Kryon: Vragen en Antwoorden 226 t/m 250

Kryon: Vragen en Antwoorden
226 t/m 250

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Alfabetische lijst van vragen en antwoorden.

       ====================================

 1. Kryon channelen.
 2. Kryon.
 3. Kryon-boodschappen. 1.
 4. Kryon-boodschappen. 2.
 5. Kunst aan de andere kant van de sluier.
 6. Kwantumresonantiesysteem.
 7. Leest Lee ook ander materiaal?
 8. Leven in het NU.
 9. Leylijnen op Aarde.
 10. Licht sturen. 1.
 11. Licht sturen. 2.
 12. Lichtwerker. 1.
 13. Lichtwerker. 2.
 14. Liefde voor het zelf.
 15. Liefdesenergie.
 16. Lucifer.
 17. Magnetische golven.
 18. Magnetische therapie.
 19. Magnetisme en materie.
 20. Magnetisme. 1.
 21. Magnetisme. 2.
 22. Magnetisme. 3.
 23. Magnetisme. 4.
 24. Magnetronoven.
 25. Mantra’s chanten.

       ====================================

Vraag 226. Kryon channelen.
Lieve Kryon: In 1990, kwam er in onze “channelingsgroep‘ een entiteit door die zichzelf Kryon noemde. Op dat moment had ik nog nooit van hem gehoord. Ik zag mezelf kijken door wat ik geïnterpreteerd heb als een “hordeur.” Ik had niet gehoord van het raster op dat moment. Ik channelde de informatie kort, en toen ik vervolgens als een lid van de groep om persoonlijke gegevens vroeg, vertelde de energie duidelijk dat alle vragen een universeel karakter moesten hebben. Dat was in Zuidwest Alabama. Ik heb die entiteit nooit opnieuw gechanneld. Ik heb wel andere kanalen gechanneld, maar niet Kryon. Was dat channeling? Wat was de betekenis hiervan?


Antwoord:

Inderdaad hebt u uw eigen ervaring gevalideerd! Je had nog nooit gehoord van mijn energie, maar je noemde het correct. Je wist ook niet van het raster maar je “zag” het. Was het echt? Ja. Was het Kryon, ja.

Iedereen kan af en toe de energie van Kryon”aantrekken”, en we moedigen het aan. Dit is wat er met je is gebeurd. We love it wanneer dit gebeurt, en wij eren de tijd die ons is met jou is gegeven. Wij koesteren de tijden wanneer het gebeurt, en vertellen je nogmaals dat deze is gegeven als validatie dat wij familie zijn! Vier het met ons wanneer het gebeurt.

Jullie zijn innig geliefd. Er is niets dat zegt dat de Kryonentiteit, of een andere, permanent in uw energie aanwezig is, dus denk niet dat om het even wat is je naar andere entiteiten luistert. De permanente Kryonkanalen zijn de 9 die ik in mijn verleden aangegeven heb. Het is een feit dat ik nooit de Kryonenergie heb gedeeld met anderen die zeggen dat ze Kryon kanalen zijn. Als u een mens hoort die beweert een wereld-Kryon kanaal (een van de 9) te zijn, en u weten wilt of hij/zij geldig is, zal die de mens alleen Kryon channelen. Als andere entiteiten af en toe aanwezig zijn, zullen zij onderdeel van een bericht van Kryon zijn.

Vraag 227. Kryon.
In een van de eerste Kryonboeken, dacht ik dat er gezegd werd dat het werk in 2002 klaar zou zijn. Kryon zou ons gaan verlaten maar anderen zouden blijven om te helpen. Is dit nog steeds waar? Ik wilde in 2003 een Kryon-cruise gaan meemaken en heb hard gespaard om deze droom waar te kunnen maken. Ik zou mij onprettig voelen als ik deze mogelijkheid zou missen om zijn energie en antwoorden te missen en hem te horen spreken. 


Antwoord: 

Zoals wij nu bijna een jaar zeggen zal de begeleidende rasterverandering groep ons tegen het einde van 2002 verlaten. De “Ik Ben’ van Kryon blijft hier tot het einde der mensheid. Wij vertelden jullie in 1989 dat wij hier altijd al zijn geweest. Daarom moesten degenen die dachten dat wij hier in 1989 aankwamen, dit herroepen. Hoe konden wij in 1989 hier aankomen als wij hier altijd al zijn geweest? Het antwoord is dat de RASTERVERANDERING GROEP aankwam in 1989 en weer weggaat in 2002. Nadat de spirituele aspecten van het raster in 2002 gereed zijn, hebben wij verteld, zal het ‘echte’ werk van Kryon in het jaar van de ‘vijf’ (2003) beginnen.

Vraag 228. Kryon-boodschappen. 1.
Lieve Kryon: Waarom zijn jouw berichten zo lang, als een boek? Waarom zijn zij niet objectief en beknopt? Waarom moeten wij zolang reizen om te leren en te ontwikkelen terwijl de mensheid zo wanhopig informatie nodig heeft? Jouw lange boodschappen lijken degenen te ontmoedigen die juist bemoediging nodig hebben in hun zoektocht naar evolutie. Waarom vereenvoudig jij niet gewoon jouw boodschappen? Denk jij niet dat jouw licht en energie op die manier veel meer mensen zouden raken; en is dat niet jouw doel?

Antwoord:

De mensheid zal nooit het “snelle meesterschap” bereiken. Je zou zelfs kunnen overwegen om het boek te lezen als je daar tijd voor hebt.

Vraag 229. Kryon-boodschappen. 2.
Hallo, Kryon: Ik heb een boek van Kryon gekocht en nadat ik het heb gelezen heb ik twijfels over wat hij heeft gezegd. Hij zei dat hij een liefhebbende entiteit is maar waarom helpt hij niet iedereen? Zoveel mensen op de planeet lijden en niemand steekt hen de hand toe. Vele mensen sterven aan ziekten en verhongeren terwijl wij ons voedsel elke dag bij het vuilnis gooien; niemand maakt zich druk over anderen. Ik denk niet dat er ook maar een liefhebbende ziel in het hele universum is. Misschien is het wel zo, maar dan is die machteloos want anders zou hij wel een betere plaats hebben geschapen. Als Kryon ‘liefhebbend’ is, wil hij mij dan helpen? Ik heb 6000 dollar nodig voor een operatie. Zal de liefhebbende Kryon mij helpen? Nee, omdat hij machteloos is. Hij heeft zelfs geen cent en misschien is hij helemaal niet liefhebbend.

Antwoord:

Er is een oud wereldbewustzijn dat zegt dat God alles is en dat de mensen niets zijn. In dat verhaal wordt God geacht de arme mensen uit hun lijden te verlossen als zij maar luid genoeg smeken of genoeg trappen beklimmen in de hete zon.

Dit is een sprookje. De mensen zijn in staat gesteld om zichzelf te helpen en nu, in deze nieuwe energie wordt het tijd dat zij dat gaan leren. Dat is de boodschap van Kryon. Al 15 jaar lang hebben wij verteld hoe je aan die reis kunt beginnen. Het gaat niet om smeken en hopen dat God zal helpen. Het gaat om begrijpen dat jullie een deel van God zijn en daarom wonderen kunnen scheppen. Door dit te realiseren komt er kracht! Dit is kracht die geneest, fondsen voor operaties mede-schept en uiteindelijk duizenden mensen om je heen zal raken. Het is het antwoord op alle ziekten op de planeet en het kan vrede scheppen op Aarde en het bewustzijn veranderen van degene die oorlog scheppen…..allemaal zonder te smeken dat God op de een of andere manier iets voor je zal doen terwijl jij hulpeloos en gefrustreerd toekijkt.

Dit antwoord is de waarheid, maar er is een plaats waar jouw naam bekend is en er velen zijn die erop wachten totdat jij jezelf helpt. Het zijn engelen die niets liever willen dan dat er vreugde en gezondheid in jouw leven zijn. Jij hebt de moegelijkheid om te ontvangen wat God te bieden heeft, ongeacht jouw levensomstandigheden, condities of frustraties.

Er wordt heel veel van jou gehouden.

Vraag 230. Kunst aan de andere kant van de sluier.
Lieve Kryon, hebben wij toegang en kunnen wij genieten van de kunst als wij aan de andere kant van de sluier zijn? (muziek, literatuur, films enz.) 


Antwoord:

Hier is wat niemand van jullie begrijpt: De mooiste kunst, dichtkunst, verhalen en muziek die jullie op de planeet hebben werd aangereikt door de sluier heen door de artiesten die dat channelden. Ik vraag jullie dus: waar denken jullie dat deze dingen echt leven? (Kryon-glimlach) Aan onze kant van de sluier zijn jullie alle grote artiesten.

Vraag 231. Kwantumresonantiesysteem.
Lieve Kryon, ik ben geïnteresseerd door het lezen in de vragen & antwoorden over het Kwantum Resonantie Systeem. Door het zoeken op internet vond ik de technologie daarover. Ik heb ook een site gevonden die Kwantum Resonantie gebeden gebruikt wat ik begrijp als ‘in balans brengen op afstand’. Ik kan dit in verband brengen met een fysiek stukje uitrusting maar dit andere systeem zou op de een of andere manier ‘gedachten’ moeten gebruiken. Is dit correct, en heeft het dan evenveel waarde als het mechanische methode?

Antwoord:

Ja, dat heeft het. Nogmaals, jullie intuïtie dient jullie goed. Het Kwantum Resonantie Systeem is gewoon een naam die is gegeven aan een proces dat zich aansluit bij het feit dat alles met alles is verbonden. Dit is het begin van inter-dimensionale wetenschap. Een ander ding dat feitelijk mechanische apparatuur gebruikt is radiologie.

Vraag 232. Leest Lee ook ander materiaal?
Lieve Kryon, mijn vraag is gericht aan Lee Carroll. Voordat ik hem stel wil ik zeggen dat ik van het Kryonmateriaal houd maar dat ik een even fervent lezer ben van de Crimson Circle (Tobias), de Groep, Kryon in Zuid Afrika, de Conversaties met God, Kirael en Michael van Ronna Herman.

Mijn vraag is tweeledig: Ten eerste, lees jij, Lee, ook ander gechanneld materiaal (niet van Kryon) om een breder perspectief te krijgen? Als dat zo is, door welk ander materiaal word jij het meest geïnspireerd?

Ten tweede, Soms denk ik dat mijn brede interesse hierin misschien een manier van mij is om wat afstandelijk en niet al te verbonden te zijn. Hoe kijk jij hiertegen aan? Heeft Kryon ook een mening ten aanzien van deze dingen?

Antwoord van Lee:

Ik lees geen ander gechanneld materiaal. Kryon gaf mij deze instructie meer dan 16 jaar geleden. Het is om mijn vertalingen van het Kryonmateriaal ‘schoon’ te houden en zonder invloed van de anderen. Toch wil ik het wel!

De reden is deze: Kryon heeft ons verteld dat de huidige channeling heel anders zijn dan vroeger. Er is een ‘verbind de puntjes’- attribuut dat je leven zal verheffen als je het allemaal leest. Kryon geeft niet alle antwoorden en veel daarvan kunnen zelfs niet lijken op mijn interpretaties en vertalingen van de informatie die ik ontvang. Daarom, er zijn vele anderen die jullie precies dezelfde boodschap brengen maar daarbij andere gevoelens en woorden gebruiken.

Alle channelers die jij noemde doen dit. Van jouw lijst heb ik met drie van hen persoonlijk samen gechanneld! In het geval van Neal Donald Walsch (gesprekken met God) – hij maakte een indigofilm. (een sterke relatie met wat Kryon channelt, zou ik zeggen) Wij zijn allemaal verbonden.

Daarom is mijn advies om je niet bij een van hen te houden en alles te lezen wat je kunt. Denk eraan dat wij allemaal informatie brengen vanuit dezelfde bron. De liefde die je kunt voelen in het werk van Kirael of Ronna Herman bijvoorbeeld, is de liefde van God. Die komt ook uit dezelfde bron als Kryon. Zie hen allemaal met hetzelfde gezicht en dat zij vele verschillende boodschappen geven maar wel uit dezelfde bron. De algemene boodschap? Er is een opwaardering op de planeet die de mensheid in staat stelt om op een plaats te komen die heel, heel anders is dan ooit in de geschiedenis van de Aarde.

Het is een prachtig iets en voel je nooit beschroomd om naast onze boodschappen ook die van anderen te lezen. In plaats daarvan verhoog jij jouw eigen begrip van wat wij jullie allemaal proberen te vertellen.

Vraag 233. Leven in het NU.
Lieve Kryon: Ik voel mij lekker door copleet te leven in het NU terwijl ik weet dat alle dingen komen op het moment dat zij nodig zijn. Mijn vraag is deze: Hoewel er altijd gezorgd wordt voor behoeften blijven de schulden die ik uit de oude energie heb overgehouden nog steeds bestaan.

Ik heb net genoeg geld om in het moment te leven maar niet genoeg om mijn oude rekeningen te betalen. Wat wordt er van ons verwacht ten aanzien van oude schulden op de creditcard of met medische en andere rekeningen? Zij zijn duidelijk ‘oude energie’ en in de nieuwe energie lijkt er voor hen geen plaats te zijn.

Toch zou ik heel graag aan mijn verplichtingen willen voldoen en er vanaf zijn. Hoe past dit bij elkaar? Ik dank jou alvast voor jouw antwoord.

Antwoord:

Jouw verlangen om je schulden af te betalen tijdens jouw zoektocht geeft blijk van integriteit.

Een “voldoende hebben” is wat er is beloofd en als jij daarbij een klein gedeelte bedoelt om jouw schulden af te betalen dan zal dat ingesloten zijn bij jouw behoeften. Maar waarom breid jij deze medeschepping niet uit door de mogelijkheid in te schakelen dat er wonderen kunnen gebeuren om deze rekeningen te voldoen?

Kijk naar synchrone gebeurtenissen die zich kunnen voordoen – plannen of ideeën die er voorheen niet waren – om deze schulden flink te verlagen in plaats van hen jarenlang met je mee te dragen. Jouw intentie is de sleutel en jouw geloof is de manifestatie. Spirit ziet al jouw situaties als opgelost en tijdelijk. Hoe kijk jij daar tegenaan? Als onmogelijk en voor altijd? Begin het verminderen van de schulden te vieren. Geef langzaamaan wat je kunt maar ‘zie’ hen als opgelost door bedoelingen die je zelf niet kunt plannen maar die naar jou toe zullen komen door synchroniciteit.

Vraag 234. Leylijnen op Aarde.
Lieve Kryon: Zijn de leylijnen veranderd door de verhoging van het raster? Als dat zo is, hoe kennen wij nu hun nieuwe locatie? Ik zou willen weten of Stonehenge, Avebury, Glastonbury etc. nog steeds op dezelfde leylijnen liggen of niet. Of is dit ‘oude energie?’

Antwoord: 

Het antwoord is een grote JA. Als jij de afgelopen channeling van 2003 hebt gevolgd zul jij weten dat wij over deze dingen spreken. Zelfs de natuur antwoordt. (zie de vraag over walvissen)

Sommige gebieden op Aarde zijn hun rol als ‘vensters’ kwijtgeraakt zoals Sedona, Arizona en sommige zijn verhoogd, zoals Mt Shasta. Dit geldt ook voor Engeland. Glastonbury wordt verhoogd, Stonehenge niet. Ga zelf maar kijken. Er is hier veel over te leren.

Vraag 235. Licht sturen. 1.
Lieve Kryon: Veel van jouw boodschappen gaan over hoe wij een nieuwe wereld en vrede moeten visualiseren want dat is wat wij zullen scheppen. Toch heb ik van boodschappen van anderen geleerd dat het tijdens meditaties sturen van licht naar landen die in beroering zijn, vaak geen positief effect kan hebben omdat door het sturen van al dat licht ook de duisternis zal worden aangetrokken. Bovendien, als er miljoenen Nieuwe Tijdmensen hun licht sturen met verschillende bedoelingen en ideeën over vrede en over wat de toekomst zou moeten inhouden, schept dit dan niet nog meer chaos? Ik ben hierdoor in verwarring. Is het visualiseren en hopen op een nieuwe wereld, een vredige wereld, anders dan het sturen van ons licht? Wat is het beste? Moeten wij eenvoudigweg aan onszelf werken en innerlijke vrede vinden zodat dit op zichzelf het collectieve bewustzijn van de mensheid zal beïnvloeden?


Antwoord: (Van Lee): 

Dit is volledig beantwoord in diverse channelings en ook vaak in vraag- en antwoordseries. Deze persoon heeft gelijk. Er wordt niet van ons verwacht dat wij onze ideeën over vrede sturen of onze agenda’s en vooroordelen over wat wij vinden dat er wel of niet moet gebeuren. In plaats daarvan is er een prachtig scenario over hoe je dat precies kunt doen en wat Kryon al vaak heeft verteld. Als jullie het lezen, snijdt het spiritueel gezien, hout en eert het degenen in alle situaties. Het kan ook de planeet veranderen! Zie ook Kryonboek 10 (Een nieuwe dispensatie, op blz. 56.)

Vraag 236. Licht sturen. 2.
Lieve Kryon: Wil jij zo vriendelijk zijn om deze vraag te beantwoorden? Ik heb steeds het concept begrepen over het sturen, projecteren en visualiseren van licht. Ik heb het echter heel moeilijk met het visualiseren of het zien van dit licht. Ik heb meer een ‘gevoel’ hierover en het eindigt daarna als een wegglijdende ervaring , zoowel lichamelijk als emotioneel. Kun jij mij vertellen hoe ik dit moet veranderen? Dank je wel.

Antwoord;

Geliefde, je hoeft helemaal niets te ‘zien.’ Het mooie ervan ligt voor jou terwijl je het niet ziet. Hou jij van jouw familie? Misschien jouw kind? Hoe ‘ziet’ dat eruit? Het antwoord is dat er geen visualisatie van liefde is. Het wordt geprojecteerd vanaf een plaats die goddelijk is en in jou is, en je voelt dat ook. ‘Voel’ dus het licht binnenin je want dat is de liefde voor de mensheid en de planeet, en projecteer dat. Er is geen groter licht dan licht dat in deze liefde is. Als het op die manier gedaan wordt is er geen wegvloeien. Als jij jouw licht stuurt zal de kruik overlopen…..klaar om weer uitgedeeld te worden.

Vraag 237. Lichtwerker. 1.
Lieve Kryon, ik heb met veel interesse veel van jouw boodschappen gelezen. Ik weet dat zij soms mijn hart raakten en mij tot tranen toe bewogen. Wil jij het verband tussen licht en geluid uitleggen? Ik heb begrepen dat zichtbaar licht maar een deel is van een zich altijd uitbreidend spectrum, zo te zeggen de straatweg naar de expansie die verder gaat dan licht, naar andere dimensies toe. Kunnen ‘lichtwerkers’ ook ‘geluidwerkers’ zijn in alternatieve realiteiten?

Antwoord:

Dit kan moeilijk voor jou zijn omdat jij vibrationele attributen wilt scheiden. Hier is iets wat wij nog nooit hebben gezegd: Wij zien in onze discussies licht nooit zonder geluid en kleur eromheen, die ermee verbonden zijn. In onze zienswijze gaan zij dus altijd samen.

Algemeen licht is wit (een combinatie van alle kleuren), en heeft het geluid van een open vijf op jullie westerse muziekschaal. De muzieknoten kunnen er vele zijn maar zij zijn – muzikaal gezien – altijd vijf hele stappen van elkaar verwijderd. Inter-dimensionaal gezien schept dit helemaal uit zichzelf een energie die harmoniseert binnen een kwantumstaat en ‘zingt’ het naar de kernkracht van het universum. Wij verwachten niet dat je dit zult begrijpen maar laten wij zeggen dat dit licht een geheel spectrum van ‘actie’ om zich heen heeft dat in feite de kracht van het gebed verklaart.

Nog verder dan dit zijn er oneindige combinaties van vibraties, zowel in 3D als verder dan 3D die ook andere energieën scheppen, inclusief die van vrede, genezing, instructiesets voor het lichaam, in balans brengende energieën voor Gaia en meer.

Dus zijn lichtwerkers geluidwerkers? Ja, dat zijn zij allemaal.

Vraag 238. Lichtwerker. 2.
Lieve Kryon, met het toenemen van de vijandigheden tussen de Islamitische Jihad en de westerse machten die zich afspelen op het wereldtoneel, hoe kan een lichtwerker in de VS antwoorden op vrienden, familie en collega’s als die mee willen gaan op de vaderlandslievende golf en daardoor nog meer oorlog willen scheppen?

Antwoord:

Dat is de test, nietwaar? Wij hebben jullie vaak verteld dat de oorlog over ‘oud’ tegen ‘nieuw’ zou gaan. Je kunt nu zien dat de veldslag gaat tussen oud en nieuw bewustzijn. Het gebeurt binnen het bewustzijn van de terrorist en het oude bewustzijn van degenen die in het westen thuis zitten en ernaar kijken. Het is een wereldwijd conflict, maar het gaat over elk persoon…..geen groepen van personen. Komt het jou niet vreemd voor dat het een oorlog is over iets waar geen grenzen of bepaalde structuren bij betrokken zijn? Dat komt omdat het een oorlog is die zal worden gewonnen of verloren door de individuele keuze van ieder mens apart.

Hoe kan een lichtwerker uit de VS hierop reageren? Het antwoord is: doordat je hiertoe in staat wordt gesteld door de ‘derde taal.’ Nogmaals zeggen wij dat dit de verbinding met Spirit is die ieder mens een uitgebalanceerde wijsheid geeft om ‘binnen’ deze veldslag te kunnen zien. Begrijp allereerst dat ondanks wat er aan de buitenkant gebeurt, de veldslag niet gaat tussen culturen of religies. Hij gaat tussen een oude en een nieuwe tijdgeest van beschaving. Denk er ook aan dat de VS waren gegrondvest op het idee dat ‘allen gelijk werden geschapen’ en dat allen recht hebben op vrije keuze. Daarom is het antwoord op jouw vraag dit: Respecteer degene die antwoordt met woede, want je zie een basismanier van reageren van de mens. Geef echter wel energie en wijsheid aan degene die jullie leiders zijn door jouw kracht als lichtwerker. Jouw bewustzijn kan verandering scheppen.

Het kan licht schijnen op donkere plaatsen. Jij kunt een verschil maken, zelfs zonder een woord te spreken.

Kun jij geen partij kiezen? Kun jij het recht op vrije keuze eerbiedigen? Kun jij licht sturen naar waar dat nodig is ondanks de overweldigende menselijke roep om wraak en actie? Kun jij van degenen houden die misschien minder wijsheid hebben, maar veel compassie? Daarom noemen wij het ‘werk’.

Vraag 239. Liefde voor het zelf.
Lieve Kryon: Waarom hebben wij, als mens, moeite met het liefhebben van onszelf? Is niet liefde voor ons totale zelf een van de belangrijkste instrumenten voor Hemelvaart?

Antwoord: 

Ja! Liefde voor het zelf en oprichting van eigenwaarde is iets dat mensen hebben om aan te werken. Het is allemaal onderdeel van de hindernis die jullie onder ogen zien van het vinden van de “God” binnenin.” Het meest verbazingwekkende ding over deze vraag is hoe het zich verhoudt tot de onafhankelijke bron. Met de langzame infiltratie van de Indigokinderen hebben jullie een volledig nieuw kenmerk dat is gegeven aan het menselijke bewustzijn. De kinderen zijn aangekomen met enorme eigenwaarde. Sommigen zelfs noemen hen “hoofd sterk,” en begrijpen niet precies wat de reële kenmerken van deze persoonlijkheid zijn. Dit menselijke type zal veel minder moeite hebben zichzelf lief te hebben dan jullie.Vier wat je hebt gedaan! Vier wat jullie worden!

Vraag 240. Liefdesenergie.Lieve Kryon: Wat gebeurt er met de liefdes- en helingenergie die worden geschapen door het gebed? Honderden mensen in onze gemeenschap stuurden hun gebeden ten behoeve van een zeer geliefd kind in onze gemeenschap dat vocht tegen kanker. Deze kostbare ziel koos ervoor om niet door te gaan met het huidige leven. Hoewel dit hartverscheurend is weet ik dat energie, als die eenmaal is geschapen, niet vernietigd kan worden, en ik vraag mij af dat als deze gebeden niet werden gebruikt voor genezing voor onze kleine waar de energie dan wel naartoe ging? Naar de Aarde, naar de rasters of misschien naar andere kinderen die genezing nodig hebben?

Antwoord:

Ja! Jouw intuïtie is sterk. Liefde wordt nooit verspild. Het gaat met name degenen om het kind heen helpen en ook rechtstreeks naar hulp om relaties te verbeteren tussen degenen die de gebeden versturen. Het gaat ook naar Gaia zelf en helpt het land om jullie heen te veranderen. Het verzacht de tragedies die zich voordoen en geneest alles wat daar omheen zit…..en dat is iedereen en alles.

De kracht van liefde is grootser dan welke andere emotie dan ook. Eenmaal geschapen heeft het een leven van zichzelf en gaat het door en door en door. Heb jij er ooit over nagedacht dat het kind dit wist? Misschien kwam het kind en ging het snel weer weg van deze Aarde zodat zijn liefde werd gegenereerd als een oneindig baken dat nooit zou sterven? Nu, dat is nog eens een vuurtoren!

Vraag 241. Lucifer.
Lieve Kryon, wie is Lucifer en wat was het doel van de rebellie van Lucifer?

Antwoord:

Wij weten dat dit vele mensen zal teleurstellen en ook velen tot woede zal brengen, maar er bestaat niet zoiets als de duivel en er was nooit een echte Lucifer. Het waren allemaal metaforische verhalen om jullie jezelf te laten begrijpen. De donkerste energie op de planeet komt van de mens als resultaat van vrije keuze. Zelfs het toegevoegde metaforische verhaal over Adam en Eva was bedoeld om jullie die informatie te geven. Vrije keuze betekende dat een mens duisternis kon kiezen, zelfs in de tuin van het licht. Daartoe is ‘dualiteit’ in staat.

Voor degenen die dit niet willen geloven en liever denken dat er figuren zijn die op je ziel uit zijn, jullie hebben vrije keuze om te denken wat jullie willen. Maar het zal jullie ook afhouden van het zien van jullie pracht binnen de liefde van God als jullie je realiteit baseren op angst voor donkere entiteiten.

Wij hebben jullie al heel veel informatie gegeven over licht en donker.

Vraag 242. Magnetische golven.
Lieve Kryon, ik vraag mij af of schaalgolven hetzelfde zijn als ‘platte‘ magnetische golven. Ik denk niet dat dit correct is, het lijkt erop dat schaalgolven helemaal geen lange golf hebben.

Antwoord: 

Schaalgolven zijn inter-dimensionale kunstproducten van magnetische golven in relatie met zwaartekracht. Zij worden door niemand op de planeet begrepen. Zij kunnen ook zeer gevaarlijk zijn door hun mogelijkheid om vibraties te synchroniseren met fysieke attributen om hen heen.

Zij kunnen ook gebruikt worden voor diepgaande dingen zoals genezing en de overdracht van elektriciteit en andere energiemodaliteiten door vele substanties. Dat is de manier van de wetenschap – dat kernfysica gebruikt kan worden als wapen of als een genezingsmethode. Dit vereist vrije keuze en wijsheid om te beslissen wat het zal worden.

Vraag 243. Magnetische therapie.Lieve Kryon: Ik word heel erg bewogen door de Kryonboeken die ik heb gelezen. Ik dank jou voor alle informatie. Ik heb een vraag over een magnetische therapie die ik onlangs heb leren kennen onder de naam KRS (Kwantum Resonantie Systeem) dat een actief magnetisch veld schept door gebruik te maken van met lage intensiteit pulserende energie om balans op te slaan in de cellen. Is dit een van de therapieën die goed en veilig voor ons zijn? In een van jouw boeken stond dat zulke therapieën in Duitsland werden ontwikkeld en dit is er, denk ik, een van. Ik zou je dankbaar zijn om je licht over deze therapie te laten schijnen.

Antwoord:

Deze voorziening is een voorloper van wat wij ‘ontworpen magnetisme’ noemen. Het is veilig omdat het pulseert en ook omdat het is ontworpen voor balans. Het pulseren zendt geen constante magnetische boodschap naar de cellen maar geeft eerder de cellen een kans om te herstellen en ontwaakt te zijn bij de volgende puls. Het is bijna als bij een wekker van magnetische resonantie die de cellenstructuur een ‘keuze’ geeft. Een deel van het geheim van zijn levensvatbaarheid is de frequentie en de getimede symmetrie van de puls.

Het geeft ook geloofwaardigheid aan het basisgegeven dat het lichaam zichzelf zal genezen en perfect wil handelen maar vaak in balans gebracht moet worden om dit te laten gebeuren. Een systeem voor balans zal dus vaak tot genezing leiden maar de genezing op zichzelf komt van de mens.

En, ja, de oorsprong hiervan is Duits. Elke cultuur heeft iets te bieden. De Duitse cultuur heeft zichzelf neergezet als de ‘machinecultuur’ en heeft een geschiedenis van enkele van de beste helingapparaten op de planeet.

Vraag 244. Magnetisme en materie.
Lieve Kryon, als wetenschapper ben ik geïnteresseerd in jouw commentaar aangaande de interacties van magnetisme, geluidsgolven en materie. Onlangs heeft mijn intuïtie mij verteld dat ditzelfde effect gebruikt kan worden om chemicaliën te produceren zonder hoge graad van risico en die passen bij producten die op 100% schaal werken. Ik vermoed ook dat chemicaliën gemaakt kunnen worden door een atoom (of groep van atomen) per keer – als wij eenmaal weten hoe wij de chemicaliën moeten ‘vertellen’ wat wij willen dat zij gaan doen. Ik zou graag willen weten of ik op het juiste spoor zit en of jij er nog iets aan kunt toevoegen.


Antwoord: 

Jouw aannamen zijn zeer accuraat, maar ga verder kijken dan de 3D attributen die jij noemde. Wat jij hebt beschreven is al gedaan. Jullie kunnen voor het gebruik moleculen scheppen naar jullie eigen ontwerp die perfect zijn, atoom voor atoom. Jullie doen dit inderdaad door de chemicaliën te ‘vertellen’ wat jullie willen dat zij gaan doen. Dit is hogere wetenschap en er zit duidelijk substantiële fysica achter. Het handelt hier echter om inter-dimensionale natuurkunde, niet om 3D-natuurkunde.

De sleutel hierbij is het ontwerpen van een gereedschap voor het scheppen van chemische moleculen dat ’spreekt’ tegen atoomstructuren in een taal die het niet alleen begrijpt maar die het zal gehoorzamen omdat dit de manier is waarop atoomstructuren willen werken. In jullie realiteit zullen jullie de manier van verbinden nabootsen die natuurlijk is bij materie en niet een of andere truc toepassen om de materie op een onnatuurlijke manier te laten werken. Als het natuurlijk gedrag is, is het 100% en zijn er geen onregelmatigheden waar jullie mee moeten omgaan.

Van Lee: Een wetenschapper in Schotland heeft de software om dit te bereiken ingebracht in een laserproces dat hij en Dr. Todd Ovokaitys in Carlsbad, Californie hebben gepatenteerd. Deze Zuid Californische onderzoeksfirma heet Gematria. Het bestaan van dit apparaat is geen geheim omdat Dr. Todd het ook presenteert tijdens zijn lezingen.

Vraag 245. Magnetisme. 1.
Lieve Kryon, ik werk in wetshandhaving en wij hebben een truck met röntgenstralen die VACIS heet. Om zijn snelheid onder controle te houden is er een grote magneet op de overbrenging en daarvoor zijn er de hele dag twee mensen in de truck nodig. Ik voel mij wat uit balans als ik mij daarin bevind. Sinds die tijd heb ik ervoor gezorgd dat ik daar niet meer in werk maar soms moet ik wel eens invallen. Mijn vragen zijn: Welk effect heeft deze technologie op mijn lichaam en wat kan ik doen om mijzelf te beschermen tegen beschadigende effecten? Kan een beschermende hanger een soort bescherming geven?

Antwoord: 

Geliefde, dit is een zeer gevaarlijke plaats om te zijn. Het product dat jij noemde is niet geschikt om je tegen dit soort sterke magnetische velden te beschermen. Het is meer ontworpen voor algemene milieu-uitdagingen. Als jij tijd in die wagen moet doorbrengen, houd het dan zo kort en zo weinig mogelijk als je maar kunt.

Wees je er ook van bewust dat jouw lichaam – als je er niet teveel tijd in doorbrengt – kan herstellen en zich er goed op kan instellen. Wanhoop dus niet als je denkt dat jouw baan af en toe teveel van je vraagt als je dit af en toe doet. Net als bij een MRI-apparaat heeft jouw lichaam een ongelooflijk geheugen voor balans en zal het terugkeren naar zijn natuurlijke staat van magnetische balans als jij jezelf weer van dat veld verwijdert. Alleen degenen die dag in dag uit binnen dit veld zijn, zijn echt in gevaar. Als een lichaam doorlopend wordt tegengehouden om zijn in balans brengend gereedschap te gebruiken gaat het naar ziekte die een hoofdbestanddeel zal zijn voor een vroege dood.

Vraag 246. Magnetisme. 2.
Lieve Kryon, ik ben geen wiskundige en geen natuurkundige (tenminste niet in dit experiment van bewustzijn). Ik heb vragen over magnetisme en over het cijfer 0 en een nulmagnetisch veld. Is er een relatie/belang tussen 0 en het kosmische raster, met de verjonging van onze cellen en misschien zelfs inter-dimensionaliteit? Voor mij lijkt het erop dat het cijfer 0 het belangrijkst is omdat het in het midden zit (Het Nul punt) van ons lineaire telsysteem. Het symbool voor het cijfer lijkt het duidelijk aan te geven – de nooit eindigende/oneindige cirkel zonder polarisatie.


Antwoord: 

Ja, 0 is het belangrijkste cijfer. Zie onze boodschappen uit het verleden over de 0 en de op twaalf gebaseerde wiskunde. Nul is geen ’cijfer’ maar een energie die het potentieel van ’NU’ vertegenwoordigt. Het heeft het potentieel in zich voor de oplossing van welk wiskundig probleem ook, geen vaststaand iets. Dit wordt nog niet begrepen maar als jullie het uiteindelijk zien werken zal het een reusachtige openbaring zijn die openingen biedt naar oplossingen voor vele wiskundige onderwerpen, inclusief de vele makkelijke oplossingen voor de belangrijkste cijfers.

Vraag: (toegevoegd) Als er twee of zelfs drie magneten worden opgesteld om een nulveld te scheppen en een mens in staat zou zijn om te staan of te zitten in dit nulveld, zou dat dan onze cellen niet helpen om zich een niet gepolariseerd bewustzijn te herinneren. 

Antwoord: 

Nee. Dit is niet hetzelfde al een 0 in het kosmische raster of een zone van leeg bewustzijn. Een neutrale magnetische polariteit is gelijk aan wat jullie zullen vinden aan de polen en tot op bepaalde hoogte bij de evenaar. Het is geen gezonde plaats om er te zijn.

Vraag 247. Magnetisme. 3.
Lieve Kryon, ik vroeg mij iets af over een effect dat magnetische her-verbinding wordt genoemd.

De huidige wetenschap gelooft dat de krachtlijnen pas verbinden met de polariteiten van een magnetisch veld nadat zij zijn gescheiden en worden aangetrokken. Voor mij lijkt dit niet correct. Mijn idee is dat als er magnetische her-verbinding plaatsvindt dit een doorlopend polariserende cirkel schept. Dan valt dit veld uit zichzelf ineen en wordt inter-dimensionaal. De eindenergieën van de gepolariseerde lijnen van de magnetische velden verbinden zich dan weer, maar nadat een deel van de energie ‘verdwijnt’, energiedeeltjes die bijna op de snelheid van het licht ook geobserveerd kunnen worden. Ik geloof niet dat deze deeltjes evenveel geduwd worden als aangetrokken als na-effect van de in elkaar gezakte velden

Antwoord: 

Jouw theorie staat dichtbij de actualiteit van de natuurkunde. Magnetisme is inderdaad een krachtmachine. Het is inderdaad een cirkel en dit zorgt voor de als maar doorgaande energie die je ziet binnen een magnetisch veld. De onzichtbare krachtlijnen die verbroken en verbonden lijken te worden zijn in een kwantumstaat. Deze staat vereist dat de energie sneller gaat dan de snelheid van het licht (300.000 km per seconde) en verbindt ogenblikkelijk, ongeacht de afstand. Als het inter-dimensionaal wordt is het in een verstrengelde staat en is het feitelijk alleen maar niet verbonden met de zienswijze van de 3D-toeschouwer. Zwaartekracht heeft een paar van dezelfde attributen, want dat is ook een ‘machine.’

Houd de moed erin bij het nadenken hierover want jij zit op het juiste spoor. Inter-dimensionaliteit is een heel, heel moeilijk concept om te begrijpen met jullie logica, dus denk buiten het paradigma van rechte lijnen op met de patronen van invloeden van krachten. Dat is alleen maar wat jullie magnetisme zien doen in 3D.

Vraag 248. Magnetisme. 4.
Lieve Kryon, een vriend en ik mediteren op de huidige aanvallen door haaien en wij voelen dat het heeft te maken met de planetaire veranderingen? Wij kunnen gewoonweg niet begrijpen waarom zij zo agressief worden. Wat is de boodschap van de haaien? Waarom gebeurt dit?

Dank je? Maryann.

Antwoord:

Er zijn inderdaad veranderingen binnen het milieu en ook in de biologie in verband met de rasterveranderingen. Ik zal eerst zeggen wat er in het algemeen gebeurt: Wat jullie zien zijn zoogdieren, amfibieën en insecten en zelfs vissen die zich in gebieden bevinden die nieuw voor hen zijn. Elke levensvorm die verhuist wordt beïnvloed door magnetisme. Alle levensvormen die bepaalde voedselscenario’s volgen en het ‘voedsel’ volgen hebben het potentieel om beïnvloed te worden. Dit komt door de verandering van de magnetische leylijnen van de Aarde zoals wij al eerder hebben gezegd.

De gebieden waar jullie dit in de oceaan het duidelijkst kunnen zien zitten binnen die migratiepatronen die het dichtst bij het land zijn. Waar de oceaan samenkomt met het land zijn er uitdagingen voor al deze schepsels voor tenminste een van hun generaties.

Walvissen zullen zich op de stranden werpen omdat zij oude magnetische lijnen volgen die hen nu naar het land ‘sturen’ en naar schiereilanden etc. die op de uiteinden zaten van hun oude paden. Vogels, amfibieën en insecten zullen jullie nog een tijdje rare dingen zien doen.

De haaien zullen in deze kustgebieden in grotere aantallen gezien worden dan in het verleden. Maar het toegenomen agressieve gedrag is in feite iets anders. Er was een ongelooflijke ‘vrijgave’ van energie door de gebeurtenis op 11 september.

Net als bij de energie van aardbevingen en andere bewegingen van de Aarde ‘voelt’ veel van de omgeving dat aan en waren zij voor de Aarde geen verrassingen. Wij hebben erover gesproken dat ook de gebeurtenis van 11 september geen verrassing voor de Aarde was. Dus, sommige van deze nieuwe handelingen van de vissen kwamen door een huidige opbouw van energieën van komende gebeurtenissen. ……die jullie nu kunnen begrijpen.

Als jullie opletten, zouden jullie daardoor kunnen vragen: “Betekent dit dat zaken in het menselijk bewustzijn de Aarde in feite beïnvloeden?” Ja, dat doen zij! Uiteindelijk zullen jullie beginnen te zien hoe wereldbewustzijn is verbonden met het milieu en zelfs met basisnatuurkunde en de realiteit. Zij staan niet apart en dat waren zij ook nooit. De inheemsen wisten dit en nu begint de ‘moderne’ wereld zich dat af te vragen.

Gezegend is de mens die begrijpt dat wat hij denkt, doet en waar hij de intentie toe heeft, in feite de realiteit van de planeet stuurt!

Vraag 249.Magnetronoven.
Lieve Kryon: Zijn magnetronovens echt slecht voor ons lichaam?

Antwoord:

Je moet er nooit in gaan (Kryon-humor) Microgolfenergie is slecht voor je cellenstructuur. In wat voor vorm het ook door de wetenschap wordt gepresenteerd, inclusief de overdracht van communicatie, het is gevaarlijk. Er is geen reden om de wetenschap weg te gooien maar begrijp en gebruik het met de juiste voorzorgsmaatregelen.

Voor wat betreft de magnetronoven kun jij je beter afvragen wat er met het voedsel gebeurt dat ermee gekookt is in plaats van bang te zijn voor de oven zelf. Microgolven verwijderen veel van de voedingswaarde van alles wat ermee wordt gekookt. Het is niet dezelfde soort warmte als van een vuur. Daarom is ons advies altijd geweest om deze ovens af en toe te gebruiken en niet als je eerste warmtebron.

Mijn partner zegt dat popcorn oké is. (glimlach)

Vraag 250. Mantra’s chanten.Lieve Kryon: Als ik mantra‘s chant weet ik dat zij mijn lichaam beïnvloeden maar kunnen zij ook de lichamen beïnvloeden van mijn paarden, honden en katten? Ik doe 24 uur per dag verschillende mantra’s op onze paardenmanege. Ik vroeg mij ook af of deze mantra’s de vibratie van de planeet ook kunnen beïnvloeden. Ik hoop het echt omdat dit mijn nederige intentie is en naast de andere redenen: het voelt goed voor mij.

Antwoord:

Alle tonen en geluidsvibraties hebben energie. Als je het combineert met intentie vanuit het menselijk bewustzijn, is het zeer krachtig. Spendeer niet teveel tijd aan de details van welke noten of mantra’s je gebruikt want die details zijn er alleen om je prettig te laten voelen omdat je een systeem vervult. 

Mensen houden van systemen en gaan daar goed mee om maar het volgen van een systeem is niet noodzakelijk vanuit het perspectief van Spirit.

Het is waar dat bijna alles om je heen, inclusief je lichaam, specifieke tonale attributen heeft. Toch zal al het leven om je heen erop reageren – zelfs als je niet spreekt of zingt op een bepaalde frequentie. Dat komt omdat de intentie van jullie acties wordt gezien als ‘drager’ voor alle tonen.

Dus zelfs als jij door gebrek aan kennis de juiste toon niet raakt draagt de intentie de juiste noot op een inter-dimensionaal niveau.

Dit geldt ook voor de mantra’s die jij aanstipte. Zij zijn alleen krachtig door de intentie die jij eraan geeft en de woorden waarvan jij voelt dat zij betekenisvol voor jou zijn. De dieren antwoorden op dezelfde energie. Zij voelen de intentie en houden van de vocale geluiden die jullie maken. Het maakt hen niet uit welke taal of welke mantra er wordt gebruikt. Zie je welke kracht jullie eigen menselijk bewustzijn en alles om jullie heen op natuurlijke wijze hebben?