Vraag & Antwoord 786: De Tempel van Verjonging.

786: De Tempel van Verjonging.

14 december 2016 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Was er maar een stenen Tempel van Verjonging in de hele menselijke beschaving? Zal er ooit nog zo’n tempel komen? Zal jij Dr. Todd vragen om er voor ons nog een te bouwen om ons de mogelijkheid te kunnen geven om naar die tempel toe te gaan?  

ANTWOORD: Er waren vele Tempels van Verjonging in de gehele menselijke geschiedenis. De eerste bevond zich in Lemurië en die bleef daar eeuwenlang bestaan. Hij werd later gereproduceerd in Atlantis, maar dit bedoelde Atlantis was niet het meest recente Atlantis (er waren drie steden die claimden dat zij Atlantis waren). De ene in de Atlantische oceaan, daarna een tweede en een derde in de buurt van het oude Griekenland.

Hij zal om diverse redenen nooit meer gereproduceerd worden. Een daarvan is dat het kwantumbewustzijn dat nodig is om hem te gebruiken nog niet genoeg is ontwikkeld en een tweede reden is dat onze technologie deze Tempel van Verjonging zal vervangen binnen een paar generaties en Dr. Todd staat in de voorste linies hiervan door juist dit te doen met zijn kwantum laserwerk en daardoor ervoor te zorgen dat deze tempel niet meer nodig zal zijn voor de mensheid van deze planeet Aarde.

In Liefde gegeven,

KRYON