Vraag & Antwoord 783: Zielennamen.

783: Zielennamen.

7 april 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, ik zou mijn spirituele (of zielennaam) willen kennen. Hoe kan ik die naam vinden?

Antwoord: Dit is niet iets wat je zomaar kunt vinden. Ik heb twee stukjes informatie voor jullie over dit onderwerp:

(1) Niemand op Aarde kent zijn eigen zielennaam. Sommigen van jullie hebben misschien informatie gekregen over het geluid van een menselijke naam die meer aanvaardbaar is voor jullie persoonlijke energie terwijl jullie op je pad lopen. Dit heeft te maken met spirituele hulp aan mensen. Het is echter helemaal jullie zielennaam niet.

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom sommigen die informatie krijgen en anderen niet? Het is een menselijke aanname dat degenen waaraan die informatie is gegeven spiritueel beter zijn dan anderen. Dat is niet correct. Mensen die speciale informatie over hun namen hebben gekregen zijn degenen die eenvoudigweg zijn geholpen om de energie van hoe zij bekend zijn, te veranderen. Het helpt hen om verder te gaan op hun pad. De meesten hebben deze informatie niet nodig, dus degenen die het wel kregen ontvingen een gereedschap om hen te helpen bij een speciale situatie. De meesten van jullie zien dat echter niet zo.

Weet daarom dat de ‘spirituele namen’ die velen van jullie intuïtief werden gegeven geschenken van Spirit zijn om je te helpen je energie te veranderen. Hier is nog iets anders: De menselijke energie helpende namen zijn niet permanent! Wees je ervan bewust dat degenen van jullie die hem hebben gehad er later nog een andere kunnen krijgen – om te passen bij jullie veranderde vibraties. Deze verandering van alle dingen laat zien dat deze namen niet dezelfde zijn als die jullie aan de andere kant van de sluier hebben, (waar er geen verandering is)

(2) Wij hebben jullie deze informatie eerder gegeven: geliefden, verspil geen tijd aan attributen die niet overeenkomen met jullie taak hier. Lopen jullie bezorgd rond in je leven omdat jullie de innerlijke heiligheid van jullie lichaamsfuncties niet kunnen zien? Nee. Jullie vieren hun werking en begrijpen dat zij een vitaal onderdeel van jullie zijn. Dan laten jullie hen hun werk doen. Dat geldt ook voor de naam die jullie hebben aan de andere kant van de sluier. Het zou nergens toe dienen als jullie die naam kenden. Het is niet iets wat jullie kunnen uitspreken. Het is een energie, een kleur en ook een alles-in-een boodschap. Hij is inter-dimensionaal en heeft een toevoeging van sterk licht.

Willen jullie met deze informatie tijd spenderen aan het zoeken daarnaar? Ga terug en bezoek de parabel van Jason en de grot. (Kryonboek 4) Het is een momentopname van waarom wij er zelfs niet beginnen om sommige dingen uit te leggen en dat geldt ook voor jullie zielennaam.

Kryon