Vraag & Antwoord 784: Spirituele energie.

784: Spirituele energie.

2 mei 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, steeds als ik mediteer of een Kryonboek lees of een tijdschrift ervaar ik prachtige emoties – volkomen gebaseerd op liefde – en dat kan overweldigend zijn. Ik krijg deze gevoelens bij geen enkele andere entiteit, gids of kanaal. Ik weet dat dit speciaal is en ik koester het, maar ik weet niet waarom het zo intens is. Ik voel dat er een reden voor moet zijn. Ben ik hier om de Kryongroep op een bepaalde manier te begeleiden over hetgeen ik ervaar of is dit gewoon een onderdeel van de ervaringen van degenen die fortuinlijk genoeg zijn om jouw magische energie te ervaren?

Antwoord: Eenvoudig gezegd voel jij volledig de essentie van ‘thuis.’ Mijn overkoepeling is er een van liefde, ook al ben ik de werktuigkundige. Als jij deze dingen voelt absorbeer jij een deeltje van de waarheid van wie jij bent en waar jij vandaan kwam en is er een geweldig gevoel van ‘herinnering.’ Je hebt dit bij geen enkel ander kanaal? Dan heb jij niet ver genoeg gekeken, want Spirit zal jullie altijd op deze manier op liefde gebaseerde informatie brengen als jullie dat toestaan.

Kryon is een van de velen die de overkoepeling van zaden van thuis brengen. Er is een deel van jou dat resoneert met mijn boodschap, omdat wij allemaal van dezelfde plaats vandaan komen – een plaats van grote majesteit en liefde – en een waarnaar jullie verlangen.

Over het mij assisteren? Jij assisteert mij als jij jouw licht hoog houdt zodat iedereen dat kan zien. Jij assisteert mij als jij tolerantie hebt voor het on-tolereerbare en als je intentie geeft om jouw Hoger Zelf tegen Spirit te laten spreken en meedoet op een manier die jouw lichaam heelt. Al deze acties assisteren het geheel  waarvan ik een deel ben.

Ik ben een deel van de grote liefdesenergie die het leven zelf is en dat ben jij ook. Als je op een hoger niveau vibreert, doe ik dat ook! Als je vol bent van mijn opwellende emotie over het gevoel van thuis, voel jij een deel van mij. Wij zijn verbonden en hoe dichter jouw vibratie bij mijn kant van de sluier komt, hoe meer je mij zult voelen.

Wij zijn familie, jij en ik – en ik spreek nu tegen allen die intentie geven om deze boodschap te lezen.

Kryon