Channeling in Auckland, Nieuw Zeeland / Zielenreizen. Deel 2.1.2

Channeling in Auckland, Nieuw Zeeland:

Zielenreizen
Deel 2-1-2

Lee Carroll / 23 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie ziel is overal geweest!

Jullie ziel is betrokken geweest bij andere plaatsen, op andere planeten en in andere constellaties. Hij heeft leven ervaren dat oud is in dit melkwegstelsel, lieve mensen, vergeleken met jullie Aarde. Zo oud! Leven kan beginnen en voor zichzelf een structuur bouwen binnen een paar miljoen jaren als een planeet daar rijp en klaar voor is gaat versnellen op de juiste manier. Dat is niet zo ongewoon of moeilijk. Luister, wetenschap, dit is een voorspelling: Als jullie uiteindelijkenig soort van leven vinden op andere plaatsen die niet in relatie staan met deze planeet, zal het dezelfde biologische DNA-structuur hebben als die waaraan jullie gewend zijn. Deze DNA-structuren zijn algemeen voor het melkwegstelsel, en dit is hoe leven zich ontwikkelt. Oh, er zullen enkele variaties zijn, maar jullie zullen een structurele overeenkomst zien die jullie een grotere vraag zal geven: Is er een galactisch biologisch systeem? Ja! Het zal jullie iets vertellen: Wat jullie op de planeet hebben is niet uniek. Helemaal niet!

Als jullie naar de sterren kijken en jezelf afvragen: “Is er leven?” is het als het staan op een prachtig strand op de planeet en vragen of er ergens anders nog een strand is. Alleen omdat jullie het niet kunnen zien betekent niet dat het niet bestaat. De processen die veelvoudig stranden kunnen scheppen op jullie planeet zijn dezelfde processen die veelvoudig planeten scheppen waarop leven kan voorkomen.

Jullie zijn dus een deel geweest van veel van deze plaatsen – niet de lichamelijk jullie, maar de ziel-jullie, het deel van het collectief dat de ziel is. Dit roept de vraag op: “Wie zijn jullie?” De beste en meest diepgaande manier om dit te beantwoorden: door de pijnappelklier. Jullie kunnen beginnen met communiceren door jullie cellulaire structuur, wat jullie – in het begin – niet zullen voelen. Maar dit opent een deur en houdt die open. Dan, heel, heel langzaam sluipt de energie erin en merken jullie dat jullie veranderen op een zeer welwillende en zoete manier. Het verrast jullie niet, het schokt of maakt jullie niet bang. In plaats daarvan staan jullie op een dag op en realiseren je dat jullie niet alleen zijn. Jullie realiseren je dat er hulp is en dat jullie vrediger en gezonder zijn.

Dat is het moment waarop jullie je realiseren dat het werkt. Wat is dus de ontdekking? Dat jullie ziel geen menselijke ziel is. Dit is het Godsdeel in jullie en het is eonenlang een deel geweest van de ontwikkeling van het leven in dit melkwegstelsel. Nu, dat is nog eens een OUDE ZIEL!!

Wij willen jullie niet angstig maken of laten schrikken, dus gaan wij langzaam. Mensen herkennen langzaamaan dingen die zij nooit eerder hebben gezien of zich ooit hebben voorgesteld, dus gaan wij langzaam. Er is niets mooiers dan het kijken naar mensen die ontwaken en merken wat er steeds ontbrak in hun levens maar dat er al die tijd wel is geweest.

Wij hebben jullie verteld dat jullie “eeuwig in twee richtingen “ zijn. wat betekent dat jullie altijd waren en altijd zullen zijn. Geeft dit jullie een hint waar je ziel in het verleden, voor de Aarde, kan zijn geweest?

Jullie zaad-grootouders.

Jullie zijn al die tijd een deel geweest van een groter plan en zijn ook een ziel geweest van de Pleiadiers. Is dit een schok voor jullie? De Pleiadiers hadden een miljoen jaren of zo leven op hun werelden toen het leven op Aarde pas begon. Zij hadden ook een planeet die de hunne zaaide, een veel oudere, uit een andere constellatie in dit melkwegstelsel. Dat maakt de oudere groep jullie “zaad-grootouders” en hun naam is Arcturiers. Orion was nog daarvoor! Als jullie met deze groepen werken, lieve mensen, weten jullie al dat zij hier zijn om jullie te helpen – op de manier waarop grootouders helpen. Maar jullie waren er ook! Jullie zijn echt sterrenkinderen in de waarste zin van het woord!

Het oplichten van de sluier gaat niet automatisch

Nu wil ik jullie laten weten dat de sluier tussen ons in deze nieuwe energie langzaam wordt opgetild omdat jullie eraan hebben getrokken. Het komt door een brute kracht van bewustzijn en door spiritueel ontwaken. Dit is wat de sluier zal optrekken die ons scheidt. Hij wordt niet vanzelf dunner. Hij is daar gewoon en wacht tot jullie eraan trekken met je bewustzijn. Dit is de regeling die jullie op het moment hebben.

Laat mij het anders zeggen. Als jullie gaan ontwaken voor wie om jullie heen zijn en multidimensionaal is gaat dit op jullie manier, niet de onze. Dat is de manier waarop het altijd is gegaan, lieve mensen. Het is de mens die moet gaan zoeken of God gevonden kan worden. God zal jullie geen situatie presenteren die jullie positief bewijs zal geven van wie jullie zijn en wat er aan de andere kant van de sluier is.

Dit is de grote puzzel die jullie dienen op te lossen. Zo moet het zijn en het is eerlijk en het eert de vrije wil.

Elke planeet die hier doorheen is gegaan heeft het op deze manier moeten uitpuzzelen. Nu, dit is wat ik jullie wil vertellen en het sluit aan bij de lering van vandaag: Jullie waren erbij! Nogmaals, jullie waren je eigen voorouders en jullie zijn je eigen zaden. Laat mij jullie vragen: Denken jullie dat iets van deze informatie die jullie in je Akasha dragen op een dag zou kunnen ontwaken als dit nodig is? (hint!)

Wordt vervolgd