Workshop Pineal Toning Datum: 21 & 22 maart 2020; 9:30-17-30

Workshop Pineal Toning

Datum: 21 & 22 maart 2020; 9:30-17-30

Locatie:     The Lime Tree, Berg en Bosch terrein, Bilthoven.

Prijs:                   €150 t.m. 1 maart

                           €180 v.a. 2 maart

aanmelden: marcthelemurian@gmail.com

of via het formulier op: https://www.pinealtonesnederland.com/

(Na aanmelding ontvangt u een email met aanvullende informatie.)

Koffie, thee bij de prijs inbegrepen, graag zelf een lunchpakketje meenemen.

Over de workshop:

Pineal Tones zijn klanken die variëren van eenvoudig gescandeerde lettergrepen op één toon, tot meer melodische structuren. Er zijn op dit moment 32 van dergelijke structuren die ‘levels’ genoemd worden. De eerste 24 levels heeft Dr Todd Ovokaitys zich herinnerd uit Lemurië; deze zijn ca 26.000 jaar oud. De levels 25-32 zijn nieuwe klanken en melodieën die Dr Todd van zijn Pleiadische moeder ontvangt. Ieder ‘level’ heeft een specifieke intentie waarmee deze gezongen dient te worden.

In deze workshop gaan we al deze klanken leren en zingen. Ook zullen we basis technieken van boventoonzang leren. Boventonen zijn het Quantum aspect van geluid, en als zodanig belangrijk bij het zingen van de Pineal Tones.

Er is geen zangervaring verseist voor het leren van de Pineal Tones. Deze workshop geldt als kwalificatie voor latere deelname aan de jaarlijkse koren (zie verderop).

Om een indruk te krijgen van de Pineal Tones, hier twee video’s:

The Compassion Choir, paar 25-11: https://youtu.be/YHEX49Bm_W4

The Creation Choir, level 30: https://youtu.be/mAgTCmRCPK0

Ook is er een serie tutorials van Marc Drost op dit youtube kanaal:

https://www.youtube.com/user/MarcTheLemurian/videos

Over de Tonen:

Pineal Tones zijn  dus sterk verankerd in de energie van Lemurië en de Pleiaden. Dr. Todd Ovokaitys begon zich deze klanken te herinneren in 2001 en ging ze toen ook al delen in workshops. In 2003 verraste Kryon (gechanneld door Lee Carroll) door te onthullen dat Dr Todd in het oude Lemurië hogepriester was in de tempel der verjonging. Daar leidde hij destijds een jaarlijkse ceremonie waarbij deze tonen gezongen werden. Kryon heeft door de jaren de Pineal Toning meer context en informatie gegeven.

Op 21 december 2012, de einddatum van de Maya kalender, kwam van de hele wereld het ‘Lemurische Koor’ samen bestaande uit zo’n 950 personen. Sindsdien komt er ieder jaar een koor bijeen met een specifieke intentie, achtereenvolgens: The Compassion Choir, The Celebration Choir, The Creation Choir, The Crystalline Choir, The Quantum Choir ,The Avalon Choir en The Wisdom Choir.

https://www.pinealtones.com/about/

http://www.lemurianchoir.com/the-pineal-tones

LAATSTE KANS:

In 2020 zal op het eiland Maui, het laatste officiële “Lemurian Choir” plaatsvinden. Tijdens deze Pineal Toning ceremonie zal Kryon een serie korte channels geven. Voor wie al eerder dacht om eens deel te nemen aan een dergelijk Pineal Toning koor, is het nu tijd om de tonen te leren!

Over Marc Drost:

Marc Drost studeerde klassieke zang aan het Conservatorium te Den Haag. Hij zong vervolgens op concert- en theaterpodia in vele muziekstijlen en theatervormen, zoals o.a.: opera, oratorium, musical, jazz en renaissance muziek. De laatste 15 jaar is hij minder gaan optreden en meer gaan lesgeven en componeren. Hij studeerde verder aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen om zijn kennis in vocale techniek te verbreden. Ook is hij zich meer gaan verdiepen in de helende en spirituele kracht van muziek, toon en frequentie. Verder ontwikkelde hij zijn boventoonzang techniek door lessen en veel zelfstudie. Tegenwoordig woont hij in Portugal waar hij de muziek componeerde en opnam voor zijn CD: Sun & Moon & Harmonics, drie geheel vocale soundscapes waarin boventonen een belangrijke rol spelen. Meer recentelijk maakt hij uit van het trio Triboleta, waarmee hij ‘Sounds Journeys’ improviseert, met o.a. stem, trommels, percussie en bamboe fluiten.

Marc Drost ontmoette Dr Todd in april 2012 toen hij een Pineal Toning seminar bijwoonde in Brussel. Er was meteen een herkenning en daar assisteerde hij Dr Todd door twee samen gevoegde levels te dirigeren. Daarna heeft Marc geholpen bij het structureren van het eerst koor, het samenvoegen van de 24 levels en die tot 12 paren te smeden, partituren en opnamen te maken. Op 21-12-2012 dirigeerde Marc samen met Anders Holte het “Lemurian Choir” op Maui te Hawaii. Sindsdien is Marc in contact gebleven met Dr Todd. Hij assisteerde bij de meeste jaarlijkse koren als dirigent en legde de nieuwe melodieën op notenschrift vast en maakte de hier boven genoemde ‘tutorial’ video’s.

In mei 2016 kwam Dr Todd voor het eerst naar Nederland en gaf zijn eerste Pineal Toning seminar. Sinds april 2018 komt Marc Drost 2x per jaar naar Bilthoven om een Pineal Toning workshops te geven.

Over Dr. Todd Ovokaitys:

Dr. Todd is als arts en lichtwerker in de letterlijke zin; zijn passie is nl. o.a. het werken met laserlicht. Daarmee werkt hij soms direct op het lichaam maar ook creëerde hij een heel scala aan voedselsupplementen. Deze hebben tot doel de gezondheid op peil te houden maar ook te genezen. Hij had reeds succes met de behandeling van o.a. HIV en AIDS en verschillende vormen van kanker. Daar zijn werk niet goedgekeurd wordt door de FDA werkt en publiceert hij veel buiten de VS, waar hij inmiddels veel successen boekte. Hij is witte raaf in de medische wereld daar hij zijn wetenschappelijke werk combineert met de Pineal Toning projecten.

Lees hier meer over Dr. Todd Ovokaitys:

http://www.lemurianchoir.com/the-pineal-tones/dr-todd-ovokaitys