Vraag & Antwoord 780: Geheime Wereldregering.

780: Geheime Wereldregering.

15 februari 2017 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, wat zijn Kryons gedachten en commentaar over de geheime ‘wereldregering?’

Antwoord: Over deze geheime ‘wereldregering’ van jullie planeet  hebben wij het in eerdere channelings gehad. Sommigen van jullie noemen hen de Illuminatie. Waar deze samenzweerderige en krachtige energie enige vooruitgang boekte naar zijn doel van het controleren van hoe de dingen werken op Aarde (hoofdzakelijk door geheime financiële plannen en mensen onder controle houden) vechten zij nu voor hun eigen bestaan en ontmoeten zij een vijand waarvan zij dat nooit hadden verwacht.

De vijand die zij frontaal ontmoeten heet: Waarheid. Dit zwaard van de Waarheid wordt gedragen door miljoenen als resultaat van technologie en omhooggegaan bewustzijn op de planeet. Jullie menselijke communicaties die officieel waren en lang duurden zijn opeens informeel en ogenblikkelijk geworden. Jullie hebben een web geschapen van ineengevlochten onthullingen, groeten en informatie dat licht blaast in de fundering van deze donkere en geheime groep.

Zoals wij jullie eerder hebben gezegd: “Als iedereen direct met iedereen kan spreken kunnen er geen geheimen zijn.” Er is geen enkele kracht opgewassen tegen de waarheid. Kijk eens wat er zelfs met de meest machtige mannen en vrouwen op Aarde gebeurde, hoeveel weelde of politieke macht ook nadat er enige spectaculaire waarheid over en in hun leven naar voren is gekomen. Zij kunnen zich niet verstoppen! Geen enkele hoeveelheid macht of weelde kan tegen de waarheid op. (het zwaard) Kennis (het schild) is de katalysator voor de waarheid en de wijsheid om te communiceren met wat wij de ‘mantel van God’ of de wapenuitrusting hebben genoemd.

Net als bij de andere vraag in deze serie vertelden wij jullie dat het licht actief is. Niets kan de waarheid tegenhouden. Het duister trekt zich terug in angst om getoond te worden. Ironisch genoeg (door de naam Illuminatie)) kan deze groep als die wordt verlicht, niet meer werken. Het zwarte duister is gereduceerd tot grijs en hun werken raken bekend. Geheimen blijven niet langer geheim en bewegingen die vroeger verborgen konden blijven door en binnen die groep worden steeds moeilijker te verstoppen.

Deze groep faalt. Dat is het antwoord op jullie vraag. Toch zijn er nog steeds mensen die jullie willen beangstigen door op angst gebaseerde acties. Het is sensationele informatie en het is makkelijk om de aandacht van mensen te krijgen als je zegt dat ‘de hemel naar beneden komt vallen.’

Het is de ‘schaduw binnenin’ die hiertoe wordt aangetrokken en het ‘ik heb het jullie gezegd’- intellect dat gemotiveerd wil worden door mensen om het donker te onderzoeken. Daarom worden mensen aangetrokken door sensatie. Het is gebalanceerd en gepast maar de kennis van hoe het werkt schept de waarheid – en daarna de wijsheid om te onderscheiden dat het Licht schept.

Kryon