Vraag & Antwoord 796: Ik ben bezorgd!

796: Ik ben bezorgd!

5 maart 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik maak mij zorgen over het gepraat over een nieuwe wereldorde, Fema-kampen, de nieuwe opkomst van het antisemitisme etc. Ik blijf zoveel mogelijk in het Licht, maar soms is het moeilijk met zoveel bewijzen van de aanwezigheid van de duistere krachten.

Ik was in Liefde en Licht en dit stopte niet met de huidige ramp in Japan. Ik zou graag willen weten wanneer en of wij hulp krijgen van de Lichtkrachten en of wij inderdaad overgeleverd zijn aan de plannen voor een nieuwe wereldorde?

ANTWOORD:  Verandering is altijd angstig. Er is geen andere wereldorde die er gaat komen anders dan een volledige correctie van menselijk bewustzijn van de oude energie van verovering en oorlog in een nieuwe energie van naar binnen gaan en beslissen wat jullie werkelijk willen.

Mensen kijken naar wat er van maand tot maand gebeurt in plaats van tien jaar op tien jaar. Europa is meer verenigd en houdt zich op afstand van duizenden jaren oorlog. Er zijn minder dictators dan ooit tevoren en vele landen ontwaken voor het idee van “zelf-regeren” in plaats van te doen wat er wordt gezegd. De verandering die jullie hebben is wereldwijd en niet specifiek voor een of meer landen.

Gaia is in beweging. Wij hebben jullie twintig jaar geleden verteld dat jullie dit konden verwachten.

Dit is angstwekkend omdat het de zaden van alle potentiëlen in zich heeft. De ramp in Japan was Gaia die zich aanpaste aan de watercyclus. Het had niets met straffen van de mensheid of met controle te maken, niet meer dan elk mens het smelten van de ijskap heeft veroorzaakt. Het is volgens het doel en het is op schema.

De ”Lichtkrachten” zoals jullie hen noemen, zijn mensen net als jullie, die de wereld diepgaand hebben veranderd in de laatste twee generaties. Kijk naar jouw angst en de “huidige gebeurtenissen” als een groter plaatje. Vraag je grootouders eens naar hun wereld en naar wat er gebeurde en kijk dan eens naar jouw jaren.

Jullie zijn in het seizoen van planten der zaadjes van vrede op Aarde. Er kan nog een generatie nodig zijn voordat de oude energie stopt met vechten tegen het Licht, maar er is een groot, groot verschil tussen jullie wereld en die van jullie nabije voorouders.

Kijk naar de veranderingen in de oudste delen van de wereld! De mensheid ontwaakt en verandering is aan de gang.

In Liefde gegeven,

KRYON