op de manen van Jupiter is het antwoord dat er momenteel leven is op bepaalde manen van Jupiter en het is basisleven van het soort dat jullie biologen kunnen catalogiseren of omschrijven als leven zoals jullie dat op Aarde kennen.

Vraag 209. Kaalheid.
Lieve Kryon, waar kunnen wij een kuur vinden voor haarverlies/kaalheid voor zowel mannen als vrouwen?


Antwoord: 

Het echte antwoord zit in stamcelonderzoek. Het is er al maar het zal voorlopig niet voor jullie beschikbaar zijn totdat er meer bronnen beschikbaar zijn om daaraan te werken. Eerst ziekten, dan cosmetica.

Zoals wij al eerder hebben gezegd heeft het lichaam ruimschoots stamcellen op gewone plaatsen. Er is niets dat alleen gevonden kan worden in de chemie van geboorte. Dit diepgaande onderzoek kan ook leiden naar het hergroeien van zenuwweefsel en zelfs naar het aangroeien van verloren ledematen. Denken jullie dat dit gek is? Lees deze woorden nog eens na een generatie.

Noot van de uitgever: De ironie hierbij is dat als de wetenschap zich eerst zou concentreren op de cosmetica het resultaat waarschijnlijk zal zijn dat er genoeg fondsen zijn om onderzoek te doen naar ziekten!

Vraag 210. Kabbala.
Lieve Kryon: Ik ben niet Joods maar ik heb al jarenlang de Kabbala bestudeerd. Als jij het hebt over de DNA-lagen worden die aangeduid met Hebreeuwse namen en de meeste daarvan kunnen ook gevonden worden binnen de heilige kennis van de Kabbala. Hebben de Kryonboodschappen enige relatie met de Oude en heilige Kabbalakennis?

Vraag: 

Lieve Kryon: Kun jij iets vertellen over de Kabbala en over Zohar? Bevat Zohar de wijsheid van het universum? Zit er iets in die boeken dat jij ons nog niet verteld hebt? Ook zou ik willen weten of de Hebreeuwse letters zo krachtig zijn als wordt gezegd.

Antwoord:

Deze vragen zijn verbonden met een veel groter plaatje. In plaats van jullie een antwoord te geven dat jullie niet kunnen passen in de Kabbala- en Zohar-doos, laat mij de doos uitbreiden.

Het zijn beide Oude leringen over basis-bovennatuurlijke en spirituele waarheden. De “geheimen” die zij bevatten zijn niet meer dan degenen die wij jullie nu leren. Zij hebben een directe relatie met elkaar en jullie zullen overal overeenkomsten vinden tussen hen allen. De reden? Er is de waarheid van het universum. Dit is daarom niet Kryon of Kabbala of Zohar. (dat ‘luister, pracht’ betekent) Zij zijn waarheid van het universum.

Hebreeuws wordt gebruikt omdat het de oudste taal is die jullie gebruiken als ‘kern’ taal op de planeet die nog steeds wordt begrepen en gesproken. Er zijn vele andere talen die ouder zijn, niet te vergeten Sumerisch en Lemurisch, maar die worden niet gesproken of bestudeerd en zelfs hun bestaan is controversieel. Daarom is Hebreeuws de ‘kern’ taal en ja, hij heeft krachtige betekenissen en symboliek in zich.

De zonen van Abraham spraken Hebreeuws (of op zijn minst HUN soort Hebreeuws) voordat zij vijanden werden, dus is er een sterke link naar het Hebreeuws als de originele “spirituele leertaal” die allang bestond voordat de culturen wegvielen en schiepen wat jullie vandaag zien.

Nu jullie hebben ontdekt wat jullie de Godcode noemen beginnen jullie ook te begrijpen dat zelfs de chemie en de Hebreeuwse karakters gerelateerd zijn en deze relatie zal doorgaan met groeien tijdens jullie ontdekkingen.

Het heeft dus allemaal betrekking op de universele waarheid, met Hebreeuwse karakters en namen die jullie zijn gegeven als een gegronde bron om te bestuderen zodat het begrepen kan worden. Kijk er goed naar. Wordt het geen tijd dat jullie in staat zijn om dingen de zien die met elkaar in verband staan om aan te tonen dat er inderdaad een universele waarheid over God bestaat in plaats van de vele waarheden over God zoals die vandaag bestaan? Ga terug naar de bron! Daar zullen jullie de cirkel ontdekken: Wat wij jullie vandaag leren werd toen ook geleerd en meegedragen door de meesters die op Aarde rondliepen. Wat de mens heeft gemaakt van dit alles maakt het zo divers en verwarrend.

Vraag 211. Karma neutraliseren. 1.
Lieve Kryon, ik kom uit Brazilië en heb enkele van jouw boeken gelezen. Ik heb vragen over de neutrale implant. Als wij hier komen met karma dat doorleefd moet worden op het op te lossen, wanneer neutraliseren wij dit karma dan (zoals ik het heb begrepen, veranderen wij het niet maar neutraliseren wij het)., wat zal er gebeuren nadat wij vertrekken? Moeten wij dan nog steeds dit karma oplossen?

Een andere vraag is dat als wij dit karma neutraliseren, wat zal er dan gebeuren met de mensen die karma moesten oplossen met ons? Bijvoorbeeld, ik heb een zoon en een dochter die wel zeker karma hebben waar zij doorheen moeten en oplossen met mij. Wij hebben daar zeker mee ingestemd of een contract afgesloten voordat zij hier kwamen om het karma te doorleven. Als ik dat van mij kan neutraliseren, wat zal er dan met hun karma gebeuren?

Antwoord: 

Geliefde, alweer heb jij ervoor gekozen om iets te intellectualiseren dat eenvoudig en basis is. Als iemand zegt: “Ik hou van jou“ ga je dan een onderzoek beginnen?

Luister: De neutrale implant is ” toestemming om het verleden te neutraliseren” Het is een gereedschap van Spirit dat aan jullie is gegeven om te gebruiken als je dat wilt. Het verandert compleet de delen van jullie inter-dimensionaal DNA die waren ingericht voor een oude energietaak van het oplossen van karma.

Als het wordt gevraagd begint er een proces dat diepgaand en verschillend is voor ieder individu. Sommigen voelen het en anderen niet. Het karma is opgelost op het moment waarop jullie vragen om persoonlijke verandering. Anderen die met jullie karma hadden zijn ook veranderd. Dat kan ‘oneerlijk’ voor jullie lijken maar wij hebben jullie de laatste 10 jaar geleerd dat jullie een groep vormen. Niets wat jullie voor jezelf doen is enkelvoudig. Het verandert de energie om je heen. Wij hebben jullie verteld dat als jullie regelmatig tennis spelen met een partner en die partner op een dag niet meer komt opdagen, jullie na een paar verbroken afspraken ook niet meer naar het tennisveld gaan!

Karma is complex maar het werkt zoals wij zeggen. Als je dat van jou oplost is degene die met jou karma had, ook daarmee verbonden. Het is allemaal deel van een groots systeem dat zegt dat als je jezelf helpt je ook de planeet helpt.

Als je de planeet verlaat en weer terugkomt is het nog steeds weg. Er is geen ‘regel’ die zegt dat je alles moet herleven. Als je eenmaal jouw spiritueel DNA hebt veranderd horen deze attributen bij jouw ziel en zijn zij deel van de Akashakroniek.

Onthoud dit: Er is geen voorbestemming, alleen aanleg, neiging. Jullie hebben alleen potentialen waarmee jullie naar de aardse ervaringen komen. Deze neigingen zijn gegenereerd door wat jij hebt gedaan en hebt geleerd. Zij zijn er en smeken erom te worden veranderd! Begin te wennen aan het idee dat jij een dynamisch geprogrammeerde engel bent die leeft in een gepast maar onwaar geloof dat jij niet de leiding hebt. Jullie test is om te leren dat wanneer je dat maar wilt, jullie je leven kunnen veranderen. De neutrale implant is een van de eerste gereedschappen (van vele) waar wij jullie over hebben verteld dat zij de spirituele delen van jullie DNA direct zouden beïnvloeden.

Toen dit voor het eerst werd gepresenteerd schrokken veel van jullie gevestigde bovennatuurlijke leiders hiervoor terug en noemden het zelfs slecht. Hun vooroordeel was dat jullie waren voorbestemd om je ‘karma te dienen.’ Maar dat is niet zo. Karma is een beginenergie en dat is alles. Klinkt het logisch voor jullie dat God je naar de Aarde zou laten gaan zonder keuze in je eigen levens? Jullie zouden slaven van het verleden zijn. Denk daar eens over na!

Jullie hebben de leiding over alles, je gezondheid, je liefdesrelaties, je vrede, je eigen levensduur en ja…..zelfs de energie van jullie eigen verleden. Als je iets anders wilt geloven zul je nooit de afstand overbruggen vanaf de plaats waar jullie nu zijn (4D) naar de inter-dimensionale energie die nu aan jullie wordt gegeven.

Jullie zijn gemachtigde en krachtige menselijke wezens, een deel van God en een deel van het grote plan van het universum.

Vraag 212. Karma neutraliseren. 2.
Lieve Kryon: Mijn zus heeft een paar jaar geleden om de neutrale implant gevraagd. Zij was betrokken bij een auto-ongeluk in april 2004 toen de persoon die haar raakte door rood had gereden.

De nacht na haar ongeluk, vroeg ik uit wanhoop dat welk contract zij dan ook had afgesloten aangaande de gebeurtenissen van de vorige dag, verbroken zou worden. Zij had dit verlangen om alle contracten te verbreken voor het ongeluk uitgesproken. Ik wist op het moment van mijn verzoek niet dat de doktoren verwachtten dat zij na dit ongeluk niet meer dan 48 uur te leven had. Zij komt nu naar huis en boekt grote vooruitgang met haar herstel. Mijn vraag is nu: kunnen contracten verbroken worden voor een ander persoon als het bekend is dat dit de intentie van die ander was? En, heb ik een energetische of universeel verkeerde handeling gedaan door dit verzoek te doen?

Antwoord: 

Geliefde, God zit niet in een vacuüm als het over deze dingen gaat. Op een bepaald niveau heeft jouw zuster om al deze dingen gevraagd. Jij hebt haar alleen maar geholpen om haar eigen intentie uit te voeren. Niet alleen is haar begincontract in haar leven veranderd, maar her ‘verkeersincident’ maakte daar deel van uit. Dit is voor haar een wedergeboorte. Kan zij dat voelen? Laat haar eens op een tijd in de toekomst deze wedergeboorte vieren en alles wat daarbij komt. Er is hier veel meer aan de hand dan jij weet. En jouw deel? Gezegend is de mens die zoveel zorgt voor een ander dat hij even meedoet aan de heilige zoektocht van een ander. Jij hebt het goed gedaan. Dat is wat familie doet!

Vraag 213. Karma neutraliseren. 3.
Lieve Kryon: Ik heb jouw boeken gelezen en ook sommige van jouw channelings. Enkele jaren geleden vroeg ik om de neutrale implant. Ik heb er vlijtig aan gewerkt om in het nu te leven, mijzelf te bevrijden van voorgaande contracten en gebruik de tijd om de Aarde te helpen het grootste potentieel te bereiken. Wat mij verwart is dat ik op 19 april van dit jaar betrokken was bij een serieus auto-ongeluk waardoor ik moest vechten om mijn vermogen om te lopen, het gebruik van mijn rechterarm en het leven wat ik had voor dat ongeluk, terug te krijgen. Als ik al mijn voorgaande contracten heb geneutraliseerd, waarom dan dat auto-ongeluk?

Antwoord: 

Geliefde, wij eren jouw leven en ook de timing van alles om jou heen. Dat zou jij nu ook moeten doen want na verloop van tijd zul jij alles herwinnen waar jij voor werkt. Denk intussen hier eens aan: De implant wordt gedefinieerd als “jouw implantatie voor toestemming om opgewaardeerd te worden.” Dat deed jij. Het ongeluk was een onderdeel van een grote levensverandering en gebeurde volgens schema. Jouw verzoek om de implant veranderde jouw toekomst…..want hier zit je nu…..levend! Ik wil niet alt te dramatisch doen maar jij veranderde alles voordat het ongeluk plaatsvond, inclusief jouw levenslijn, je contract en jouw doel op Aarde. Het ongeluk had niets van doen met jouw karma. Overleven wel!

Velen van jullie begrijpen de kracht om te verheffen niet die jullie hebben gekregen. Zo velen kijken op een smalle manier naar de dingen. Het ontvangen van de implant betekent niet dat er geen verkeersongelukken met jullie zullen gebeuren: in plaats daarvan geeft het toestemming om een oude realiteit om de gebeurtenis heen te verhogen.

In het bovenstaande geval begrijpt deze geliefde nog niet dat het bedoelde ongeluk haar het leven zou hebben gekost in een andere realiteit en zij nu in een totaal andere realiteit zit. Hij genezing zal plaatsvinden en zij zal een ander persoon zijn op deze planeet, klaar om verder te gaan naar de dingen die haar toekomst zullen veranderen en die van de mensen om haar heen. Zij kan zelfs op een punt komen waarop zij het ongeluk kan vieren. Dat is de wijsheid van meesterschap.

Vraag 214. Karma neutraliseren. 4.
Hi, Kryon, ik heb een vraag aangaande de karmisch opschoning. Zoals jij zegt is in deze nieuwe tijd karmische oplossing mogelijk door onze pure intentie. Een andere website echter, onder de naam van Lord Maitreya geeft er een andere kijk op. Volgens de laatste boodschap van de meester: “Er is geen makkelijke manier om jezelf te bevrijden van het rad van karma. Er is hard werken voor nodig, discipline, vastberadenheid en een veldslag tussen het zelf en het Hoger Zelf. Voor degenen van jullie die het eindresultaat behalen is er geen teruggaan naar de Aarde meer, de worsteling is het zeker waard.” Vertel mij alsjeblieft wat wij in deze tijden moeten geloven. Ik had zoveel vrede maar na het lezen hiervan ben ik weer in verwarring.

Antwoord: 

De Maitreya informatie die jij aanhaalt is correct, maar Maitreya zei niet dat jij jouw hele leven zou moeten lijden of geslagen zou worden door jouw karma uit het verleden om er doorheen te gaan. Hard werken werd genoemd, en dat is correct. Er is hier geen conflict. De Kryonboodschap vertelde nooit dat jullie een paar magische woorden moeten opzeggen en je karma hierdoor zou oplossen. De boodschap was dat jullie nu de geschenken hebben om het op te lossen zonder er in feite doorheen te moeten gaan, net zoals de meesters dat deden waar in de oude energie de enige manier om het op te lossen, het doorleven ervan was. Nu zijn jullie in staat om het met pure intentie op te lossen. Daarna komen het leren en het geduld. Uiteindelijk zullen jullie vrij zijn en ja…..het is het absoluut waard.

Onze boodschap gaat over een persoonlijk proces dat nieuw is voor de mensheid. Jullie kunnen deze reis van zelfevaluatie beginnen en het karma oplossen met pure intentie en het daardoor bereiken. Wij hebben jullie altijd verteld over de veldslag tussen het lagere en het Hogere Zelf. Als jullie echt terug willen kijken naar onze boodschap over het oplossen van karma en ascensie, zoek dan naar het boek met parabels dat “de reis naar Thuis” heet en waarin wij vertelden over het verhaal van een man die het deed en waar hij doorheen ging. Hard werken, een veldslag tussen het lagere en het hogere Zelf, en een uitkomst in liefde…..dat was het waard.

Vraag 215. Karma neutraliseren. 5.
Lieve Kryon, ik vroeg en geloof dat de neutrale implant een paar jaar geleden heeft plaatsgevonden. Nu is mij herhaaldelijk verteld door een regressietherapeut dat positief karma uit het verleden heb dat bij mij hoort. Ik nam aan dat karma uit het verleden negatief was en dacht niet aan een beloning in een volgend leven. Hoe staat dit positieve karma in verhouding tot het oplossen van alle karma bij de implant?

Antwoord: 

Geliefde, jou regressietherapeut ziet het goed, maar laten wij gewoon het etiket veranderen. Het is geen positief karma want het gehele systeem van karma (een oude tijdgeest in deze nieuwe energie) is verdwenen. Jullie hebben dat systeem opgelost en in plaats daarvan hangt het van jullie af wat het resultaat van de toestemming van de implant zal zijn. Ik weet dat dit op een cirkel lijkt, maar probeer het te begrijpen.

Jullie zijn in het NU dus alle potentiëlen worden ‘gezien’ alsof zij hebben plaatsgevonden. Op een bepaald niveau ziet jouw helper wat jullie hebben gedaan en wat de gevolgen daarvan nu zijn. Wat er wordt gezien is jullie potentieel om op te bloeien naar een vredig mens zonder de last die jullie meedroegen in de oude energie . Gefeliciteerd met het onderzoeken van wat jullie voor jezelf hebben gedaan!

Vraag 216. Karma neutraliseren. 6.Lieve Kryon, ik denk dat jij moe wordt van de vragen over de neutrale implant en toch ben ik er nog steeds verward over. Als ik vraag om de neutrale implant wat gebeurt er dan met het karma dat opgelost moet worden? Een les moet worden geleerd op een manier die lijkt op ‘oneerlijk spel’ om het karma gewoon kwijt te raken en te gaan naar welke plaats of tijd je maar wilt.

Dit mag dom klinken maar op de een of andere manier ben ik bang dat als ik mijn karma loslaat en vraag om de neutrale implant, mijn karma slechter zal zijn dan het nu is.

(Ik heb een gevoel dat mijn karma de belangrijkste kracht is die mijn leven interessant houdt. Aan de ene kant wil ik niets anders dan mijn karma oplossen en te vragen om de neutrale implant en aan de andere kant voel ik dat ik het zelf moet doen.

Antwoord: 

Wat zich compleet voor jou verborgen houdt is dit: Als je als mens slaagt op school, hoeveel mis je dan het speelgoed, de gebedjes, het middagslaapje, de melk en de koekjes en de bescherming tegen verantwoordelijkheid – die je allemaal op de kleuterschool had? Als je kon kiezen, zou je dat dan kiezen?

Zie je, je raakt helemaal niets kwijt. Op dit moment wentelen jullie in hetzelfde oude systeem dat zich steeds herhaalt als jullie komen en gaan van de Aarde. Het kan voelen alsof er een systeem is dat opgelost moet worden maar dat hadden jullie in het oude systeem – een dualiteit die je laat voelen dat dit alles is wat er is. De meesters van de planeet hadden niets op te lossen! Zij kwamen binnen zonder het oude systeem. Dit is onderdeel van het activering- en meesterschapscenario. Maar jullie zitten vast aan een intellectueel probleem van het zitten op de kleuterschool en het gebruiken van kleuterschoolregels en gevoelens om vragen te stellen over hoe je uit het bewustzijn kunt blijven dat jullie grootste geschenk is.

Vraag 217. Karma neutraliseren. 7.Lieve Kryon, jij zegt dat de graad van verlichting die wij hebben bereikt als wij overlijden de graad van verlichting is waarmee wij beginnen in de nieuwe incarnatie. Nu, met de neutrale implant en de uitschakeling van de overblijfselen van karma, betekent dit dan dat ik opnieuw begin zonder karma als ik eventueel weer reïncarneer?

Antwoord:

Inderdaad, dat is zo! Maar laten wij wat specifieker worden. De soorten karmisch attributen die jullie kwijtraken met de neutrale implant (toestemming voor inbrengen van verlichting) is de soort van zwaar karma dat jullie meedragen vanuit vorige levens. Het is niet de soort karma van jullie huidige levensenergie. Het is de energie uit het verleden, niet de huidige energie. Daarom is het een bevrijding van zeer oude energie die jullie vertegenwoordigde in heel andere tijden. Zoals al vaak beschreven, moest dit voor jullie een gereedschap zijn om vooruit te gaan in een nieuwe energie met zeer verschillende doelen.

Dit is iets wat jullie voor jezelf hebben geschapen en niet iets dat geschonken is door God (Spirit). God is hier om te helpen begrijpen wat jullie hebben geschapen en om het te gebruiken om een vredige en uitgebalanceerde planeet te scheppen.

Vraag 218. Karma neutraliseren. 8.Lieve Kryon, ik heb voor het jaar 2000 de eerste drie boeken gelezen in de Turkse taal. Het kostte niet veel tijd om te beslissen en te vragen om oplossing van mijn karma. Maar toen ging mijn leven steeds dieper in het dagelijks leven en voel ik dat ik steeds zwaarder karma krijg. De last wordt zwaar! Werd het moeilijker? Was het origineel opgelost? Ik voel nog steeds dat ik in dit leven een speciale missie heb.

Antwoord: 

Geliefde, jij hebt inderdaad een speciale missie. Voor jou en vele anderen die dit voelen: luister. Verwar karma niet met moeilijkheden. Karma is een imprint die helpt om lessen en levenspassie te sturen. Als je het oplost geef je jezelf toestemming om te veranderen. Verandering betekent vaak een heropbouwen van de fundering van je leven, en dit is reconstructie! Dacht je echt dat het makkelijk zou worden? Wij hebben jullie vaak verteld dat het werk nu begint en jullie doen echt het ‘werk’. Begrijp je nu waarom wij zoveel belang hechten aan de beslissing die jij nam?

Jullie ‘beladen’ jezelf niet met wat dan ook. In plaats daarvan schonen en completeren jullie en het zal potentieel klaar zijn in 2003. Dit betekent dat wat jullie doen geen onbeduidend tegen de stroom van het huidige leven inzwemmen is. In plaats daarvan is het een doorgaand herbouwen van iets dat JULLIE heet.

Zegeningen voor de mens die dit begrijpt en dit belangrijke werk benadert met vrede en begrip. Dit is inderdaad waarom er zo diep van jullie gehouden wordt…..voor alles waar jullie steeds weer doorheen gaan. Het helpt het gehele wezen van de planeet!

Vraag 219. Karmische groepen.
Lieve Kryon: Als alleen maar drie procent van de bevolking die wij vertegenwoordigen, hoe moeten wij het feit bezien dat er zoveel Joden in beroepen zoals medicijnen, wet en accountancy werken en uitblinken op gebieden van klassieke muziek?

Mijn eigen gevoel zegt dat sommige zielen die in Joodse families komen zijn toegewijd aan hoge niveaus van individuele bijdrage aan de cultuur. Zij brengen een essentie in van harmonie en vrede en vinden een manier van uitdrukken van deze essentie in die beroepen en eren daarmee het geschenk van natuurlijke intelligentie.

Antwoord: 

Dit is al eens eerder beantwoord, maar ik zal het jou nogmaals vertellen. Als je een pure karmisch groep hebt, incarneren zij steeds weer in dezelfde groep totdat het tijd is om die groep te verlaten. Als zij vertrekken komen zij niet meer terug. Dit is de ‘puurheid’ van het karma. Het draagt uitdaging en beloning met zich mee. De uitdaging is dat het gezien wordt door anderen op Aarde als een groep die de kern draagt en als de groep er niet meer is, zal de veroveraar de kern dragen. Je zou kunnen denken dat dit belachelijk is totdat je over hun geschiedenis leest.

Het goede nieuws is dat elke groep zoals deze (en het is de enige) individuen in zich heeft die echt weten ‘hoe dingen op deze planeet werken’. Zij blijven terugkomen in dezelfde omstandigheden, en dat is zichtbaar. Dat is waarom zij zo goed zijn in wat zij doen en de winkel beheren voor de Aarde, artiesten en musici zijn, Nogmaals, jullie kunnen om je heen kijken en dit over de hele wereld zien.

Het is geen toeval en ik gaf jullie de spirituele redenen lang geleden. Jullie kunnen je eigen ideeën hebben maar de waarheid is vreemder dan alles wat jullie kunnen bevatten want het gaat direct terug naar de kern van de Akashakroniek en wat er gebeurt met entiteiten die zovaak incarneren binnen dezelfde familiestructuren.

Vraag 220. Keel-problemen.Lieve Kryon: Ik had een jaar lang slijmophoping in mijn keel en ik heb overal gezocht naar een remedie. Het lijkt wel of het op zichzelf staat – soms oncontroleerbaar en op de vreemdste en ongemakkelijkste tijden. Heb jij hier weleens van gehoord? Is het emotioneel, spiritueel of iets anders?

Antwoord:

Geliefde, dit is spiritueel en emotioneel ( die gaan vaak samen). Kijk naar oorzaak en gevolg. Jij denk dat het onwillekeurig gebeurt, maar dat is niet zo. Er is altijd iets verbonden met het spreken van jouw waarheid. Ik denk dat jij weet waarover ik het heb. Dit zal verdwijnen als je aan de situatie gaat werken.

Vraag 221. Kennis binnenin.
Lieve Kryon, er is ons verteld dat alle kennis ( zelfs verdergaand dan wat wij in dit leven bewust weten) elk moment beschikbaar voor ons is en naar boven gebracht kan worden door intentie. Ik heb geprobeerd om dat op cliënten over te brengen in mijn praktijk maar ik heb tot nu toe niets opmerkelijks op dit punt kunnen waarnemen.

Ik voelde onlangs een verlangen om professionele informatie over mijn beroep te herlezen en ik vraag mij af of dit gebruik van het intellect mijn zoeken naar verdere multi-demensionale kennis van binnenuit kan blokkeren. Is het beter om te gaan naar wat binnenin is of is het goed om steeds open te staan voor informatie van anderen op de planeet, maar dan wel met onderscheidingsvermogen?

Antwoord:

Geliefde, op een bepaalde manier is jouw puzzel al beantwoord in jouw vraag. Eerst krijg je een antwoord van ‘binnenin’ en dan stel jij het ter discussie! Het antwoord dat je hebt is correct omdat de professionele informatie waartoe jij je gedreven voelde om het op te zoeken, ook iets opmerkelijks kan brengen, rechtstreeks vanuit de intuïtie van anderen of vanuit studies die ontwikkeld zijn door kanalen die jou zouden kunnen verrassen. Met andere woorden, beslis niet op voorhand wat goddelijk is en wat niet.

Ga dus door en gebruik je intuïtie en bestudeer het professionele materiaal. In jouw geval zorgt het voor een waterval aan intuïtieve dingen die je eraan toe kunt voegen. Heb je dit begrepen? Er is geen muur tussen het goddelijke en het beroepsmatige. Het is allemaal goddelijk en jouw werk is het om alle parels er tussenuit te zoeken.

Vraag 222. Kinderen loslaten.
Lieve Lee/Kryon: met liefde zijn de Kryonboeken in mijn schoot beland in deze tijd van mijn spiritueel leren. Ik ben niet in staat geweest om hen neer te leggen. De liefde die ik voel als ik lees is overweldigend. Ik heb een vraag: In boek 6 praat jij over het loslaten van kinderen. Als moeder heb ik twee jongens van 17 en 19 jaar oud. En ik maak mij steeds zorgen over hen. Zullen zij een baan krijgen en zullen zij geluk in hun leven hebben enzovoort. Kun jij mij alsjeblieft uitleggen wat jij bedoelt met loslaten?

Van een familielid, met liefde.

Antwoord: 

Dit verhaal gaat over zorgen voor jou. Elke zorgende ouder wil van zijn kinderen houden en is bezorgd over de kinderen, zolang als zij leven. Maar vele ouders leven hun leven door wat er gebeurt met hun kinderen. De instructie hiervoor is dus in balans zijn met jezelf. Wees liefhebbend en hulpvaardig maar laat niet jouw hele focus zijn op wat er met hen gebeurt. Als dat gebeurt neem jij de verantwoordelijkheid voor de vrije keuze van een ander. Je zult jezelf en jouw eigen spiritualiteit negeren en jouw macht opgeven.

Het beste wat je kunt doen voor opgegroeide kinderen is van hen te houden en hen alle dagen van hun leven licht te zenden. Wees er voor hen, maar leef niet hun levens voor hen.

Vraag 223.Klonen.
Lieve Kryon, door het recente nieuws over de gekloonde menselijke baby ben ik nieuwsgierig naar jouw visie op het klonen van mensen. Is dit zo bedoeld: maakt het uit hoe is menselijk lichaam is gecreëerd of gaat de mensheid nu te ver bij ethische en spirituele kwesties? 

Antwoord:

Wij hebben hierover vele boodschappen gebracht. Het is de mens die spirituele parameters stelt aan de wetenschap, niet God. Begrijp jij dat de spirituele taboes van gisteren vandaag normaal zijn? Waar is God dus in dit verhaal? Veranderde God dat, of deden de mensen dat?

De waarheid is dit. De natuur kloont een mens duizenden keren per dag (identieke tweelingen) het is dus een normaal biologisch proces. Jullie scheppen geen leven als jullie wetenschappelijk klonen. Jullie manipuleren alleen maar wat de natuur dagelijks doet. Er is hier geen sprake van een spiritueel taboe maar het is eerder een kwestie van hoge integriteit. Het gaat allemaal om kinderen en de reden om hen te scheppen op een ontworpen manier. Zit hier integriteit in, of is het gemakzucht? Waar trekken jullie de lijn?

Kloont de man wiens vrouw hem heeft verlaten een vrouwelijk kind om haar terug te brengen? Dit is GEEN fantasie en kan echt gebeuren. Kun jij je de relatie tussen hen voorstellen? Zullen de ouders die een kind verloren hebben proberen dat te vervangen? Denk jij dat God ook de volledige karmisch imprint zal eren van een gekloond kind ten opzichte van het kind dat men kwijtraakte? Het antwoord is nee.

Mensen zullen gekloond worden en er zal een tijd komen waarop de lijn vervaagt tussen klonen en het eenvoudigweg manipuleren van de genealogie van degenen die klaar zijn om geboren te worden. In al deze gevallen zijn er spirituele consequenties, maar is er geen oordeel. De consequenties zijn er gewoon als gevolg van jullie vrije keuze. De karmisch attributen van een kloon zullen net zo individueel zijn als bij elk ander mens. Zij zullen het karma hebben van ‘een kloon’. Als iemand hierover anders denkt laat die ons onszelf afvragen of zij denken dat wij (Spirit) in een kast leven aangaande deze dingen.

Spirit weet precies wat er gebeurt. Jullie vrije keuze aangaande de manipulatie van de zaden van het leven is gerespecteerd sinds er vrije keuze is. Maar er is niets waartoe jullie wetenschap ooit toe in staat zal zijn te doen dat de spirituele imprint van de portie DNA zal veranderen, want die is inter-dimensionaal.

Er zijn nu velen van jullie aan de andere kant van de sluier die er klaar voor zijn om als kloon te komen als dat het is wat jullie gaan produceren. Zij zullen net zo individueel zijn als ieder van jullie. Alles wat jullie zullen doen is het regelen/rangschikken van hun biologische opmaak……een heel klein deel van het geheel van wie jullie zijn.

Vraag 224. Koffie.
Lieve Kryon: Ik zie dat de samenleving dagelijks steeds meer koffie consumeert. Het komt mij voor dat het steeds moeilijker wordt om wakker te worden en een hele dag te functioneren zonder een kop koffie. Sommigen zeggen dat het goed is voor ons lichaam omdat er vele anti-oxidanten inzitten. Anderen zeggen dat het behandeld zou moeten worden als elke andere drug die verslavend werkt. Wat kun jij ons vertellen over de effecten van koffie in ons lichaam (buiten dat het ons wakker maakt)?


Antwoord: 

Het antwoord is eenvoudig: Alles wat jij in je lichaam brengt dat stimulerend is, is niet natuurlijk en zou normaliter niet plaatsvinden. Daarom verstoort het de mogelijkheid van een mens om de chemie van het lichaam op een natuurlijke manier te reguleren.

Daarbij is het ook belangrijk te vertellen dat je, logisch gedacht, ook hetzelfde zou kunnen zeggen over een reep chocola of snoep! Het echte geheim is dat je deze dingen waar je zo van geniet op een manier eet die je lichaam eert. Gebruik het bij gelegenheid, niet geregeld. Als je voelt dat het je gezondheid schaadt, doet het dat waarschijnlijk ook! Jouw lichaam heeft een prachtige communicatielink met jouw bewuste geest, als je daarnaar tenminste wilt luisteren.

Wees ook niet terughoudend om energiemethoden te gebruiken (pendulemethode) om je lichaam de belangrijke vraag te stellen: Zal ik dit eten of niet? Er zijn zelfs machines die op radiologische basis bioterugkoppeling kunnen geven en die jullie hierbij in je nieuwe wetenschap kunnen helpen.

Alles wat je met mate gebruikt zal waarschijnlijk in orde zijn. Het systeem van het lichaam is ontworpen om robuust te zijn in zijn mogelijkheid om om te gaan met af en toe een stimulering van voedsel dat overvloedig suiker, cafeïne, zout en chemie bevat die jouw ph-balans zou kunnen veranderen. Maar als je ‘leeft’ op deze substanties heeft jouw lichaam nooit de kans om zichzelf in balans te brengen.

Jij hebt de leiding. Gebruik jouw intuïtie en ‘vraag’ je lichaam wat het wil hebben of kan tolereren. Heb dan plezier binnen deze richtlijnen want veel van dit voedsel is geschapen voor jullie plezier.

Vraag 225. Komen er grote rampen?
Lieve Kryon: ik heb onlangs gelezen dat Planeet X zal terugkeren in ons zonnestelsel binnen ongeveer 14 maanden en verschrikkelijke dingen op de planeet zal veroorzaken……een verheffing van de polen, aardbevingen, vloedgolven en vulkanische uitbarstingen. Het zal de Aarde tientallen jaren in het duister brengen en 90% van het menselijk leven kosten door hongersnood en alle andere catastrofen. Deze planeet wordt geacht om elke 3600 jaar te verschijnen, de laatste keer tijdens de uittocht uit Egypte. Vele Oude culturen hebben overleveringen achtergelaten over deze rode planeet die zo’n verwoestend verlies aan levens veroorzaakte bij zijn terugkomst. Mijn vraag is, Kryon, of jij ons alsjeblieft wilt vertellen of dit gaat gebeuren.

Antwoord: 

Geliefden, nogmaals geven wij het korte antwoord: NEE.

Klinkt dit voor jullie als de ‘nieuwe Aarde’? Klinkt dit als het pad van nieuwe realiteit waar wij over spraken? Klinkt dit als hoop voor de planeet? Denken jullie werkelijk dat de Kryon-boodschappen van de laatste tien jaar zoiets buiten beschouwing hebben gelaten? Dit is oude, op angst gebaseerde informatie waar wij bijna twaalf jaar geleden over spraken die komt van waarzeggers en angstzaaiers die storingen willen veroorzaken in het licht en doorgaan met de resultaten hiervan. Wij hebben jullie dit verteld: Hoed je voor degenen die jullie van je hoop beroven want zij verminderen jullie licht door de zaden van angst in jullie te planten. Dezelfde krachten zullen jullie ook vertellen dat Kryon slecht is.

Herinneren jullie je enkele profetieën uit het recente verleden? Wat denken jullie van de grootse uitlijning van planeten die de Aarde uit zijn baan zouden trekken? Herinneren jullie je de komeet en de staart met brokstukken nog? Het was om slechte krachten te versterken toen hij voorbijkwam. Herinneren jullie je de profetieën nog over de ‘drie dagen van duisternis’ toen jullie Aarde het astronomische attribuut passeerde dat jullie de fotonenophoping noemden? Herinneren jullie je Armageddon nog? Hoe snel vergeten velen van jullie die dingen die ‘niet gebeurden’ terwijl jullie je gewillig overgeven aan angstbrengende nieuwe dingen die ook niet zullen gebeuren.

Denken jullie echt dat tientallen jaren van astronomische observaties van duizenden bronnen dit op de een of andere manier voor jullie verborgen zou hebben gehouden?

Het is tijd om de stukjes ineen te passen en de realiteit te zien dat jullie de tijdgeest van de Aarde hebben veranderd, inclusief de oude profetieën van vernietiging, verdoemenis en verschrikking. Ga naar binnen en vraag het je Hoger Zelf. Het zal je omarmen en hetzelfde antwoord geven als ik heb gedaan.

Concentreer je op de huidige problemen die jullie KUNNEN zien. Daar is het licht nodig. Richt je energie niet op de angst voor dingen die jullie niet kunnen zien en waardoor jullie je kracht weggeven. Jullie zijn nodig, lichtwerkers…..om je licht te gebruiken voor de het schonen bestaande van de huidige, bestaande situaties.