Vraag & Antwoord 794: Sta ik alles toe of ben ik lui?

794: Sta ik alles toe of ben ik lui?

3 december 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  “Lieve Kryon, dank je voor jouw leringen en voor het aanraken van mijn hart. Ik ben mij ervan bewust dat ik twijfel, ik kan er niets aan doen, dat ik al een tijdje steeds een vraag in mijn hoofd heb en ik kijk ernaar uit om jouw antwoord te horen. Laten wij samen een antwoord scheppen op mijn schijnbaar rare, maar toch oprechte vraag: Sta ik alles toe of ben ik lui!”

ANTWOORD:  Lieverd, allebei niet. Jij schept twijfel!  Wie zei dat mede-scheppen altijd in een richting gaat? Vele mensen scheppen duister en negativiteit, en zelfs depressies. Het is het weten hoe krachtig jullie zijn dat de sleutel is.

Dus…. antwoord hier eens op: Geloof jij dat je alles kan mede-scheppen? Er zit zelfs een beetje komedie in dat jullie elke dag je realiteit scheppen…. donker of licht.

Sommigen van jullie maken dit steeds sterker, vertellen tegen jullie cellulaire structuur dat “jullie het nooit voor elkaar krijgen” en feitelijk geven jullie daarmee een structuur voor alle richtingen en een tijd van overlijden!

Geloof jij dat wat jij denkt en doet reacties teweeg kan brengen in materie en in jouw eigen cellulaire structuur? Als je dat niet doet, is dit jouw realiteit en die heb jij heel goed geschapen. Als jij gelooft dat je materie kunt veranderen, begrijp jij ook dat wat jij doet en zegt zo ontworpen kan zijn dat jij jouw realiteit kunt veranderen. Duizenden mensen hebben dit gedaan en dit is dus geen mysterie.

Lui zijn is ook een issue! (daarom vroeg jij het ook) Net als oefening! Als je gewoon blijft zitten en niets doet, zal “niets” het resultaat daarvan zijn.

Het antwoord is ongelukkigerwijs, Nee. In plaats daarvan zal de energie van wat jouw realiteit ook is zichzelf versterken en doorgaan.

Een lichaam in moeilijkheden zal die moeilijkheden continueren op dat scenario tot aan de dood toe. Een geest zonder richting zal naar het meest algemene niveau van bewustzijn, een bewustzijn dat vaak niet is gevormd door jouw eigen intentie, maar door degenen om jou heen en door de invloed van hun energie.

Gezegend is de mens die vraagt: “Kan ik echt dingen veranderen”? Dit is de mens die er het dichtst bij is om het te proberen!

Hier zijn wat hints die kunnen helpen:

  1. Begin elke dag hardop met een affirmatie zodat je eigen oren die kunnen horen en hij regelrecht naar je cellulaire structuur gaat. Hier is een voorstel: “Ik ben een stukje van de Schepping. Ik heb mijn huidige situatie geschapen en ik zal al mijn ervaringen in de toekomst scheppen. Daarom is alles daarvoor ook mijn schepping. Vandaag kies ik ervoor om mijn bewustzijn te verhogen. Vandaag kies ik ervoor om de “leeftijdsklok” langzamer te laten lopen en goddelijkheid te scheppen in mijn dagelijks werk. Vandaag instrueer ik mijn cellen om te vibreren volgens mijn intenties en richtingen. Ik schep een vredige balans in alle dingen, overal waar ik ben.”
  1. Geef jezelf nooit op je donder! Alles wat je zegt wordt “gehoord” door jouw cellen! Al voel jij je nog zo slecht… doe het niet. Zeg in plaats daarvan: “Dank je, Spirit omdat je mij de mogelijkheid hebt gegeven om te weten dat dit maar tijdelijk is. Ik ben vredig in mijn kracht.” Wacht dan af tot de slinger van ziekte of depressie zichzelf corrigeert. Dit zal gebeuren.
  1. Zelfs als je eraan twijfelt of jij een verschil kunt maken, doe het! Jullie dualiteit is gebouwd om bevooroordeeld te zijn in deze dingen. Laat de resultaten jou steunen. Jouw intellect zal in de hoogste versnelling gaan als het dingen in jouw leven ziet veranderen. Net als bij het oefenen….. als je eenmaal de resultaten ziet, zal je niet meer twijfelen!

In liefde gegeven,

KRYON