Kryon: Vragen en Antwoorden 526 t/m 550

Kryon: Vragen en Antwoorden
526 t/m 550

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

==================================

526: De Energie van Droefenis.
527: Alles gaat gewoon slecht.
528: Evolutie van Cultuur.
529: ET’s uit de toekomst?
530: Het Ware Zelf ervaren.
531: Vastzitten.
532: Tegen onrecht vechten.
533: Voedselallergieën.
534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen.
535: Opgebouwde geo-thermische druk.
536: Informatie naar het publiek toe.
537: Zwaartekracht en Materie.
538: Bewijs voor het bestaan van God en Kryon?
539: DNA met rafelige randen.
540: Hebben wij de tempel van verjonging nu?
541: Groepen en individuen.
542: Groepsenergie – Persoonlijke groep.
543: Gidsen – allemaal Amerikaanse Indianen?
544: Haarverlies.
545: De Hal van Gegevens.
Moeilijke concepten van Kryon-wetenschap.
547: Harmonie.
548: Harmonie en Balans.
549: Helersintuïtie.
550: Helersfrustratie.

=================================

VRAAG 526: De Energie van Droefenis.

Lieve Kryon, een van mijn vrienden die sensitief is heeft recentelijk een heleboel fluctuaties gevoeld in de Verenigde Staten binnenkomende energie (dit is nog niet in andere landen gebeurd) Deze energie veroorzaakt wat slaapproblemen bij mensen en een noodzaak voor hormoonsupplementen en bepaalde mineralen om  lichaam/geest/emoties in balans te houden.

Wordt deze energie naar ons toegestuurd vanuit een buitenaardse bron om ons bedroefd te laten zijn en ons af te houden van onze spirituele ontwikkeling nu wij voor de poort van de vijfde dimensie zijn?

ANTWOORD: Nee. De enige bron van droefenis is jullie eigen intellect dat jullie wil laten DENKEN dat jullie bedroefd worden vanuit een buitenaardse bron. Het is tijd om naar binnen te gaan en de dualiteit binnenin te zien.

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen spirituele groei en zie dat het belangrijkste obstakel voor jullie verlichting een beest is met jouw naam erop dat jullie in het duister zal bevechten, waar het kan ronddolen zonder uitdaging.

Kryon

VRAAG 527: Alles gaat gewoon slecht.

Lieve Kryon: Ik ben al mijn hele leven op een spirituele zoektocht totdat ik het Kryon-materiaal ontdekte. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben sinds die tijd aan Kryon toegewijd en ben “Kryoniet” geworden. Vijf jaar geleden stond mijn leven plotseling op zijn kop – in zeer korte tijd verloor ik mijn beide ouders, mijn moeder aan een hartaanval en mijn vader aan dementie. Ik kreeg ook te horen dat mijn zuster aan chronische leukemie (CLL) leed. Het is een zeer moeilijke tijd voor mij geweest. Ik ben de oudste dochter van negen kinderen en heb altijd gevoeld dat ik voor iedereen moest zorgen. Mijn geloofssysteem heeft mij geholpen om te gaan met de pijn en de wanhoop die ik vaak voel.

In mei 2003 (5-5-5) kreeg ik ook de diagnose CLL. Wat een toestand! Het afgelopen jaar heeft mijn wereld dramatisch veranderd en ik heb niet langer het gevoel dat ik ergens “thuis” hoor. Ik voel mij verbroken met mijn familie en vrienden. Ik mediteer en spreek tegen mijn cellen maar het is heel lang geleden dat ik vreugde in mijn leven heb gevoeld. Wat is er fout?

Ik begrijp dat het “mens” zijn niet makkelijk is en toch had ik een actief zakelijk en sociaal leven maar heb nu weinig plezier in mijn voormalige zaken. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren maar hoe kan ik ontdekken wat dit is? Help!

ANTWOORD: Lieverd, er is niets mis met jou of met de duizenden anderen die deze dingen ervaren.Onthoud: Vuurtorens zijn nooit op veilige plaatsen gebouwd. Jij ontdekte het antwoord op jouw vragen. Implementeer hen nu! Verander jouw DNA en deze ziekte zal zich terugtrekken. Niet alleen dat, maar er kan ook een klein bijeffect zijn waar wij het nog nooit over hebben gehad….. wat jij met jouw DNA doet zal “gezien” worden door het DNA in jouw kinderen en het kan feitelijk de lijn met jouw afstamming doorsnijden. De hele mensheid is verbonden op een niveau dat consistent is met wat jullie natuurkundigen opmerken bij hun nieuwe kwantumstudies.

Wat jij doet beïnvloedt meer dan jou alleen. Dit is ook de basis van bijna alles waar wij over onderwijzen over wat jullie kunnen doen door je eigen zelfonderzoek. Nu is het de tijd om een eiland van vrede te scheppen binnen de storm van het leven. Dit is iets dat jou is gegeven omdat jij sterk bent en de mogelijkheid hebt om het te doen. Breek de schaal die anderen normaal gesproken gevangen houdt. In plaats van: “Waarom ik? Schreeuw: “Waarom niet?” Jij bent niet vrijgesteld van menselijke ervaringen omdat jij spiritueel bent. In plaats daarvan ben jij iemand die deze situatie kan veranderen….. deel van de planeet van vrije keuze waarover wij zo vaak hebben gesproken.

Jij bent niet alleen en wij staan achter jou in de rij en vieren jouw overwinningen en knuffelen jouw als je huilt. Het is een groepsinspanning….. een die jij vanaf het begin hebt aangevoeld. Steek nu jouw licht aan en laat zien wat jij kunt. De storm gaat tekeer, maar jij bent kalm.

Laat de liefde van God jouw zwaard zijn en de wijsheid van jouw kennis jouw schild. Jouw licht kan niet alleen jou veranderen maar ook allen om jou heen. Zegeningen voor jou en al degenen die net zo zijn als jij en die in deze tijd bedroefd zijn.

Kryon

VRAAG 528: Evolutie van Cultuur.

Lieve Kryon: Het volgen van jouw antwoord over de moraal van een liefdesaffaire tussen twee getrouwde wezens…..brengt, net als alle andere boodschappen, de vraag naar voren over de smalle lijn tussen zelf verantwoordelijkheid (als deel van God) en de orde van de gemeenschap en van landen. Morele codes hebben (en doen) zo hun schade toegebracht. Daar bestaat geen twijfel over. Toch zijn er ook voordelen. Het lijkt erop dat wij de laatste 400 jaar zijn geplaagd door altijd groter wordende oorlogen als consequentie van mensen die steeds meer zelf gingen beslissen wat hun gekozen ethische codes zouden zijn.

Dit is natuurlijk een deel van het proces van zoeken naar balans. Hoe werkt dit door op gemeenschappen? Zijn de steeds meer gevallen zoals kinderen die naar school gaan en hun medescholieren doden gewoon een van de uitdrukkingen van dit soort relativistische ethiek (en van het proces van balans zoeken?)

ANTWOORD: Dit is een mooie vraag, maar de meesten zullen hem, of het antwoord, niet begrijpen. Laat mij alleen zeggen dat de maatschappij zich spiritueel zal ontwikkelen. Dit zal een morele basis scheppen die veel meer in balans zal zijn met realistische menselijke inspanning, veel meer dan een die werd geschapen om de massa te controleren. Op dit moment is het vaak moeilijk te vertellen als jouw “morele kompas” er een is dat jou door mensen werd gegeven of dat het werd gegeven door God.In de toekomst zal de samenleving eerder gaan vertrouwen op wat van binnenin komt dan op een boek dat eeuwen oud is.

Het gebeurt al en jullie kunnen dit duidelijk zien, zelfs in jullie eigen gemeenschappen in de laatste 200 jaar. Herinneren jullie je nog dat vrouwen niet mochten kiezen? Dit was een religieuze zaak. Wisten jullie dit? Bestudeer het maar. Velen stierven omdat zij vrouwen van het kiesrecht wilden houden en voelden dat het hun “morele plicht” van God was om mannen aan het bestuur te houden. Wiens regels denken jij dat zij volgden?

Toen jullie wereld de eerste harttransplantatie uitvoerde waren velen buiten zichzelf van woede over de spirituele implicaties van wat er werd gedaan omdat zij geloofden dat de spirituele ziel van de ene persoon zou worden beschadigd door het ontvangen van het hart van een ander. Zij kwamen ertegen in het geweer en voelden dat hun oppositie van God kwam. Tegenwoordig glimlachen jullie verwonderd als jullie zien hoe jullie cultuur toen was. Jullie vragen: “Wat dachten wij?” Geloof mij, jullie zullen over 25 jaar hetzelfde doen!

Wat er vandaag gebeurt hoort bij vandaag. Het vertegenwoordigt niet jullie goddelijkheid binnenin. Het wordt nog steeds ontwikkeld door degenen die erom vragen hoger te vibrerenen dan de wijsheid van God te ontvangen. De wijsheid van Salomon is van jullie en zit binnenin jullie. Alles wat Salomon had was een helder begrip over zijn goddelijkheid. Nu ben jij aan de beurt!

Kryon

VRAAG 529: ET’s uit de toekomst?

Kryon, zijn de bezoekers waarvan ons is verteld dat zij gaan komen en die er “net zoals wij uitzien” onze Hoger Zelven? 

ANTWOORD: In onze gepubliceerde boodschappen uit het verleden over Extra Terrestrials (ET’s) in het algemeen hebben wij jullie verteld: “Wees niet verrast als op een dag de ET’s die jullie bezoeken en uit hun ruimtevoertuigen stappen er net zo uitzien als jullie!” Dit is een verwijzing naar de Pleiadiers die een deel van jullie zaadbiologie zijn.

Er is geen “vastgestelde tijd” voor hen maar het potentieel bestaat dat jullie hen inderdaad kunnen ontmoeten. Als jullie dit doen zullen er vragen te beantwoorden zijn over waarom zij zoveel op jullie lijken. Hopelijk zullen jullie het antwoord dat zij geven vieren!

Kryon

VRAAG 530: Het Ware Zelf ervaren.
Is er een manier waarop een mens zijn ware zelf kan ervaren, op zijn minst emotioneel, om zo verfrist te worden en een beetje vrede te hebben terwijl wij doorgaan met onze taak van inter-dimensionaal scheppen? Ik verlang ernaar. Ik zou graag “naar huis” gaan en mijzelf ervaren, intiem zijn met het Goddelijke.

VRAAG: Lieve Kryon, het is mij duidelijk dat een van de grootste dingen die de mens bereikt in deze nieuwe energie, de ontwikkeling van de Derde Taal is.

Omdat de Derde Taal van Spirit niet lineair is, is het begrip van symbolische informatie zoals archetypen, metaforen, parabels en symbolen een manier om de Derde Taal in te voeren?

ANTWOORD: Ja, ja en ja! Het ervaren van de Derde Taal is wat wij onderwijzen. Het gaat over “spreken tegen je cellen.” Kijk naar onze boodschappen uit 2003 tot 2005 voor deze antwoorden want het gaat over het claimen van meesterschap. Dit is niet iets dat waar jullie de krant voor hoeven te bellen. Het gaat over de dagelijkse wandeling die zo liefhebbend, vredig en anders is dat jullie cellen weigeren om in drama, boosheid of zorgen te gaan.

Jullie zijn ”verbonden met de familie” terwijl jullie op gewone plaatsen zijn, en jullie weten dit. Jij vroeg hoe: Begin met hierom te vragen in de meest stille tijden die jij hebt. Neem de tijd om te mediteren en vraag om niets anders. Vertel je God-partner (je Hoger Zelf) dat je wilt beginnen met deze verbinding en die in stand wilt houden. Voel de diepgang van het emotionele gevoel dat jij in deze rustige tijd met God hebt en houd dit zo! Kom uit de meditatie en loop in deze 4D aardse inter-dimensionale bel van Liefde. Sluit de meditatie niet af…… sta gewoon op en houd de meditatie aan de gang!

Dit zijn allemaal concepten. Zij lijken geen relatie te hebben met een lineaire stap-voor-stap procedure, nietwaar? Je kunt ook niet het antwoord krijgen dat je wilde hebben. Zo velen van jullie willen de antwoorden op een eenvoudige manier. Het is niet eenvoudig. Jullie beginnen een proces door goddelijk mede-scheppen en jullie stappen er doorheen als jullie eigen proces daarom vraagt. Maar jullie kunnen de trap niet beklimmen voordat jullie de deur hebben geopend. Kunnen jullie de kleur blauw aan een kind laten zien? Ja. Dit is eenvoudig. Verklaar die nu aan een blinde. Dit is complex. Zo is het ook bij inter-dimensionaliteit. Jullie willen stappen, regels en procedures maar het is veel complexer dan dat. Het is ook het doel van alles dat wij leren.

Begin met pure intentie. Laat vreugde daarop volgen. Voeg wat wijsheid toe en geef het de tijd. God kan bijna niet wachten om jullie kom van begrip te vullen.
Kryon

VRAAG 531: Vastzitten.

Lieve Kryon: Ik heb de intentie afgegeven en probeer mijn realiteit op sommige gebieden in mijn leven al een tijdje te veranderen en er gebeurt niets. Ik geloof dat ik mijn leven op een correcte manier heb veranderd (gebaseerd op jouw channelings) maar ik zit nu helemaal vast. Mijn vraag aan jou is: heeft astrologie enig effect op de timing van de verandering van de realiteit van een mens?

Bijvoorbeeld: als ik probeer om mijn realiteit te veranderen naar een van overvloed en vooruitgang, of het vinden van een soulmate of een overzeese reis etc.- als deze dingen niet als mogelijkheid naar voren komen in iemands astrologische kaart, betekent dit dan dat dat bij het pogen de realiteit te veranderen er twee jaar lang niets zal gebeuren omdat het astrologisch niet kan totdat de sterren op hun juiste plaats staan?

Is astrologie een sterkere kracht is dan iemands intentie en realiteit om dingen te veranderen?Hebben wij de macht om het astrologische aspect van timing en verandering te overrulen?

ANTWOORD: Onze eerste boodschap naar jullie in 1989 was dat jullie je astrologische attributen kunnen herschrijven! Onze vorige boodschap was hetzelfde. Dit is het thema van Kryon…….meesters kunnen dit doen en hebben dit al vele malen op de planeet gedaan. Astrologische attributen zijn magnetische en gravitatie-imprints op de inter-dimensionale delen van het DNA.

Zij komen bij de geboorte en zijn onderdeel van het systeem van persoonlijke opzet, begincontracten en potentiële interacties met andere mensen. Hoewel jullie altijd je geboorte teken zullen hebben, en de persoonlijke attributen daarvan, kunnen de reacties op dit systeem nu worden verzacht en veranderd. Teruggang van planeten zal jou niet deren……typische bekende interacties tussen sterrenbeelden zullen niet meer zo voorspelbaar zijn…….jullie intentie kan deze imprints compleet en totaal overschaduwen. Hoe? Omdat jullie de imprints her-programmeren!

Nu naar de echte vraag: Waarom is er voor jou niets veranderd?Dit komt omdat jij jouw kaartje van intentie hebt gekocht maar de trein nog niet is gearriveerd. Het is een geldig kaartje, met echte manifestatie. Als de trein uiteindelijk aankomt ga jij misschien weer schrijven en vragen hoe je de trein vaart moet laten verminderen!  Dit zijn de verschillende paden die mensen kiezen. Op de ene dag ben je ervan overtuigd dater niets verandert en de andere dag smeek je om het wat rustiger te krijgen.

In jouw geval……zal je nog een tijdje op het station moeten doorbrengen. Het gaat niet over astrologie. Het gaat over jouw pad. Wat je kunt doen terwijl je wacht? Wat dacht je vieren van het feit dat je het kaartje hebt?Wat denk je van hardop lachen om het systeem dat om jou heen is en je klaar maken om er doorheen te gaan als nooit tevoren? Wat denk je van de tijd nemen om na te denken over de Liefde van God en hoe die jou elke ochtend omarmt, zelfs als je het niet weet? Wat denk je over van jezelf houden …..van jouw speciale uitdaging?

Kryon

VRAAG 532: Tegen onrecht vechten.

Hallo Kryon, ik ben Pablo uit Australië. Mijn vriendin Rachel en ik geloven dat het onze taak is om de Aarde te redden. Wij denken dat wij een belangrijke rol te spelen hebben, maar wij kunnen de juiste acties hiervoor niet vinden…… moeten wij mensen informeren, protesteren, tegen onrecht vechten, etc.?Of gewoon pas op de plaats maken? Ik denk gewoon dat het blijven waar je bent en werken aan jezelf de manier is, maar tegelijkertijd voelen wij dat wij meer zouden moeten doen. Heb jij advies voor ons? 

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt helemaal gelijk. Er zijn twee stappen naar wat jij wilt doen en ook een zeer krachtige frustratie. Zorg goed voor jezelf. Wij vertellen dit al heel lang. “Waarom” vragen sommigen “zou dit ook maar iets helpen?” Wij antwoorden op deze manier: Als jullie een race in een raceauto zouden winnen, zouden jullie dan ook maar een beetje tijd spenderen aan het klaarmaken van de auto, of zouden jullie er gewoon inspringen en rijden?

Het antwoord is natuurlijk dat er veel meer voorbereidingstijd nodig is dan dat er in de race wordt gereden. Wijze mensen kennen dit principe. Hoe meer jullie er klaar voor zijn om te doen wat jullie kwamen doen, hoe effectiever jullie uitwerking is. Daarom: bereid jezelf voor. Vibreer hoger, word wijs en besteed tijd aan jouw spiritueel wezen. Als je er klaar voor bent ga dan jouw licht ontwikkelen en ga aan het werk. Het werk is concentreren van bewustzijn of het sturen van licht naar donkere plaatsen. Zend geen ideeën of gedachten…… alleen het licht. De metafoor is dat jullie donkere plaatsen verlichten zodat anderen een vrije keuze kunnen hebben en verborgen ideeën zien of ontdekken die oplossingen kunnen bevatten voor de grootste problemen op Aarde.

Het is geen evangeliserend licht; het is een liefhebbend licht van wijsheid. Het eert de vrije keuze van de hele mensheid, maar het schept een meer in balans zijnde plaats waar alles dat beschikbaar is gezien en geëvalueerd kan worden. In politiek schept het oplossingen die nooit eerder zijn gezien. In door ziekte bezochte plaatsen schept het hoop en vrede. Op wetenschappelijke plaatsen schept het ideeën en uitvindingen die “verborgen” waren in het verleden. Als dit het streven is kan er vrede zijn waar haat is en waar haat is kan er begrip zijn.

De frustratie? Jullie kunnen al heel lang de resultaten zien van wat jullie licht doet. Er is geen direct resultaat waaraan jullie in de normale realiteit zo gewend zijn. Omdat resultaten het verlangen zijn van ieder mens dat actie onderneemt, zal het frustrerend zijn om geen directe resultaten te zien. Het zal jullie je zelfs doen afvragen of er wel iets van werkt. Er is geen grootser ding dat jullie voor de planeet kunnen doen dan de energie van hoop voor jullie toekomst meedragen en een goddelijk licht laten schijnen naar donkere plaatsen.

Kryon

VRAAG 533: Voedsel allergieën.

Lieve Kryon: Ik heb gemerkt dat veel kinderen hevige allergieën ontwikkelen voor voedsel (inclusief mijn dochter) Toen ik dit onderzocht bleek mij dat de meeste allergieën betrekking hebben op zaden, groenten, eieren en zuivel. Ik heb gemerkt dat al dit voedsel de potentie voor leven heeft, of, in het geval van zuivel, van essentieel belang is in het eerste levensstadium van jonge dieren. Mijn gevoel is dat zij, omdat wij de levenskracht in dit voedsel niet vrijlaten (ontkiemen etc.) schadelijk voor ons worden.

Ik zou graag jouw indrukken hierover horen.

ANTWOORD: Duizenden jaren lang heeft dit voedsel voor de mensheid gewerkt. In de gevallen waar jij over spreekt is de hoofdschuldige de manier waarop dit voedsel wordt verzameld en verwerkt.

Je vindt deze allergieën niet in derdewereldlanden en je vindt hen ook niet bij kinderen die op boerderijen leven waar zij het voedsel direct kunnen eten. Er zal uiteindelijk een dag moeten komen waarop jullie terugkomen van enkele van jullie efficiënte attributen en jullie  teruggaan naar de manier waarop het de bedoeling was dat voedsel werd verzameld en gegeten. En ja…… er zijn ook effecten door de manier waarop melkvee wordt behandeld.

Teruggaan naar enkele basisprincipes zal helpen en dit geldt ook voor het elimineren van de procedures die geacht worden voor “veiliger” voedsel te zorgen. Deze procedures hebben er juist voor gezorgd dat zij zijn gaan lijken op vreemd en ongewoon voedsel voor het menselijk lichaam.

Kryon

VRAAG 534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen.

 Lieve Kryon: Omdat ik al lang fan van Kryon ben kan ik mij herinneren dat ik informatie heb gelezen over komende epidemieën. Ik zou graag iets van jou willen horen over SARS. Wat is de betekenis hiervan? Hoe heeft het zich ontwikkeld? Wat kunnen wij ervan leren? Moeten wij ons er tegen beschermen of moeten wij erop vertrouwen dat ons immuunsysteem ermee om zal kunnen gaan?

VRAAG: Lieve Kryon: Kan jij ons iets vertellen over het nieuwe SARS-virus, de oorsprong ervan en of er een remedie voor gevonden zal worden?

Het lijkt erop dat het in Azië (en vele andere landen) grote problemen schept en wij hopen dat de situatie snel zal verbeteren.

ANTWOORD:  SARS is niet anders dan AIDS in die zin dat het gevonden zal worden binnen de vernietiging van jullie natuurlijke bronnen. Hoewel dit nu een beetje obscuur mag lijken zal dit op een dag blijken en zal SARS als oorsprong ook de gebieden hebben waar de wouden worden weggevaagd.

Als de mens niet met toenemende moeilijkheden wil vechten tegen nieuwe ziekten en grote menselijke opofferingen moet hij begrijpen dat er in de (oer)wouden van de Aarde een balans is die onaangetast dient te blijven. Deze gebieden hadden al een gebalanceerd systeem lang voordat de mensen hier kwamen en het zou geen kwaad kunnen als zij met rust gelaten zouden worden. Als jullie echter toch deze heiligdommen van de ecologie binnendringen zullen virussen die eonenlang in balans zijn geweest, nu de mensen ontdekken.

Kan het genezen worden? Ja. En dit geldt ook voor AIDS. Maar zelfs nadat het geheeld is zal elk virus een verrassing zijn en zal er overal onderzoek naar gedaan worden. Zou het niet beter zijn om de wouden met rust te laten en hen te eren?

Kryon

VRAAG 535: Opgebouwde geo-thermische druk.

Waarom hebben de regering en de media zich stilgehouden over de geothermische activiteit in onze nationale parken?

Kan Kryon iets vertellen over het tijdsbestek voor een uitbarsting?

ANTWOORD: Het is omdat niemand iets begrijpt van wat er gebeurt. Geologie verandert op een grootse manier, maar niet verder dan wat ik jullie in 1989 heb verteld over wat er zou kunnen gaan gebeuren. Zelfs globale opwarming heeft te maken met de opwaardering van het bewustzijn van de planeet die jullie hebben geschapen.

Waarom? Het kan sneller gebeuren dan jullie lief is. Weet dit: net zoals bij aardbevingen kan dit veranderd worden. Materie beantwoordt het menselijk bewustzijn en hoe eerder jullie experimenten uitvoeren waar meer dan 12.000 mensen bij zijn betrokken, hoe eerder jullie een gloednieuwe kracht die jullie hebben, zullen begrijpen. De reden waarom dit gevaarlijk is, is dat een massabewustzijn van angst vaak ook wanorde en onbalans brengt….. en de materie in de Aarde zal daar ook mee samenwerken.

Geduld!.

Kryon

VRAAG 536: Informatie naar het publiek toe.

Er is zoveel prachtige spirituele energie/informatie beschikbaar. Hoe krijgen wij dit naar buiten (de channelings) zonder de niet-gelovigen te beledigen?

Ik begrijp dat wij niet ons willen opdringen als dit niet gewenst is, dus hoe bereiken wij degenen die een “vragende” geest hebben?

ANTWOORD: Jij kunt voelen dat de informatie is teruggehouden, maar dit is niet zo. Ieder mens die zoekende is naar informatie kan deze waarheid vinden. Er is daarvoor een spiritueel mechanisme, zelfs in het meest afgelegen dorp op de planeet. Een van de beloften van God is dat degene die zoekt de waarheid zal vinden. Soms zal dit zijn door middel van boeken, tapes, ontmoetingen, bijeenkomsten of het internet.

Wees niet ongerust dat zij de channelings van Kryon niet zouden kunnen vinden. Hun eigen channelings zullen net zo goed zijn. Wees ook niet ongerust over het opdringen aan anderen. Alleen degene die zoekt zal aangestoken worden. De anderen zullen geëerd worden binnen hun stilte.

Kryon

VRAAG 537: Zwaartekracht en Materie.

Lieve Kryon, kan jij nieuwe informatie geven over zwaartekracht die minder met materie te maken heeft en meer met tijd? Hoe zit het met de zwaartekracht van Newton die te maken heeft met materie?

De dubbele helix is gemaakt van twee op dezelfde afstand staande zijden van een ladder. Welke connectie kan er gezien worden met een EM-golf? De theorie van de supersnaren moet opgewaardeerd worden naar een op 12 gebaseerd mathematisch systeem dat inter-dimensionaal is. Ik weet niet hoe wij dit 12-systeem moeten bereiken. Ik heb een benadering die het 12-systeem niet nodig heeft of ik realiseer het mij nog niet (vanuit een inter-dimensionale cirkel?)

Ook vraag ik mij af of jij een dieper begrip kunt delen over het hele getal dat jij 0 noemt. Is er een ander inter-dimensionaal heel getal (de drie waar jij het over hebt bij het gaan van een op 10 naar een op 12 gebaseerd systeem)? Hoe zit het met de geheimen die Einstein in de 40-er jaren bracht? Kan jij daar zonder formules over spreken? Mijn intuïtie (of mijn channeling) vertelde mij te kijken naar een verbinding van Einstein en Bergmann.

VRAAG: Lieve Kryon, ik vroeg mij iets af over het nieuws dat de dimensie van alles een totaal van 36 is. Ik vroeg mij af of zij verdeeld kunnen worden in 3 types, 12 voor expansieve energieën, 12 voor samenpersende energieën en 12 neutrale energieën die de andere 24 (verbinden).

Ik dacht dat zwaartekracht een “samenpersend” energie was die het dan anders zou laten zijn dan elektromagnetisme (expansieve energie) en de sterke nucleaire energie kan gerelateerd zijn aan neutrale energieën, de zwakke nucleaire energie zou een expansieve energie zijn. Ik begrijp dat de 12D-snarentheorie alle bekende krachten samenperst met uitzondering voor de levensenergieën.

ANTWOORD: Lieve mensen, jullie willen inderdaad alle antwoorden hebben in een forum dat vraagt om maar een paar antwoorden. Ik zal niet onthullen wat langzaamaan geleerd moet worden, maar de hints zijn allemaal om jullie heen. Ik wil geen enkele vraag ontwijken maar jullie vermoedens zitten nog steeds in een box waar jullie buiten moeten gaan denken.

De natuurkunde van Newton doet goede dienst bij het uitleggen van de manier waarop dingen mathematisch relateren binnen 3D. De natuurkunde van Einstein doet goede dienst bij het uitleggen van hoe de dingen werken, gebruik makend van de Newtoniaanse fysica, maar het naar een andere dimensie brengen (tijd) breidt het uit naar 4D. De natuurkunde van de supersnarentheorie begint het naar 11D te brengen….. en dit laat je geest kronkelen en het is niet volledig begrijpelijk voor zelfs de beste menselijke geesten.

Wat als dimensionaliteit niet kwantitatief is? Jullie eigen term KWANTUMFYSICA is een verkeerde benaming. Jullie realiteit en de antwoorden waar jullie in je logica naar zoeken hebben alles gekwantificeerd. Er zijn in 3D antwoorden op alles – hoeveel – hoe vaak – hoe lang. Wat als (zijn jullie er klaar voor?) er geen kwantitatieve antwoorden op WAT DAN OOK zijn?

Jullie zeggen dat twee plus twee vier is. Het antwoord is in werkelijkheid: “Dat hangt ervan af.” Jullie zouden kunnen zeggen dat dit rare wiskunde is omdat niets ooit een antwoord zou hebben! Maar dat is wel zo. Het zou afhangen van de potentiëlen van de 0 en wat het ook is, het zou een echt antwoord scheppen, maar alleen voor dat moment. Dit is het geheim van de op 12 gebaseerde wiskunde. Het is inter-dimensionaal. Hoe kan je plannen met zo’n systeem, zouden jullie kunnen vragen. Het antwoord is dit: Zonder tijd is het zonder betekenis om te “plannen.” (Kryon-glimlach) Maar denk eens aan het gebruiken van vele soorten wiskunde voor vele soorten realiteiten.

Er is een wiskunde die zal passen in jullie realiteit en jullie gebruiken die goed om verder te komen (bijvoorbeeld door raketten naar de maan en andere objecten te sturen). Dan is er de manier waarop het Universum werkt en die is waarlijk inter-dimensionaal, wat jullie nu langzaamaan beginnen te ontdekken. Dan is er de manier waarop goddelijkheid werkt en die gaat zelfs verder dan de gedachte aan dimensies – naar een gebied dat altijd verborgen zal blijven voor het menselijk gedachten proces. Maar onthoud dat jullie op celniveau alle antwoorden kennen.

Nogmaals (refererend aan een vorig antwoord), jullie hoeven niets over de school te weten om de kennis te brengen die jullie intuïtief in je cellen hebben.

Kryon

VRAAG 538: Bewijs voor het bestaan van God en Kryon?

Lieve Kryon: Waar is het bewijs over het bestaan van God, Kryon en Spirit?

ANTWOORD: Volgens jullie eigen statistieken behoort meer dan 85% van de bevolking van de Aarde tot een georganiseerde religie of is actief betrokken bij of in een spirituele zoektocht. Denk jij dat dit allemaal trucage is of zou het intuïtief kunnen zijn?

Het aantal van 85% zou in al jullie opiniepeilingen een overweldigende meerderheid zijn! Zou dit zo zijn als er niets was om naar te zoeken? Jullie hebben duizenden jaren gehad om te ontwikkelen en dit uit te zoeken, en toch gaat de zoektocht verder….. Het is echt, maar moeilijk te bereiken. Het blijft ergens “daar buiten” en de mensheid is geboren met het verlangen om het te vinden.

Alleen dit al zou jullie het bewijs moeten geven dat jullie inderdaad op zoek zijn naar iets dat bestaat. God zal nooit een bewijsbaar ding geven, behalve dat jullie kunnen bewijzen dat jullie van iemand houden. Sommigen dingen worden aan de mens overgelaten om te “voelen” en ervaren op een hoger niveau.  Als mensen zich uiteindelijk realiseren dat zij het zouden kunnen hebben gevonden, zullen zij er nog steeds geen bewijs van hebben. In plaats daarvan zullen zij een oplossing hebben.

En…….als ik niet zou bestaan, waarom zou jij mij dan ooit een vraag willen stellen?

Kryon

VRAAG 539: DNA met rafelige randen.

Lieve Kryon: Mijn kinderen zijn geboren toen ik 41 en 43 was (zij zijn nu 15 en 17)

Vanwege mijn leeftijd zijn er vruchtwaterpuncties gedaan. Beide rapporten vertelden dat alles okay was. Toch vertelde de dokter dat het technische rapport uitwees dat de cellen licht rafelig waren, alsof er iets op had gekauwd.

De kinderen zijn gezond, liefhebbend en zelfbewust. Zijn de “rafelige einden” tekenen van het nieuwe DNA? Of hebben wij gewoon geluk dat de kinderen geen lichamelijke problemen hebben door de rafelige einden?

ANTWOORD: Ja, het heeft met jouw leeftijd te maken, met de geboorten en nee, het zal geen problemen geven.

De cellen zien er rafelig uit, maar het DNA is goed. Als jullie meer gaan weten over het menselijk genoom zullen jullie begrijpen hoe complex dit is. Zie het als cosmetisch. De gerafelde delen worden niet meer gebruikt.

Kryon

VRAAG 540: Hebben wij de tempel van verjonging nu?

Lieve Kryon: Ik ben gewoon nieuwsgierig over de Tempel van Verjonging in de wereld van vandaag. Bestaat hij?

Antwoord: Lieverd, het antwoord kan jou verrassen. Ja! Maar het is geen gebouw en dit zal het ook nooit worden. De Tempel van Verjonging zoals deze is beschreven in onze boodschappen uit het verleden is de blauwdruk voor de mogelijkheid van de mensen om hun DNA te veranderen met de door een nieuwe rastersysteem  geschonken vaardigheden en een nieuwe spirituele realiteit op Aarde. Dit alles werd gepresenteerd als onderliggend in de teksten van het verleden en is nu individueel intuïtief mogelijk voor elk menselijk wezen.

Heling en langer leven zijn het onderwerp en persoonlijke controle over beide zijn de nieuwe geschenken van Spirit. Er zit kosmische humor hierin. Wij spreken daar zelden over, maar in het proces van het scheppen van deze dingen binnen jullie inter-dimensionaal DNA zullen jullie feitelijk de tape van de menselijke geschiedenis her-opwinden en zorgen voor een levensspanne en een gezondheidspatroon waarvoor jullie oorspronkelijk waren ontworpen, maar dat vele jaren geleden werd veranderd om jullie dualiteit een scherpere betekenis te geven.

Er zit veel eer in wat er nu op jullie planeet gebeurt. De sluier wordt langzaam opgetild en zorgt voor een beter inzicht in wat “leven” nu eigenlijk betekent en het geeft ook toestemming voor een wijsheid die zich ook in de massa’s zal vestigen.

Kryon

VRAAG 541: Groepen en individuen.

In een channelling die op de website is gezet, vertelde jij dat als een familielid overlijdt hij/zij een deel wordt van zijn/haar kinderen. Als dit kind overlijdt wordt hij/zij een deel van zijn/haar kinderen …… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweevoudig:

Ten eerste: wat gebeurt er als de broer of zus van iemand zonder kinderen overlijdt? Wordt die broer of zus een deel van zijn/haar broers of zusters? Of gaat die ergens anders heen?

Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel van zijn/haar kind wordt maar de ouder tegengesteld gedrag vertoonde ten opzichte van dit kind, het misbruikte etc.?

Gaat dit kind nu een deel in zichzelf krijgen dat in oorlog zal zijn met zijn/haar andere delen?

ANTWOORD: Lieverd, probeer deze inter-dimensionale concepten niet in 4D-dozen te stoppen. Dit zal jou nooit bevallen. De hele channeling onthulde een concept dat jullie een groep zijn. De groep beweegt om jullie karmische groep heen en als zij vertrekken blijft een deel van jullie actief.

Dit deel is bij kinderen en ouders, broers en zusters en zelfs bij goede vrienden. Onthoud dat karmisch gezien, jullie ouders en kinderen allemaal in jullie groep zitten en dat het veel verder gaat dan jullie denken over wat ouders en kinderen zijn. Probeer ook verder te denken dan wat de mensen denken over andere mensen toen die hier waren of als zij heen zijn gegaan. Begrijp jij dat als je bent overgegaan en een engel bent geworden, jij de geest van God hebt?

Misbruikende vaders zullen samen zijn met hun dochters…..precies zoals zij hadden afgesproken voordat zij kwamen. Als zij beiden naar de andere kant van de sluier gaan kunnen zij zelfs besluiten om van rol te verwisselen en weer terug te gaan! Aan de andere kant van de sluier is het niet meer dan een spel. Als het spel voorbij is gaan jullie naar het feestje van de spelers en kiezen een andere rol. “Voel” dus degenen die zijn overgegaan en waarvan jullie hebben gehouden. Voel de vriend, de ouder, de broer of de zus, en ja……..het kind. Zij zijn altijd bij jullie en zij zijn een deel van de opmaak van een inter-dimensionaal systeem dat familie is.

Het plaatsen van hen in een fysieke vorm en organisatiekaarten (stamboom) maken over wie wie is en hoe zij over alles moe(s)ten denken is allemaal heel erg een 4D-oefening!

Kryon

VRAAG 542: Groepsenergie – Persoonlijke groep.

Lieve Kryon: In jouw ”wat is er aan de hand” – channeling vertel jij dat ieder van ons een groep heeft, of een groep is. Wat kunnen wij doen om deze groep meer in ons dagelijks leven te integreren?

Antwoord: Laten wij eerst duidelijk maken wat voor jou een “groep” is. Jij hebt geen groep. Jij Bent een groep. Maar je hebt gelijk dat jij vraagt hoe je deze kunt integreren. Het proces is het integreren van de 4D-jou met de inter-dimensionale jou. Het is het werk waard en het is de kracht van onze channeling van het laatste jaar.

Het korte antwoord? Elke dag:

  1. Vier je leven, wat er ook gebeurt.
  2. Spreek elke dag tegen jouw cellen! Vertel hen hardop wat jouw plannen zijn met betrekking tot jouw gezondheid en jouw verouderingsproces.
  3. Spreek nooit woorden over jezelf, tenzij je wilt dat dat het leger aan cellen dat “jouw lichaam” wordt genoemd in actie dient te komen. Als jij uit frustratie zegt: “Dit gebeurt mij altijd!” Dan zullen triljoenen cellen deze boodschap krijgen. Zie je het voor je? Zij hebben een bijeenkomst en zeggen: “De baas zegt dat hij wil dat deze dingen steeds weer gebeuren, laten wij dus aan de gang gaan en hen steeds weer laten gebeuren!” Met andere woorden, jullie krachtige energie manifesteert op basis van wat jullie denken.
  4. Luister naar Spirit. Wees niet steeds aan het woord. Geloof het of niet, God weet heel goed waar jullie doorheen gaan en wat jullie nodig hebben.
  5. Visualiseer dat je de hand van je Hoger Zelf vasthoudt en laat die de hele dag niet meer los!

Kryon

VRAAG 543: Gidsen – allemaal Amerikaanse Indianen?

Lieve Kryon: Ik weet dat jij het onderwerp gidsen al vaak hebt aangeroerd. Ik begrijp dat onze gidsen een soep vormen en allemaal samen zijn.

Hoe komt het dat gidsen vaak worden weergegeven als Amerikaanse Indianen als zij worden gezien of getekend door psychische kunstenaars? Het is zeker dat wij niet allemaal Amerikaanse Indianen als gidsen kunnen hebben. Of komt het omdat wij allemaal wensen een Amerikaanse Indiaan als gids willen hebben – en zij daarom worden gezien? Het lijkt erop dat een gewone niet-exotische persoon nooit als gids wordt geportretteerd.

ANTWOORD: Jij hebt werkelijk jouw eigen vraag al beantwoord. Het is cultureel en specifiek voor jouw land. Amerikaanse Indianen worden gezien als goede gidsen voor mensen; en Amerikanen kunnen goed omgaan met het idee van een inheemse Amerikaanse gids. Daarom worden gidsen vaak op deze manier door velen getekend. Ditzelfde – menselijk vooroordeel – gebeurt ook in andere gebieden. Gebieden waar jullie nooit aan denken. Jullie tekenen bijvoorbeeld engelen met een huid en vleugels.

Die hebben zij allebei niet, maar in een menselijke natuur moeten zij die wel hebben. Dit is dus een menselijk vooroordeel. Een van jullie meest populaire meesters (Christus) was Joods, en hij had sterke Midden-Oosterse kenmerken. Toch wordt hij in veel van jullie schilderingen geschetst als een blauwogige, blonde man.

Een Europese artiest kan jullie gids meer laten lijken op een Bijbelse figuur en een Aziatische artiest kan monniken tekenen. Elk van hen wordt cultureel beïnvloed. Maar dit is allemaal zoals het moet zijn, want geen enkele mens kan een gids in werkelijkheid tekenen.

Maar je kunt desondanks het proces waarderen en ervan houden.

Kryon

VRAAG 544: Haarverlies.

Lieve Kryon, waar kunnen wij een behandelmethode vinden voor haarverlies/kaalheid bij zowel mannen als vrouwen?

ANTWOORD: Het echte antwoord ligt binnen het stamcelonderzoek. Het is er feitelijk al, maar het zal nog wel een tijdje duren voor het voor jullie ook beschikbaar is tot dat er meer beschikbare geldbronnen zijn om ermee te werken. Eerst ziekte, dan cosmetica.

En, zoals ik jullie eerder heb gezegd heeft het lichaam genoeg stamcellen op gewone plaatsen.Het is niet iets dat alleen gevonden wordt in de chemie van geboorte. Dit diepgaande onderzoek kan ook leiden tot her-groei van zenuwweefselen zelfs ook nog tot de regeneratie van ledematen die men is kwijtgeraakt.

Jullie vinden dit vreemd? Lees deze woorden over een generatie nog maar eens!

Kryon

Noot van de uitgever: De ironie in dit verhaal is dat als de wetenschap zich eerst op cosmetica zou concentreren dit bijna geheel de kosten zou dekken om de ziekte op te lossen!

VRAAG 545: De Hal van Gegevens.

Lieve Kryon, in jouw boeken en de Vragen en Antwoorden ben ik nog geen informatie tegengekomen over het Oude Egypte en de Piramiden.

Er is wat recente informatie gekomen die claimt dat de beroemde Hal van Gegevens onder de Sfinx gevonden kan worden. Kan jij ons op een gepaste manier iets vertellen over het Oude Egypte, de piramiden of de Hal van Gegevens?

ANTWOORD: Verwar de “Hal van Gegevens” niet met de Grot van Creatie, waar de Akasha-kronieken worden bewaard. Hoewel die fysiek is zal hij nooit worden gevonden en hij is nergens in de buurt van Egypte. De Sfinx is niets meer dan hij lijkt te zijn. Wat eronder is kan ontdekt worden maar dit is alleen belangrijk voor egyptologen. De piramiden kunnen jou ook interesseren, met name de relaties van meetkundige en zonne-uitlijning, maar het meeste hiervan is een resultaat van bijgeloof, culturele religies van die tijd en het bezig zijn met het aanbidden van het zonnestelsel.

Voeg daarbij iets dat heel mystiek is en enkele belangrijke ontbrekende delen van jullie geschiedenis en deze puzzel vraagt erom om ontdekt te worden. Toch zijn er zeer competente mensen die met betrekking hiermee in het proces van onthulling van een paar van deze dingen zitten. Onze leringen focussen zich in plaats daarvan op een heel ander soort mens in deze tijd op de planeet……. jij. Dit is waarom onze informatie weinig tijd spendeert aan het Oude uit jullie verleden.

Sommige dingen die wij jullie hebben verteld aangaande jullie geschiedenis hebben zelfs verdeling gebracht binnen jullie eigen geloofssysteem! Sommigen hebben Kryon zelfs in diskrediet gebracht na de afweging van wat men hen over het verleden heeft verteld en wat ik heb onthuld. Mijn informatie was niet dezelfde, en daarom heeft de oude informatie “gewonnen.”

Daarom zitten jullie vast aan de haak aangaande wat jullie denken wat er is gebeurd. Jullie laten je “spirituele hoeden” hangen naar wat sommigen jullie hebben verteld over wat er gebeurde en wat jullie uit het paradigma van het “Nu” haalde en jullie ook afhield van het ervaren van nieuwe informatie over hoe het echt kan zijn geweest. Deze geneigdheid van een deel van jullie om je te ankeren aan iets waarvan jullie voelden dat het is gebeurd, is de reden waarom wij jullie niet vaak informatie geven over wat er werkelijk is gebeurd.

In plaats daarvan willen wij dat jullie om je heen gaan kijken en ervaren wat er vandaag gebeurt. Wij moedigen jullie aan om de oude angsten te laten vallen. Laat het bewijs van wat wij jullie vertellen nu jullie geloof ankeren. Zie erop toe of wat wij jullie nu vertellen over tien jaar geloofwaardig is met betrekking tot de Aarde-energie van de laatste tien jaar. Gebruik intellect, logica en intuïtie samen om deze beslissing te nemen en niet wat iemand jullie heeft verteld vanuit een discussie die in het verleden ligt. Jullie bevinden je in een totaal nieuw paradigma van bestaan.

Geen van jullie profeten vertelde jullie iets over wat er nu gebeurt, hebben jullie dit in de gaten? Is het daarom niet mogelijk dat zelfs jullie spirituele realiteit is veranderd? Zitten sommigen van jullie zo vast in een oude realiteit dat alle andere informatie een “truc, een valkuil” moet zijn? Denk daar eens over na. Sommigen van jullie zouden geschokt zijn als jullie zouden weten hoe jullie geschiedenis werkelijk is verlopen.

Als jullie dit uiteindelijk uit zullen vinden, wat gaan jullie dan doen – alle bewijzen ontkennen als die vanuit de aarde omhoog komen borrelen? Wat er in jullie oude verleden is gebeurt is nu niet meer van belang. Dit laten wij aan anderen over. Het enige dat op dit moment belangrijk is, is het werk dat jullie als lichtwerkers nu doen en te doen hebben.

Kryon

VRAAG 546. Moeilijke concepten van Kryon-wetenschap.

Lieve Kryon: veel van de wetenschappelijke aspecten van jouw boeken  gaan mij boven de pet en ik merk dat ik deze gedeelten gewoon oversla.

Is er een eenvoudiger manier om deze wetenschappelijke concepten te begrijpen?

ANTWOORD: Lieverd, je hoeft nooit iets van de wetenschap te lezen of te begrijpen. Er zijn echter mensen die de spirituele dingen waarover wij spreken nooit zouden geloven zonder dat wij die bekrachtigen met de vierdimensionale fysieke wetenschappelijke onthullingen die hun realiteit zijn.

Dit is de reden voor de wetenschap binnen de channeling…… om hen een betere keuze te kunnen laten maken. Voor jou is het echter voldoende om je te ontspannen en te genieten van de Liefde van God in jouw leven!

Er is voor jou geen enkele reden om verder te gaan met de wetenschap.

Kryon.

VRAAG 547: Harmonie.

Lieve Kryon, Ik begrijp de echtheid van het scheppen van onze eigen realiteit.

Maar wat als iemand niet weet wat hij zou willen scheppen?

Wat als iemand een staat van vrede bereikt met alles dat er in zijn/haar leven gebeurt, wat het ook moge zijn?

Waarom iets scheppen als je vrede hebt met alles dat er ook maar gebeurt?

ANTWOORD: Jij bent een van degenen die wil weten of een boom geluid maakt als hij omvalt in een woud waar niemand hem kan horen vallen. Over-intellectualiseer het doel in jouw leven niet.

Het antwoord: Jouw mede-scheppen zou moeten zijn: “Lieve God, vertel mij wat ik moet weten en scheppen. Laat mij vrede in mijn leven hebben, wat dit ook moge zijn, en laat mij vieren wat er voor mij staat te wachten en laat mij weten dat het goddelijk is.”

Kryon

VRAAG 548: Harmonie en Balans.

Lieve Kryon, met het in elkaar klappen van de 4e dimensie en een verwevenheid van veelvoudige dimensies; hoe kunnen wij harmonie en balans in onszelf en in onze huizen handhaven (om de chaos te onderdrukken?)

ANTWOORD: Wat een heerlijke vraag!

Dit, lieverd, vertegenwoordigt het totaal van het werk van Kryon en de hele Kryon-groep. Wij kunnen doorgaan met channelen en boeken vullen met antwoorden, leringen en instructies en met name juist over dit onderwerp. De eerste stap? Claim jouw partnerschap met het goddelijke. Als je dit attribuut gaat “bezitten” gaan de antwoorden zich als vanzelf beginnen te vertonen.

Jullie DNA-veranderingen en jullie geduldfactor zijn verhoogd. In feite klapt de 4e dimensie niet in elkaar; het doet mee met de rest van de “dimensies” terwijl de sluier heel langzaam wordt opgehaald. Het resultaat zou inderdaad chaos kunnen zijn als jullie in een oud paradigma blijven.

Het antwoord is dus dat het beter is om te ascenderen.

Kryon

VRAAG 549: Helersintuïtie.

 Kryon, ik ben een genezer die tegen het lichaam spreekt en ik ben de laatste tijd veel intuïtiever geworden en dit helpt mij zeer met mijn werk. Het protocol dat ik volg lijkt een beetje beperkend.

Wat kan ik doen om sneller en dieper in de behoeften van mijn cliënten te duiken en hen te helpen realiseren dat de heling van binnenuit komt? Wat kan ik doen om op een andere manier te helpen en hen betere resultaten te laten behalen zodat zij zich veel meer bemoedigd kunnen voelen.

ANTWOORD: Verander jouw protocol! Breid uit binnen jouw intuïtie wat jij hebt geleerd over hoe het systeem werkt en ga dan verder dan dat! Wij willen het systeem geen geweld aandoen. Als jij met de meridianen van het lichaam werkt vind dan de andere meridianen die boven degenen liggen die jij kent…… en zo voort…. Voor wat de behoeften van jouw cliënten betreft kan jij dit veel makkelijker doen dan jij denkt. Elk bewustzijnsveld van elke cliënt schreeuwt jou tegemoet wat het precies nodig heeft.

Stem je daar dus op af en doe de gepaste handelingen.Je hoeft de cliënt niet te vertellen wat er gebeurt omdat dit soms in de weg zit. Maar jij bent nog steeds bezig met de helingskracht van het individu en je spreekt feitelijk tegen hun goddelijkheidsproces. Onthoud dat het geen toeval is dat zij bij jou op de behandeltafel liggen.

Word een channellende, intuïtieve en tegen het lichaam sprekende heler!

Kryon

VRAAG 550: Helersfrustratie.

Lieve Kryon: ik ben hypnotherapeut en ik wil het hoogste en het beste uit elke cliënt naar boven halen. Ik heb bestudeerd wat mijn leraren mij hebben geleerd maar ik wil nog steeds meer dan dat. Ik voel alsof ik van binnenuit wordt geroepen om mijn werk op een andere manier te doen dan alle boeken en lessen over hypnotherapie hebben verteld.

Voor welke reden een cliënt mijn behandelkamer ook binnen komt; ik verlang alleen maar met hen te bepraten wat zij hebben “vergeten”, dat zij al heel en geliefd zijn. Ik merk dat ik helemaal niet wil spreken over het probleem waarvoor zij zijn gekomen. Ik wil hun waarheid van binnenuit halen. Als wij waarlijk onszelf en anderen eren, zouden onze problemen dan niet verdwijnen? Wij zouden er gewoon niet voor kiezen om onszelf te overeten, alcohol en drugs te misbruiken, depressief te zijn etc.

ANTWOORD: Lieve heler, alles wat jij hebt gezegd is correct. Steeds weer hebben wij gezegd dat de kerninformatie…… de wonderen….. de natuurkunde….. en zelfs de informatie over ascensie in elk cel is opgeslagen. Een deel van wat wij met het magnetisch raster doen is het meer beschikbaar maken nu de sluier langzaam wordt opgetrokken. Maar terug naar jouw vraag. Het gaat niet om mensen die naar jou toekomen maar het gaat eerder om jou! Het gaat over jouw frustratie om door lagen van een systeem heen te gaan dat niet fijn is afgestemd om degenen te helpen die in deze realiteit naar jou toekomen.

Het antwoord? Vraag om hulp om een systeem te scheppen dat jouw gaven en gereedschappen kan gebruiken om een raam van herinnering te openen voor degenen die voor jou zitten. Leid hen langzaam naar zelfontdekking ……. dat zij de antwoorden in het pakhuis hebben liggen dat binnenin hen is. Wat jij nodig hebt is wat wij aan elk verlicht menselijk wezen op de planeet vragen om te scheppen. Geduld!

Er wordt innig van jou gehouden.

Kryon