Kryon: Vragen en Antwoorden 326 t/m 350

Kryon: Vragen en Antwoorden
326 t/m 350

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Alfabetische lijst van vragen en antwoorden.

====================================

326. Steeds getallen zien.
327. Tachyon-energie.
328. Tai Chi Chuan.
329. Terug in de tijd.
330. Tesla.
331. Tijdelijk nietsdoen.
332. Toename wereldbevolking.
333. Tolkien. The Two Towers.
334. Tsunami. 1.
335. Tsunami. 2.
336. Tsunami. 3.
337. Twijfelen.
338. Uittredingen.
339. Universum. 1.
340. Universum. 2.
341. Vaccinatie. 1.
342. Vaccinatie. 2.
343. Verhoging van de aardassen.
344. Veldslag tussen oud en nieuw.
345. Vele channelaars.
346. Verkiezingen.
347. Verwarring door energie
348. Vibraties.
349. voortijdige geboorte.
350. Vriend in gevangenis

=======================

Vraag 326. Steeds getallen zien.Lieve Kryon, Dank je voor de informatie die jij gaf over mensen die naar de klok kijken om 11:11, 12:12 of 4:44. In de laatste paar maanden moet ik steeds naar de klok kijken om 2:22. Ik heb gezocht naar de betekenis van 2:22 en kon niets vinden. Ik dank de ‘soep’ voor hun aanwezigheid maar ik vroeg mij af of er niet meer te weten valt over 2:22? (dit refereert aan het commentaar van Kryon dat het zien van patronen van cijfers betekent dat je gidsen gewoon naar jou knipogen. Kryon heeft ook verteld dat het aantal gidsen om je heen gezien moet worden als ‘gidsensoep.’ 

Antwoord: 

Er is altijd een betekenis bij de cijfers die jij geregeld ziet. De 11:11 is een verwijzing naar de toestemming van de mensheid voor verandering. De 12:12 gaat over de mensheid die de toorts van spirituele energie ontving. De 4:44 is een vermomming van 12 en gaat over gronden…..het cijfer van de bouwstenen van het universum. 2:22 is een vermomde 6, nogmaals, met de 3, en 4, is het een deel van het scenario van 12.

Als toevoeging voor jou: het is een gelukwens van jouw energie van harmonie! De 22 vertegenwoordigt ook de meester-bouwer…..maar dat wist jij al, nietwaar?

Vraag 327. Tachyon-energie.Lieve Kryon: Wat denk jij over Tachyonenergie? Speelt het tachyonisatieproces een rol in de wetenschap van de toekomst en bij gezondheidsleer en meditatie?

Antwoord: 

Ja, al het bovenstaande en nog meer. Tachyonenergie kan niet in een doosje gedaan worden en apart gehouden worden van andere inter-dimensionale energieën en toch is hij specifiek. Noem het de verscholen, goedaardige energie van het universum. Hij is er altijd en kan gefocust worden (in objecten geplaatst) maar ‘voelt’ als een vriend die jou wil helpen als je hem nodig hebt.

Als je de energie van een kristal voelt of misschien van enkele edelstenen hebben zij allemaal krachtige, specifieke energie die helpt bij specifieke doelen. Tachyon is een van de energieën in deze ‘energiesoep’ die zichzelf op jou afstemt voor balans. De hele functie van tachyon is het verhogen van jouw leven en andere energieën in staat te stellen om hun werk te kunnen doen. Het is dus een zeer rustige energie die zichzelf zal ‘sturen’ naar jouw energie en zal ‘weten’ hoe hij jou kan helpen, wat er ook aan de hand is.

Degenen die een manier hebben gevonden om tachyon in glas en andere materialen te plaatsen geven jou een mogelijkheid om dit met je mee te dragen op een gespecialiseerde manier. Dit zal uiteindelijk leiden naar het insluiten van wetenschappelijke en medische dingen want als jij je gaat realiseren dat het doel van Tachyon het ’podium plaatsen’ is, zul jij beginnen te zien hoe nodig het is bij alle dingen.

Onthoud, jullie zijn allemaal in een kwantumstaat. Jullie realiteit ziet dat niet op die manier omdat jullie voelen dat jullie enkelvoudig zijn. Maar in plaats daarvan zijn jullie ‘verbonden’. Dit zorgt ervoor dat andere energieën zoals de tachyonenergie kunnen bestaan en te ‘weten’ wie jij bent.

Vraag 328. Tai Chi Chuan.
Lieve Kryon: Hebben Chinese medische zaken als Tai Chi Chuan en Oigong nog steeds een effect op de nieuwe energie, of moeten wij dit helemaal niet meer zien als onderdeel van de nieuwe energie. 

Antwoord:

Dit is werkende energie op zijn best en zou nu verhoogd moeten worden. Het is een deel van wat wij jullie vertelden over zeer krachtige oude technieken die alleen werden toegeschreven aan alleen maar bepaalde culturen en die nu een deel van allen kan worden. Kijk naar nieuwe technieken binnen de gevestigde orde in deze beide disciplines.

Vraag 329. Terug in de tijd.
Lieve Kryon, is het mogelijk om in de droom terug te gaan naar eerdere jaren? Dank je.


Antwoord:

Niet alleen eerdere jaren, maar eerdere levens. Bepaalde soorten dromen zijn een venster voor jouw ziel op Aarde. Dromen zijn inter-dimensionaal en kunnen niet gerelateerd worden in een waakperiode. Dat maakt hen juist zo prachtig.

Vraag 330. Tesla.
Lieve Kryon, Tesla spreekt over een ‘tijdslot‘ dat verschijnt bij de conceptie. Hij zegt dat dit tijdslot verplaatst kan worden zonder enige kennis of ervaring te verliezen in een huidig leven. Wij kunnen dit tijdslot een tijdlang vooruitplaatsen en aldus onze lichamen verjongen. Dit is een fysieke regressie van tijd. Het is overduidelijk dat een van de redenen voor de rampen die zich in de vroege 40-er jaren voordeden bij de experimenten met tijdreizen en onzichtbaarheid van de marine een gebrek aan begrip over een tijdslot. Wil jij ons alsjeblieft jouw zienswijze hierover geven? Ook: kan gedachte alleen, zonder technische achtervang, een beweging voorwaarts van het tijdslot bereiken? Als dat zo is, welk gedachteproces kan dat bewerkstelligen?

Antwoord: 

Nogmaals zeggen wij dat dit ook in het Kryonmateriaal zit. Het is zowel fysieke als spirituele informatie die algemeen is. Je kunt God niet uit de wetenschap halen!

Wij noemen het gefaseerde verschuiving en het is een formule die nog niet is begrepen en waarvoor wij jullie hebben uitgenodigd om hem te ontdekken. (Kryon Boek 8, blz. 150). Het werkt in 4D en dus is het iets dat jullie kunnen testen met magnetisme en zwaartekracht.

Tesla had gelijk met vele dingen maar hij begreep echt niet wat hij had gevonden. Er is een sterke fysieke relatie tussen de densiteit van massa, tijdraam van jullie realiteit en de locatie van massa. Dat noemen wij atomisch gefaseerde verschuiving.

Een deel van wat wij leren is dat jullie de tijd langzamer kunnen laten gaan. Wij hebben jullie nooit verteld dat jullie de klok terug kunnen draaien. Ik weet dat dit verwarrend is maar beide concepten zijn heel erg dezelfde natuurkunde. Als jullie de door verlichting de dichtheid van jullie cellulaire structuur verminderen sluiten jullie aan op een locatie van tijd waar jullie cellen reageren op de verouderingsklok.

Het lijkt heel erg op waar Tesla aan werkte in zijn laboratorium. Zij zijn erg met elkaar verbonden, weet je?

Dus, ja, jullie kunnen dit zelf doen maar ook de wetenschap zal uiteindelijk in staat zijn om het principe van direct reizen van de ene plaats naar de andere, te gebruiken. Het vereist het scheppen van een kwantumstaat van zijn, iets dat inter-dimensionaal begrip inhoudt.

Vraag 331. Tijdelijk nietsdoen.
Lieve Kryon, jij hebt ons verteld dat het raster bijna gestabiliseerd is en dat tot maart 2003 zal duren. Jij hebt ons ook verteld dat het verstandig zou zijn om een tijdje niets nieuws te beginnen terwijl wij bezig zijn een heuvel op te klimmen. Betekent dit dat wij grote veranderingen in ons leven nu moeten vermijden? Ik heb het gevoel dat er een grote verandering op mij drukt die erop wacht tot ik de eerste stap ga doen.

Antwoord:

Geliefde, het is absoluut 100% menselijke natuur om ongeduldig te zijn en om een bepaalde urgentie te voelen als die er helemaal niet is. Als jullie informatie krijgen over wat jullie potentiëlen zijn of over het ‘doen van de volgende stap’ waarom gaan jullie dan niet meteen in een ‘NU’-bewustzijn en ‘zien’ jullie de tijdlijn niet? De meeste mensen denken dat het meteen NU betekent. Daarna gaan zij naar energieën die gewoon potentiëlen voor de toekomst zijn. Om het nog moeilijker te maken, krijgen zij geen resultaten (omdat het de tijd nog niet is) en zeggen dan tegen zichzelf: “Ik heb dit geprobeerd en het werkt niet. Ik weet nu dus dat ik het mis had” Dat is triest!

Onthoud: soms moet de realiteit medeschepping bijhalen! Met andere woorden, wat jullie ‘voelen’ als urgent is dat niet. Er is tijd. Ontspan, en ja…..het zou goed zijn om dit nog een maand of drie te doen.

Voor degenen uit de categorie ‘ik heb het geprobeerd en het werkt niet’ kijk nog eens naar dit potentieel en ga gelijklopen met de timing ervan. Gooi niet alles weg dat je hebt geprobeerd omdat het niet leek op wat jij voelde waarop het zou moeten lijken. Dit is allemaal onderdeel van het nieuwe menselijke inzicht en bewustzijn….om zowel wanneer als wat te kennen.

Antwoord gechanneld in januari 2003.

Vraag 332. Toename wereldbevolking.Lieve Kryon: Ik vond de vragen en antwoorden op jouw website zeer goed helpen. Ik heb een vraag die al een tijdje aan mij knaagt en waar ik geen antwoord op kan vinden: Gezien het feit dat de wereldbevolking nog nooit zo talrijk is geweest (meer dan 6 miljard), waar zijn al die zielen dan al die tijd in het verleden geweest toen de Aarde nog niet zo dichtbevolkt was? 

Antwoord:

Op de plaats die jullie ‘de andere kant van de sluier’ noemen zijn er meer entiteiten in de ‘poel van God’ dan jullie kunnen bevatten. Elke ster die jullie kunnen zien en niet kunnen zien vertegenwoordigt een haar op de huid van een engel. Wij zijn ontelbaar en toch oneindig.

De Aarde wordt bevolkt door deze engelenschepselen die jullie “God” noemen en jullie zijn daar elk een van. Velen hebben eonenlang gewacht om een deel van deze prachtige test die Aarde heet, te kunnen zijn. Jullie bevolkingstoename stelt hen in staat erbij te zijn op jullie planeet van vrije keuze.

Op een bepaald punt zullen jullie vol zijn en als de menselijke wijsheid dan op het punt is dat wij verwachten zullen jullie ermee omgaan op een manier die gezond verstand en eer in zich heeft.

Vraag 333. Tolkien. The Two Towers.Lieve Kryon: The Two Towers, de tweede film van Peter Jacksons verfilming van de trilogie van J J R Tolkien, The Lord of the Rings, wordt enorm toegejuichten is een enorm succes. Gezien de duidelijke link van dit verhaal met de klassieke oorlog tussen goed en kwaad en het doorgaande succes van de verhalen waarop het is gebaseerd, kun jij verklaren waarom juist dit verhaal zoveel lezers en toeschouwers zo diep heeft geraakt? 

Antwoord: 

Geliefde, er is hier niets sinisters aan de hand en dit is ook geen verborgen beschrijving van een geschiedenis van de Aarde. Wat jullie echter wel zien is een interessante timing. Waarom NU? Deze verhalen zijn meer dan een halve eeuw oud! Wat is, naast het avontuur dat zij vertegenwoordigen, de drijfveer voor de bewerking van deze verhalen voor dit medium?

Het is het feit dat de worsteling waarin jullie je bevinden degene is waarover wij jullie in 1989 hebben verteld er nu is. Wij hebben jullie verteld dat er een veldslag tussen het oude en het nieuwe zou gaan komen. Wij zeiden dat de hele Aarde erbij betrokken zou worden en zeiden wat de attributen ervan zouden zijn. Wij zeiden dat de beschaving op het spel stond en er gekozen moest gaan worden en vele mensen aan de slag zouden moeten gaan.

De trilogie waarover jij spreekt heeft vele metaforen die hierover spreken en vele mensen worden ertoe aangetrokken omdat het op cellulair niveau inderdaad de slag vertegenwoordigt die jullie voor de planeet gaan beginnen. De veldslag lijkt simplistisch in zijn avontuur, nietwaar? En jullie huidige situatie lijkt complex, nietwaar?

In de realiteit gaat het om het loslaten van het denken en optreden in een oude energie….en dat is nog veel gecompliceerder dan jullie denken. De politiek van mensen heeft deze complexiteit geschapen. Maar de vraag waar jullie tegen vechten is zeer reëel en simpel. Welke energie zal door de planeet worden toegestaan om te blijven. Is er een nieuw bewustzijn dat heeft veranderd wat acceptabel is voor regeringen, grote organisaties en grote religies? Neemt de integriteit toe? Het antwoord is ja. Kijk maar naar het nieuws!

Jullie theater laat dus jullie realiteit zien en jullie worden aangetrokken door de uitkomst daarvan.

Vraag 334. Tsunami. 1.
Lieve Kryon, ik heb in veel rapportages gelezen over dat( de tsunami is versterkt door de rotatie van de Aarde – niet veel, maar toch wel wat. Zal dit helpen om de vibratieniveaus van de mensen op een nog hoger peil te krijgen?

Antwoord: 

Ja.

Vraag 335. Tsunami. 2.
Lieve Kryon, ik ben geïntigreerd door een artikel in een blad dat vertelde dat degenen die als slachtoffers van de tsunami weggingen dat deden omdat zij de Aarde hielpen. Die verklaring brengt mij in verwarring. Bedoel jij dat het verlies van die individuen in feite een effect op de planeet had dat anders niet bereikt had kunnen worden of bedoelde jij dat zij weggingen om weer terug te gaan om een werk te doen dat zij anders niet hadden kunnen doen? Of is het dat zij door te gaan de achterblijvenden de kans gaven om te groeien in compassie en eenheidsgevoel?

Antwoord: 

Alle drie de stellingen zijn correct. Het is moeilijk om jullie daar informatie op een spirituele manier over te geven omdat jullie zijn ontworpen om voor elk menselijk leven te zorgen.

(zie Kryons channeling “Verantwoordelijkheid van een verlicht mens” voor een diepgaander uitleg hiervan)

Vraag 336. Tsunami. 3.
Lieve Kryon, op het nieuws sprak men over het feit dat maar zeer weinig dieren de dood vonden door de verwoestende tsunami rond de Indische Oceaan. Ook gaven zij aan dat olifanten waren gezien die slachtoffers hielpen door hen met hun slurf uit het water te trekken. Wil jij alsjeblieft uitleggen wat de verbinding van dieren met de Aarde is die hen in staat stelt om het dreigende gevaar van de tsunami aan te voelen? En als de informatie over de olifanten correct is verklaar dan alsjeblieft hun gedrag over het helpen van mensen in nood. Dank je. 


Antwoord: 

Jij hebt het antwoord al verklaard in jouw vraag. Zonder het intellect dat jullie hebben zijn de dieren met de energie van de Aarde verbonden. Zij hebben ook ontwikkelde zintuigen, met name die van het gehoor. De meeste van hen gingen weg door hun intuïtie – wat jullie instinct noemen – en wisten wat zij moesten doen toen zij de zee‘hoorden’ komen. Onthoud dat horen komt door vibratie in de lucht. De naderende golf, hoewel onzichtbaar en niet door jullie te horen, schiep een vibratie binnen de Aarde. Hij benaderde de 750 kilometer per uur. En verstoorde zelfs de korst van de Aarde toen hij daarover heenging met zijn enorme gewicht.

Dit is het wat de dieren hoorden en duizenden jaren van instinct zeiden automatisch”Ga naar de heuvels”.

Olifanten hebben een sterk ontwikkeld gevoel van ‘bij het leven horen’ Zij treuren om hun eigen doden, gaan een leven lang met elkaar om en herinneren hun vrienden jarenlang en ja, zij herkennen zelfs mensen in nood. Zij worden in vele religies genoemd door dit bewustzijn.

Mensen hebben die toegenomen en veranderde zintuigen niet. Die hebben zij nooit gehad. Hun evolutionaire pad was uniek en stond apart van de dieren van de Aarde. De eerste grote menselijke beschaving (de Lemuriers) hadin plaats daarvan een inter-dimensionale zienswijze maar zelfs die is verloren gegaan. Nu zijn jullie op jezelf teruggeworpen om je intelligentie en intellect te gebruiken om je eigen veiligheid te scheppen. Het is een verhandeling tussen de dieren en jullie.

Ons advies voor de volgende keer? Jullie kunnen bronnen aanboren om technische waarschuwingssystemen te ontwikkelen als jullie dat willen,maar denk hier eens aan: waarom geen verbond met de dieren? Zij zullen het jullie laten weten als er iets gaat gebeuren – vulkanen, aardbevingen, tsunami’s, getijdengolven en zelfs bij mensen in nood.

Vraag 337. Twijfelen.
Lieve Kryon, dank je voor jouw leringen en voor het raken van mijn hart. Ik ben mij bewust van het feit dat ik vaak twijfel en ik kan er niets aan doen dat ik deze vraag al een tijdje in mijn hoofd heb en ik kijk uit naar jouw commentaar hierover. Laten wij dus samen een antwoord scheppen op mijn gekke maar o zo ware vraag: Sta ik het toe of ben ik lui? Dank je voor jou aandacht en zorg. 


Amsterdam.

Antwoord: 

Allebei niet, geliefde. Jij medeschept twijfel! Wie zei dat medescheppen altijd in een richting gaat? Velen mede-scheppen duister en negativiteit en zelfs depressie. Het is bekend hoe krachtig jullie zijn en dat is de sleutel.

Dus…eerst dit antwoord: Geloof jij dat jij wat dan ook kunt medescheppen? Er zit hier feitelijk wat komedie in; dat jij elke dag weer jouw eigen realiteit medeschept…..donker of licht. Sommigen van jullie verhogen dit dagelijks en vertellen jullie cellulaire structuur dat jullie het nooit voor elkaar gaan krijgen en geven daardoor in feite richtingen en tijd voor mislukking aan!

Geloof jij dat wat jij denkt en doet reacties kan oproepen bij materie en in jouw eigen cellulaire structuur? Als jij dat niet doet is dat jouw realiteit en die heb jij heel goed geschapen. Als jij gelooft dat je materie kunt veranderen begrijp jij ook dat wat jij doet en zegt een ontwerp kan zijn om jouw realiteit te veranderen. Duizenden hebben dit al gedaan en dus is het niet zo’n groot mysterie.

Luiheid komt er ook bij kijken! (Daarom vroeg jij het ook) Net als bij oefeningen: Als je gewoon gaat zitten en niets doet zal ‘níets’ dan het resultaat zijn? Het antwoord is ongelukkigerwijs nee. In plaats daarvan zal de energie van wat jouw realiteit ook is zich versterken en doorgaan. Een lichaam in problemen zal zijn problematische weg blijven vervolgen en tot de dood toe dat scenario volgen. Een geest zonder richting zal naar het meest algemene niveau van bewustzijn gaan en dat is vaak niet gevormd door jouw intentie maar door degenen om jou heen en door de invloeden van hun energie.

Gezegend is de mens die vraagt: “kan ik echt dingen veranderen?” Dat is de mens die het meest bereid is dat ook te doen! Hier zijn enkele hints om te helpen:

1. Begin elke dag met een affirmatie hardop te zeggen zodat jouw eigen oren het kunnen horen en het zo rechtstreeks naar jouw cellulaire structuur gaat. Hier is een suggestie: “Ik ben een stukje van de schepping. Ik heb mijn eigen huidige situatie geschapenen en zal alles scheppen wat ik in de toekomst ga ervaren. Daarom is alles dat ik moet doen: DOEN. Vandaag kies ik ervoor om mijn bewustzijn te verhogen.Vandaag kies ik ervoor om de leeftijdsklok in mijn cellen langzamer te laten lopen en goddelijkheid te scheppen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Vandaag geef ik mijn cellen instructies om te vibreren op mijn intenties en richtingen. Ik schep een vredige balans in alle dingen, overal waar ik loop.”

2. Geef jezelf nooit een pak slaag! Alles wat jij zegt wordt ‘gehoord’ door jouw cellen! Doe het zelfs niet op jouw slechtste momenten. Zeg in plaats daarvan: “Ik dank Spirit dat mij de mogelijkheid is gegeven om te weten dat het allemaal tijdelijk is. Ik ben vredig in mijn kracht.” Wacht dan tot de slinger van depressie of ziekte zichzelf corrigeert. Dat zal gebeuren.

3. Zelfs als jij eraan twijfelt of jij een verschil maakt: doe het! Jullie dualiteit is gebouwd om vooroordeel te hebben over deze dingen. Laat het resultaat jou steunen. Jouw intellect zal overschakelen in een hogere versnelling als het dingen in jouw leven ziet veranderen. Net als bij oefeningen….als je de resultaten gaat zien zul jij niet meer twijfelen!

Vraag 338. Uittredingen.Lieve Kryon, ongeveer een jaar geleden had ik twee belevenissen waarbij ik uit mijn lichaam trad.

Het waren de meest opwindende ervaringen die ik ooit heb gehad en ik heb steeds weer geprobeerd om dit nogmaals mee te maken. Ik las echter in een boek van Eckhart Tolle en in een channeling van Tobias of Kryon dat wij niet zouden moeten proberen om een astraal vliegtuig te worden maar moeten proberen om alles bij ons te brengen. Ik kon de betreffende channeling niet meer vinden. Kun jij misschien wat van de intense liefde van familie hierover laten schijnen? Hoe kan men hetzelfde gevoel krijgen in een ontwaakte staat? Elke oefening zal welkom zijn.

Antwoord: 

Het antwoord is eenvoudig als je het NU kunt begrijpen. Als je vastzit in 3D heb je een verleden , een heden en een toekomst. Maar als je inter-dimensionaal begint te worden (waar jullie tussen twee haakjes allemaal voor zijn ontworpen) begin je te begrijpen dat verleden, heden en toekomst allemaal tegelijkertijd gebeuren.

Zelfs jullie wetenschap begint dit nu te onderzoeken met nieuwe inter-dimensionale theorieën over wat realiteit echt is. Wetenschappers zeggen nu dat jullie oude realiteit was gelimiteerd tot 4 dimensies maar dat er in werkelijkheid 11 zijn (het heet de ‘supersnarentheorie’) Daarom is het antwoord op jouw vraag gebaseerd op de belofte: In plaats van het naar buiten brengen van het astrale, breng het astrale naar jou toe! Je kunt niet hetzelfde gevoel van buiten je lichaam zijn hebben maar wel hetgeen er ‘buiten’ je lichaam is naar jou toe brengen! Schep ‘NU’ waar alles voor je ligt en je hoeft nergens meer naartoe te gaan.

Ga dus niet reizen, breidt je gewoon uit! Breng de meest goddelijke zaken waarvan jij voelde dat die ‘ergens anders’ waren naar jou toe door jezelf uit te breiden tot waar jij denkt dat zij zijn. Dat is wat Eckhart Tolle zegt, en hij heeft gelijk. Laat de uitdagingen in jouw leven worden opgelost door degene die hen in het Nu schiep – jijzelf!

Vraag 339. Universum. 1.
Lieve Kryon, wat bestaat er buiten ons universum?

Antwoord:

Om jouw vraag te kunnen beantwoorden moet ik die uitbreiden. Jouw vraag is lineair en dat is het universum niet. Jij neemt aan dat a) jullie universum enkelvoudig is en b) dat er daarom iets anders op een enkelvoudige manier ‘achter’ is.

Jullie universum is een deel van een multi-versum van geschapen gebeurtenissen die allemaal tegelijk bestaan in diverse tijdramen. Zij overlappen elkaar op zeer interessante manieren en zij botsen ook vaak en brengen een ‘big bang’- achtige gebeurtenis voort die feitelijk weer een ander 4D-universum zal scheppen. De vraag wordt dus eerst als volgt beantwoord: Wat er achter jullie universum schuilt is wat er inter-dimensionaal gezien mede mee bestaat en wel in dezelfde ruimte.

Het is veel complexer dan jullie denken omdat er veel meer is dan jullie kunnen zien in 4D. Toch stel jij een goede 4D-vraag over wat er feitelijk achter de limieten zit van jullie 4D-universum. Het tweede antwoord is iets dat jullie niet zullen begrijpen: Wat er achter zit? Het is een oneindige ruimte die op niets lijkt die klaar is voor zelfs nog meer universa. Dat van jullie trekt samen en samen en het is dus lang niet zo groot als jullie denken maar de ruimte eromheen is oneindig……geen limieten……net als jullie eigen goddelijkheid.

Vraag 340. Universum. 2.Lieve Kryon: Veel culturen en religies hebben een mythe die de donkere kant van het universum verklaart. Jij vertelde dat er geen slechte kant is maar in plaats daarvan, scheppingen van de mens. Kunnen deze collectieve mythen een deel van ons DNA zijn dat door ons, als goddelijke wezens, is geschapen om de ervaring van dualiteit mogelijk te maken? Hoe kunnen wij hier doorheen komen of het veranderen?

Antwoord:

Denk er op deze manier over: De opzet kan niet veranderd worden. Hij zorgt voor dualiteit die nodig is voor de test. De vraag zou moeten zijn: Hoe kunnen wij verder kijken dan de dualiteit en ermee omgaan? Denk eraan als een hoofdproduct van jullie uitdaging en in plaats van te probeen het te zien als betekenisloos, neem het in bezit en verover het! In deze mengeling, inclusief angst, is het de broer van de dualiteit.

Als jullie een storm hebben proberen jullie niet uit te zoeken wat dat veroorzaakte en de bron te elimineren omdat de bron ervan het systeem van atmosfeer om jullie heen is dat ook voor jullie zorgt. Het is onmogelijk om je te ontdoen van de bron van de stormen zonder het systeem te vernietigen. In plaats daarvan bouwen jullie vuurtorens die de kracht kunnen weerstaan. Dan zijn jullie veilig, vredig en voelen jullie dat je er controle over hebt…..als je persoonlijk leven er niet langer door wordt beïnvloed. De storm raast door en zo is het ook bij de dualiteit. Maar de vuurtoren is gebouwd voor stormen en voelt zich heel kalm over de ervaringen van een heel leven.

Vraag 341. Vaccinatie. 1.
Lieve Kryon, ik heb een nieuwe kleinzoon. Hij moet eerdaags voor de eerste keer ingeënt worden.

Als wij giffen gaan transmuteren met herverbindingen met ons endocriene systeem door ons DNA, wat gebeurt er dan met onze baby’s die volgens de wet ingeënt moeten worden? Wat zijn jouw gedachten hierover?

Antwoord : 

Weet allereerst dat vaccinaties een door God gegeven wetenschap zijn die de mensheid heeft verdiend. Zij zijn een uitgeprobeerd en bewezen homeopathische methode die jullie al jaren gebruiken. Jullie zijn waarschijnlijk zelf ook ingeënt en het werkte.

Wij hebben drie antwoorden:

(1) God is niet in een vacuüm. Zelfs de ingeënte mens die ouder is kan zijn DNA wijzigen en veranderen. Er is dus geen tijdslimiet en er zijn geen regels die zeggen “Eenmaal gevaccineerd ben je voor altijd geruïneerd.”

(2) De mens die op de leeftijd van bewustzijn is kan zeggen, zelfs als hij is gevaccineerd: “Laat niets dat ongeschikt is mijn lichaam binnenkomen.” Dit is een bewuste instructie die aan jullie “intelligente cellulaire structuur” wordt gegeven (dezelfde die verantwoordelijk is voor resultaten van kinesiologie en homeopathie) Dit zal resulteren in het feit dat jullie cellen alleen zullen gebruiken wat zij nodig hebbenen en al het andere zullen weggooien.

(3) Als laatste over baby‘s: Er is onlangs veel druk door jullie wetenschap uitgeoefend om te vaccineren voor vele dingen tegelijk. Jullie wordt geadviseerd om een dokter te zoeken die je kind alleen maar wil inenten tegen de basisziekten die bekend waren in de laatste 40 jaar. Wat jullie wetenschap waardeert is het resultaat van de combinatie van alle vaccinsubstanties samen. Er is een probleem dat zich in de loop der tijd zal laten zien. Houd je bij vaccins voor de basisziekten.

Vraag 342. Vaccinatie. 2.Lieve Kryon: Ik heb informatie gehoord en gelezen die voor en tegen inenting tegen verschillende ziekten is, met name als het kinderen betreft. Kun jij mij helpen dit te begrijpen? Er zijn nu vele mogelijkheden om dit te doen. Zijn die allemaal nodig voor kinderen? 

Antwoord:

Dit is goede wetenschap en het werd eerder naar jullie gebracht zodat jullie en je kinderen jullie levens zouden kunnen verlengen. De originele ‘mix’ voor het immuniseren die geschapen was voor de paar basisziekten is nog steeds goed voor jullie en voor jullie kinderen. Er is nu echter een tendens om het serum samen te stellen voor 17 (of meer) verschillende doelen. Daarin zit een probleem en dat heeft zich al laten zien maar wordt nog niet begrepen.

Vraag om de originele mix als je die kunt krijgen. Het is de veiligste en is de beste die voorhanden is.

Vraag 343. Verhoging van de aardassen.
Lieve Kryon, zal er een verhoging van de aardassen komen? Ik hoopte dat wij de noodzaak voor zo’n drastische opwaardering hadden verminderd. Nu ben ik er niet meer zo zeker van. 


Antwoord: 

Wees ervan overtuigd dat er, zoals wij in 1989 al aangaven, geen verhoging van de aardassen zal komen. Het zou niet zomaar een drastische gebeurtenis zijn, het zou het grootste deel van de mensheid uitroeien. Dit is geen gebeurtenis die jullie levens zou verhogen of jullie een plaats zou brengen om vrede op de planeet te scheppen!

Er is ook geen lijn met het verleden die potentieel de Aarde op zijn kop zal zetten. In plaats is er voor jullie uiteindelijk een magnetisch punt en een potentiële Noord-Zuid-draai. Hoewel dit dramatisch is voor het leven op Aarde is het geen einde dat een einde van de wereld brengt. Het is ook niet iets dat in jullie leven gebeurt, maar het is dichterbij dan jullie denken.

Biologie navigeert naar overleven en is daarbij afhankelijk van magnetisme. Zoogdieren op het land en in de oceaan, vogels, amfibieën en zelfs insecten zijn allemaal afhankelijk van het aardmagnetisme voor hun richtinggevende mogelijkheden. Visualiseer deze opwaarderingen dus als langzaam zijnde en de generaties van dieren op de Aarde zullen zich aanpassen zoals zij dat altijd hebben gedaan.

Vraag 344. Veldslag tussen oud en nieuw.
Wat is de uitleg van Kryon over al deze jonge meisjes die de laatste tijd zijn gekidnapt en vermoord?

Antwoord: 

Het is intuïtief van jou om dit te vragen. Velen zouden aannemen dat omdat er gewoon meer mensen op Aarde zijn ook de vreemde gedragingen van mensen in onbalans zijn toegenomen. In feite is dit waar maar de echte reden is wat wij jullie eerder hebben verteld: Er is een beginnende strijd tussen licht en donker ….van oud tegen nieuw. Het zal zichzelf vaak in buitengewoon gedrag laten zien, misdaden tegen onschuldigen, zelfmoord, misbruik van dieren. Het is een manier om te zeggen dat stil blijven zitten niet meer kan. Mensen die deze tendensen hebben zullen merken dat die hen achtervolgen…..kracht geven aan hun innerlijke gedachten. Zo is het ook met lichtwerkers die spiritueel licht scheppen voor de planeet waar alleen de meesters eerder toe in staat waren. Wat jullie zien is het bewijs dat de slinger begint te zwaaien en het donker en het licht in de ziel van de mensen versterkt. Wees hier niet bang voor want jullie hebben de leiding! Licht zet om en verandert het duister. Sta in het licht!

Vraag 345. Vele channelaars.Lieve Kryon: Er is veel gechanneld materiaal in de wereld van vele entiteiten zoals jij en ik zou willen weten of er enige kruisverbanden tussen hen bestaan. ( Het is geen competitie en ik kan je vertellen dat ik ook met veel plezier Abraham Hicks lees. Behalve een heel andere benadering lijken de leringen soms helemaal niet met elkaar overeen te stemmen. Komt dit alleen maar door mijn beperkte gezichtspunt? Of moet ik misschien niet een definitieve waarheid verwachten van wie dan ook van mijn niet-fysieke vrienden? 

Antwoord: (van Lee):

De ultieme waarheid is dat jullie een goddelijk schepsel in het universum zijn en hier zijn met een doel. Jullie zijn gekend en geliefd door God. Jullie zijn hier in een speciale tijd.

NU…..deze waarheid zul jij vinden bij Abraham, bij Steve Rother en de ‘Groep’, bij Ronna Herman en Aartsengel Michael, bij de channelingen van Tobias en ook in het werk van Doreen Virtue. Het zit in de channelingen van Fred Stirling (Kirael) en ook in de wetenschap die wordt gebracht door Greg Braden. Dat geldt ook voor het werk van Pepper Lewis die de energie van Gaia channelt en ook voor de boeken van Telos, de Lemurische connectie, door Louise Jones. Het gaat maar door en het wordt zelfs gevonden in de Gesprekken met God.

Elke pure boodschapper spreekt de waarheid maar mensen zijn zeer verschillend en brengen het op licht verschillende manieren. Dat is gewoon de menselijke natuur. Een specifieke smaak voor deze boodschap zou niet werken voor de hele mensheid, net zoals dat bij jullie voedsel is. Het voedsel van Spirit is nog steeds voedsel en het voedt jullie maar de smaken zijn verschillend van kok tot kok. Zelfs de ideeën over wat de beste smaak is wordt onder mensen betwist….. Maar het voedsel is nog steeds goed.

Laat je intussen niet door de verschillen in de war brengen. Kijk in plaats daarvan naar de schoonheid van wie jij bent en waar dit allemaal over gaat. Ga zoeken naar de goddelijkheid binnenin en laat God de gepaste wijs en de gepaste gedichten zingen die spreken tegen een unieke entiteit in het universum, die jij bent.

Vraag 346. Verkiezingen.
Lieve Kryon: Dit jaar is een verkiezingsjaar voor de President van de Verenigde Staten. Er is veel verdeeldheid in ons land over dit onderwerp. Is er iets dat jij ons kunt vertellen dat ons aan onze eenheid zal doen herinneren?

Antwoord: 

Ja. Ga boven de politiek staan en concentreer je op de eenheid van de echte onderwerpen. Vrede op Aarde zal allereerst bereikt worden door licht te brengen naar de Israëlisch/Palestijnse zaak. Zend hier dagelijks licht naartoe. Ten tweede: als dit gaat gebeuren verwacht dan ook dat er geneeswijzen komen voor verschillende ziekten op de planeet. Wat jullie niet begrijpen is dat die twee aan elkaar gerelateerd zijn. Het heeft te maken met het ‘ziektebewustzijn’ op de planeet en hoe de natuur antwoordt op het gezamenlijk bewustzijn van de mensen op Aarde.

Geloof mij, als deze dingen opgelost gaan worden zal jullie politieke polarisatie verminderen tot een plaats waar jullie je goed bij voelen. Ik weet dat jij dit niet zult geloven maar hoe helderder en vrediger jullie zijn met het overzicht van de dingen, hoe meer licht jullie kunnen scheppen om precies dat te scheppen dat jullie proberen te doen met jullie politieke pogingen.

Vraag 347. Verwarring door energie.
Lieve Kryon, een van mijn vrienden die heel gevoelig is heeft veel fluctuaties van energieën gevoeld die onlangs naar de Verenigde Staten zijn gekomen. ( dit heeft andere landen nog niet beïnvloed) Deze energie veroorzaakt diverse slaapproblemen bij mensen en een behoefte aan hormonale supplementen en mineralen om lichaam/geest/emoties in balans te houden. Is deze energie ons door een buitenaardse bron toegezonden en houdt die ons tegen in onze spirituele ontwikkeling nu wij dichtbij de vijfde dimensie zijn?

Antwoord:

Nee. De enige bron van verwarring is jullie eigen intellect dat jullie wil laten denken die jullie verward worden door een bron van buitenaf. Het is tijd om naar binnen te gaan en de dualiteit daarvan te zien. Neem de verantwoordelijkheid voor jouw eigen spirituele groei en zie in dat de belangrijkste tegenwerking voor jullie verlichting een beest is met jullie naam erop dat ervoor zal vechten om jullie in het duister te houden waar je kan zwerven zonder uitdagingen te hebben.

Vraag 348. Vibraties.
Wat is het verschil tussen snelheid en het graad van trilling (bijvoorbeeld bij een elektron)? Aan de ene kant vertelde Einsteins theorie dat tijd variabel wordt door de snelheid van het licht maar aan de andere kant heb jij vaak gezegd dat wij hoger moeten vibreren om het tijdvenster te openen. In verband met deze vraag: hoe komt het dat de een spreekt over snelheid en de ander over de graad van vibreren?

Antwoord: 

Geliefde, waarom zou je die twee scheiden? Stel je eens voor dat jij een elektron bent. Opeens wordt er van jou verlangd dat je gaat vibreren. De definitie van vibreren is “oscilleren”. Oscillatie vereist dat er iets (in dit geval een elektron) snel terug en vooruit gaat.

Opeens wordt er van jou (als elektron) gevraagd om naar punt A te rennen en dan weer terug te rennen naar punt B, dan weer naar A enz. om te oscilleren en een hogere vibratie te scheppen. De mens (waar jij ook bij hoort) begint verlicht te worden en dat vereist dat jij iedere dag op een hoger niveau gaat vibreren!

Als jij (als elektron) dat doet wil een “elektronjournalist” jou interviewen. Terwijl de reporter probeert om jou bij te houden terwijl jij heen en weer rent en stopt en weer rent en stopt vraagt hij: “hoe snel ga jij, Mr. Elektron?” Dan antwoordt jij sarcastisch: “Wat bedoel je? Er is hier geen snelheid. Ik vibreer alleen maar!” Begrepen? Snelheid is absoluut een onderdeel van een hoge vibratie en vele dingen die Einstein jullie over snelheid vertelde zijn direct gerelateerd aan een hoger vibrerende mens, inclusief tijd.

Nu, om deze discussie te beëindigen, laat mij alles eens samenvoegen. Stel je eens voor dat de mens in dit scenario begint te vibreren op de hoogte van een goddelijk meester. Ik zal een hint geven wat er met het elektron dat al het werk doet, gebeurt. Lichamelijk is hem niet gevraagd om sneller te gaan lopen tussen die bestaande punten. In plaats daarvan wordt de afstand tussen beide punten groter door het bewustzijn van de goddelijkheid in de mens. Daarom loopt hij sneller en alleen maar om de timing te halen. Voor het universum wordt de mensheid ook daarom ‘groter.’ (Kryon-glimlach)

Vraag 349. voortijdige geboorte.
Lieve Kryon: In de laatste vraag- en antwoordsessie ging het over voortijdige geboorten. Een deel van het antwoord op de vraag waarom zij vaker voorkomen is dat het grotendeels komt door het nieuwe bewustzijn van de kinderen die vandaag de dag geboren worden. Zij zijn ongeduldig in het leven en ook bij de geboorte. Het is voor hen niet nodig om na de volledige 9 maanden te komen want zij willen eraan beginnen!

De meeste baby’s die vroegtijdig zijn geboren hebben vele gezondheidsproblemen, inclusief ademhaling, herkenning en ontwikkelen mentale tekortkomingen. Vele baby’s die voor 28 weken zijn geboren hebben respirators nodig omdat hun longen nog niet volledig ontwikkeld zijn. Mijn eigen zoon stierf nadat hij na 25 weken werd geboren vanwege zijn longen. Kinderen die niet sterven hebben als volwassene vaak vele ziekten. De vraag is: Als er een nieuw bewustzijn is bij de kinderen die vandaag komen, waarom zijn hun lichamen dan niet klaar na 24 of 25 weken – of welke week dan ook als zij er klaar voor zijn?

Antwoord:

Dit is veel eenvoudiger dan jij denkt. Jij neemt aan dat deze nieuwe kinderen weten wat zij – biologisch gezien – doen. Hun ongeduld is spiritueel en dat geeft hen niet de mogelijkheid om de termijn te verkorten. Wat wij dus zeggen is dat jullie een leerproces zien. Degenen die het niet halen komen nogmaals en begrijpen dat de volle negen maanden belangrijk zijn. Degenen met deze moeilijkheden zullen ook de volgende keer kennen. Jullie zien feitelijk een nieuw soort inter-dimensionale groei die in 4Dprobeert te trouwen met zichzelf. En dat is niet altijd wat jullie denken dat het moet zijn.

Vraag 350. Vriend in gevangenis
Lieve Kryon: Ik had u een vraag gesteld over een zeer dierbare vriend van mij die voor twintig jaar in een zuidelijke gevangenis zit. Hij is onschuldig aan de misdaad waarvoor hij is opgesloten. Hij is een mens van groot licht. Is er iets wat hij kan doen om vrij zijn van deze ervaring.… om het te veranderen? Een visualisatie… of een bepaalde soort energiewerk dat hij kan doen voor zichzelf zodat hij kan bevrijd worden?

Bedankt!


Antwoord:

Degenen die lijden aan het onrecht van andere mensen hebben diepgaande contracten … over plaatsen die ze kunnen veranderen. Het is hun levensles. Om vrij te zijn? Het kan niet gebeuren totdat zij vrij van de geestelijke angst en het gevoel van het slachtoffer zijn. Er was eens een bewustzijn van alles zodat ze het echt prima met de gedachte eens waren dat dit hun werk op Aarde is, en dat andere 4D dingen rond hun situatie kunnen worden gewist, als dat hun bedoeling is.

Wij raden aan een aantal van de nieuwe energietechnieken te proberen zoals de EMF balancing Technique. Het idee is dat als je in vrede bent, je hele leven in vrede zal zijn. Als je echt in vrede met jouw contract bent kun je het grotere plaatje zien. Waaronder ook de wijsheid om te beslissen of je “nodig” bent waar je bent, of als het het beste is om verder te gaan.

Kijk naar dit! Het is een totale bekrachtigingsituatie die de mens in controle van zijn eigen werkelijkheid zet. Dit is wat we leren.