Vrag & Antwoord 793: Channelen wij ook God?

793: Channelen wij ook God?

2 november 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, mijn vraag is deze: Nu wij andere wezens van Licht van de hoogste Gebieden kunnen channelen, betekent dit dan ook dat wij ook God de Schepper kunnen channelen? Als wij “God’ zijn, zoals jij zegt, channelen wij daardoor dan ook onszelf, onze eigen Gouden Engelen binnenin? Het zou er inderdaad op lijken dat wij tegen onszelf spreken. Maar hoe kunnen de antwoorden die wij ontvangen “onbevooroordeeld” zijn? Is dit wel logisch?   

ANTWOORD:  Het is allemaal logisch als jij je realiseert wat jij probeert te bereiken. Allereerst het antwoord: Ja. De beste channeling op de planeet is als jullie goddelijke antwoorden krijgen van de meest nabije God-Bron – jullie Hoger Zelf.

Velen channelen hun eigen Hoger Zelf en vinden daar zeer diepgaande informatie. Het is tenslotte God, zoals jij al zei.

De vraag over bevooroordeeld zijn is inderdaad de uitdaging. Dit is wat wij al lang onderwijzen. Het zit in de nieuwe gereedschap-set van de nieuwe energie die jullie in staat stelt een brug te bouwen tussen de dualiteit en het goddelijke.

Het is een brug die jullie in staat stelt om uit de dualiteit te stappen in de wijsheid van God en dit zit allemaal binnenin jullie. Het is de basis voor de “neutrale implant” die wij jullie jaren geleden brachten….. de implantatie van jullie intentie om het vooroordeel van de dualiteit te elimineren!

Jullie zijn dus zeker uitgenodigd om het goddelijke binnenin te vinden en jezelf te channelen. In dit proces kan het erop lijken dat jullie een prachtige engel hebben gevonden die buiten jezelf is, zelfs met een andere naam.

Dit is de zienswijze als jullie uit een dimensie stappen die  enkelvoudigheid heeft, vooroordeel en lineair denken. In plaats daarvan zijn JULLIE deze entiteit en die is er klaar voor om jullie de antwoorden te geven.

Gezegend zijn de mensen die wijsheid vinden door zichzelf te channelen!

In Liefde gegeven,

KRYON