Vraag & Anrwoord 778: Karma oplossen.

778: Karma oplossen.

27 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, zoals ik het begrijp wordt karma opgelost door de implant. Welk effect heeft de astrologie van bij onze geboorte op ons van het moment van implanteren? Is onze astrologische kaart niet langer geldig als wij de implant hebben gekregen?

Antwoord: Dit is een terugblik maar misschien is het er nu tijd voor omdat de antwoorden al vele jaren geleden werden gegeven.

De implant maakt jullie astrologische teken niet ongedaan. Dat is jullie magnetische imprint en die is jullie hele leven van jullie. Wat de intentie van de implant/vrijgave doet is het oplossen van de andere astrologische attributen die normaal gesproken invloed hebben op jullie teken.

Wij geven jullie het voorbeeld van de varen. Het is een plant maar juist zijn imprint is die van een varen. Hij houdt van warme plaatsen, indirect zonlicht en heeft een zeker patroon van wat hij nodig heeft voor overvloed. (geregeld water en de juiste grond)

Als de plant de intentie tot veranderen heeft zal hij toch een varen blijven. Wat er zal veranderen zijn de attributen erom heen die hem zullen beperken tot zijn ‘varen-zijn.’ Ondanks dat hij nog steeds van de schaduw zal houden kan hij bestaan in de zon. Ondanks dat hij nog steeds van een regelmatige watertoevoer zal houden en daarvoor is voorbestemd, kan hij de woestijn ingaan en daar overleven. Dat kon hij voordien niet en toch blijft hij een varen….. in leven en gezond!

Degenen van jullie die onder een bepaald astrologisch teken vallen weten van jullie aanleg. Jullie begrijpen volledig wat de attributen zijn van de tekens die jullie door je astrologen zijn gegeven. Wat jullie nu hebben is de mogelijkheid om verder te gaan en niet te worden tegengehouden door voorgaande kennis van interactieve magnetische planetaire energieën die dat zouden hebben gedaan.

Zijn er tijden geweest waarin jullie werd gezegd dit of dat niet te doen vanwege jullie geboorteteken? Dat is wat er nu is veranderd. Door jullie intentie om de implant van een nieuw cellulair bewustzijn te ontvangen lossen jullie vele van de attributen van jullie astrologische cyclus op. Daarom zijn veel van de ‘doen en niet doen’ dingen van jullie sterrenbeeld nu niet meer geldig. Ga door en probeer het als jij een van degenen bent die nauwkeurig de astrologische aspecten volgt, je zult verrast worden over waartoe je in staat bent om te doen – zelfs in de moeilijkste tijden zoals die voorspeld werden door jouw sterrenbeeld.

Dit kan geen verrassing voor jullie zijn want van het pad van jullie contract afgaan gaat allemaal over spirituele vrijheid, medescheppen en de start van een nieuwe tijdgeest. Met dit alles zal er ook een gevoel komen van het zijn van een nieuwe ‘magnetische’ persoon.

Kryon