Kryon: Vragen en Antwoorden 26 t/m 50

Kryon: Vragen en Antwoorden
26 t/m 50

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Alfabetische lijst van vragen en antwoorden.

       ====================================

  1. Architectuur.
  2. Armageddon. 1.
  3. Armageddon. 2.
  4. Ascensie.
  5. Aspect van het Zelf.
  6. Asteroïde Chiron.
  7. Astrologie. 1.
  8. Astrologie. 2.
  9. Astrologie. 3.
  10. Astrologie. 4.
  11. Atlantis.
  12. Attributen van Licht.
  13. Aura.
  14. Autisme.
  15. Ben ik een Indigo?
  16. Ben ik een lichtwerker? 1.
  17. Ben ik een lichtwerker? 2.
  18. Ben ik een Lemurier?
  19. Bescherming voor lichtwerkers.
  20. Besnijdenis.
  21. Bestaan Elfen?
  22. Bestaat God echt? 1.
  23. Bestaat God echt? 2.
  24. Bestaat Kryon?
  25. Betekenis van de naam Kryon.

==================

Vraag 26: Architectuur.

Lieve Kryon, Ik wil iets vragen over architectuur. Ik ben student aan de universiteit en ik ben bang dat ik door mijn werk misschien bijdraag aan de vernietiging van de Aarde. Ik wil graag gebouwen maken die werken met het universum. Hoe kan ik adequate huizen voor de menselijke soort bouwen? De natuur lijkt het steeds weer juist te hebben op een ongedwongen manier.

Antwoord: 

Geliefde, dank je voor jouw vraag! Wees niet bang voor wat er voor je ligt. Het zal aan mensen als jij liggen om het intuïtieve ontwerp te ontwikkelen dat de toekomst van de architectuur zal worden. Het is nodig dat jij blijft waar je bent en vertrouwt op jouw innerlijk weten als jij je werk doet. Het belangrijkste wat jij voor de toekomst kunt doen is een begin maken met begrijpen wat de beweging van energie in alle structuren is. Ontwerp met een ‘oog’ voor het hele plaatje, niet alleen voor hetgeen jij kunt zien.

Vraag 27: Armageddon. 1.

Lieve Kryon, er is veel voorspeld met betrekking tot een verhoging van de aardpolen waardoor er zoveel vernietiging en verlies aan levens zou plaatsvinden. Mijn zus heeft mij een passage voorgelezen uit een boek van Ruth Montgomery dat gepubliceerd was in 1999 wat hierop betrekking heeft. Het was erg angstwekkend. Moet dit echt gaan gebeuren? Het lijkt erop dat de geprojecteerde datum in 2012 ligt. Kun jij informatie geven over dit onderwerp?

Antwoord: 

Nogmaals zullen wij duidelijke taal spreken: Deze voorspellingen werd versluierd gezien en werden een profetie over de aardpolen. In plaats daarvan zal er een magnetische opwaardering komen. Die is al onderweg en jullie wetenschap heeft daar al over gesproken.

Het verhogen van de polen zou jullie in principe allemaal doden. Denk jij echt dat jullie dat voor jezelf hebben gepland? De datum 2012 wordt vaak genoemd in profetieën omdat het een ander ‘meetpunt’ voor de planeet is, gelijk aan wat jullie in 1987 hadden. Het is een cyclus van 25 jaar. (zoals wij jullie eerder hebben gezegd) Het is geen einde der tijden of het einde van de Aarde. Het is het einde van een oude tijd.

Vraag 28:  Armageddon. 2.

Kryon zegt dat de profetieën over oorlog zijn achterhaald maar waarom is het dat huidige gebeurtenissen  tegenwoordig in verband worden gebracht met Bijbelse profetieën? (leidend naar de antichrist en de derde wereldoorlog) Kunnen de Bijbelse profetieën worden veranderd door de wil van de mens?

Antwoord: 

Wij hebben gesteld dat Armageddon was achterhaald en dat was het ook. De belangrijkste profetieën die in jullie geschriften werden gegeven schilderden een beeld dat nu onmogelijk te vervullen is, zowel door de tijdlijn waarin zij werden gegeven als door degenen die de uitspraken deden. Degenen die jullie vertellen dat er nog steeds een verbinding mee is willen doorgaan met reageren en in angst blijven. De val van de Sovjet Unie in de late 80-er jaren en de positie van China hebben beide dit scenario uitgewist.

Er zullen altijd mensen zijn die de metaforen van de geschriften met hun eigen voordeel willen verbinden. Jullie hebben de mogelijkheid om van angst te blijven trillen zolang als jullie dat willen, of om vooruit te gaan en een vredige Aarde te scheppen. Degenen die hun deur dichtslaan en op een afschuwelijk einde wachten zullen zich op een dag realiseren dat zij jaren hebben weggegooid door zich zorgen te maken terwijl zij vol vreugde en productief hadden kunnen zijn.

Visualiseer oplossingen.Visualiseer dat de planeet naar wijsheid toegaat. Er is hier zoveel te doen!

Vraag 29: Ascensie.

Lieve Kryon, Ik hou heel veel van jou. Het beste wat mij ooit in mijn leven is overkomen was de waarheid die jij voortbracht vanuit Spirit. Het veranderde mijn leven totaal. Mijn vraag gaat over ascensie. Vertel mij alsjeblieft wat ik moet weten over ascensie op dit punt in mijn leven. Mijn grootste wens op deze wereld is om te ascenderen maar op de planeet te blijven om mijn medebroeders en zusters te helpen. Ten tweede wil ik graag met een geascendeerde meester verbonden worden en daardoor het goddelijk Plan op Aarde uit te dragen. Onlangs ben ik intuïtief geleid om te mediteren over de geascendeerde meester Kuthumi. Ik wil graag jouw geleidende woorden hierover.

Antwoord: 

Er zullen vele boodschappen van Kryon over ascensie komen. Dit zal tegen het eind van februari komen en het zal gepubliceerd worden.

Je kunt wijsheid verkrijgen door elke geascendeerde meester uit het verleden die je maar wilt maar degene die de beste antwoorden voor jou heeft is degene met jouw gezicht. Het wordt tijd om te begrijpen dat er geen meester is die ooit op de planeet heeft geleefd die jou meer informatie kan geven dan de bron die binnenin jou zit. Alle geascendeerde meesters droegen dezelfde waarheid en die is beschikbaar door het proces dat jullie ascensie noemen. Het is persoonlijk en heeft alleen jullie en je Hoger Zelf nodig.

Vraag 30:  Aspect van het Zelf.

Lieve Kryon, Ik ben in verwarring over wat een ‘aspect’ van het Zelf is. Als jij het over onze duistere kant hebt die vecht om te overleven kan een ‘aspect’ dan zowel een fysiek persoon als ook een inter-dimensionaal deel van ons zijn?

Antwoord: 

In de context van onze boodschappen over jullie dualiteit is het ‘aspect’ 100% jullie. Het is waar dat er toevoegingen zijn van wat jullie hebben geschapen die jullie uitdagen, maar onze boodschap waarover jij spreekt (de channeling “Wat is er aan de hand?”) ging helemaal over wat er gebeurt binnen jullie eigen cellulaire structuur.

Vraag 31: Asteroïde Chiron

Ik ben heel nieuwsgierig over de hint die jij gaf ten aanzien van de asteroïde Chiron. Ik ken de geschiedenis van deze “Gewonde genezer” alleen door wat ik heb gelezen over zijn invloed op astrologische

toevoegingen en daar altijd heel nauwgezet in is geweest. ( magnetisme en relaties) Kun jij dit nader uitleggen?

Antwoord: 
Het lijkt heel veel op de astrologische magnetische relaties die heel sterk jullie spirituele attributen op de planeet beïnvloeden. ( de magnetische opwaardering van het raster) en wij hebben aangegeven dat een potentieel voor een toekomstige energie ook gevonden zou kunnen worden in de bewegingen of zichtbare beweging in jullie zonnestelsel.

Chiron heeft een betekenis, een mythologie en een spoor dat bekend is. Jij zegt dat jij de geschiedenis kent? Kijk eens naar waar hij nu is en waar hij naartoe gaat. Wat zijn de astrologische tekenen van de planeten die hij ontmoet?

Wat jullie zullen ontdekken is ontdekking. Wat jullie zullen zien in de relaties is machtiging en zelfs voltooiing. Dit is geen hint. Dit is een boek dat gelezen moet worden door degenen die de woorden kennen.

Vraag 32:  Astrologie. 1. 

Lieve Kryon, jij hebt ons een paar intrigerende boodschappen gebracht over astrologie en wij willen graag meer weten! Als energie zich verwijdert vanaf de binnenste planeten, met name de invloed van hun teruggang, voor degenen die spiritueel ontwikkeld zijn naar de nieuwe tijd – waar gaat deze energie dan naartoe? Zal er een corresponderende toename van kracht van overdrachten zijn die de buitenste (collectief en persoonlijk) planeten raakt?

Ik had onlangs een voorbeeld in mijn eigen astrologische kaart. Het was moeilijk om een krachtige Neptuniaanse transitie te bevatten en nu heb ik te maken met enkele onplezierige gevolgen! Hoe kunnen wij beter met deze veranderingen omgaan?

Dank voor jouw voortdurende ondersteuning en het allerbeste! – Kayla.

Antwoord: 

Jouw intuïtie dient jou goed. Al mijn werkt vertelt over het gaan van schaap naar schaapherder……een metafoor die betekent dat de nieuwe energie over individuele bekrachtiging gaat. Het resultaat van massieve individuele bekrachtiging is niet chaos maar eerder een collectieve wijsheid.

Daarom zij de krachten van magnetisme en zwaartekracht die eigenlijk de astrologische patronen bij de geboorte scheppen erop gericht om collectief voorwaarts te gaan. Kijk naar wat wij jullie 12 jaar geleden vertelden over de energie van het nieuwe raster: Het ging over Jupiter en de energie van Jupiter in dit nieuwe millennium. Omdat jij de wetenschap van astrologie begrijpt, kijk eens goed naar de betekenis van wat de reis van Jupiter in deze tijd en in de komende jaren feitelijk betekent.

Er beter mee om kunnen gaan? Besluit dat de transities niet langer een onderdeel zijn van jouw les. Te gemakkelijk? Probeer de intentie van jullie nieuwe menselijke kracht. Verander jouw DNA! Begrijp jij niet dat de bron van de astrologische invloed in jouw cellen zit?

En……niet te vergeten….vergeet niet om de betekenis van de asteroïde Chiron te bestuderen in het proces. Deze ‘gewonde genezer” gaat de patronen veranderen voor jullie allemaal!

Vraag 33: Astrologie. 2.

Lieve Kryon, wij hebben al een tijdje astrologie bestudeerd en weten dat het zonnestelsel helpt met het scheppen van een indruk van een individueel zelfgevoel voor ons en dat het ook ondersteunt. De planeten en hun bewegingen beïnvloeden ons karakter, onze gemoedstoestanden en ideeën. Wij willen graag weten wat dit mechanisme doet en hoe dit systeem werkt in termen van wetenschap. Nog belangrijker, wij zouden willen weten hoe wij deze oude wetenschap het meest effectief kunnen gebruiken in deze nieuwe energie. Het lijkt op een contract, karma. Wat gebeurt er als er iemand wordt verlicht en zijn contract verandert? Houden de planeten er dan mee op om ons te beïnvloeden?

Antwoord: 

Hoewel dit in afgelopen channelings is uitgelegd zullen wij even in het kort uitleggen hoe astrologie werkt: De zon is het draaipunt van het zonnestelsel en het centrum van jullie levensenergie.Er is een fysisch mechanisme voor het zenden van informatie van de zon naar de planeten en dat heet zonnewind. Deze energiestroom draagt elk patroon dat de zon op dat moment heeft, in zich en levert dat aan wat er ook voorhanden is binnen het bereik van het magnetisch veld van de zon. (de Helios) Het is er altijd maar het heeft cycli in intensiteit. Hoewel de wetenschap de zonnewind ziet als een energiespeler in het zonnestelsel moeten zij de inter-dimensionale patronen nog zien die het naar die planeten draagt en die uit de zon barst.

Deze patronen weerspiegelen de toestand van de zon en de andere planeten die hun trekken en duwen inhouden via zwaartekracht en magnetisme. ( allebei inter-dimensionale energieën) Daardoor veranderen deze zonnepatronen constant evenals dat de planeten zorgen voor nieuwe gravitationele en magnetische situaties voor de zon.

Als de zonnewind die deze zonnepatronen draagt, de Aarde raakt, brengt het dat patroon naar het magnetische raster. Het magnetische raster is dynamisch (verandert steeds) en is ontvankelijk voor steeds weer nieuwe patronen. De rasterlijnen van de planeet veranderen het patroon een beetje door het feit dat jullie rasters niet consistent zijn en grotere en mindere invloedsgebieden hebben op verschillende plaatsen op Aarde.

Menselijk DNA is gevoelig voor magnetisme omdat het op zichzelf een magnetische machine is. Bij de geboorte, als een kind wordt gescheiden van de ouder, is er een signaal dat wordt gezonden naar de hersenen van het kind dat zegt: “Jouw systeem is nu actief en werkt nu op zichzelf, apart van jouw moeder.” Tijdens die eerste onafhankelijke ademhaling van een afhankelijk en uniek leven, ontvangt het DNA van het kind patronen van het magnetisme van het raster van de Aarde en neemt in zich op wat jullie ‘astrologische attributen’ zijn gaan noemen.

Verschillende plaatsen op de planeet zullen het basispatroon dragen, meer of minder door wat het magnetische veld van de Aarde heeft bijgedragen aan de geografische locatie. Dit verklaart waarom de wereldwijde astrologie de locatie van de geboorte in overweging moet nemen. Astrocartografie is ook op dit principe gebaseerd.

Astrologie is de oudste wetenschap op de planeet en het kan worden bewezen dat het accuraat is. “Algemene” astrologie is ook een belangrijke invloed op de mensheid, op de cycli van het vrouwelijk systeem tot de diepgaande veranderingen in het menselijk gedrag bij volle maan. Jullie kunnen jezelf er niet van distantiëren en degenen die er niet in geloven kunnen niet zo goed niet geloven in ademhalen, omdat dit een even grote invloed heeft op jullie leven.

De nieuwe energie op de planeet nodigt jullie uit om je DNA te veranderen. Dit is de boodschap van Kryon. Als jullie je DNA veranderen werken jullie met de kern van het patroon dat jullie hadden bij je geboorte en zijn jullie aldus in staat om te werken aan enkele attributen van jullie astrologische blauwdruk, en die feitelijk te veranderen – zelfs te neutraliseren. Daar hebben wij jullie alles in 1989 over verteld. De meesters deden het en jullie komen nu in een tijd waarin jullie mogelijkheden hetzelfde zijn als bij de meesters. Kijk naar je leven en verwijder die dingen die je uitdagen en behoud de attributen die je ondersteunen. Dat is de echte mens die in balans is.

Jullie kunnen de gevoeligheid voor attributen binnen jullie eigen individuele astrologische type veranderen, maar de algemene invloeden van de bewegingen van de planeten en de maan zal jullie altijd tot een bepaalde hoogte beïnvloeden omdat jullie geen eilandje zijn dat losstaat van anderen. Dit zijn dingen als bewegingen en invloeden van de maan. Jullie zouden kunnen zeggen: “Ik word niet langer door die bewegingen beïnvloed” en niet anders willen doen dan gaan zitten en glimlachen. Intussen zouden jullie geen contracten tekenen omdat allen om jullie heen nog steeds worden beïnvloed. Denk daar eens over na.

Vraag 34:  Astrologie. 3.

Lieve Kryon: Ik heb contact met verschillende goede astrologen die zich niet verbonden voelen met jouw boodschap: De beweging van het raster en hoe dat zijn invloed heeft op astrologische lectuur. Het lijkt erop dat zonder enig begrip ervan, en onderzoek naar, de specifieke metingen van de rasterverhoging, elk astrologisch werk beduidend inaccuraat is. Ken jij een lijst van lichtwerkers die met astrologie werken en die degenen van ons die in die wetenschap geïnteresseerd zijn een kans kunnen geven om hen te consulteren? Dank je wel voor jouw hulp.

Antwoord: 

Zoals wij al eerder hebben gezegd zullen details over de huidige beweging van het raster niet helpen. In plaats daarvan zullen vele astrologen die zien hoe de laatste 10 jaar hun lectuur hebben veranderd, heel veel werk moeten doen naar mogelijkheden om de nieuwe realiteit en belijning in hun werk te rechtvaardigen. Het is een herschikken en herlijnen van het systeem. De hint die wij hebben gegeven is dat de hoofdveranderingen in de grootte van de huizen zitten. Een volle drie graden zijn opnieuw geschikt. Dat betekent dat sommige huizen  kleiner van formaat zijn geworden en sommige groter. De laatste hint die jullie is gegeven was dat de belangrijkste energieverhoging is gerelateerd aan Jupiter.

Bijeenkomen van astrologen is inderdaad het antwoord en jullie hebben daarvoor het perfecte voertuig – het is het internet en jullie kijken daar nu naar. Laat de samenkomsten dus beginnen.

Vraag 35:  Astrologie. 4.

Lieve Kryon, ik heb de intentie en ben al een tijdje bezig om mijn realiteit in sommige van de gebieden in mijn leven te veranderen. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn realiteit correct heb veranderd (gebaseerd op jouw channelings) maar nu zit ik helemaal vast. Mijn vraag aan jou is: heeft astrologie enige invloed op de timing of de verandering van de realiteit van een persoon?

Ik probeer bijvoorbeeld mijn realiteit te veranderen in een van voorspoed, of een zielsverwant te vinden of overzees te gaan., als deze dingen zich voor een aantal jaren niet voordoen als mogelijkheid in iemands astrologische kaart, betekent het dan ook dat het pogen om mijn realiteit te veranderende komende jaren geen zin heeft omdat het astrologisch gezien niet kan gebeuren totdat de juiste sterren op hun plaats staan? Is astrologie een grotere kracht dan iemands intentie en realiteit om dingen te veranderen? Hebben wij de macht om de astrologische aspecten van timing en verandering te overrulen

Antwoord: 

Onze allereerste boodschap aan jullie in 1989 was dat jullie je eigen astrologische attributen kunnen veranderen!

Onze laatste boodschap (2003) was hetzelfde. Dit is het thema van Kryon…..meesters kunnen dit en hebben dat al heel vaak gedaan op de planeet. Astrologische attributen zijn magnetische en zwaartekrachtimprints op de inter-dimensionale delen van het DNA. Zij doen zich voor bij geboorten zijn deel van de persoonlijke portie opzetjes, begincontracten en potentiële interacties met andere mensen. Hoewel jullie altijd je geboortetekens en persoonlijke attributen zullen hebben kunnen de reacties van het systeem nu getemperd en veranderd worden.

Achteruitgang van planeetenergieën zal geen effect meer op jullie hebben…..typische welbekende interacties tussen sterrenbeelden zullen niet meer zo voorspelbaar zijn en ja…..jullie intentie kan compleet en totaal deze imprints overrulen. Hoe? Omdat jullie de imprints herprogrammeren!

Nu naar de echte vraag: Waarom is er voor jou niets veranderd? Dat komt omdat jij je kaartje van intentie hebt gekocht maar de trein er nog niet is. Het is een echt kaartje, met echte manifestatie. Als de trein uiteindelijk aankomt zul jij het opnieuw proberen en vragen hoe hij langzamer kan gaan! Dat zijn de verschillende paden die mensen nemen. Op een dag ben je ervan overtuigd dat er niets voor jou verandert en de volgende dag smeek je om de dingen tot rust te laten komen. In jouw geval……er is nog een beetje tijd op het station nodig. Het gaat niet om astrologie. Het gaat over jouw pad. Wat zou je ervan denken om het feit te vieren dat je het kaartje hebt? Wat denk je ervan om hard te lachen om het systeem dat om je heen is en je klaar maken om er doorheen te gaan zoals je dat nog nooit hebt gedaan?

Wat denk je ervan om deze tijd te benutten door te denken aan de liefde van God en hoe die jou iedere morgen weer omhelst, zelfs als je dat niet weet? Wat denk je ervan om van jezelf te houden……jouw eigen uitdaging?

Vraag 36:  Atlantis.

Lieve Kryon, ik heb net op het internet gelezen over informatie waarover Kryon sprak in november 2001 in New England. Kryon gaf een precies gedateerde tijdlijn van Atlantis en voegde er onweerlegbaar bewijs aan toe dat Atlantis in Arkansas bestaat. Dat is niet wat ik heb gelezen in boek 9. Jij zei overblijfselen. Ik wist niet tegen welke groep mensen jij sprak maar ik dacht dat het een stuk controversiëler werd omdat je het niet verder uitwerkte. Kun jij dat nu doen.

Ik woon op het water, een meer dat is verbonden met de kustregio. Ik heb de vogels in cirkels zien vliegen, de hele omtrek van het meer en dat voor lange tijd tussen 2 en 3 uur in de morgen. Ongewoon?

Antwoord: 

Maak geen menselijke aannamen over het verleden. Weet dat “Atlantis” niet alleen maar een stad is (hoewel velen dat denken). Het is een ras. Het is een filosofie en het is een bewustzijn. Hier zijn de simpele feiten. Combineer deze en geef het de naam die jullie willen maar beperk het niet tot de mythologie die jullie nu Atlantis noemen.

Er is bewijs op Aarde over rassen van meer dan 10.000 jaar oud. Het bestaat uit overblijfselen op de planeet. Sommige hiervan die het dichtst aan de oppervlakte liggen zijn in Arkansas. Eenvoudig. Deze informatie noemt geen locatie omdat de Aarde veranderde vanaf dat de originele beschaving daar was. In plaats daarvan geeft het bewijs …..bewijs uit ondervinding, dat jullie huidige geschiedenis incompleet is en dat jullie werkelijk geen begrip hebben over wanneer de mensheid begon.

Landmassa’s werden verbonden, er bestonden religies en rassen waar jullie geen geloof aan schenken en wetenschap was veel verder ontwikkeld dan jullie zouden verwachten.

Wereldnavigatie werd begrepen en zelfs het concept van jullie zonnestelsel was bekend. De overblijfselen die worden tentoongesteld zullen dit laten zien. Sommige ervan zijn gevonden en worden nu afgezonderd. Als dit doorgaat zal er niets terecht komen van deze onthullingen. Die afzondering komt door angst en nergens anders door.

Controversieel? Zeer. Anderen zullen deze overblijfselen vinden en hen aan de wereld laten zien en zij zullen worden uitgelachen door het vooroordeel over wat jullie is geleerd. Zelfs met bewijs zullen zij de andere kant opkijken. Verwacht dit, maar begrijp dat uiteindelijk, als genoeg mensen de waarheid zien, al die zegevieren. Dat gebeurt altijd. Dan worden de tekstboeken herschreven.

Over de vogels? Zij zijn verward. Hun migratieschema’s volgen een oud rasterpatroon dat niet langer bestaat. Maak een toevluchtsoord voor hen anders zullen zij niet overleven. Zij weten gewoon niet welke richting zij moeten opvliegen.

Vraag 37: Attributen van Licht.

Lieve Kryon, wat is precies licht, ruimte, tijd, magnetisme en zwaartekracht? Wat zijn de verschillende attributen van het licht?

Vraag: 

Lieve Kryon, wat is er uniek aan het lichtspectrum waartoe mensen zijn ontworpen om het te zien? In welk deel van het lichtspectrum kan inter-dimensionale energie, wezens, en delen van de andere kant van de sluier worden geobserveerd/gemeten? Hebben mensen de mogelijkheid om op natuurlijke wijze de andere delen van het lichtspectrum te zien? Hoe kan die vaardigheid worden ontwikkeld?

Antwoord: 

Geliefden, het is niet onze intentie om ontwijkend te zijn in onze antwoorden. Binnen alle vragen zijn er geheimen van inter-dimensionale tijd en ruimte en van de bron van het leven zelf. Wij brengen alleen wat gepast en nodig is en ook waar ‘al aan gedacht ‘ is door andere mensen. Dit is de planeet van vrije keuze en die zit ook in de ontwikkeling van de wetenschap.

Vraag 38:  Aura. 

Lieve Kryon: In boek 1 gaf jij aan dat het aura van een persoon graduele status van de drie meester-gidsen  wit, wit transparant en opgloeiend wit of neutraal is. Ik ben in 1956 geboren. Ik gaf intentie voor de neutrale implant in maart 2002.

Ik kan de aanwezigheid voelen van mijn drie meester-gidsen. Toe ik onlangs mijn aura had laten opnemen waren de kleuren niet opgloeiend wit, neutraal of wit transparant. De kleuren zijn lavendel, groen, blauw, turkoois, goud, geel, rood en ultraviolet. Kun jij alsjeblieft het verschil uitleggen van het verschil in mijn kleuren en dat van de graadverdeling?

Antwoord: 

Ja. Wij hebben jullie nooit verteld een camera te gebruiken. Gebruik een mens en begrijp dat niet alleen de gids- scenario’s sinds 1989 zijn veranderd maar ook de kleuren! Zoals al vaak aangegeven zijn jullie allemaal in een staat van spirituele groei en voortdurende verandering. Dingen kunnen niet hetzelfde blijven als jullie echt je realiteit veranderen, nietwaar? Tussen twee haakjes: Gefeliciteerd met het groen.

Vraag 39:  Autisme.

Lieve Kryon, Ik ben moeder van een zoon van 7 waarbij de diagnose autisme is gesteld. Ik heb met energie gewerkt die mij hele leven lijkt te beslaan. In de laatste 5 jaar heb ik concepten gekregen die ik niet helemaal begrijp. Jouw channelings hebben geholpen en toch hebben enkele mensen (Ik vertrouw erop dat dit gelezen zal worden door wie Spirit ook maar wil) misschien met hetzelfde onderwerp te maken.

Mijn zoons magnetische systeem voelt niet aan zoals dat van ons. Is er een mogelijkheid dat zijn DNA een andere magnetische structuur heeft dan mensen zonder autisme? Ik kan het voor mij zien alsof het door een soort van insectenpopje van kristal heengaat. Okay, ik weet dat het idioot klinkt. Ik voel hetzelfde ook bij dolfijnen. Hij wordt ook zeer aangetrokken door opnamen van de geluiden van Bultrugwalvissen. Is het mogelijk dat er een verbinding bestaat tussen de caeteanen en autisme?

Zijn communicatie (steeds non-verbaal) gaat het afgelopen jaar met horten en stoten vooruit. Passen de lijnen van het magnetische raster beter bij de systemen van autisten?

Antwoord:

Geliefde, voor jou en voor de anderen die werken met deze kinderen: Ik eer jullie!

Wij hebben jullie eerder gezegd dat zij meestal ‘wetenden’ zijn. Deze kinderen zijn inderdaad geboren met verschillen in het DNA die van magnetische aard zijn vergeleken met dat van jullie. Het verschil is dat zij meer versneld zijn naar een inter-dimensionaal bestaan dan de 4D waar jullie in zitten. Dus, ja, dit is een attribuut van de magnetische cellen. Sommigen noemen hen zelfs ‘regenboogkinderen.’ Jouw intuïtie is correct. Hier komt meer…

(1) Zij willen buiten onze lineariteit communiceren en leven. Zij begrijpen recht toe recht aan dingen en rechtlijnige dingen niet. Zij willen het veel beter doen met allesomvattende concepten die hen sturen naar een pseudolineair verbaal verhaal…. op zo‘n manier dat zij kunnen leven in jullie wereld. Zij willen het eerder allemaal doen via een ‘gedachtegroep’. Hun frustratie is dat alles om hen heen ingaat tegen de expansie die zij willen en zij moeten dan stoppen en er chocola van zien te maken.

Kun jij je voorstellen hoe het zou zijn om geboren te worden in een wereld van 3D en iedereen 2d is? Laten wij zeggen dat er geen diepte is…..alleen hoogte en breedte. Jij wilt naar ‘binnen toe’ gerichte dingen en ziet ook hoe dat moet…..er is alleen een onzichtbare muur die jou steeds tegenhoudt als je het probeert. Je kunt niet een rondlopen! Anderen om je heen noemen jou achterlijk als zij kijken naar dat rare kind dat zich niet kan bewegen in een eenvoudige 2D-wereld.

Je zou het grootste deel van de tijd doorbrengen met zoeken naar dingen, om te ontcijferen of dat wat jij ziet waar is of niet voor de realiteit waarin jij je bevindt.

(2) Zij neigen ernaar om deels in een realiteit te leven die mensen niet zien of begrijpen. Waar zijn zij geestelijk, vragen jullie je soms af als zij in de ruimte staren. De waarheid? In feite zien zij en doen mee aan inter-dimensionale attributen van het leven…..of proberen zij dat. Zij kunnen ook het andere ‘leven’ zien op Aarde….het leven dat jullie zelfs nog niet (h)erkennen. Meer hierover op een andere keer

(3) Zij zijn afgestemd op de energie van de dolfijnen en walvissen, maar met name op de dolfijnen. Er is hiernaar feitelijk onderzoek gedaan door jullie wetenschappers, dus het is niet zo raar als het klinkt. Er is communicatie op afstand tussen autistische kinderen en deze zeezoogdieren. Als zij eenmaal een een-op-een relatie hebben met zo’n dier geldt die voor het leven.

(4) Ja…..het rastersysteem van de planeet gaat het voor hen gemakkelijker maken en voor jullie minder makkelijk. Wij hebben het in het afgelopen jaar gehad over inter-dimensionaal worden. Misschien is het tijd dat de mensen een stukje in hun richting opschuiven in plaats van hen te leren hoe zij moeten leven in jullie 4D?

Vraag 40:  Ben ik een Indigo?

Lieve Kryon, ik las een van de boeken uit jouw serie voor het eerst op 15 november 2001 en ik was heel erg verrast. Ik wil iet belangrijks van jou leren en ik weet dat jij mij kunt helpen.

Ik kom uit Turkije (van de brug tussen Europa en Azië). Ik het sinds mijn jeugd ongelooflijk synchrone ervaringen meegemaakt.

Kansen hebben zich sindsdien voor mij steeds voorgedaan. Mijn naam betekent ‘leider’ en ik ben geboren in 1981. Jij weet dat 16 februari 1987 waterman is. Nu ben ik 20 jaar oud.

Iedereen zegt tegen mij dat ik altijd zo anders ben. Soms word ik zonder reden ‘s nachts wakker en schrijf over spirituele en wetenschappelijke werken en er zijn vele dingen die ik ervaar.

Jarenlang heb ik gezocht naar dingen over de nieuwe tijd, Atlantis, het Oude Egypte, Lemuriers, engelen, wetenschap, UFO’s en paranormale dingen. Ik wil graag weten of ik een indigokind ben. Leg mij dat alsjeblieft uit. Kan een 20-jarige vandaag een indigo zijn?

Dank voor al jouw hulp.

Met al mijn liefde. Nder Aytekin – Turkije.

Antwoord:

Lieve leider! Ja, jij bent een indigokind. Jij hebt alle attributen behalve een: Er is nog steeds wat onafgewerkt karma bij jou. Verder heb jij een bijna puur indigobewustzijn. Er zijn vele oudere indigo’s op de planeet en de kleur indigo komt al zo’n 50 jaar lang voor op de planeet. Veel van de voorlopers van deze energie hadden grote moeilijkheden om in de maatschappij te passen. Nu moet de maatschappij zich aan hen aanpassen!

Jij was daarom niet een van de eersten maar nog steeds een voorloper van deze nieuwe energie voor de planeet. Er is veel in jouw gebied dat ontwaken kan bevorderen en het is geen toeval dat jij in Turkije bent.

Gebruik jouw intuïtie voor wat jij in jouw omgeving kunt doen. Ga door met het laten schijnen van jouw licht voor degenen die jouw als ‘anders’ zien. Dat ben je ook! Jij begint de vragen te stellen die zo velen vandaag stellen: “Is er meer? – Heb ik controle over mijn leven? Kan ik mijn DNA veranderen?” Gezegend ben jij voor jouw prachtige vraag!

Vraag 41: Ben ik een lichtwerker? 1.

Lieve Kryon, ik heb een paar jaar geleden gevraag om de neutrale implant en denk dat ik die ook heb gekregen. Nu wordt mij herhaaldelijk door een regressietherapeut verteld dat ik een positief karma uit het verleden heb. Ik nam altijd aan dat karma alleen negatief kan zijn en dacht niet aan een positieve beloning uit het verleden. Hoe moet ik dit zien in verband met het neutrale karma door de implant?

Antwoord: 

Geliefde, jouw regressietherapeut ziet het goed, maar laten wij het etiket wat jij erop plakt veranderen. Het is geen positief karma (een oude zienswijze in deze nieuwe energie) Jij hebt dat systeem geschoond en in plaats daarvan hoort bij jou het resultaat van de implant-toestemming die jij hebt gegeven. Ik weet dat dit op een cirkel zal lijken, maar probeer het te begrijpen.

Jij bent in het NU dus al jouw potentiëlen worden ‘gezien’ alsof zij zijn gebeurd. Op een bepaald niveau ziet jouw helper wat jij hebt gedaan en wat er ‘daardoor ‘bij jou hoort’.

Wat er wordt gezien is jouw potentieel om te bloeien naar een vredig mens zonder de lasten die jij hebt meegedragen in de oude energie. Gefeliciteerd omdat jij hebt uitgezocht wat jij voor jezelf hebt gedaan!

Vraag 42:  Ben ik een lichtwerker? 2.

Lieve Kryon, ik vraag mij nog steeds af of ik een lichtwerker ben. Hoe kan ik een definitief antwoord op deze vraag krijgen?

Vraag: Lieve Kryon, Ik loop al een tijdje met deze vraag rond: Als een mens geen lichtwerker is, wat is hij of zij dan? Een lichtwerker die zich niet bewust is dat hij een lichtwerker is, of iets anders? Zijn er andere rollen naast die van lichtwerker en zo ja, welke zijn dat dan?

Antwoord: 

Nogmaals, laat de hokjesgeest jullie levens niet bepalen! Als je de gewenste definitie niet kunt vinden, zul jij dan stoppen met jouw spirituele zoektocht?

De definitie van lichtwerker is een mens die zich realiseert dat er meer in het leven is dan gezien kan worden in 3D en daarom probeert zijn of haar bewustzijn door spiritualiteit te laten toenemen. Er zijn net zoveel soorten lichtwerkers als er mensen zijn. Sommigen zijn in de ontdekkingsfase en anderen in de actieve fase die zichzelf hebben ontdekt en zijn gegaan naar een plaats waar zij in staat zijn om hun vibratie te verhogen en daardoor de Aarde kunnen beïnvloeden.

Als jij dus iemand bent die zich afvraagt of hij een lichtwerker is, ja, natuurlijk ben jij dat! Waarom zouden jouw ogen anders op deze pagina gericht zijn?

En ja, op een bepaalde manier zijn alle mensen lichtwerkers die wachten om hun licht op te steken. Dit is een diepgaande realisatie en dit is onze boodschap. Er zijn zaden vol waarheid in jullie allemaal en door vrije keuze zullen sommigen gaan zoeken en anderen niet. Er is geen oordeel over beide gevallen maar er is geweldige verandering voor de mens die begint te ontwaken en de vraag stelt: “Is er meer?”

Vraag 43:  Ben ik een Lemurier?

Hoe weten wij of wij een Lemurier zijn? Is dat belangrijk?

Antwoord:

Nee, dat is helemaal niet belangrijk dat jullie weten wat je verleden is. De spirituele realiteit is dat jullie naar het heden zouden moeten kijken.

Het belangrijkste over jullie is wie jullie nu zijn. Als jullie in het verre verleden inderdaad Lemuriers waren is het geen attribuut uit het verleden meer. De planeet opent zich voor de Lemurische energie en de spirituele zaden die toen werden geplant krijgen nu water. Dit betekent dat de Lemurier in jullie begint te bloeien. Het is helemaal geen attribuut uit het verleden. Het is hier, nu!

Concentreer je niet op deze dingen. Zij zijn niet belangrijk voor jullie studie. Jullie hebben genoeg te doen met het ‘zware werk’ dat alle Lemuriers in deze tijd voelen.

Vraag 44: Bescherming voor lichtwerkers.

Lieve Kryon, ik heb gelezen dat lichtwerkers in deze tijden extra bescherming krijgen. Worden wij steeds beschermd tegen andere onzichtbare krachten die ons willen beschadigen? Ik herinner mij Jezus die zei dat hij legioenen engelen achter zich had staan die hij kon oproepen. Heb ik gelijk door aan te nemen dat deze mogelijkheden er voor ons ook zijn omdat wij in de voetstappen van Jezus lopen

(Ik geloof dat dingen ons worden gegeven door geloven naar wat wij geloven en dat alles wat is vereist het accepteren van dat geloof is. Heb ik nu mijn eigen vraag beantwoord?

Antwoord: 

Een verlicht mens wandelt in de voetstappen van alle meesters, niet alleen de Joodse.

Jullie bescherming komt van een toegenomen inter-dimensionaal bewustzijn van wat er om jullie heen is en jullie de wijsheid der tijden geeft en ook inzicht om op de juiste plaats te zijn op de juiste tijd. De ‘legioenen engelen’ zijn altijd bij jullie geweest maar als jullie de reis naar zelfontdekking beginnen sluiten jullie aan bij de reden waarom jullie HEN zijn en doen jullie mee in hun collectieve wijsheid. De meesters wisten dat en dat is de bevoegdheid waar jij het over hebt.

Dit is het geheim van medescheppen en een lichtwerker worden. Als jij het licht aandoet in een donkere ruimte ga je alles ‘zien’ dat was verborgen. Dat is jullie bescherming en het is door jullie gedaan met nieuwe gereedschappen en niet door een kracht van buitenaf.

De 3D-mensen willen dat God alles voor hen doet: dingen scheppen, hen beschermen tegen gevaar, hen voeden,enz. De echte waarheid is dat als jullie meesterschap scheppen in jezelf, jullie dat stukje van God worden waarvan jullie dachten dat dit je beschermer was. Jullie zijn daarom je eigen bescherming!

Gezegend is de mens die dit begrijpt. Waarom verlangen jullie in de beschermende armen van God te zijn als jullie zelf God zijn? Als dingen om je heen maar matigjes gaan, doe dan het licht aan en kijk naar wat er is verborgen. Neem dan met jullie eigen krachten de beslissing die een vredig, beschermd leven manifesteert.

Vraag 45:  Besnijdenis.

Lieve en geliefde Kryon: Wat moeten wij weten over “Brit-Mila” (Joodse besnijdenis)

Antwoord: 

Alle besnijdenis was gebaseerd op algemeen aanvaarde gedachten over gezondheidsonderwerpen die zich lieten zien als lessen op religieuze basis. Dat is in wezen waarom mensen het bleven doen. Dit ritueel van acht dagen na de geboorte is vandaag de dag niet religieuzer dan het knippen van de nagels. (behalve dat het nagelknippen vaker moet gebeuren en het besnijden meer pijn doet)

Het is tijd om deze dingen te zien voor wat zij zijn. Algemeen aanvaarde gedachten zijn niet statisch maar dynamisch en gerelateerd aan de cultuur van de tijd. De algemeen aanvaarde gedachten over gezondheid van gisteren veranderde hevig door de ontdekking van ziektekiemen. Het veranderde weer door de helderheid die er kwam door de ontdekking van de ziektekiemen enz. enz.

Daarom zouden wij zeggen dat het echt niet veel verschil maakt met de medische uitoefening van vandaag. Het wordt bijna alleen gedaan om cultuur-historische en traditionele redenen en heeft geen andere energie om zich heen dan de duidelijke intentie van traditie.

Dit is ook waar voor een groot deel van de waarschuwingen van het Oude Testament ten aanzien van voedsel en helderheid en zelfs de regels van de directe omgeving (zoals het nemen van het leven van jouw buurman als hij jouw geit steelt, of jouw dochter verkopen als je het geld echt nodig hebt…..het staat allemaal in de schrift). De tijden waarin deze dingen belangrijk waren liggen achter ons en toch worden zij nog steeds behandeld met eerbied en zelfs religieus uitgevoerd op sommige plaatsen.

Het zijn nu alleen nog maar overblijfselen van traditie, en dat is alles. Als jij voelt dat je een traditie moet eren, doe dat dan. Het is niet langer een spiritueel of gezondheidsonderwerp.

Wees de baas over jouw eigen lichaam en tradities. Volg wat jouw spirituele intentie je zegt dat gepast is voor jouw eigen spirituele pad en gezondheid.

Vraag 46: Bestaan Elfen?

Lieve Kryon, bestaan feeën echt?

Antwoord: 

Als je een onderzoek zou houden naar wat een ‘fee’ is zou je evenveel antwoorden krijgen als er deelnemers aan het onderzoek zijn. Maar het basisantwoord is ja. Het is direct verbonden met werkers voor de Aarde. De “Deva’s” van de tuinen werden gezien als feeën en dat geldt ook voor andere aan de Aarde gerelateerde helpers. Zij zijn ook onderdeel van de zee-overlevering. Dus in de context van “Tinkerbell” is het antwoord nee. (glimlach) In de context van inter-dimensionale schepsels die de helpers van Gaia zijn, ja.

Vraag 47: Bestaat God echt? 1.

Lieve Kryon, ik ben pas begonnen met het lezen van boek 9. Wat ik tot nu toe gelezen heb legt weer de nadruk op vele dingen die ik heb gevoeld of gedacht. Toch, ondanks dat ik Joods ben opgevoed, doe ik er niets aan en heb er altijd aan getwijfeld of God wel of niet bestaat. Ik voel mij erg ongemakkelijk als mensen beginnen te praten over ‘hun’ God. Ik geloof niet in het gaan naar kerk of tempel. Mijn man en ik zijn meer agnostisch – soms zelfs atheistisch.

Ik voel mij dus ‘verdeeld’ als mensen over God praten. Ik voel mij er zelfs niet zeker over dat veel van de dingen die jij vertelt waar zijn. Help mij alsjeblieft te begrijpen wie God is.

Antwoord: 

Weet allereerst dit: jij wordt geëerd voor wat je wenst te geloven. Er is geen oordeel over jouw wens om je van God af te zonderen. Toch, waarom weerklinkt de informatie van Kryon in jou? Ben jij er misschien klaar voor om toe te geven dat er misschien meer is dan je kunt zien?

Het antwoord is ‘ja’(zoals je weet) Wat is nu dus dat onzichtbare? Kan het zijn dat jij hier al eerder bent geweest? Als dat zo is, was er dan een plan? Als dat er was, wie heeft het dan ontworpen?

Waar jij op reageert (dit is persoonlijk voor jou) is dat jij zoveel levens op deze planeet hebt gebruikt terwijl je “de waarheid” kende dat je de organisaties die je om je heen ziet, verafschuwt. Jij bent er niet klaar voor om waar dan ook aan mee te doen. Dit, geliefde, is wat er gebeurt met degenen die oude zielen zijn en terugkomen naar deze planeet met volle spirituele herinnering. Jij rent weg voor alles wat religieus is! Je gooit je handen omhoog en bent gefrustreerd omdat niemand het lijkt te begrijpen. De reden? Jij weet wie God echt is.

Tijd om te bekijken wat “God” echt betekent. Wat als ik zeg”JIJ? Wat als er een grote collectieve familie zou zijn waarvan jij deel uitmaakt? Wat als het woord ‘God” betekent: “De collectieve engelenwezens waarvan er sommigen op Aarde zijn, die het geheel van geheiligde energie van het universum in zich hebben? Wat als “God” betekent: “Engelen die een tijdje als mensen zijn vermomd?”

Mensen ‘zien’ God vaak als de weldoener in de hemel…..vol oordeel. Hemel en hel zijn woorden die bedoeld zijn om gedrag te controleren en om al vroeg controle te hebben, hebben vele religies jullie met een erfzonde geboren laten worden zonder kans op redding. Voor een oude ziel is dit laakbaar. God is zoveel groter dan dat alles.

De waarheid? Jij bent God. Wil je nog meer weten? Lees onze communicaties met jullie over de ‘reis naar huis.’ Het geeft je een hele parabel over de ontdekking hiervan. (Kryon boek 5)

Weet dit: Jij bent geheiligd. De liefde van God is de liefde die jij hebt voor alle natuurlijke dingen, inclusief de natuur zelf, de dieren en andere mensen. Het is de energie van het universum en Jij bent de baas. Terwijl je op Aarde bent is dit allemaal voor jou verborgen.

Gezegend is de mens die weet dat hij een onderdeel is van de grootsheid, die allemaal God is.

Vraag 48:  Bestaat God echt? 2.

Lieve Kryon, Waar is het bewijs dat God of Spirit bestaat?

Antwoord: 

Volgens jullie eigen statistieken behoort 85% van de bevolking van de Aarde tot een religie of is bezig met een spirituele zoektocht. Denken jullie dat dit allemaal nep is of zou het soms intuïtief kunnen zijn? Het aantal van 85% uit jullie onderzoeken vormt een overweldigende meerderheid. Zou dat zo zijn als er niets is om naar te zoeken? Jullie hebben duizenden jaren gehad om erbij betrokken te zijn en om het uit te zoeken en toch gaat de zoektocht voort. Het is echt, maar onvindbaar. Het blijft ‘ergens daar’ en de mensheid is geboren met het verlangen om het te vinden. Dat alleen al zou jullie moeten bewijzen dat jullie zoeken naar iets dat echt bestaat.

God zal nooit iets zijn dat meer bewezen kan worden dan dat je van iemand kunt houden. Sommigen dingen zijn er voor de mensen om te ‘voelen’ en te ervaren op een hoger niveau. Als de mensheid zich uiteindelijk realiseert dat zij het kunnen hebben gevonden, zal er nog steeds geen bewijs zijn. In plaats daarvan zal men een oplossing hebben.

En als ik niet besta….waarom zouden jullie mij dan ooit een vraag stellen?

Vraag 49: Bestaat Kryon? 

Lieve Kryon, Ik blijf worstelen met dat deel in mij dat niet gelooft dat jij bestaat. Hoe doorbreek ik die barrière? Hoe kan ik echt in harmonie met mijn hele zelf gaan handelen? Ik voel dat ik vastzit en ik word er alleen maar bang voor als ik lees dat ik moet gaan opstaan en buiten de doos moet gaan denken.

Antwoord: 

Geliefde, je hoeft helemaal niet te geloven dat ik besta. Dat is niet mijn boodschap. Waar die echt om gaat is om te geloven dat jij echt bestaat! Ben jij echt een stukje van God? Kun jij echt materie om je heen veranderen? Klopt het wat wij zeggen over de relatie die jij hebt met het universum?

Dit zijn diepgaande vragen voor de mensheid, niet of Kryon bestaat. Ga je dus over jezelf afvragen. Wat vertelt de ‘kern’ jou? Het gaat om het overwinnen van de dualiteit…. jullie noemden dat het deel van jezelf dat wil dat je betwijfelt dat jij jezelf in harmonie kunt brengen.

Gezegend is de mens die begrijpt dat als hij de reis naar zelfontdekking begint, dat dan de essentie van de vragen over God beantwoord zal worden. Het is een diepgaande studie en een die alleen met pure intentie kan beginnen.

“God, vertel mij alsjeblieft wat ik moet weten.” Dat is de meest gerespecteerde van alle vragen over het leven.

Vraag 50: Betekenis van de naam Kryon.

Lieve Kryon, Wat is de betekenis van jouw naam?

Antwoord: 

Geliefde, Dit is moeilijk uit te leggen. Het is een geluid binnen jouw energie en er zitten boodschappen in. Het geluid is bij alle mensen die het horen hetzelfde en het heeft dus betekenis voor de cellulaire structuur voor allen. Het is niet alleen mijn naam maar ook een die doelmatig is in jullie 4D. Wij hebben ook aangegeven dat er een familie bij betrokken is die ook overeenkomsten heeft binnen het geluid.

De betekenis? Het is een naam voorde ondersteuningsgroep voor de Aarde die om het fysieke gaat en toch een verborgen geluid heeft dat is verbonden met het huidige doel van de groep. Het is een groep van liefde. Binnen de naam is er dus communicatie over wat de groep doet, maar wel met enkele dichotomieën (schijnbare tegenstellingen) binnen 4D.