Vancouver, BC, Canada

Live Kryon Channeling 179:
Vancouver, BC, Canada

Verandering 3 

19 maart 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Balans van Licht en Donker

De balans van licht en donker op de planeet gaat zichzelf herschikken en gaat meer “jokers” scheppen. Jokers zijn “onverwachte opwaarderingen”, dingen die vaak schokkend zijn op manieren die niet positief of negatief zijn maar eerder veranderingen zijn in het paradigma van wat er was. Zij pushen vaak de toekomst van zowel het bewustzijn als de wetenschap.

Er komen er verschillende aan in de menselijke vorm die voor veranderingen zorgen op manieren en op plaatsen waar jullie dit niet verwachten. Er is er een die al veel te laat is in New York, bij de Verenigde Naties. Dit is een oude organisatie met prachtige ideeën over het helpen van de planeet maar die vast is blijven zitten in de politiek van de oude energie. Wat zal daar gaan gebeuren? Als jullie niet snel genoeg iets zien kan dit het functioneren hiervan stoppen. Jokers worden niet gegarandeerd. Zij zijn beperkt tot het matchen met de vrije keuze van degenen om hen heen.

Dit is wat het tot een joker maakt – totaal onverwachte gebeurtenissen. Denk er zo aan: Een organisatie die is opgezet om vrede te scheppen op Aarde kan niet werken of disfunctioneel worden, of er kan een joker komen die alles herstructureert met grote tegenstelling en zonder financiering. Dit is wat jokers doen.

Het kan in het zakenleven, bij banken of in de politiek zijn. Nieuwe ideeën die nooit eerder zijn geprobeerd die radicaal zijn en snel tot werkelijkheid komen. Verwacht dit soort dingen, maar zij moeten op en in jullie groeien. Er kunnen er een paar beginnen en dan weer stoppen. Er kunnen zaadplanters zijn die het niet redden. Dan komen er anderen die ervoor zorgen dat het zaad gaat groeien.

Dit betekent ideeën die gisteren niet werden geaccepteerd en die nu of in de toekomst uiteindelijk wel worden aanvaard. Dit komt doordat jullie – als jullie je ontwikkelen – er de wijsheid van zullen inzien. Dit is allemaal onderdeel van het groeiproces door de tijd heen.

In dit veranderingspatroon zitten jullie momenteel. Jullie zijn aan het begin van een groeiproces. Dit alles met een nieuw raster, met nog maar weinig tijdfractals om je van te ontdoen, en met een schone lei voor wat de historische energieën betreft. Zijn jullie er klaar voor?

Luister: Geen van alle profetieën die zijn beschreven hadden het over wat er nu op jullie planeet gebeurt. Geen een! Er zijn geen Ouden of channelaars waar dan ook die jullie goede, solide voorspellingen kunnen geven over wat er nu gaat gebeuren. Dit komt omdat jullie zojuist door de tunnel van de oude energie zijn gegaan, van de oude profetieën, en hier nauwelijks vrij van zijn. Dit is een nieuwe energie die jullie op de planeet nooit eerder hebben ervaren. Als jullie niet weten waarover ik spreek, ga dan de profetieën lezen.

Volgens de beste en meest populaire en geaccepteerde profetieën van jullie tijd, wat worden jullie geacht nu te zijn? Het antwoord is: “DOOD!”

Waar werd de Aarde geacht nu naartoe te gaan? Het antwoord is: “radioactief”. Niemand kan bestaan op een planeet die zware nucleaire verandering heeft doorstaan, wat jullie films jullie ook voorschotelen. Het was “goedendag” tegen mensen op de planeet. Jullie kunnen niet leven als er zoveel straling is. Het hele idee van een Aarde na de apocalypse is een fantasie. Jullie kunnen daar niet leven als er zoveel straling is. Het beïnvloedt alles in de lucht, in de oceanen en het stof dat omhoog gebracht is door duizenden nucleaire explosies zou rond de planeet cirkelen en de zon voor tientallen jaren blokkeren. Donker – leven verdwenen.

Lieve mensen, dit is de apocalypse die nooit plaatsvond. In plaats daarvan zijn jullie hier met je kinderen op een nieuwe planeet met hoop. Jullie kunnen je afvragen waarom ik verliefd ben op jullie allemaal, maar dit weten jullie niet echt, nog niet.

Over een generatie of twee zal er iemand zijn hand opsteken en zeggen: “Ik kan er niets aan doen maar ik heb in de gaten dat wij anders zijn dan degenen die voor ons waren.” Zolang duurt het, met name om het oude bewustzijn van verwachte hel en verdoemenis, te herschrijven. Twee generaties zullen er voorbij moeten gaan voordat iemand de hand opsteekt om te zeggen: “Kijk, de zon komt op! (een metafoor). Het is anders”. Mensen veranderen langzaam maar zij hebben veranderende houdingen in de gaten en ook dat er een nieuwe weg is om te bewandelen.

Jullie willen dus weten wat jullie taak op dit moment is, oude zielen? Jullie taak is om degenen om jullie heen te bemoedigen door jullie compassie en balans te gebruiken. Als jullie hen horen praten over het feit dat zij niet vooruit kunnen komen, of dat dingen op de planeet verschrikkelijk zijn, of over wat het nieuws gisteravond vertelde, spreek dan op een liefhebbende manier. Als het de juiste tijd daarvoor is kunnen jullie zeggen: “Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Ik voel dat wij een positieve tijd voor ons hebben liggen. De dingen zijn anders. Kan jij dit niet voelen, kan jij dit niet zien? Ik denk dat wij een veel helderder toekomst hebben. Wij moeten gewoon geduld hebben en stoppen met het wentelen in drama dat anderen ons geven en dat ons beïnvloedt en dat ons overal bang voor maakt!”

Luister: dit wordt “het planten van het zaad” genoemd en zij kunnen je in je gezicht uitlachen. Toch heeft het planten van dit zaad een compassievol, gebalanceerd overblijfsel dat in hun bewustzijn blijft zitten. Het is aantrekkelijk. Zij kunnen later bij jullie terugkomen als jullie alleen zijn en zeggen: “Vertel mij eens waarom ik mij voel zoals ik mij voel. Ik heb onthouden wat jij vertelde en ik vind het leuk. Ik weet alleen niet waarom jij je zo voelt.” Dan kunnen jullie hen een beetje meer vertellen over de precessie van de equinoxen, of misschien over wat de Ouden hadden te vertellen en dat overeenkomt met onze tijd.

Geef hen een beetje van de geschiedenis van deze planeet die schijnbaar onbekend is in het Westen en die wel werd gepresenteerd op de kalenders van de Ouden.

Vraag hen om een beetje onderzoek te doen dat hen aan de gang houdt. Vertel hen dat er echt hoop is en dat zij om zich heen gaan kijken. Vraag hen om in te zien dat de beschaving door de verandering van het millennium heen ging en er nu, 17 jaar later, niets van de hel en verdoemenis heeft plaatsgevonden.

Vertel hen dat jullie geloven in wat de Ouden vertelden omdat dit precies is wat er feitelijk gebeurde. Plant de zaden omdat de kans op positieve verandering voor ons ligt.

Jonge mensen zullen soms bij jullie komen die verward zijn over wat hun ouders hen hebben verteld over de toekomst. Jullie zijn misschien wel de enigen die deze dingen kunnen vertellen tegen jongeren. “Het is veel prachtiger dan zij weten en zij zijn nog steeds een beetje “in de schaduw” van het verleden.

Wordt vervolgd